för att du finns

världens bästa<3

I wanna se you baby, staying by my side.

lyckomusik


i'm afraid to know the answer

nu sitter jag här heeelt ensam i mitt stora hus, vännerna gick nyss. så ja kan skriva lite vad som hände igår och så .

heeeeeeladan hade vi genomgång och allt va det nu va i cordeliasalen i skolan. det va jobbigt. men jag och vico lyckades underhålla oss ganska bra faktiskt(: och det va en mysig dag med tvillingsjälen. tyvärr va milla sjuk och kunde inte komma till skolan :( hoppas du mår bättre nu gumman :)  men när vi va i skolan, tittade vi ut, och såg .. regn.. ? på kvällen skulle vi tälta, hur skulle det gå ? vi grät nästan lite och hade ångest. men övertalade varandra om att det skulle bli lyckat iallafall!   så efter skolan, ruusade vi hem, gjorde iordning oss, och packade ihop alla grejer. för på fredagskvällen skulle vi haöverraskningsfest för erika. eller ja, hennes pi skulle överraska henne, och vi va väl en del av överraskningen :) hade super kul kväll,som innehöll väldigt mycket. härlig stämmining och underbara människor. vi somnade i somsagt tält. tihi. tror nog att erika hade det jätte bra, fördet hade vi andra :)  hoppas vi gör om det tjejer...

dagen efter packade vi ihop allt, städade och så.. sen åkte vi hem.och  idag har jag typ gjort det som man gör när man inte har något att göra.. städat, chillat och saknat min älskling. sen bakade jag en paj till mina vänner som skulle komma på middag senare på kvällen. mötte upp cilla och jenifer i vällingby efter det och handlade maten. efter det så gjorde vi den :p ,och till sist åt den (;. mysig kväll, och längesen vi sågs<3

nu är jag trött och vill sova.orkar kanske ladda upp bilder från igår. det vore kul.
imorgon får jag umgås med både paj och piff.. paj, jag och min sötnosiga pojkvän ska kolla på dannes match, och chilla. älskar att vara med er.  och sen ska jag gå på mysigaste prommenaden med min bästa van.älskaa.

så puss på den här helgen. och älska alla människorna ! utan er, hade jag inte orkat.


när man tänker efter.

nu har jag kommit hem från middag med  mormor,morfaroch bror. mys va de..
och nu är jag riktig  blondie,eller snarare fint. och i natt sov jag hos den bästa, och det va bäst. fast jag virrade bort mig när jag skulle till skolan. tihi. 

jag har börjat på konstiga ryck. kan bli jätte ledsen för ingenting.och det är jobbigt, och jag blir.. ledsen. jag vet inte ens varför?kanske  är allt för bra? kanske är det inte alls. jag vet inte och jag blir rädd.  och då saknar jag min älskling.men någon sa att om man saknar någon, så är man ledsen på insidan ? det kanske stämmer ? jaja, det är väl bara att sudda bort och hoppas det försvinner.  för jag är som mest gladast när jag vet att jag har dig, micke.  men du är ju inte här när jag behöver dig som mest. för.. jag är ju alltid glad när jag är med dig. va alltid här<3

helgen kommer bli bäst !

touch this.


dagens sanning

det  finns saker i ens liv som är bra och mindre bra. det finns sånt som man ångrar att man gjort eller sagt. ibland glider man i från varandra och ibland kommer man bara närmare varandra.  det finns även sånna vänner som man inte träffat på jätte länge, och sedan bara klickar allt. ibland behövs den där pausen och ibland bara förstör den. 

våran vännskap har svajat lite ibland. på gott och ont. ibland va det kanske det bästa som skulle kunna hända. att vi inte träffades. jag menar, såhär bra tyckte vi väl inte om varandra då ? jag förstog aldrig att det va du som var min styrka. jag klagade på dig, och du på mig. men nu,nu älskar jag verkligen dig. du är min halva. min lycka. och vad skulle jag göra utan dig ? mitt lilla glädjerus..

tack och lov för att jag har dig bästa vän.

för varje steg du tar,och varje andetag

vill jag bara  va mer med dig<3

lurad

japp. jag hade tydligen dendär lektionen idag som jag inte stod med på. jag kollade av en slump vad jag hade för ind.val och däär stod det ju fördjupning i klippning  såklart.så jag missade en timme av lektionen. KUL !!!!
jajaa.. fick träffa min älskling iallafall, inte så länge :(.

nu har mamma köpt några piller till mig som ska vara bra för benen. HOPPAS det blir bra nu !så ikväll skamina stackars onde ben få massargs. det ska tydligen göra ont och vara skönt på samma gång sa min tränare. bullshit, jag kommer dö.

så nu ska jag förbereda mig på det västa. imorn är det dessutom apu, och jag ska färgahåret igen. wiiiie.
pusspuss

det här hittade jag på min inloggnin g på datorn i skolan ;)














hihihi,


underbara vänner


lyckan i livet är ni <3

(+chrisse och sara SÅKLART !)

åååååååååååååååååååhhhhhhh

såååååklart så lyckas jag som vanligt. åkte till skolan klockan 11, eftersom jag trodde att jag skulle ha letion klockan 12. men icke sa nicke. hade tydligen inte valt fördjupning i klippning ? hmm.... jaja. så nu sitter jag här. näst lektion börjar klockan 14.50ÅH !

tänkte kolla upp våra matcher som kommer nu. men nesh, de har inte kommit. KUL LIV !


jag vill inte mer

jag orkar inte! årets sämsta dag, heeelt ärligt. vill bara lägga mig ner och gråta.. eller, det har jag redan gjort. så godnatt kära blogg, imorgon är en ný dag !

nu börjar det igen..

har inte kunnat skriva så mycket eftersom att vi har spelat dm, jobbat och träffat vänner  hela helgen.

i fredas chillade jag med mina vänner,och det va mys.
lördagen spenderades i tallbackaskolan. där spelade vi dm ! vann alla tre matcherna!  wihiii.sen kollade jag på mitt gamla lag också. det va kul att träffa alla dom igen ! vi kollade också på niklas match. sen åkte jag hem och träffade ronjaa !!!! evigheter sen sist.och jag va så sjuuukt trött. glömde till och med att ge henne sin present ?? hah. 
vi va tvugna att gåupp tidigt på söndagen eftersom jag skulle jobba ! och det gick bra de med, fick höst jobb.vill mest ha det för att fåsommarjobb där nästa sommar!
efter det åkte jag dirkt till hallen, kollade lisas match, och cillas. sen va det bara att värma upp till våran. som för mig inte blev så mycket spel ;) men det gjorde inte så jäääätte mycket eftersom jag har så ont i mina ben..

vi vann iallafall 3matcher och spelade oavgjort en ! så vi vann gruppen och är vidare ;D lyckaaaa.

idag va första skol dagen ! det va lite kul att vara tillbaka igen,träffa alla som man inte sett på länge. hur alla hadee förändrats och så. dessutom hade vår lärare slutat :o så vi fick en ny handledare,och i de ämnena som vi har honom i  lär vi ju minst på mvg i ^^.han är sån.    dessutom va det fjortisarnas dag idag på frisöravdelningen.. herreguuuud vad många nya ettor de va, och minst hälften var fjortisar. när vi började ettan va det inte en enda.. haha så vi får se hur detta blir:p började iallafall med att få en ny svenskalärare, och första matte lektionen i mette a. vi gjorde ett test som va helt okej.  jag tycker matte faktiskt kan vara kul (:.. så hoppas det inte är aaaallt försvårt !
efter skolan åkte jag och köpte lite block som behövs. så nu är jag laddad !

ska på träning strax ! faktiskti nte lika laddad..

puss


GRATTIS SOULMATE <3333


älskling nu blir du stoor ;) hihihi.och imorn ska jag fira dig ! du är älskad, soulmate <3

yesterday

igår va chill dag. jag åkte in till stan och tittade och hittade lite. och det gjorde mig glad. sen åktejag till jobbet, med sällskap av lovisa!! det va mysigt och vi åt hennes brändamandlar ;)men hon fickmig att kanske ändra mig om mitt beslut om hösttider..vi får se. men sen jobbade jag bara 3 timmar :o jätte dåligt väder och jätte lite folk! så jag fick gå tidigare :D men vad gjorde det ? jag åkte till min älsklings älskling och sen kollade jag även på hans träning med niklas. det va roligt att se honom spela :) mindre roligt när han ska se på mig tyvärr.. men sen åkte vi hem och myste<333
dagen efter vaknade vi runt 11 och låg kvar och gosade lite i sängen. sen åkte jag in till stan och träffade min piff.även kallad bästa vän! vi gick runt lite, köpte present  till min vän, köpte skor, tröja och lite så till mig. sen satte vi oss och fikade på kladdkakan :)mysigaste och bästa cafét ever.  och efter en stund kom micke också. sen gick vi på lite äventyr efter cillas farfar eller vad de nu va ;) hihihi.iallafall underbar dag med min bästa vän<3
men dagen tog inte slut där. jag gjorde iordning mig, och sen åkte jag och micke in till spånga och träffade vico,erika, sara, milla, mille och alex på en pizzeria och åt. mysigt va det!!!! sen åkte vi vidare till milla och chillade och pratade :) va tyvärr tvungen att gå tidigt eftersom jag ska upp klockan 6 imorn.. så jag hoppas dom har jätte mys  nu :)

de va väl typ allt.
puss och hej !

råsunda lycka


bääääästa<3

vad gör man utan musik?


den härlåten tog jag från min paj'sblogg www.hellopussel.blogg.se .


nu ska jag ska jag in till stan.. paj kanske följer med men kom verka inte ha vaknat.. sen är det jobb 15-22 (grönan öppnar 15 nu) och sen ska jag hem till min älskling och mysa. läääängtar efter dig! 
imorn ska jag troligvis träffa bästis på en prommenad.. och på kvällen blir det festligheter medflickrona :D (men inget fetsande för mig eftersom jag har match kl. 08.00 på lördag morgon ^^..) kanske kommer¨pojkarna med också?? inte träffat dom på evigheternas evigheter..
men nu skajag packa ihop lite. puss på er ! ellerpuss på paj som vi brukar säga !;)

inte glad..

såhär såg jag ut innan katastrofen kom...




 

såhär ser katastrofen ut..



buhuuuu, jag saknar mitt fina hår REDAN!

bästa vänner..

..är dom som alltid är där. exakt som ni mina fina älsklingar<33



en bild säger mer än ord. men flickor,ni är allt!

det går bra nu..

glädje. lycka. skratt. blått.  huuur kan man bli så underbart glad av en sport ? nästan fånigt glad! det går så bra nu. det är såhär bra man vill ha det.och tjejer i helgen gäller det verkligen. vi vann tränings matchen mot aik's damer ikväll med 3-0. det säger väl ganska mycket ? vi är grymma!!

och nu kan jag ju tala om för er att jag äääntligen blivit blond.  fast blont vet jag fan inte om det är...


2 jobb dagar kvar..

godnatt på er !

viktigt viktigt!!!

vi får ju inte glöma att mina älskingar har fyllt år :D



först va det mattsson som blev 17:) grattiiiis gumman ! saknar dig jäääätte mycket<3




igår va det min underbara bananman/ siames som fyllde 17 :D det firade vi massor av. och på fredag blir det mer. men bananis har blivet en mogen banan nu :D som vi andra bananer...



älskar er flickor ! hoppas ni hade en underabar daag<3

trött på livet..

nu är jag helt slut på allting. min kropp säger imot.igårkom vi fram till att jag nästan känner mig utbränd eller nått ? när jag inte ens hinner träffa mna vänner ellerens andas (?) så börjar man ju fundera. har massa job kvar nu, nu är det massa med det nya laget, och sen villman ju hinna med en massa annat viktigt i ens liv.. starx börjar skolan, och jag som bestämmt mig för att riktigt skärpa mig lite nu, hinner inte ens sova ordentligt innan jag börjar ?? jag blir ledsen. igår va jag ledsen. och mina ben dessutom vill inte med mig.dom gör ont ! buhuuuuu..

men sånt är väl livet ?
idag ska jag fortsätta på mitt liv.  jag kan ju säga att jag blev uttagen till DM , och jag blev riktigt lycklig. starx,om två timmar börjaar mittliv som blond. (hoopppas det blir fint) och sen ska jag jobba (mormor & morfar ska ta med oliver till grönalund, så det blir nog kul.hoppas jag får ståichoklad hjulmen det får jag väl såklart inte.. ) och jag ska leta efter tabletter mot mensverk som är bra för benhinnorna också (?!) sominte finns nån stans... det här blir nog bra hoppas jag...

puss på er, saknar min älskling som jag inte ens hinner träffa :( 

genom regn och blåst


så underbar

om du ger mig allt du har, så kommer jag alltid finnas hos dig<3

hemma igen !

.. trött och sliten kan jag ju säga efter 5 dagar. men kul va det iallafall. lärorikt också, lärde mig så sjukt mycket nya saker som jag inte alls hade någon aning om :p sålyckat vart det :D och underbara tjejer! speciellt tikka och verum<3 paj va också bra:):)<333

men nu ska jag sova, innan våra gäster kommer, och min älskling :D:D:D. ,och jag har oooont i kroppen, så ikväll är det synd om mig (a)
puss på er!


bara så ni vet!

träningsläger på åland 11-15 med råsunda!
ha det bäst, för det ska jag ha !


sweetness

KOM HEM NU ! det är tråkigt utan dig här :(

          


and even if its diffret now, your still here somehow.
i miss you<3

dagen före det stora

jag är skiiiiit nervös. varför vet jag inte ? men lite.. träffade en av tjejerna på stadium. hon gjorde samma som jag, inhandlade det som behövdes för lägret. åhh, det ska bli sjukt kul ! men kommer sakna alla här hemma massvis, speciellt min gosnos såklart ! blä, hinner inte ens säga hejdå till honom :( buhuu<333

men idag har jag klippt min faster, städat mittrum och halndlat lite inför imorn. wiiie. ikväll får vi lite gäster också !
får ju träffa pajsson imorn också :D:DD:D:D:D:D


min älskling<3


puss på er!!

ibland..


you used to call me an angel'

sliten nicolina..

galet trött är jag, men lovade cillen att skriva. så jag gör väl det då (a)

det har hänt rätt mycket sen sist.. fjärilat mig, jobbat, jobbat, mystmed min älskling, jobbat, ock säkert mer än vad jag kommer ihåg i detta tillstånd jag är i nu.
men idag har varit en bra dag faktiskt ! vaknade, och stressade bokstavligen. sen åkte jag in till stan med bästa vän,och som vanligt lyckas hon alltid dra tills sig sjuka människor ^^.. men kul va det och en upplevelse för sig. sen mötte vi även saris och the bananmanen. tjohoo.efterlängtd saknad på sara. men vi myste runt i galmours park, sen va det dags för jobb. underbar kväll.stod med en tjej som heter mikaela, och vi hade seriöst, skit kul skrattade igenom mig heeela passet.bäst va ändå fyra packade killar som inte alls hade koll på pengar. dom gick runt med två sopp kassar fulla med vinster. sjukt orättvist!! haha. men det finns sånna också, och dom gillade vi;) sköna..

men slut pratat nu, sängen NÄSTAAA!


men måste bara säga att min älskling är finast i hela världen <3

du är lyckan älsking <3

och jag mår jättebra i mitt liv just nu (förutom min handled :( )   men mest av allt  är jag stoltast över att jag har min gullegris <33 för så mycket glädje du har gett  mig den här sommarn är obeskrivlig!! tack för det micke <3

och IMORGON kanske det blir en annan nicolina som skriver :o, för dåkommer jag nog vara blond. muhii. läskigt. idag har varit "dagen före en förändring" och mamma vad fjärilarna hoppar i magen ! men spännande ska det blir. sen fårjag mysa gärnet med fjärils löken (; mihi. gospå oss.

tjejer, blir det mjukisstyle ikväll ?

pusssigoos
bara 8 dagar kvar  nu paj och flicks<3333

i will be with you


försvunnen paj

igår va det hysteri. amanda va verkligen försvunnen !! och det va äckligt !!! trode att hon va död , heeeltärligt. och närtill och mednästan pappa va på väg ut för att leta eller nått så va hon äntligen hemma den lilla skit ungen. urladdad mobil är imget att rekomendera! dessutom hade jag ingen röst, så alla jag pratade i telefon med måste ju undrat :p.. menmen

AMANDA GÖRALDRIG MER OM DET DÄR.   då blir jag ledsen :( och det är i sånna här tillfällen man hinner tänkaa ; vafaaan ska jag göra utan dig ?

paj<33pai är evigt!

the veronicas-4ever


pajpai

igår va slutet för min röst ! kan egentlligen inte jobba idag men min chef kunde inte lösa det på någotannat än att jag får sluta 14 istället för 18, och så får jag stå i polly som har headsett. dessutom älskar jag att stå där (: favoritspelet.

igår va det mys medpajsson !  rinktigt mysigt<3 sötnosen mötte upp mig i centralen runt halv 11 och sen åkte vi hem med en gullig gubbe brevid oss som bjöd oss påmycket skratt :P hahah.. och vi bjöd honom på godis (;eller snarare så tog han av oss;o :p
somnade sent , men vad gjorde det ? vi hade varandra <33 eller snarare så har vi varandra genom allt.

men nu ska jag som sagt iväg till  jobbet också.. hoppashoppas jag inte skämmer ut mig som jag gjorde igår ;o
efter det kommer minälskling hit, jag längtaaaaaaaaaaaaaar<33333333

puss på alla söta, på måndag blir jag blond på riktigt, om det går hela vägen den här gången !!!!

RSS 2.0