tjugotre dagar

 förlåt förlåt förlåt! jag har varit sämst på att blogga, jag vet. men jag har faktiskt inte haft en ända minut över till att skriva. men jag kan berätta lite vad jag gjort.

i tisdags träffade jag farmor och farbror. vi var i stan och käkade lunch, fikade och myste på. riktigt härligt va det faktiskt ! samma dag fyllde samuel 20 ! så vi ville fira honom lite. vi gjorde en tårta och lyssnade på ''födelsedagsmusik'' ;)
mysig kväll och såhär cool blev tårtan



i onsdags skulle jag ha varit ledig. men min chef ringde och väckte mig :( det sög. men sånt som man får stå ut med. så det blev jobb iallafall. på kvällen drog vi till Gute och såg Veronica Maggio :D dock kom vi väldigt sent, så vi hann se typ 2-3 låtar. MEN hon spelade MIN älsklingslåt med henne! tror ni inte jag dog eller nått ? så gryyyyymt.
bilder kommer när jag fått tag i chrisses kamera!

i torsdags jobbade jag på i grillen med isa. härlig brud :) va taggad på utgång på kvällen. chrisse jobbade :/ så snackade med pontus som drog med mig på förfest hos emelie. galet. sen drog vi till hamnplan 5 som hade invigning. ännu galnare. dansade som aldrig förr tror jag. träffade på maria från jobbet senare på kvällen, så hängde lite med henne också :)


faisal, pontus, alex


emelie

mackan och erik


i fredags körde vi på som vanligt i grillen. fick höra att alcazar skulle spela på gute, och det tänkte vi väl ändå inte dissa :p haha ! förade med isa och hennes kompisar ! sen drog vi till gute och träffade upp lito efter hennes jobb. bäst va alcazar! haha :p dom körde våran låt också, TACK OCH LOV FÖR DET ! stay the night lixom ;)


alcazar!

whaa

isa :) haha sötnos



i lördags fick jag jobba inne på cafét igen. stess som fan, och chrisse smet från kaoset. trodde jag seriöst skulle dö. samtidigt som jag skulle göra glass, ta kassan, tänka rätt, springa fram och tillbaka, skulle jag lära en ny tjej som aldrig stått i kassan förut. så jag fick ta två stycken  samtidigt typ. gaaaaaalet va ordet! på kvällen taggade typ alla till, så vi gled ut. samuel drog med oss på förfest hos nina tror jag hon hette. körde ''sug-leken'' ;) det va sjuuukt svårt, men kul ! sen va det gute som gällde. först va det dött där, men vid 12 vart det knökar fullt. vi hade kul lite till och från.

idag har jag jobbat på grillen med andreas. och det snubben kan man aldrig sluta garva åt asso. haha ! hade en galen dag med honom fram till stängning. kom hem för nån timme sen och väntar nu på att min familj ska komma med båten till visby! 22.00 kommer dom hit, klart jag ska träffa dom ikväll :D har längtat..

men nu känns det som om duschen väntar på mig (; pusspusss


blod är tjockare än vatten



jag har världens bästa mamma. när jag kom hem från centrum med farmor och filip, hittade jag ett tjockt brev som va till mig :o öppnade det och hittade detta!

saknar dom där hemma ! när man är ifrån något , känner man hur mycket det betyder för en. och jag vet att dom är det bästa jag har !! inget kan eller kommer betyda mer än min familj. därför har jag bestämmt mig för att göra en tattuering som är tillängnad dom. eftersom dom alltid kommer stå mig närmast. eftersom dom alltid kommer finnas där, och alltid vara min familj!

en sånhär liten sak gör mig glad. väldigt glad.
jag älskar er, och saknar er, mamma , pappa och lillebror<3
snart är ni här, och jag har aldrig längtat så mycket.

arton dagar

det går så jäkla fort nu. tiden rinner iväg. men idag fyller samuel 20 !! GRATTIS GRATTIS GRATTIS ! vi ska baka tårta till honom förhoppningsvis :)


men igår va vi och grillade/badade. dock gjorde vi inget av det :p. jag är fortfarande sjuk så dissade den idén.men det va huur mysigt som hest. gjorde upp en brasa sen, så det blev lite varmt. och det blev hur skönt som helst.

i tisdags spelade vi minigolf på kneippbyn. det va skit kul såklart :o

har  inget roligt att berätta :(
















nu ska jag möta upp farmor och min farbror som är här :) puss

fjorton dagar

helluuu :)

vet ni vad jag har gjort hela dan ? solat! galet härligt kan jag ju säga. fått en mindre fin bränna dock :p haha.
just nu väntar jag på att litokicken ska få sluta så att jag kan laga en god middag till oss ;) börjar bli lite hungrig lixom :( pratade precis med erika, och gud vad jag saknar er där hemma :( massvis !

ikväll ska vi ut och RÖJA ! känns som det va länge sen ;) (typ två dar) ska möta upp pontus och hans vänner ute. förhoppningsvis får vi med oss isa .

ha en bra kväll! och jag hoppas att min lillebror får en galen vecka i norge på skidläger :)

pussss


tretton dagar

jag bokstavligen dog igår.

jag lyckades tjata till mig ett recept, och min underbara lito åkte och hämtade ut mitt recept medans jag jobbade. problemet va ju bara att man inte får blanda den med alkohol, och på kvällen skulle vi på kick-off med kneippbyn. så jag ville inte chansa. väntade då med att ta medicinen. kvällen vart lyckad faktiskt, vi hade skit kul, sköna människor och roliga framträdanden.

sen skulle vi hem.

jag trodde inte att jag skulle komma hem. vi gick till cyklarna, men chrisses stog nere vid piraten och min vid entren typ. fick värsta hostattacken. inte liten, trodde jag skulle svälja tungan typ, jag spydde och tappade andan. har aldrig varit med om något så obehagligt. jag va inte alls full, kände mig inte ens påverkad av alkoholen. dessutom hade jag ju inte tagit någon medicine ?
hostade hela vägen hem, och när vi äntligen kom hem så tog jag halva av den mängd man skulle. på biverkningar när man drukit alkohol  står det att man kan få nedsatt andningsförmåga. så jag vågade inte sova sen. satt uppe en bra stund tills jag visste att det va lugnt.

men nu hoppas jag fan på att det blir bättre snart. vi hade väl tänkt att dra ut ikväll. men det blir nog inte så för min del. men idag kommer min farmor och farbror! kanske kan man få träffa dom något :) och om typ en vecka kommer min familj :) lillebror åker till norge imorn tror jag, så jag hoppas han får ett skit kul skidläger :)

nej men nu är det dags att göra iordning mig. skulle färgat maria på jobbet nu på morgonen, men kände att eftersom jag inte fick så mycket sömn inatt så ville jag sova ut på morgonen istället.

HA EN BRA MIDSOMMAR! bättre än mig iallafall :P pussss

tolv dagar

godmorgon sötnosar !

pappa ringde och väkte mig vid 9. sen ringde jag till vårdcentralen här på gråbo, men nejnej dit fick jag inte komma. skulle tydligen ringa min hem vårdcentral så kan dom skicka elektroniskt recept. men när pappa sen ringde dit måste man ha träffat läkaren för att kunde få det receptet jag behöver :s faaan säger jag bara. HUR ska det gå till ? jag har en rethosta som bokstavligen dödar mig. det är inte kul. att ligga vaken till fem och känna hur allt innom kroppen nbästan flyger ut. och sen jobb på det också. min pappa är iallafalll bäst som sliter med att hitta en lösning. jag älskar dig min underbara pappa <3

idag är det jobb ! det är mulet så det känns väl skönt för mig, men det lär inte vara lika mycket folk som igår. vid 6 kommer chrisse och förhoppningsvis isa. ta en öl eller nått, för klockan 7 ska vi på kick-off middag . det ska bli trevligt hoppas jag.

bilder kommer senare, hittar inte sladden, den ligger där nere :( pussss

elva dagar

skrev vääärsta inlägget imorse . självklart försvinner allt ! kul, jätte kul. fick stressa sönder sen, för idag skulle jag jobba !
stöört mycket att göra kan jag ju säga. men det är ju då tiden går fort, så skönt det !

igår va vi hos micke, eriks kompis ! vi spelade massa kortspel , åt godis och dog av garv. sen skulle ju hem, själv. det gick som det gick. men jag KOM faktiskt hem. haha !

ikväll ska vi ut med jobbet. vi ska på en  ny bar eller vad det är. ska bli skit mys, härligt gäng dessutom!



det här cafet går alltid jag och min familj på när vi brukar vara här. gula villan heter det, så himla mysigt

min gulliga sambo ;)

möööh

ser ut som vi ska äta upp varandra;) om man kunde skulle jag äta upp dena FINA sötnos;)

här cyklade vi, hur gulligt som helst

det här är mitt absolut favorti godis. chrisse har aldrig smakat det :o

tyckte det va så knas så bildbevis behövdes ;)

vad som behövs för en lyckad kväll, toalettpapper och godis ;)

kvällens sysselsättning

BILDBEVIS PÅ VEM SOM LEDDE ! tills erik fick fyrtal och raderade alls poäng :'(

våran outfit på kneippbyn. jätte sköna :)

''vi tar oss genom landet och dom kallar oss för sverige trotters''

hoppas min mamma är glad för bilderna med min grymma kamera. pöösss


tåg, bil, båt, flyg, till och med på eu-moppe..

tjoho. dagen va galet mys. titta, se, njut och dröm er bort till vår värld. våran underbara värld!









tio dagar

det sägs att Gotland har mest soltimmar. Yeeeees det stänner. solen skiner, helt underbart!

igår va jag som sagt hemme hos Isa. skit trevligt. hon och hennes vänner va där !  isa vart as packad, vilket va rätt underhållande ;) men kul hade vi, verkligen !  hennes typ bästa kompis niki hade en tatuering på handleden, den va så grymt jäkla snygg . så NU vet jag exakt vad jag ska göra. inte riktigt texten klar men ungefär. den ska iallafall vara tillägnad (eller vad det heter) min underbart älskade familj, som jag saknar som baaaaraaaa den !!

snart ska vi in till la stada och shoppa/träffa erik ! moys. min chef har inte hört av sig ännu. ringde henne i söndags och hon sa att hon skulle höra av sig igår. vilket hon inte gjorde. så jag räknar med att jag är ledig. och jag RÄKNAR med att jag får lön för 30 timmar sen också.

dags för make over nu. pusssss


tjululuuu

nice dag säger jag bara! pontus hämtade mig straxt efter ett. först fixade vi galjar ! vi fick dom tom. :D sen blev det centrum. köpte host medicine och en foundution. pontus köpte byxor ;) sen gled vi runt lite, träffade på alex och marcus (tror jag han hette :p) så dom hakade på och köpte glass. sen vare dags att ta tag i uppdraget tvättmedel :p haha ! vi lyckades, fastän vi inte fattade ett skit ! det är inte lätt asso..

sen tog han mig på bilfärd. visade mig lite fina delar av ön. jag tror ett ställe hette snäcke eller nått sånt. skiiit fint ställe som man kunde åka längsvattnet ! han visade någon grop där man kan bada och så ! myspyss. där ska vi lätt hänga i sommar, det bestämmer jag nu !

nu har jag precis ätit lite köttfärssås på burk (ingen hitt asso) med makaroner . ska träffa isa och hennes kompisar. isa är hon som jobbar på kneippbyn . myspys på det. hoppas lito kan joina oss senare !


min lediga dag har varit väldigt chillig alltså ! me like.

nio dagar

godmorgon ! solen skiner som aldrig förr här. det är blå himmel med några enstaka moln. wiiiie.

idag är jag ledig ! skönt som bara den. dock lite tråkigt också. fast den här dagen ska jag ta tag i ! ska in till centrum med pontus och fixa en massa grejer känns det som. det ska handlas galjar, tvättmedel, lite mat och säkert en massa mer!

igår va dagen riktigt mys. först spelade vi kubb med samuel, pontus, samuels bror och hans tjej. sen drog vi och fixa mat. efter som det va väldigt vart och soligt så grillade vi! så jäkla mysigt! sen glodde vi film också, tror nog alla sov ?

men nu tänkte jag hoppa in i duschen !

juste, mamma det ska komma fler bilder :p, så tråkigt att ta bara ! , cilla, jag sköter disken, plockar disk och delar ut mat ;) men from. freda ska jag stå i en grill och servera dricka och mat/kassa tror jag :)
pusspusss

åtta dagar

tjuuuu. idag har vi våran lediga dag. och vad ska vi göra då ? en sålänge har vi inte den blekaste. pontus sa ; kom på något roligt och knasigt så hänger jag på. och VAD gör man på gotland en regning dag ? inte vet vi iallafall.

igår jobbade jag som vanligt. hade stört kul ! fick dessutom stå i kassan lite, bryta mönstret ett tag ;) när jag kom hem, dog jag ! fy fan va trött jag va. vi skulle dragit ut. men det blev verkligen inte så. segade sönder kvällen. men det klagar jag inte en sekund på.



pontus och samuel  från i fredas

sex dagar

härligt att vakna upp till ett rum som känns som en bastu, galen hosta och REGN. jajjemensan, det regnar på gotland idag :( tror ifs att det har lagt sig lite nu, eller jag hoppas det eftersom jag ska cykla till jobbet :o får cykla i mjukisar eller nått.

men det lär ju vara jätte segt idag. typ inget folk alls. kanske är skönt för min del. men det blir alltid mycket roligare när man har mycket att göra !

ikväll hoppas jag att jag mår lite bättre. vi ska nämligen ut med chrisses syrras kompis, och förhoppningsvis ska hon presentera oss för lite folk, eller hur det nu va ? det blir nog chill.


nu är det sängen en stund, panodil och halstabletter ;/ pussss

sjukling

guess what ? jag har blivit sjuk. FAN ! jobbet idag va riktigt segt, dock mycket folk vilket va kul.. men kände mig död som en överkörd fårgel.

så jag har utegågsförbud ;) vill verkligen bli frisk, så det va självklart ! chrisse är hos samuel tror jag. jag hoppas hon har kul för mig med ! popcornskålen och tekoppen har hållt mig sällskap, tack och lov för det ;)

och till EN possitiv sak i det här inlägget. jag får jobba på grillen ! det tvekade mellan godisborgen och grillen på vatten land. alla jag pratat med har typ hållt tummarna för att det blir grillen, för att godisborgen verkar suga :p man står själv dessutomm :O nu kommer jag troligtvis stå med en tjej som heter isa (som jag jobbat med alla dagarna nu och verkar skit gullig) , andreas (som är aaaaas skön. fy fan vad man kan garva åt honom) och axel (han är verkar trevlig, jobbade bara med honom i en halvtimme typ, innan han skar av sig halva tummen och fick åka till sjukan, VI DOG). japp, GRYMT va ordet. grillen öppnar förhoppningsvis vid midsommar :)

nej, vad sägs som en sista kopp te , panodil, en halstablett och en säng, mums ! godnatt<3

fem dagar

snart har vi varit här i en vecka, och jag har ingenting att klaga på ! möjligvis den lilla nackspärr jag fått av den grymt osköna sängen , eller den lilla förkylningen som kommer krypande. annars leker livet. vi har redan fått massa underbara gulliga vänner. me like !

idag jobbar jag som vanligt ! 12-19, det känns okej. igår va en rätt seg dag. men fick sluta halv 12, så det va skönt !cyklade hem till chrisse som låg uppe och väntade på mig. vi känner oss som ett gammalt par redan, som sitter uppe och väntar på varandra så att den andra kommer hem ordentligt ;) men ganska skönt det !

vi äter så himla goda middagar och luncher här asso ;) antingen nudlar eller typ soppa ? så vi klagade lite till samuel som är gryyym på att laga mat. igår tänkte han bjuda oss på middag, men jag jobbade så det vart lite svårt. jag hooooppas att han får för sig samma sak ikväll med, för jag vill ha riktig mat, man tröttnar som bara den :p

inga bilder idag, kameran är död och nu ska jag leta efter det andra batteriet ;) puuuuuuusssss

i väntan på jobb

1. Hur gammal är du om fem år? 23
2. Vem var den sista du träffade? jonas, han vi bor hos
3. Hur lång är du? 172 cm tror jag
4. Vilken var den senaste film du sett? kommer inte ihåg vad den hette, men jag somna :o
5. Vem ringde du senast? albin
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "hälsa tillbaka:D'' tilla sanne
7. Vad är dagens planer? jobba
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms helt klart
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? fyra dagar sen :(
11. Vilken ögonfärg har du? blåa
12. När vaknade du idag?  10
13. Har du någon gång hittat en katt? haha, va ?
14. Vilken är din favoritplats? is use to be innebandyplanen
15. Vilken plats föredrar du minst? skogar :s
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? i en frisörsalong ;)
17. Vad skrämde dig som barn? minns inte
18. Vem fick dig att skratta senast? chrisse
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? haha ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig?  med trosor och t-shirt
22. Hur många kuddar har du i sängen? två
23. Hur många landskap har du bott i? ett väl ?
24. Har du någon gång spytt på fyllan? vem har inte ?
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor
26. Är du social? jag hoppas det !
27. Vilken är din favoritglass? isglass kanske
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? shoppa och resa och ge bort lite till dom jag tycker mest om
29. Tycker du om kinamat? sådär har jag för mig
30. Tycker du om kaffe? ibland
31. Vad dricker du till frukost? juice
32. Sover du på någon särskild sida? huvudet utåt
33. Kan du spela poker? lite halvt
34. Tycker du om att mysa? jaaaaaaa
35. Är du en beroendemänniska? nej, hatar att vara beroende av andra
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja, maxtax
37. Vill du ha barn? jaa
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska ? men suger på det..
39. Har du någonsin åkt ambulans? mm
40. Föredrar du havet eller en pool? havet tror jag
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder och utekvällar
42. Äger du dyra smycken? nej, om jag inte fått när jag fyllt år
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? stekt ägg^^
45. Vem är den roligaste människan du känner? lillebror tror jag
46. Välj ett ärr på din kropp? va ?
47. Vad har du för ringsignal? rihanna-please don't stop the music
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? jaa
49. Flirtar du mycket? beror på.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? hemma, ego
51. Kan du byta olja på bilen? nej verkligen
52. Har du fått fortkörningsböter? inget körkort
53. Vilken var den senaste bok du läste? minns inte
54. Läser du dagstidningen? ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? naej
56. Dansar du i bilen? haha nej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? ingen aning :o nån dålig på gotland
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?  kladdade på ett papper hemma hos samuel
59. När var du i kyrkan senast? när min farbror prästvigdes nån vecka sen
60. Vilka personer utmanar du? alla som vill

fyra dagar

tjohoo. hur är stockholm idag ? gotland är mulet, det har regnat inatt så min cykel mår nog finfint ! igår va första jobb dagen, och vilket härligt gäng. fick sluta lite tidigare, och då ringde samuel och ville spela kubb.

så kvällen spenderade vi hemma hos honom med lite folk. vi sög på kubb. haha ! här nere är kubb väldigt vanligt. den 31 augusti eller va det va är det kubb VM här nere, och det ska våra vänner spela. tyvärr åker vi då, så vi kan inte va med :( men kul hade vi iallafall !

idag skulle jag börjat 12, men min chef ringde och bad mig börja 17 istället. jobbar alltså 17-01. det suger lite men man kan ju inte backa andra dagen :p ? det blir nog bra iallafall, hinner dock inte träffa chrisse så mycket ;/
dessutom så kom han som bor här igår också, trevlig :)



snyggingar!

Ludde ^^

lagom coola ..;)

samuel, pontus och alex

pusssss

fyra dagar

godmorgon sötnosar !  hoppas ni sovit gott? jag vaknade av att chrisse rusade upp jätte stressad! hon försov sig lite ;) men hon kom nog i tid !

igår va vi hos samuel, fick skjutts av hans kompis pontus som va med också :) vi spelade tecknet, eller kotten som dom tydligen säger här ;) chrisse fuskade heeelatiden  ! hahah :p, sen fick vi mat också, och eftersom vi äter så enkelt som möjligt här så är allt som är riktig mat underbart ! köttfärssås !!!! galet gott va det :)

idag ska jag jobba första gången på kneipbyn. lite läskigt, men roligt! såg ni ordlistan mamma skrev i kommentarerna ? haha tack, den behövs ;) ibland står man som ett frågetecken och måste fråga om dom kan ta om det ;) inte nog för att dom pratar jävligt mycket gotländska vissa av dom, dom pratar suddigt och fort också ! dessutom så känner man sig jätte dryg när man pratar med dom :o.. men det är mysigt !

nu ska jag kanske börja fixa lite och sen sätta mig på cykeln i regnet ! jag börjar 11, skönt det ! känns sådär att det regnar bara ;/

pusssss


tre dagar

tjoo, läget mer er ? livet här flyter på kan jag ju säga! idag har vi glassat i centrum (okej, det regnadet så inte glassat kanske..) och shoppat loss :) för mig blev det en tröja, skor och en bikini :) naaaajz. myste runt där och gotland är verklligen mysigt. vi hittade brända mandlar på vägen och det satt fint i kistan det.
satte oss på cykeln hem i regnet, inte kul, allting blött ! men det är livet, vårat nya liv.

nu har vi precis ätit , sparris soppa blev det ;) muuums. (leva enkelt vare) nu på schemat står det sällskapsspel med några gotläningar ;) låter skit bra ! hoppas fan att dom inte bor långt bort bara...

tyvärr inga bilder idag, kanske kommer upp några från ikväll imorn, håll utkik !

pusssss

två dagar

fy-fan va kul vi hade igår ! vårt motto för kvällen va ''knyta kontakter''. och vi lyckades jäkligt bra kan jag säga. vi började hänga på ''nunnan'' haha! vi blev kompisar med han som stog i baren ;) 1 kontakt. sen drog vi till Gutekällaren. inget drag alls. maskinen hade spelat kvällen innan, så jag va lite ledsen :(  där inne hittade vi väl några till.  2 som vi hängde med hela kvällen, + 2 till! sen drog vi vidare till ''lillebror'' men det sööög. så vi drog nån annanstans som jag inte  mins vad det hette. där bjöd simon (bar killen) på sjuuuukt god päron cider. hamnade på donken och träffade hans kompis. +1 till ! så vi drog hem till honom.  problemet var bara hur vi skulle komma hem. inte fan hittar vi :p  cyklade nog runt i nån timme ! men vi hittade hem till sängen trots allt.

dagen idag har varit chillig. cyklade till kneipbyn och fick schemat för nästa vecka. LÄNGTAR! sen drog vi en tur till visby också. åt pizza och gled runt. köpte lite mat och lite annat.
ikväll ska vi bara dega. tack och lov!



haha..

på gutekällarn :p

jag äter inte pizza så ofta, men den där va faktiskt god !

snygging<3

JA vi har fetaste tv'n här, vadå då ;)?

och här ligger jag just nu. jag vill sova, godnatt!

thululuu

just nu sitter jag i soffan med ett glas vin i handen och vi pumpar musik. han vi bor hos är ute och resen för tillfället ;) så vi har huset för oss själva. fatta va sjuuuukt ! solen har gassat på oss sen vi kom hit och allt känna bara så jäkla bra !

11.05 gick våran båt. det va jobbigt att säga hejdå till familjen kan jag ju säga. höll emot gråten. men det gick, dom kommer ju upp om 4 veckor trots allt :)
båtresan  va mys, träffade mina grannar, hur sjukt är inte det ? dom satt precis framför oss. mamma fick vara lite moraliskt stöd, och för det <3 när vi kom fram spårade vi ! fan va taggade vi blev!!!! fick dock vänta i 45 min på taxi, men det kostade bara 107kr, SJUKT! lite skillnad från sthlm..

vi har vart och handlat lite, ätit mat och gjort iordning oss. nu är det utgång som gäller. en cider någonstans och sen krogen. myyys. älskar livet här (redan) och det kommer verkligen bli så jävla sjuk sommar !


fatta vilken känsla att se land från båten !

''hej, vi har mest packning på hela båten, vadådå?''

min lilla älskling är lite fundersam över varför vi måste vänta på alla MC snubbar innan vi kan åka på båten med våra coooola cyklar ;)

shorts, linne , fint sällskap och god mat. i like iiiiit

nu ska vi dansa vidare..  puuuussssss

nu är vi äntligen där.

jag minns när vi sa i vintras att ''ååååh vad långt det är kvar tills sommarlovet''. vi längtade som fan till gotland, och vi vart helt till oss när vi hörde ordet gotland. jag tror faktiskt att jag aldrig någonsin sett fram emot något så mycket som den här resan.

men nu står vi ju här, face to face med båten inprincip. vi är lixom påväg. väskan står packad där uppe, och jag sitter och funderar på vad det är jag glömt ! samtidigt backar jag lite. vad har vi gett oss in på ? är vi inte jävligt sjuka som gör det här ? jo, skulle jag säga om jag va någon annan. och så känner jag just nu.

det känns så sjukt konstigt att lämna alla älskade vänner och familj här hemma. åka utan allting. min väska är inte klar ännu, alla mina vänner saknas. visserligen kommer min familj och hälsar på. en söt pojke också. några vänner här och där drar väl förbi också. men ändå är det inte samma sak !! kommer sakna livet här uppe :(

m-e-n ! jag tvekar inte en sekund på att vi kommer få det så sjuuuukt jääävla bra! vi har varandra, bästa ever!  våran sommar kommer bli galen och jag kan inte tänka mig något annat!

imorgon kl. 11.05 lämnar båten nynäshamn. mål ? GOTLAND! påväg mot en sjuk sommar, med två sjuka brudar som både kommer gråta glädje tårar och lite ledsna tårar. men framförallt förväntar sig galna nya äventryr.

det blir nog ganska mycket uppdatering  :) så håll utkik!  ha en underbar sommar, försök komma upp i vår nivå ;) den kommer ligga höööögt!

puss på alla söta!

RSS 2.0