jag haaatar det här!

nu räcker det. ska läsalite till i svenska boke innan jag somnar nu. från och med nu hatar jag svenska B, ingrid och alla andra tråkiga ämnen förutom frisör! bläää och på onsdag ska jag klippa paj. fint ska de bli.
jag längtar tillsden 19:de, frödå kommer världens bästa hit.

en dagens:

dagens klädsel: mjukiskläderoch match kläder
dagens musik: straight to the video
dagens tråkigaste: plugga
dagens roligaste: klippa faster och spela innebandy
dagens längtan: sooulmate !!!!
dagens pinsamaste: matchen
dagens jobbigaste: jag har inte köpt en ända julklapp!

och vad händer på nyår ?
natti

jag undrar om du ibland tänker på mig som jag tänker på dig..


i keep you warm.

och nu har hon gått. 100kr rikare och riktigt stolt (: jag föreslog att hon skulle klippa lugg(borde kanske öva tills jag ska klippa det på amanda ;) ) och det blev  jätte bra!! typ spontant.
men nu sitter jag här med den där jävla äckliga svenska boken :s. jaja.

men dags att ta tag i det iallafall.  den här låten sitter på mitt huvud, så lyssna på den, den är bra enligt mig.

jag vet, jag har konstig musik smak. stört blandad.

uppdatering

hahahaha, idag har jag spelat första matchen på 3 månader. det va skönt att få lite match i benen,men vilket SKÄMT! jag tänker inte skämma ut mig med att skriva vad det blev. men jag spelade med 92orna.. det säger allt! vi från dj körde på iallafall.men man vart ju nästan ledsen av det där laget. tappade lusten helt. men jag är iallafall nöjd med min insats! och det är det som räknas..

alldeles strax kommer min faster hit. min hårhön pajade nyss! så jag önska mig den här i julklapp!
vidal sasson


pusss


godnatt


men den här mysiga bilden säger jag godnatt. match imorgon klockan 12, samling 11. så dags att sova nu tycker jag. och föresten, i miss u soulmate! snart kommer du hit :D.
godnattpussar

snälla, förstör inte mer än du redan har gjort..


känslor i musik


,

jag är så arg på den här dagen. jag ska nog inte skriva så mycket mer än det. men om någon känner sig ensam eller vill vara gullig och hålla mig sällskap eller något. så skulle jag bli skit glad.


tråkigaste dagen ever!

igår va va sara, felix, stefan, vico och thomas här.de va chill, jag va skit trött, och johan åkte ur idol (haha). erkänn att robin va bäst ^^ ?  sen va det någon nördig person som kom på att vi skulle spela tp :S ? jag suger på det, och stackars sara fick vara i mitt lag!jag tittade mest på hål i väggen och scrubs som gick i bakgrunden på tv, (a). sen gick alla små trollen och jag blev ensam kvar :(

idag är det typ årets tråkigaste dag! det händer inget alls. alla är upptagna också, så de suger! jag vill se twilight, för det sägs att det är den bästa filmen.men jag kan inte gå med någon :( så det suger ännu mer.
ikväll då ? inga planer alls. jag och milla tycker att 91 ska träffas. men alla verkar visst upptagna så vi får se hur det blir med den saken. ååååh, jag är stört uttråkad!


kom  och rädda mig.

ha en bättre dag är mig. puss


han är min!


it takes a fool to remain sane

förra inlägget blev jätte knäppt ;) hahah menmen..

igår färgade vi soerens hår! och det blev jätte  fint :) och jag hade en dålig dag igår alltså. vi skulle ha kunder, och fy fan! jag fick skägg kund (alla måste haft minst en) så jag tänkte få det överstökat den här gången. och det gick bra till en början, skägget vart jätte bra. men håret fick jag inte ens klippa klart! och det slutar med att jag är skit sur !! bläää aldrig mer igen. orkar inte förklara allt här.men den kunden kan ta sig!

idag har vi haft segaste dagen i veckan. svenska i tre timmar och sen so i tre timmar. JIPPI!
hemma nu och jag är segt trött. skastäda lite här. förikväll kommer sara, felix och stefan hit. får se om några fler komme.r men hoppas.

JAG SKA SPELA MIN FÖRSTA MATCH PÅ TRE MÅNADER PÅ SÖNDAAG!! (men nu ska ja inte visa det på planen)
pusspå er

jag har röda skor !

jag hinner nog skriva lite innan jag måste springa!

igår va det apu och träning. hade massa med saker att görapå apu'n igår.  dessutom va det en annan tjej därsom praktiserar, fast hon praktiserar i nian så hon får typ inte göra något ;). sen åkte ag direkt till träningen, åt och gjorde iordning mig.
träningen gick bra! va tränadepå uppspelet och det börjar sitta mer och mer. på något sätt kul att spela det ? och jag testade mina nya röda skor :D skit bra, och snygga.  och iår ska vi sälja julgranar medlaget. så ni osm läser behöver inte köpa gran iår :D, det kirrar ja för er. en gran kostar 250kr st.

sen åkte jag hem iallafall. och somnade i soffan osm vanligt på onsdagskvällar. ronja bad mig logga in på msn, så det gjorde jag såklart (a) GUD vad jag saknar henne ! sjukt ju. men snart är hon hemma. och då ska vi umgås 24/7 i tre veckor :D. vi ska troligtvistill järvsö också:D bara vi två. typ as skönt och mysigt ju :D!

men nu måste jag springa. ha en bra dag. pusss


Greates story ever told.

ja, jag saknar hässelby tider. det va ju min vardag förut, att tillhöra Hawks. men nu är det bara ett minne. jag tillhör ju Zunda nu. och jag saknar det gamla laget jätte mycket. men nu har jag en ny klubb. och jag trivs sjukt bra här. och det är väl viktigaste ? att man har kul och utvecklas. i råsunda kan jag ha skit kul OCH utveckals.

så nu vet alla det och nu behöver ni nte fråga mer.

lycka för att spela i zunda !

Ronja Lodmark,

Saknaden efter dig är så sjukt enorm att det gör ont inom mig. jag längtar tills jullovet när du kommer hem. då ska jag träffa dig alla dagar som det går. för här hemma i stockholm saknas det något. och du,älskling, du har ändrat på mig så många sätt och vis. jag är inte samma Nicolina som jag va i 8an. vi va så nära varandra innan du åkte,så som systrar. men nu är du så långt bort. och det gör jätte ont i mig när du mår dåligt. för jag vet att det bara är mina ord som kan hjälpa dig. bara mina små fjuttiga knäppa ord.  inte kramar och kärlek som jag vill ge dig, som du behöver. du är den ända som förstår mig. hur jag tänker och hur jag menar med saker. jag behöver dig nu ronja, behöver dig mer än allt annat nu !


kom ihåg att jag alltid finns här för dig,hur långt det än är emellan oss <3

obefintlig lycka

det är alltid segt med måndagar. skol dag efter en bra helg är alltid sämst. dessutom våra måndagar!! svenska till 10.40 och då har vi lunch redan :s.. sen är det samhälle/religion och matte . blä blä och åter igen blääääää. som TUR är så har jag jätte bra tjejer med mig. det är alltid lika galna samtal på måndagarna,för jag tror alla vi är rätt galna av oss :p..
 sen fick vi vänta på tunnelbanan i 16 minuter :s.. så vi åkte med jessi mot hagsätra några stationer, sedan fick vi springa över till andra perrongen för att inte missa våran ^^ vi hann faktiskt :)

ikväll är det träning. och faan vad jag har längtat! helt sjukt. det är nog första gången på 3 månader som jag känner mig bra i benen ! och det känslan, den är obeskrivlig. och jag tror faktiskt inte ni förstår..

men nu ska jag äta.
''det blir paj ikväll'' huhuu (:

puss på  er


allt jag ber om är att få vara din för ett ögonblick..

igår hade vi gäster! minbarndomskompis sofia och hennes familj va här :) myspys. vi somnade i soffan :o..
kvällens planer va att anske dra till alex.men ingen ville följa med, och dom stanade mycket mycket längre än vad jag trodde. (vilket va mys)  så blir att åka dit nu istället :)

kanske tar en sväng förbi vällingby sen, om jag orkar. annars vet jag inte vad jag ska göra idag.
men vi hörs säkert senare. pusspuss


-sofia. vi har känt varandra sen vi föddes.

take me away.

idag vill inte jag vara Nicolina. idag vill jag vara någon annan..

det är iallafall snö

jag säger som sara, kvällen igår va okej. och ja, tjejer ni är bäst! jag älskar er så fruktansvärt mycket.
det finns så många idioter verkligen. fyfan.

när jag vaknade imorse så var det sjuuuuukt mycket snö! supermysigt. man kanske ska ta en vinter prommenad  och rensa skallen lite? i guess so.

och fyfaaan vad jag kommer sakna min bebbiiiis i ungefär 3 veckor ! varför ska du till Thailand för :( utan oss också ! buhu, kommer sakna dig sjuuukt mycket älskling, och det vet du, min andra hälft. men du kommer få en underbar resa, i know it.

laddar kanske över bildernapå facebook idag också om jag pallar. måste säga att någon hade som mål att bara fota coffa ? hälften är på honom :o.

jaja, puss på er

äntligen fredag!

jag tog mig till skolan idag :) liiiite liiite förkylning kvar nu. och den ska bort i helgen, måste!
skoldagen va iallafall seg. svenska tre timmar, där lisa och jag redovisade. skit bra gumman !
efter lunchen hade vi samhälle.bläääää , hatar det n efter att ha suttit helakvällen igår med det :( mitt arbete sög nog.tyvärr. vi pratade om betyg iallafall, och jag ,chrisse, milla och lisa bildade en vg grupp(; haha vi får se hur det går! bra hoppas jag!
sen åkte jag hem med två flummiga brudar. träffade på alex :o en station bara :( med det va länge sen vi sågs.

ikväll blire chill hos tomas. haha, som milla är jag faktiskt taggad :p.. vi får se hur kvällen slutar :O.
 men nu ska jag städa vidare mitt mysiga (inte) rum, sen göra iordning mig!
ha en bra kväll, pusss

jag hatar att vara sjuk!

hemma idag också. såå tråkigt. har pluggat hela dagen också, och lär sitta hela kvällenmed so'n också. bara det kvar nu.

mamma kom hem idag också ! jag och pappa också och mötte henne och christine på arlanda. vi fick vänta jätte länge :O men sen kom hon, och nu är hon hemma igen, äntligen! har saknat henne. det är så tomt här hemma, tomt när man kommer hem, tomt när man vaknar och tomt nu när jag har varit hemma på dagarna. så nu blir det bra igen:)
och jag sa innan att hon va tvungen att köpa något till mig (a) jag fick två längre tröjor, godis och tuggumi :) tack mammi<3
men nu är det dags att fixa den där jävla skiten, som måste göras.
ha en bra kväll. pussss

.

you can take my heart, but pleas don't break it.

förlorar jag er, förlorar jag mig själv!

inatt drömde jag vidrigaste drömen någonsin. jag tror att det är för att jag är sjuk, för igår natt drömde jag också konstigt. men min mamma är i dublin just nu, så det är bara jag , oliver och pappa hemma. men konstigt nog drömde jag att pappa och oliver dog(?) men jag och mamma levde. jag va helt förkrossad (det äckligaste va att det antagligen skulle vara den reaktionen om det skulle hända påriktigt. vilket jag INTE vill att det gör.) och när jag vaknade så grät jag, och jag grät ch grät. fy fan, trodde verkligen att det var sant.

och då insåg jag, att om jag förlorar någon i  min familj, förlorar jag mig själv.  det va stört att känna sådär, riktigt läskigt. och jag hoppas att jag aldrig får uppleva den värre variationen.  usch. jag älskar min familj! dom är det dyrbaraste jag har. utan er så är jag ingenting.

/Nicolina



 
(HAHA, dom kommer hata mig för bilderna!)

chill onsdag

jag lyckades ta mig till skolan idag! och det kom ju som sagt en gästfrisör till skolan. Adel från davines. skit bra. aldrig sett någon med så mycket fingerfärdighet :o och han lärde oss ett och annat om hur man ska göra för att gå den väg man vill för att komma till målet. för det gjorde verkligen han och det va så coolt att lyssna på!

vid halv tolv fick vi gå på lunch, så vi åt god mat i skolan. sen åkte vi hem eftersom vi slutade. skönt, och skönt för mig och min hals! som börjar bli lite bättre.  ska iallafall titta på träningen ikväll, så pappi kommer snart hem och gör mat till mig (a) det känns bra att vara sjuk ibland ;)

plugga nu, pusss

tisdag, sjuk-igen.

när jag vaknade imorse kunde jag knappt prata pga att det gjorde så ont i halsen. pappa frågade om han skulle sjukanmäla mig, men jag tänkte gå ändå. men när jag skulle börja göra iordning mig, så ångrade mig. jag kommer nog aldrig bli helt frisk? idag har jag legat i sängen verkligen hela dagen. jätte skönt, men långtråkigt.
jag vill bli frisk nu.

nu ska jag iallafall börja på recentionen på ''när livet stannar'' som nog är det sorgligaste och bästa bok jag läst!
puss

nu har jag spelat innebandy.

det va lycka för mig. äntligen är jag igång igen. jag har dessutom anmält mig till storvreta! wiiho.
nu tittar jag på fotbollsgalan med pappa och bror. min mammi är i dublin och har det säkert skit bra! we miss her.
imorgon börjar jag 09.00 med fördjupning klippning. helst hade jag tagit en ledig dag, myst runt och inte behövt tänka på alla problem. men nejnej, såklart inte ? men vi kör på somvanligt...


puss och godnatt!

om du bara visste.

ibland gör det sådär ont, som ni inte ser. iband saknar jag det så jobbigt mycket att jag skulle kunna göra vad som helst för att få det på det gamla viset igen.  ofta tänker jag på er. på hur mycket jag älskar er egentligen. hur mycket jag saknar er och hur länge sen det va vi sågs. ibland kommer jag på att för en tid sen såg jag er som det bästa i mitt liv. ni va min helg. men inte längre. jag är längre inte en del av det. och tro mig, det gör ont att veta det men att minnas är det ända jag kan göra nu. alla minnen, alla galna, härliga, mysiga,bråkiga stunder. alla räknas och alla minns jag. ibland tror jag att det va den ''stora förändringen'' som orsakade det mesta. i början höll vi det vid liv. nu har vi dött ut. vad vet jag om er nu ? jag känner er inte längre, jag vet inte hur ni är. framför allt vet ni inte hur jag är. jag är inte densamma. inte heller vi. även om jag önskar och hoppas att det egentligen fortfarande är så. men jag  vet, att det fortfarande är en av de bästa stunderna i mitt liv tiden med er. och jag saknar att vara en del av er!

i still belive you when you say ''i'ts another perfect day''

japp, igår va det fest, och det va skit lyckat. hade as kul med er tjejer, så det måstes göras om igen!
har tyvärr inga bilder :(

men idag vaknade jag runt 11 :/, åt lite, och sen gick jag på promenad med mamma och bellis. lika mysigt som vanligt! skönt va det också. efter det tog jag en lång dusch med silver schampo och hårinpckning och allt möjligt. visste ni att efter ni andvänt en inpackning ska ni andvända balsam ? inte jag..
sen gjorde jag iordning mig på en halvtimme. vi skulle på dop ! min syssling theodor skulle döpas :) och det va jäätte fint!
   :)

nu har jag bara slappat i soffan, och tänkte sova nu . sjukt skönt! så sov gott alla ni få som läser min grymt bra blogg! (not)


älskii

du vet att jag älskar dig och finns här, när som på dygnet! och jag vet att du är stark, för du brukar göra mig stark när jag ligger där nere<33

syns det att du gör mig lycklig?

och då bloggar jag endast för vicos skull ;)

hemskaste dagen i skolan ! KUL! varje fredag fram till jul kommer vara såhär hemsk. maaaaah.
tre timmars svenska
tre timmars samhälle/religion

blä.

men mina flickor underhöll  mig iallafall, TACK och lov. jag fattar inte hur skolan tänker med sina periods scheman,inte ens lärarna gillar det. nu  har vi högar (nästan) men läxor. detkänns iallafall så gämfört  med förra perioden dåvi inte hade ett skit. jajaja ska nog inte klaga. fast jag vill (a)

ikväll blir det paaarty hos dennis ! en bit att åka,men jag har mina bästaste partyprinsessor med mig, så dålöser det sig alltid, i know.  och det blir nog en lyckad kväll:) hoppas alla nittioettor ändrar sin inställning och vrider om (; vill att ni ska med flickooor !

så, twinnie,hoppas du blir glad över det här vackra (läs ointressanta) inlägget (a)

pussipuss<3

jag hatar att vara sjuk.

och nu har det blivit värre :( tydligen så smittas jag ? passa er. gick iallafall ifrån matten idag,. pallade inte sitta ensam i två timmar och vänta på att matten skulle börja. så ska sätta mig med den nu istället.behövs.
när jag kom hem sov jag..och sen sova jag lite till. jag är fortfarande så trött att ögonen skulle kunna falla ihop vilken sekund som helst. men 'jag får sova sen'.

nu har madipaj också fått benhinneinflamation ? stackars liten. men vi har välvarandra, så det är bra. 

men dax för den där äckliga matteboken nu..puss

(nästa onsdag kommer det nån gästfrisör från davines till fördjupning klippnings kursen. det kommer bli skit bra, sjukt kul :o ?)

lyssna på låten.


att falla ner.. igen.

kom precis hem från träningen. fast.. inte en sån lika glad nicolina som jag brukar vara efter träningarna med zunda. som ni kanske vet så är jag sjuk, vilket suger hårt. men det blev iallafall ingen träning för mig, kände att jag vilar upp mig till max istället. pallar inte mer sjukdomar eller skador mer..
iallafall så pratade jag med min tränare, och han sa ungefär såhär ;
-ja,asså det är ju nu tjejerna börjar tycka det här är kul igen. vi har lixom kommit igång nu.och vi har kommit en bit på vägen, vilket är positivt. men då måste du nog kämpa lite mer för att komma tillbaka. ¨så se till att bli frisk nu och läk alla skador,så fixar vi det sen!

jag har aldrig kännt mitt psyke sjunka så lågt på så kort tid. fy fan.  det är inte det att jag ska/måste sluta, veeerkligen inte. men allt det här med benen och så, det har tagit musten ur mig. jag orkar inte vara den där tjejen som sitter och kollar på varenda träning. det suger. och 2,5 månader utan det som jag har gjort i .. hela mitt liv.12år eller vad blir det nu ? att inte få göra det, dödar mig.
så  jag är inte på topp just nu. nu vet ni. och jag saknar innebandyn så sjukt äckligt mycket att det inte ens finns ord för det. jag hoppas bara att det syns att jag vill komma tillbaka, för det vill jag verkligen.

till ännu något dåligt;
jag har ont i mina fitt ben igen. helvete

blä för måndagar

helgen va skit bra. tyvärr börjar skolan med nytt schema och typ tråkigaste everpå måndagar.
det börjar med svenska ( asso årets konstigaste lärare :S hon snackar om att det inte är okej osv. att komma för sent, för vi måste ta vara på den korta tid vi har.medans hon står och babblar om onödiga saker som vi redan vet, eller som vi inte hör vad hon säger av. ) som sög. efter det va det lunch,10.40 ? man hade inte ens hunnit bli hungrig. men maten va god, så vi åt. efter det va det samhälle/religion.och det verkar okej. vissa saker kan vara intressant.
sista lektionen va matte. det sög de med. satt och snackade istället.
vi slutade kvart i tre, men det kändes som om klockan va över fyra.  sen snackade jag med sirpa också om iv-valen. jag ser aldrig när jag har fördjupning klippning, så jag trodde att jag hade fetaste sovmorgonen imorgon till ett eller något. men såklart så har jag fördjupning, och den börjar 9 :/.. jaja.. får sovmorgon någon annan dag.

nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag förbi träningen! känns som det va evigheter sen jag va där :O fast det va en vecka sen. är inte frisk ännu, så hoppar över idag så att jag kanske kan vara med på onsdag. eller något.

hoppas ni har haaft en bra dag, min har hitills varit okej :)


bellis kom rusande mot mig idag när jag kom hem. sen va hon vild ett tag. och jag vet inte vad som hände :p lika gullig som vanligt...

bilder från igår

jag skrev ett jätte långt och fint inlägg idag, men det försvann.så jag säger det med bilder istället s förstår ni typ.


sara-rara

litokick

goos

typ mobilhög

eh, vacker hals du fick bk:p

sjukt söta

uttråkade ?

HAHA

vad hände ?


okej, såHÄR dålig är chirsse på att fota :P ?

pusskalas, och anton fick inte vara med :( haha

:)

de va typ allt, resten va konstiga :P hihi

puss på er

några av mina få bilder

 
den grymt mysiga bussen. det luktade typ galet gott där sen.. not

haha, busigt

jag är glad för att vi åkte gumman!

fisk!

linnea och valassi

mitt lyckopiller! ''always & forever''  (jag är taggad!)

jag fick aldrig upp inlägget, men nu så ! njut av mina typ 6 bilder ! haha,om jag orkar imorn kommer lite facebook bilder, annars kan ni ju se dom där. sååå vackra. inteee

lördag

snart kommer tvillingsjäls familj,och jag stressar samtidigt som jag flummar med bk på msn. jag är blond och hon spårar. ungefär som alltid. så nu ska jag stänga ner här. ha en bra kväll.jag lovar att jag kommer få en skit lyckad kväll trots allt :)

,

om jag blundar, då finns det bara en plats för dig.

just nu skulle jag kunna gråta för ingenting.

för att mitt humör gick skit en kväll,så är allting kört, då är alltig sämst, och jag är det jobbigaste och mest irriterande du varit med dom.  det är så det känns. och jag kan inte hjälpa vem jag är.
tack!

ibland bara hatar man att vissa läser ens blogg..

lyckad fredag!

och idag har jag ;
-ätit mysig och god lunch i kungshallarna med bk!!
-vart på bio med tösen
-träffat sofia, första gången på 1000 år
-varit på inspelningen av idol!

började med att träffa lito i stan, och då hade jag redan hämtat ut biljetter tillfilmen ; låt den rätte komma in! så vi möttes vid kungshallarna. vi åt båda wook, kyklingwook.det va jätte gott, och sen köpte vi med oss godis. vi kör fortafarnde på taizé stylen (;. bion va okej ! den va mer äcklig än läskig. och den påminde om julkalendern:P haha..

efter det hängde vi lite i stan. och sen lämnade hon mig :( och jag kollade lite till. men sen va jag tvungen att åka till begrshamra. väntade tills dom kom och hämtade mig, och sen åkte vi först hem till dom.
inne i idol huset eller va man ska kalla det, är det typ massa grejer som händer. man kan sjunga, göra idol-quiz, göra plakat, klä ut sig och ta bilder, tävla. och så har dom vip rum, där då VI fick vara inne i,eftersom vi hade vip kort (a)
det va en skit kul kväll. vi syntes tyvärr i bild :P (hemskt) och jag fick värst leendet av robin !!haha

och imorn är det lördag. först kommer kalmäcks hit på middag, och sen  blir det troligtvis fest med 91.wiiie<3
men sängen vore typ väldigt mysigt nu. någon som känner sig lika ensam som jag ?

pusspuss

KOLLA VAD JAG HITTADE!



JAG SAKNAR DEEET!

trust me



that's all that I need, someone like you who burnin through me.

ge mig.

tog bilden från sara-raras blogg.




hon är nog den vackraste som finns.  jag vill se ut och vara som henne. vem vill inte det lixom ?

tråkigaste människan på jorden

idag har jag varit ledig. jag kunde ha gjort as mycke saker, men jag har verkligen iinte pallat. nu är min blogg tråkig. inte för att jag bryr mïg om vilka som läser den om det ens är någon.
det vart ingen myskväll med chips hos lito med flickorna. ingen kunde tillslut så jag och bk bestämmde oss för att vila upp oss inför imorn.vi ska på bio och se låt den rätte komma in.och då vill vi ju inte hosta sönder filmen.  jag kommer dö! älskling får jag hålla din hand ?
senare på kvällen ska jag ju på idol med sofia!kommer bli sjukt kul ju.

har inget mer att säga. puss

-

är ledig idag, men det suger. har varit på utvecklingssamtal och i stan hitills. skrattade seriöst igenom mig hela samtalet. han är så jävla speciell..
och nu borde jag städa och läsa min bok,men jag orkar verkligen inte! har jättejätte tråkigt också och hoppas på att någon söt hör av sig eller nått...
ikväll ska vi hem till lito också ! och hoppas på bio med flickan imorn :) vore mysipysi,och vill se den där ; låt den rätte komma in!

tror jag ska äta något nu, puss puss
(jag saknar taizé :o  )

praktik dag

jag va på praktiken idag.segt men det gick bra.
och nu sku jag iväg på ku. äntligen får jag träffa alex och alla söta igen. och nu måste jag typ springa för lito är snart vid bplan....

PUSS

..

grejen är att vi har så många minnen ihop, så det är svårt att släppa dig.
även fast vi inte passar tillsammans längre..

det behövs ingen rubrik..

och nu är jag sjuk ;/ as jobbigt. men det finns inte så myckat att göra än att sova och äta apelsiner ocn mandariner.

igår va första dagen i skolan efter lovet. det va väldigt lugn.. lito slingade mig, det blev fint, tyvärr mådde inte mitt hår så jätte bra av det. men det visste jag ju. det blev iallafall jätte fint gumman ! det va skönt att träffa vico och milla igen, en vecka blir så lång :o. bara dom andra två filurerna kvar!
senare på kvällen va det träning, det gick bra trots att jag är förkyld och att jag inte tränat innebandy på två och en halv månad..

idag så klippte jag chrisse och jag blev nöjd :) hoppas bara hon blev det.. och sen gick jag hem. jag pallade inte mer. min hjärna sprängs och jag orkar knappt stå.så eftermidagen har spenderats i sängen med mandariner och knäppa tankar. funderinga och allt möjligt. vi får se hur det blir.  det blir heller ingen träning ikväll. mår inte bra för det.och måste blirlite piggare för det som kommer i veckan.

onsdag; praktik,ku med bk.
torsdag; bara ett utvecklingssamtal 10.30, troligvis bio med bk och sen hem till henne med alla underbara flickor!
fredag; ledig, idol med sofia !
lördag; feest med nittioettorna!!!
söndag; haha, kyrkan eller vad ?(a)

men nu ska jag fortsätta vara sjuk. smsa eller något så blir jag glad (a) pusss på er

Taizé resan

tänkte skriva lite om den.

vi åkte på lördag morgon. när jag kom hade lito tagit platserna där bak. alltså hade vi fem säten på 2 pers. väldigt skönt (;. det va mys också eftersom de flesta kom bak och myste med oss, och vi slapp springa fram. alex fick också vara med och myssova med oss där bak på natten också. fastän jag inte fick sova :@ ? tihi.
bussresan va lång, men som vanligt bra. när vi kom fram på söndagen va iallafall jag trött som fan.

sedan skulle vi få intrudition, och  vi som va över 17 fick välja jobb. jag och lito valde frukosten först. ingen tog klivet lixom (;. men sen fick vi med oss andreas, tobbe, mattis och sofia.  vi tänkte att det va chill att dela ut maten på morgonen , och sen va man klara ? sååå jobbigt kan det väl inte vara ? men , vi hade typ räätt fel. vi fick genom gång senare på kvällen sen. och det ända jag kommer ihåg från den genomgången är typ ; 4, 4, 4 ! så vi trodde vi skulle misslyckas totalt :p.
vi fick nog det tyngsta jobbet av alla.. vi började 7 varje morgon (alla andra gick upp typ 8.30, vissa runt 10) och slutatde runt typ 11-11.30.. medan vissa hade som jobb att byta en toalettrulle klockan 21.30.

så dagen efter va det bara att ta sig up, och fy fan va hemsk det va.. jobbet sög från början. och vi orkade verkligen inte. men vad skulle vi göra ? annars skulle hitler komma och väcka hela bromma för att vi inte kom till jobbet.. efter att vi jobbat så duschade vi och sen chillade vi  vidare.. vi frukost gänget pallade inte med bibelstudier, så vi togdet lugnt istället. senare va det mässa, middag och oyak (som iår sög föresten) vi hittade lite nya vänner, så det va helt okej.

dagarna såg ut såhär ungefär hela veckan.. ända skillnaden va väl sällskapet vi umgicks med under veckan. göteborgarna va helt klart favoriter. 'svensk' fick en pinne i handen sista kvällen dom va där. så det va lite segt, alla va helt sega efter det. men men. oskar va också skön. aldrig skrattat så mycket åt någon på så kort tid förut! haha.

sen va det hemresa osv. sista jobb dagen också, och det va verkligen jobbigt! sakanr det såmycket. och hitler (gabriel vår chef) va typ den skönaste ever. även bernars och michael.så det va grupp foto som troligtvis kommer upp på facebook snart, och massa hejdå. (jag och lito sprang tillbaka och sa hejdå till gabriel en gång till)..bussresanva lite seg (mysig, heh) alla va så tråkiga på något sätt. menmen. jag va sjuuukt trött, verkligen helt slut. fast den här gången fick jag sova iallafall, och det vatyp det oskönaste någonsin. alex och lito sov jätte gott och fint, jag fick typ sitta upp. buhu.
och nu är jag sjuk, som alla andra från resan :p..

men nu är jag hemma. jag och chrisse (nya bk) har haft det jätte underart. det är svårt att få ner en sånhär resa i ord och i en blogg. allt jag kan säga är att jag saknar taizé och människorna något enormt. vi kommer troligtvis åka nästa år också. lixom, varför gå miste om något så sjukt roligt ? den är nog den bästa resan jag gjort. och tack och lov för att jag hade chrisse vid min sida. annars hade allting sugit. och vi satt lixom ihop hela resan.förutom en morgon som jag fuckade ur lite, heheh (a). men det löste sig ju. så tack gumman, du gjorde min vecka!

hemma från taizé !

underbar vecka. helt klart! jag kan nog inte beskrivariktigt huuuur bra, men jag vill tillbaka, NU !

det härhar vi varit med om;

buss resa i36 timmar, sköna bromma människor, giraffen gabriel ak. hitler, vårat hatade (ÄLSKADE) jobb. alla idiotiska fransmän. queen, kalskrona bor, våra älskade göteborgare, den äckliga maten, kanelknäcke och wasa mackor, hässelbyarna, störande svansar, pussen, bk, äckliga duschar, cappucinon, valdermasvik oskaar, bernard & michael, bastun, mysa, pian och therese...

det är verkligen inte allt. bilder och mer om vad vi gjorde kommer troligtvis imorn eller så.
nu ska jag sova, puss på er<3

(lito, tacktacktack bebiis. utan dig hade det inte blivit så här bra<3)

RSS 2.0