hejdå sverige

nu åker vi till frankrike ! ha ett bra höstlov!
är hemma den 2:a igen.
pussssssssssss



kommer sakna mina favorit nittioettor<3

dagen innan

VI ÅKER IMORGON! heeelt sjukt, vad jag längtar. och som tur är så är jag ledig idag, så hinner packa och städa och handla och allt sånt där. jag är spänd.
är det inte skratt retande att inte christian ska med ? haha.

men här kommer några bilder från förraa helgen;











inte många med min dåliga mobilkamera. men några iallafall eftersom att lito inte gör deet ????????

dax att börja någonstans.vi hörs senare, puussss

snart snart snart!!!!

idag va en rätt slapp dag, faktiskt. och det bästa av allt ; JAG HAR LOV! 
idag började vi klockan ett. det va skönt. första passat hade jag dock jobb, MVG (!) . bra jobbat. och efter det så hade jag en kund. MVG  där med och en 20a i fickan. sen skyndade jag till tunnelbanan. för idag fyller min jättebraiga mormor år ! wiho. grattis till henne. fick träffa delar av släkten också, sjuskt länge sen ! så de va trevligt.

OCH SNAAART ÅKER VI!!!!! om bara två dagar. kan inte förstår. sjukt!



nu ska jag städa här och börja ta fram lite saker. pusss på er!


måndag igen.

uppdatering.
gårdagen med laget blev bättre än förväntat! vi kollade på damlaget(som va på tv igårr kväll) och hade femkamp, och vilket lag tror ni vann ? mitt såklart :o vi fick varsinna pez (; haha,minnen säger jag bara.
jag kom hem, somna, åt och tittade på tv. mys och skönt.

idag va det segt att komma upp, men jag måste ju ? så tvingade mig upp medans hela huset sov ? vad arg man blir då. men det gick, och tog mig till skolan med fint sällskap (; skoldagen gick fort. vi hade färg teori  heeela dagen, rätt slut blir man då. men lärorikt va det ju. nu kan jag en hel del mer om färg (a)
sen fixade jag och lito masa saker i skolan, hon slog mig och jag attackerade tillbaka.hon gjorde tuentals småsmåsmå flätor i hela mitt hår idag också :o villket helvete att ta ut sen...

de va bara att åka hem, chilla med musik, pratade lite med mamsen, gjorde sallad och sen träning! fy faaaan va härligt att få komma in på planen med dom andra underbara blåa tjejerna igen. saknat det säger jag bara. även om det blir trög start för mig nu. åkte hem och chillade lite, och nu ska jag sova.

imorgon vet jag inte riktigt vad vi har för lektioner, bara att vi börjar 8.30 :o bläää. men efter den dagen ska jag träffa sofia. gaaaletlänge sen. så det ska blir trevligt.

nu är det dags försängen, godnatt


alldeles för lyckad kväll tjejer.

godmorgon. nu har lito lämnat mig. vi hade skit lyckad kväll igår. verkligen lyckat!  haha, sara lyckades sno det alla hoppades på hela kvällen.
allt va skitbra, kom hem rätt sent, men vad gjorde det ? vi kunde inte sova sen,så vi låg och pratade och tittade på tv. mysipys.

SNART ÅKER VI TILL TAIZÈ!!!!


bilder kommer när lito laddat in.

idag ska jag umgås med laget. förstska vi kolla damlags matchen och efter det ska vi ha nån lag aktivitet som ingen vet vad det är. du ska bara ha oömtåliga kläderpå sig. va fan ska det va ?
men dags att piffa.puss på er

kvällens planer

denna lördag ska jag INTE sitta inne. den skaspenderas med några utav dom bästa flickorna i mitt liv! mitt älski och min banan saknas stort! men vi ska försöka ha kul iallafall (;

nu är det fest i byn, sen får jag sussa brevis en fin litokick!!! nu är jag på topp igen.




fuck off.

a thousand words will give the reason why i don't need you any more. 



lördag

idag är en såndär chill dag, och förhoppninsvis händer det något ikväll okcås.jag ska iallafall träffa nittioettorna,och då blir det alltid äventyr (a)
men idag på dan ska jag först till ärvingehallen och hejja på mina blåa favoriter med pappa! efter det ska vi handla mat till ikväll. måste bara säga att han är bra, jag älskar min familj!<3
sen ska jag som sagt träffa flickorna ikväll, vi får se vad som händer, troligtvis blir det fest!! wiiee

men nu ska jag färga mina vackra (fula)ögonbryn (a)puss på er, ha en bra lördag!

jag älskar er!
såhär snygga är vi!

och där brast det igen. som alltid.

vi åt middag med familjen på en mysig resturang i fredshäll. efter det va det mening att jag skulle ut med lito. det blev inte så. jag satt hemma, ensam. fyfan.

det värsta jag vet i livet är att vara ensam. det suger såå  hårt. jag vet faktiskt inget värre än ensamhet. jag gjorde allt jag kunde, för jag ville verkligen inte ha ännu en till ensamfredag, för jag mår så jävla piss då. man blir så himla mycket gladare av att veta att alla andra i hela världen har mycket roligare.  jag av någon behöver komma ut. VERKLIGEN! imorn ska jag träffa nittioettorna. vi ska på fest. troligtvis blir det svårt. jag kan bara hoppas.

sååå, nu har jag varit så negativ man bara kan bli!

till något rooligt förer som förstår (vico och sara typ);  ni vet micke och sebastian vi träffade i spånga :p? den ena hörde av sig till mig och ville ses :o, haha vi kanske träffar dom imorn,mysigt va (;?

nu ska jag fortsätta le (läs gråta) på min otroligt mysiga hemmakväll!  noot...

de svider


födelsedags fredag!

idag är det fredag, en väldigt bra en . jag är lycklig, sjuuukt lycklig!tihiiii

för det första är det ju fredag, bara det får en glad. sen har jag varit ledig hela dagen , mys. min underbara mamma fyller år idag! och hon är så otroligt bra.grattisgrattisgrattis. idag har jag faktiskt varit duktig och gjort massa nytta. och vill ni veta vad det aaabsoluuut bästa äääär ????
JAG  FÅR TRÄNA IGEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va hos min sjukgymnast idag, och det visade sig att jag inte har ont längre, men man ska inte bara köra på för det kanske ändå inte har läkt. man kan ju inte veta. så jag ska träna lungt första veckan, andra vecka ska jag köra på lite mer. sen ska jag ringa honom och kolla läget och så. men det svåraste är att jag absolut inte får springa ute ? det lär ju behövas nu lixom :p... men man får lita på honom !gaaaah jag är verkligen lycklig nu. tihihihi

och snart är det ju taizé :o herregud vad jag längtar!
nu ska jag till vällingby och fixa massa grejer. puss på er<3

kundpass och sliten nicolina.

idag är det torsdag=kundpass.. skulle slinga min faster folieslingor i heeela håret! stöört jobbigt. självmord där med faktiskt. första synen på resultatet va lixom.. blää, va är de här ? det såg inte fint ut, faktiskt..men sen sa hedvig att det visst va fint, och ari sa att det här va det bästa resultatet eftersom hon hade jätte solblekt hår. lättnad i mitt hjärta! och fick jätte fin beröm och jag va lycklig för stunden !sen va det lunch,och som vanligt va jag och mina flickor flummiga! älskar skolan med er alltså <3 och efter det va det kund pass igen men för min del eftersom jag hade på förmiddagen , blev det dockjobb. mådde inte såbra, vet inte varför.. men flummade runt med jessi och sara på rasten,som blev lite för lång rast, sen va vi tillbaks på benen igen! wiho. klippa är roligast!
efter en sjuukt lång skoldag åkte jag till stan och blev en kofta rikare.. står lite senare påtunnelbanan tåväg hem,och sätter min sen efter att ha stått hela vägen.. ser lito ? och springer fram och blåser på henne (a) haha, det va jätte konstigt :P, faktiskt! men mysigt..

nu har jag ätit, och ska till kista med pappa. egentligen är jag är, och ledsen.. men jag måste!
jag haatar folk som snokar och ljuger. så ni vet!

..

men seriöööst. orkar inte mer oärliga personer.. och inte folk som ljuger. jag kan göra fel, och det vet jag med mig. men fan heller den stilen ni kör med.

fan.

aldrig mer

nu är jag klar med mammas permanentning. och JAAAA, jag vill ta självmord nu !! jag hatar permanentning! så stööört svårt och tråkigt. och med min mamma som 'kund' vill man bara inte mer. hon är såå håröm så man får damp.men jag måste. ska ju trots allt vara bäst på det är om typ ett och ett havt år :O...

imorn är det apu, och jag hoppas ju att jag slipper rulla något då iallafall :p  efter apu'n är det träning! mamma jobbar och pappa också, så jag får skjuts av världens bästa morfar! han jobbar i närheten och tar ändå vägen runt solna hem. typ perfekt ?  så får träffa honom också :) hihi.

föresten fyller mamma år på fredag :o, presenter måste fixas!
idag ska jag försöka sova tidigt, kan inte sova nu förtiden. pusss

nya tag..

nu orkar jag inte att ha en så dyster blogg. jag har gjort en till där jag skriver om mina känslor. här handlar det bara om mitt liv. ledsen, men sånt är livet, någonstans ska man ju börja..

hoppas ni fortsätter läsa,puss

tisdagen

.. den va rätt okej, jag va på skit dåligt humör men försökte att dölja det. det hände inget speciellt.
ikväll ska  jag permanenet mamma=självmord. det är verkligen hämskt.

vi hörs kanske senare.puss

i learn how to fly

You weren't there, you never were
You weren't all, but thats not fair
I gave you life, I gave my all
You weren't there, you let me fall


updatering efter världsbäst helg!

det va länge sen jag bloggade nu. jag tror inte ni är så ledsna för det.
men min helg har iallafall vart underbar som den alltid är med nittioettorna.vi va på millas land jag,milla, vico, erika och sara. chrisse kunde inte :( vi chillade runt,myste, åt, pratade, pratade, gick på prommenad, och bara va. rätt så underbart faktiskt ! man mår så bra då. trots min jävla huvudvärk som jag kanske fått reda på varför den finns för. och det är ju en rätt så självklar andledning. jag har så mycket i mina tankar just nu. saker som inte vill som jag vill, och så försöker jag anstränga mig mer för att lyckas,men det går ju inte.
men tillbaka till dit vi va. helgen!  vi åkte på fredag kvällen och kom hem igår kväll !så heeela helgen spenderades i det där mysiga huset!!
nästa gång blir det mitt land tydligen (;

idag va ingen bra dag. måndag, trött, huvudvärk, FÖNING!!, blandade betyg, ingen bra hårdag, och kände mig allmänt nere. all energi gick kanske till helgen ? men som vanligt finns mina sötnosiga vänner och ger mig ett leende på läpparna. tack för det tjejer!


ikväll är det träning. eller träning och träning. mina ben är ju som dom är som sagt. och det tar seriöst kål på mig. jag orkar inte.men jag får träffa alla blåa zundare och paaaaaaaj<3evigheter sen :o och hon åker ju snart, gaaaah hur ska man klara sig utan henne i 2 veckor ? i guess i don't...

men nu ska jag ladda upp bilder i nittioett bloggen!puuuusss

tisdag

idag har inget velat gått som jag vill. men jag överlevde iallafall. först hade vi handledartid,som va typ onödig! jag trodde damian skulle bli najsigare, men faktiskt, han är värre en therese:s.. vi fattade ingenting.
sen hade va styling på schemat! gooos. jag ochtonie gjorde varandra fina.ingen blev nöjd, haha :p men det va roligt att testa lite ! det blev bra resultat, bara det att vi passade inte i det ^^ efter lunch va det soft när jag började rulla permanent,men ofta jag skulle hinna på en timme typ :s. nej. och sen va det matte, vi va fem pers.. hahah

chrisse har ju som sagt bytt tillbaks också ! jag blev lite smått överraskad. vi hade genomgång, och tyckte jag kände igen bruden påandra sidan. va tvungen att skicka sms och cheka :o ; SER JAG DIG PÅ ANDRA SIDAN? ; tänk för att du gör det (;

sen klippte jag och färgade fjäril. typ myysigooos ! det blevbra och jag fick fina presenter :o tycker om dig älskling!

skaiväg nu och träffa nittioettorna! typ bästaste.

pusssss

gör inte så igen knas:p

vårat knasbarn har hittat tillbaka igen ! lito, du får inte rymma sådär , nu tänker jag hålla i dig. enskede är inte det samma utan oss flickor, nu stannar alla (:

HON ÄR TILLBAKAAA
JAG ÄLSKAR DIG!


jag behöver dig som allra mest just nu !


för att du är underbar<3

och nu orkar jag inte mer, jag skiter i det!

jag sov,och sov och sov ! superskönt.
sen va det bara att åka till träningen med paj och pajpappa, det va ju träningsmatch ! vi vann,såklart och överlägset. men vi sög :p haha, nej men vi spelade inte som vanliga zundare.. men det va gos iallafall. och NU har jag fått nog.seriöst ! jag skiter i mina fuckade benhinnor. jag sågar av dom eller nått. vad som helst! för jag vill trääna! och alla komentarer som typ ; ååh när blir du klar då?  , hur känns det ? , du måste ju få börja träna snart?         MEN JAG VET VÄL INTE ! jag kan ju inte bara bestämma att nu, nu är det klart !för det får jag inte för då blir jag väl aldrig klar! och då får jag aldrigspela igen och då typ avlider jag. buhuuuuuu

men, från något negativt till något positivt! det är massa saker som är typ pågång nu.. alltså, nästa vecka åker vi till millas land :D:D:D, sen är de höstlov och DÅ ÅKER VI TILL TAIZÈ !!! , sen ska jag försöka med ronja i lund också, det ska gå, det måste gå !! sen äre ju allt i sommar också. typ längta galet ju flickor! så lite lycka finns det i livet, tack och lov !

imorgon börjar jag 8.30 , inte så najs. efter skolan ska jag först färga och klippa jenifer, och sen träffa nittioettorna och bestämma en massa och bara gosa!

så sängen vore kanske bäst nu ? puss på er söta

huvudvärken spränger

ny vecka nu ! nya tag.. vi började med afro genom gång igen, och det hade vi heeela dagen :/ segt att lyssna på massa nya kunskaper allt på samma dag. men blir helt slut!! dessutom har jag haft vääärldens huvudvärk idag igen. pallar inte med den mer :/ sånu tänkte jag sova lite innan jag ska iväg och checka träningsmatchen ! typ ett ihop satt lag med dom besta fem spelarna från92,93,94 i råsunda :o vi fårväl se..

men sängen nu, skriver nog senare också ! pusss

19 dagar kvar..

vill du vara den första och ända att döda mig ?

gårdagen blev inte som vi tänkt oss. helt klart. vi skulle först bakat bullar, men det vart lite sent för det, sen skulle vi på fest, men vi hittade seriöst ingen ! och när vi väl hittade en, så lågden typ en och en halvtimme därifrån :/ (som dessutom hade varit lyckad). vi pallade inte, så vi satte oss på ett café ,som va skit mysigt ! och flickorna berättade om sina livshistorier :p,hahaha...
paj ringde,och hon va .. väldigt glad, väldigt så väldigt! sen ringde en besviken soulmate :o,vi pratade, och det va jobbigt att vara så långt ifrån varandra. jag saknar dig så mycket ronja!!!typ evigheter tills vi kan ses jjuuu :o buhu.

men idag har varit en dålig dag. vaknade påfelsida tror jag. men jag hamnade i rätt hall tillslut, och sen va det typ najs att umgås med laget,även om det mesta va med amanda, eftersom jag va sargvakt och caféansvarig med henne (a)mys
sen åkte jag hem, jag blev besviken , sen somnade jag med stööörsta huvudvärken som jag haft i 3 dar nu ! blää. sen kollade jag på alla bra programen som gick nu ikväll.

nästa vecka blir lite mer saker att göra. jag ska planera den välhar jag tänkt!
nu blir det sängen, pusssss och godnatt

this is who you are

det har vart segt hitills idag! men det finns inte så mycket att göra. cyklat fram och tillbaka till vällingby, gosat med hundarna, och tittat på tv. helt okej !

ikväll ska jag träffa lito, milla, sara och elin (: mys faktor 1000!! vi ska först bestämma mat och sånt tills landet nästa helg!  och det kommer bli såååå braa! efter det blir det kansek utgång.. vi får se hur det blir med den saken,men jag är taggad på det !!!! ikväll ska jag vara glad,och skita i all skit . som tur är jag med mina underbara .. sådet kan ju inte gåfel direkt!!



jag vet, jag ser fjortis ut.


dags att ta reda på vad som händer ikväll.puss

jag önskade bara att du va här


I love you once

hur kan det vara så svårt att bara släppa taget ? det finns inget av det gamla som jag villha, men jag saknar det så mycket!

i have to move on and leave you behaind


(JÄTTE GAMMAL BILD!)

ledig fredag!

idag är jag ledig. det är sköönt, men ändå va jag uppe med tuppen. skulle va hos min sjukgymnast kl. 8.30, va tvungen att åka 7.30.bläää..
nu är jag hemma igen, jag har fetaste mensvärken och huvudvärken. och jag som skulle träna som en gris idag !!! så fårsehur det blir med den saken. ska kanske förbi vällingby en sväng också, om jag pallar med det.
senare ikväll kanskekanske det blir fest med lisa, om vi hittar något. det vore najs.

igår va jag med världens bästa vänner! vi hade rätt mys på donken (; har nog inte skrattat så mycket på länge :o, ni förgyller min dag, som alltid !

nu ska jag lägga mig framför tv'n eller nått. måste vila lite innan gymet.
pusss

praktik i mitt hjärta

idag har jag haft praktik som sagt. jag älskar att åka dit. det är så bra människor där! idag hade jag värsta samtalet med min handledare.och det är skönt att ha sånna samtalen om livet med ungefär vem som helst ibland(fast det är hon ju trots allt inte, hon har varit min frisör hela livet) .ch jag blir alltid så välkommen närjag kommer  dit! såjag gillar salong knåll och tått(a), hoppas på en framtid där, det skulle vara super ju !

där har jag varit iallafall hela dagen, lagom med kunder, lagom med arbete. sen sulle jag till träningen , men fy fan vad ont jag hade i benen, haltade nästan, så sjuuukt. jag vill operera bort dom och få nya. (dessutom kan jag få nya vader, eftersom jag har "innebandy-vader" så stövlar är omöjliga att hitta !) men så funkar det ju inte !
men jag åkte hem istället, och nu har dom lugnat ner sig lite, så ikväll blir det ännu en tv kväll,fast jag helst av allt vill ut och springa! jaja..

imorn ska vi träffas och disskutera resan!mys. jag rösta på den vi redan bokat!
LÄNGTAR !

puss, nu ska jag göra fruktsallad

RSS 2.0