Taggad tjej

Sitter på tunnelbanan påväg hem. Har jobbat sista arbetsdagen innan resan nu, det känns helt sjukt, det känns!! Börjar lite smått fatta nu..

Ikväll är det min blivande resekompis tur att bli snygg i håret! Känns som om jag fixat hela världens hårkris just nu, ska bli skönt att inte behöva röra ett ändå hårstrå på tre månader faktiskt.. Men jag kommer sakna det!

Nu blir det middag med pappa, puss


ÄNTLIGEN!

Har väntar på att blogg.se ska släppa en app! Och nu äntligen har dom gjort det. Ni lär se mer av mig tills jag åker nu. 6 dagar kvar till Asien!!!!!

Puss


can you remember you and I ?

sitter och väntar på att sofia ska skölja klart sin färg, sen ska vi klippa. ÄLSKAR verkligen att jobba på mina lediga dagar.. senare kommer andra sköna människor, vi ska äta tacos!
om elva dagar åker vi. helt sjukt! känner mig as taggad samtidigt om jag har lite ångest för att jag är nervös. känns som om man har koll på läget fast ändå inte. veeet att det här kommer bli mitt livs resa, det ska vi se till att det blir iallafall.
har 4 fjuttiga arbetsdagar kvar, det känns också väldigt skumt att lämna det för tre månader. ska bli så skönt att ta en rejäl semester och ladda om till lite nya arbetskrafter.
min näsa fryser, och jag tror att hon är färdigduschad nu! PUSS

Without you

det känns sååå skönt att vara ledig idag! för även om jag har mycket att göra så är det ganska slappt. sitter med datorn i knät i sängen, nu jääävlar ska jag ta reda på allt om asien! om tre fjutiga veckor står vi på arlanda och är påväg mot en dröm resa, det är ju helt sjuuukt. sjukt!

helgen som gick bjöd på en sjukt skön och välbehövlig utgång med sofia på nype! lördagen fixades det och trixades det inför erikas middag som va god och mysig med fint sällskap.  kvällen blev som den blev sen. allt jag kan säga är att jag har världens bästa vänner, utan tvekan!!! inget är så bra som ni!

veckan har gått så sjuuukt snabbt, det är galet. men imorgon blir det troligtvis utgång, men på lördag smäller det.. jossa har fyllt 18 och det måste ju firas !!!!! så det blir mys hemma hos dom först och sen utgång igeeen.   


nu fortsätter jakten, puss

i set fire to the rain.



no, this isn't me
go, please let me breathe
i'll be back sooner than you know
i need this space
just like you need air
and i need this time
time to clear up my mind

jag tog en kula för dig.

torsdag idag, innebär min lediga dag! skönt som fan. igår kväll satt jag med mina finaste på vicos altan med erika (och jossa som droppade förbi ibland). vi drack vin, åt naturgodis och snackade skit och känslor. mycket bra kväll, såndär som man behöver. mycket bra tjejer, sånna som man behöver.

den här dagen bjöd på massage (enormt värt, men enormt ooont) ute på ekerö, systemet, solning, chillning, och myskväll med sofia! helt okej alltså.

imorgon blir jag brunhårig igen, som jag längtat!
Godnatt

vill höra samma sång, där allt blir bra imorrn.

dagen har varit helt död samtidigt som den har varit händelserik. vaknade och kände att jag inte hade någon kraft för fem öre att ta mig till jobbet idag. träffade världens bästa erika på en fika (höhöhö) och mys i bromma p istället. väldigt bra tjej måste jag säga, en sån man  behöver i svåra tider. hem och såg lite program på datorn för att tänka på annat. världens bästa pappa kom med fina blommor. vi åt sallad och försökte förstå oss på visum grejen i thai. knasigt det där...

lyssnade på malins råd, tog en prom till bromma p igen fram och tillbaka för att sola lite. puuuuuh va varmt det va. men otroligt värt. så nu är jag fräkning igen!

hoppas på att jag så snart som möjligt kan slänga på en toning på mitt hår, vill ha mitt gyllen bruna igen, trivs verkligen så mycket bättre med det! nu känner jag mig bara blek och tråkig.



.

Krossad


RSS 2.0