jag har fått älska på avstånd



kan inte. får inte. vill inte. ser inte. känner inte. men jag måste...


minns varje rad jag skrivt till dig.

Nyss hemkommen från stan. jag och mamma åt med släktingar och firade Kevin som fyller 40 idag !grattis grattis :) dagen har varit lite tung, men okej. gled runt i stan med therese ( nu kallas hon för Lisbeth) och letade efter studentklänning till moi. slutade med att jag tog en random och blev kär. den är fin, och det är inte alls långt kvar !!!!!!! på fredag har vi mösspåtagning, hur sjukt ?????


imorgon blir det en låååång dag kan man säga.slutar 20.00 då blir det in till Nivå med kicken och senare vidare på skiva!! gaaaalet, som det bara kan bli. Piff och Puff,klockers.

PUSSS PUSSSS ( fin avslutning, NOT. orkar bara inte)





två freaks <3

human connect to human

Har fått erbjudanden om att hänga med på skivor och grillpartyn. men icke sa nicke. nu är det jag och plugghögen, ska förminska den!!


GE MIG MOTIVATION OCH KONCENTRATION!!!!


jag vill vara bruuuuuun !

Hey you

jag SUGER på att skriva. problemet är att ni inte ens vill veta hur mycket jag har att göra nu. det är berg med plugg, det gör inte saken bättre att det är 6 veckor kvar !!!!!!!

men trota allt plugg har jag hunnit ha ett liv. Igår firade vi fina Tina som fyller 19 idag :D GRATTIS!! fick skjuts av mitt hjärta och somnade skönt i min älskade säng .
nu är det dags att ta tag i några arbeten så att man kan checka av lite på listan. 14.30 ska jag vara på råsunda och sälja öl till fulla idioter! (okej inte alla, inte dom som ger mig dricks för att jag har rött hår och tror på allvar att det är mitt naturliga). hoppas jag och lito får återförenas igen !
efter jobbet blir det en tur till rissne där milla hämtar upp oss. blir middag och utgång med väldigt väldigt fina flickor!!


förslag på vad man kan ha på sig ???????

PUSSSSS

the heart of life

http://blogg.bobbysharstudio.se/arets-basta-frisorelev/#Kommentarer

det känns faktiskt rätt bra. hur ofta går man och vinner en tävling lixom ?? ÄR SJUKT GLAD ! igår hade mina lärare köpt tårta till hela klassen för att fira. hur glad blir man då ? extremt blev jag !!
och TACK TACK TACK till alla som grattat ! vart enda grattis värmer stort faktiskt. och det känns overkligt så på frågan hur det känns finns det inget svar.

haha och på alla bilder alla har tagit så ser jag ut som en mupp, va ju så sjuuuukt jävla glad, kunde inte slut a le. dessutom var det så sjukt jävla varmt där också.

JUSTE ! måste faktiskt säga att jag inte kunde haft någon bättre modell än Tina. så sjukt jäkla grym!!! faktiskt så hade det INTE gått lika bra utan henne. hon är helt enkelt bäst och förtjänar hälften av all beröm!!!

nu är det dags att städa rummet, plugga och äta massa tårta som blev över av tårtan i skolan !!
STOR FET PUSS


världens bästa lärare i uppsättningar. tack vara damian det blev en vinst !

:D :D :D :D

hej stress, hejhej !

jag har kännt stress förut, men idag tog fan priset. börjar med en sömnlös natt med hosta gånger 3000. jättekul..inte... gick därför inte på första lektionen för att få lite lugn i vardagen. tog mig till skolan vid 11, slängde i mig mat, mötte upp världens bäst tina och började projektet. åhhh. vi blekte, blekte, blekte, blekte....... sen slängde vi (bokstavligen) på massa färg, skulle bli coolt, det hände ingenting med effekten. KUL! allt slit, tina kom sent till jobbet, jag fick dåligt samvete och blev ledsen för att det inte blev så bra. bas färgen blev nog fin, det jag hann uppfatta iallafall, men blir arg på den lila färgen..

sprang runt hela stan, inga lösfransar, inget läppstift, INGA LILA ÖGONSKUGGOR ???? hallååå ? ÄNNU mer ledsen.
men får väl göra det bästa av situationen antar jag. imorgon kommer jag vara ett nervvrak. imorgon kommer jag dö, helt seriöst. imorgon ska jag tävla, man ba..... va ?


nu ska jag fixa lite detaljer på klänningen, den kommer bli grym. PUUUSSSS

What am I supposed to do when the best part of me was always you?

Trött på hostan nu. Två dagar till tävling och jag kan typ inte säga en mening utan en host attack :s.. it kills me.
Men för den som ville veta så har jag och damian ändrat heeeeeeeeeeeeeeeela frisyren nu, KUL, skit kul.... men det kommer bli så jäääkla mycket bättre nu faktiskt ! Pricken över I:ett . Är lite smått glad och lycklig för det. samtidigt som jag dööööööör över allt plugg och annat vi har att göra.

Lyssnar på gammal musik och får lite minnen, dags att fortsätta med helvetesuppsatsen ?


hej pippi, hej karlsson på taket, hejhej !


KILL MEEEEEE!

ÅHH snart får jag ett riktigt jävla utbrott och slänger datorn i golvet. Religions uppsatsen kan TA SIG !!!!!!!


på min 18 års dag. konstigt att se bilder på en blond nicolina.

soul sister

Stör mig så  mycket på att jag sovit så sjukt dåligt de sensate dagarna. Blir så seg då. Men trots det va jag uppe med tuppen igår och drog till skolan (duktiga jag) för att träna träna träna på tina ! Det gick okej.. vi fastnade till lite när vi stötte på problem, fick lite panik, men allt löste sig.
Gjorde ingenting igår kväll, tog en prom med mannen, så lite solsken fick jag.

Min dag idag består av städande i rummet, tränande inför tävlingen, pluggande, firande av thereeeeeeeese !!!!! kommer bli sjukt, galet, kul, spårat!! Grattis gumman :)



Städa va det... PUSSS!


once upon a time I didn't give a damn


sex on fire

Jag gillar att jag drömt sjukaste drömmarna inatt. jag gillar att jag ska få tillbaka 5 000 på deklarationen. jag gillar att jag ska till skolan på lovet. jag gillar att jag trycker i mig apelsiner.

Nu blir det att ta sig till enskede gård för förbereda ännu mer till tävlingen. helst hade jag legat i sängen hela dagen .. livet är tufft....


When love takes over

Hejhej förkylning ! Jätte kul, precis vad jag behöver känner jag. Har iallfall jobbat idag, AIK förlorade!!!! Moahahah, det kan dom ha. Stod iallfall med nya människor som trodde dom va bäst i hela världen på MIN kiosk.  Ingen kommer kunna veta bättre än mig på hur Östra övre 1 funkar. INGEN !

Det va iallafall sjuk kallt, och att bussen inte kom gjorde inte saken bättre. Just nu dunkar mitt huvud, så ska lyxa till det med panodil och vatten.  Samtidigt hoppas jag på att mannen får med sig ett par converse från london till mig (a) då skulle jag bli extremt glad faktiskt.

 


sjuuuukt fina !!!! snälla, bli mina <3


Pass out

Det är kul att man efter ca 3 timmars jobb, fått blåa läppar, blåa händer, iskall kropp för ENDAST 225kr !!!!!!






jag fryser fortfarande....

Whataya want from me?

Har överlevt påsk-helgen bra. Igår hämtade pappa oss och körde hela vägen till landet ( för det är ju sååå långt).  Har ätit så mycket påsk mat så att jag nu kan rulla fram, det är ju trevligt lixom ?? Med massa godis, pengar och kärlek rikare så är jag ganska glad ändå ! Dessutom är pappa bäst på att laga mat, helt sjukt bra faktiskt..

Nu är vi hemma, fortfarande bara jag och oliver. Har precis slängt mig i duschen, kör mjukisstyle nu. Väntar på att världens bästa vän ska dyka upp med sin bil så att vi kan ha mys kväll ! Det är ändå efterlängtat, hon med.

Dags att ringa henne och se vart ekeröbon tagit vägen ?? antagligen har hon fastnat ute i skogen, as always !!




PUSSS

stellis♥


jag har världens busigaste hund !


stamp on the ground

LOOOOOOV! sista lovet i mitt liv. förhoppningsvis ska det bli det bästa också. började bra med grymt rolig skiva igår. jag och sia kom tillslut från elverket. grymt snygga !! lite fel sådär.. temat va ' kommer direkt ifrån'. det börjar med att mitt humör verkligen ligger på botten. USCH !!!!!! hej humörsvängningar, hejhej !! gick hem överlycklig för en väldigt lyckad kväll !

lito har precis lämnat mig, nu ska jag byta om och ta bort mitt  I <3 SBN på armen..  sen ska jag virdare hem till Tina på påsk lunch. ska bli väldigt väldigt mysigt faktiskt. igår shoppade vi klänning och skor till henne tina som vi ska ha på tävlingen. kommer bli galet, kommer bli grymt ! tina är världens bästa modell!

måste spriiinga nu. PUSS och GLAD PÅSK!

RSS 2.0