efterlängtat

fredagen blev lyckad ! och mysig på slutet med pojken min <3  vi åt mysig middag hos vico och sen gick vi vidare till alex. tack för den här kvällen flickor!

men lördagen vare upp tidigt, packa och sen spela match ! det gick inte så bra på matchen för mig. vet inte vad men känns som jag sjunkit. och det har jag. virrar bara runt . men det får verkligen bli nya tag efter sportlovet!!
och imorn så åker vi :) hoppas alla får ett bra lov, sakna mig inte för mycket bara (a)  puss på er sötnosar<3


v.9

älskling, jag längtar till åre med dig<3

glass på donken.

japp, igår va det siamesydag, värt att minnas :) vi gick (haha) till brommis, erika tog ut pengar och jag va hungrig, så vi åt glass i stora lass (bokstavligen). vi öös hela kvällen som jag egentligen skulle pluggat , men valde myckemycke heldre att va med gosis<3 så bra att jag har dig för jag kan berätta allt för dig, och du förstår ina djupaste tankar !

idag har jag vandrat i stan först lite med milla, sen lite med vico och sen med båda två filurerna ;) tihi..
 men vi hittade något till flickan :) så imorn ska vi firafira eftersom hon fyller år på lördag !!!!!!!!!!!! GRATTIS I FÖRSKOTT TVILLINGSJÄL <33<33<333333

och ikväll har jag varit barnvakt, känat 240, klippt morfar och känat 150 :D  men nu ska jag nog städa, behövs i mitt rum :S pusssssssie <3

du gick rakt in i hjärtat älskling<3

Imagine there was no tomorrow
imagine that i couldn't see your face
there'd be no limit to my sorrow
so all i can say

i wanna tell you something
give you something
show you in so many ways
cuz it would all mean nothing
if i don't say something
before it all goes away
don't wanna wait to bring you flowers
waste another hour
let alone another day
i'm gonna tell you something
show you something
won't wait til it's too late

min dag i ord

vaknade runt 8.00 av sms från milla !!! vaknade på sturt och sen va jag klarvaken. tur det ändå, behövde plugga! tack gull(: som sagt, pluggade lite, sen chillade jag och drog till skolan där vi bara såg på film. vi började halv 2 idag, eftersom jag jobbat så bra på lektionerna ;) skönt !
sen hem, plocka ihop och träna!

sen vare bara hem och slänga sig framför tv'n. pratade lite med alexander som dampade på sin dator . och då snackar vi om DAMPA ! den va visst galet full med virus och kunde inte ens dra något till papperskorgen. tråkigt nog fick både jag och mamma höra på det skrikandet och bråkandet  ;) haha tur att det löste sig tillslut för annars vet vi ju inte hur det hade slutat..



siames ska komma och rädda mig har hon lovat! <3


hepp

det är tråkigt att skriva när ingen komenterar..

min helg

den har varit både bra och dålig på sina egna små vis. me vi ska inte gå i n på detaljer.
min lördag va faktiskt låmgt ifrån bra, det va bara så underbar att jag inte visste om det va sant (a) tähä. kl. 10.00 plingade en glad och gosig fjäril på och hade beställt tid ;) vi pratade, pratade, klippte, åt och gjorde iordning oss till match ! fick skjuts till ärvingehallen som måste vara sveriges sämsta hall! vi förlorade, men man kan ju inte alltid vinna (a) hem och göra iordning mig igen och den här gången åkte jag hem till mandi och gjorde fint inför kvällen ! vi hade lagkväll och det vart riktigt lyckat :) film, fruktsallat, semlor och väääldigt bra umgänge :) sen skjutsade pappa hem mig till sötnosen och vi tittade på tv(jag sov ) sen gick vi och la oss, men vi kunde inte sova, så låg och pratade ett tag, tack gos<3
idg va det konfirmationsträff, va va i uppsala, vilket inte va en höjdare. sen vart det match, hade värsta publiken asso. och olyckligtvis sög jag denna match. iallafall utifrån min egen förmåga.
klippte alexander när vi kom hem, och sen mös vilite innan vi hämtade min väska hos honom.
nu ska jag sova. godnatt folket

kärleken är suddig

TACK underbara vänner, ni som förstår och bara finns. ord räcker inte till för hur mycket jag tycker om er för det!

jag förstår inte hur du står ut med mig älskling ! men jag är glad för det .
image52

som en känsla..

If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call
If you are not mine would I have the strength to stand at all

I never know what the future brings
But I know you are here with me now
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with

I don't want to run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?
If you're not for me then why does this distance maim my life?

I don't know why you re so far away
But I know that this much is true
We'll make it through

And I wish that you could be the one I die with
And I pray in you're the one I build my home with
I hope I love you all my life

I don t want to run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?


saknar just det.

ny dag.

idag är det fredag, vilket betyder APU. nooooo i mitt hjärta. men jag måste, det är kul när man får göra roliga saker :) ikväll ska min familj på födelsedagsbarns besök :P jessika fyller år, och vi ska fira henne. min present blir en klippning ^^ faaast, gamla konfgänget, (vad kallar vi oss nu för tiden ? ) skulle träffas och jag fick sen frågan ^^  och 146 ska ha mys hos dana, men inget blir det, tråkigt nog :(
och på lördag kommer min egna fjäril hit till mig och ska klippas :D, hihihi blir nog bra, fast flumm. och sen ska vi tagga gärnet inför mtach ! och efter matchen är det bara att rusa hem till mandi och göra fint mm :) vi är galet bra, likis<3
söndag blir en konfdag där vi ska åka til uppsala och kolla i en kyrka, ööhm tror jag det va :S, aja, sen match igen, fast det här gången är det dj/dam´s match vi ska ta över, hoppa det går bra :) sen PLUGGA !!!!!!!


Nu ska jag städa mitt rum..

jag har fångat en fjäril<3

hon liknar en apa som äter banan, men hon kan inte hjälpa det <3(;

image51

populär jävel

jag tycker inte om allahjärtandag. eller, jag tycker om det dagen innan, när man känner sig lite extra kärleksfull. men idag blev det fel. felfelfel. fast det va underbart oxå!
men stan vart det med milla och chrisse, som.. va en upplevelse för sig ^^ och sen kom alexander och gjorde oss sällskap.milla kunde inte bestämma sig om hon älskade trädd eller inte, för tröjan va ju GRÖN och jag va fnittrig ! chrisse hittade fina presenter (: och sockervadden va ett plus, iallafall ett tag. sen begav vi små kärlekstroll oss till ett mysigt fik, där vi två skulle 'prata' ^^ men vi bara flumma istället och gosade. såg ett par som va kanske 13år, och va förjävligt söta ska jag säga er ;) påminde lite om max och jenifer fast mindre variation ;) faaast, jenifer och max trakaserar mig med grönsaker :o dom är GALNA och allment konstiga, speciellt jenifer som både hon själv och får mig att göra konstiga ljud på träningarna , och max som svamlar om sina hamstrara och sheat :P coola grejer. vi har en grönsakssallad på G ! jenifer är rödlöken...

konstig ? tack vara dom :D, men man blir som man umgås JENIFER <3

och alla har klagat på att jag inte kan träffas nån gång :O jag blir ledsen i själen. men sånt är livet. hoppas att ni tycker om mig iallafall. dessutom lkäste jag i en mycket känd persons blogg att på allahjärtnsdag ska man ju va med dom man tycker om. och familj och vänner går före pojkar. men allt är bra för mig, alexander är bra, min familj är bra, mina vänner är undernara och jävligt bra och mitt lag är grymt bra! så nu vet ni..

 nu orkar jag inte skriva mer förutom att mitt hjärt går till alexander, som för länge sen redan tagit det.


<3

image49GLAG<3DAG IDAG !!!!!

älsklings dag<3

ååh, känner mig lite dålig för att jag inte bloggade igår när min älskade pojke fyllde arton ! men tror faktiskt att han fick en alldeles underbar kväll :) på träningen flick han en mesig sång ;) men gullig :p, och när vi kom hem sjöng familjen :) känner att jag har en populär pojkvän asso ;) hihihi, men han är vääääldigt bra <33333

men idag ska jag ta och fira honom :) tror jag ska skämma bort honom lite för det är han värd (a) han fyller ju som sagt 18 !! så jag ska ta och laga god mat till honom och lite mer som han får se ikväll, och inte på min blogg ;)

ska gå och byta om nu, ska ju till skolan snart (; bästisen min ska med för hon ska leka modell för mig :D, flickan pratade något om lite lugg, och det ska vi nog fixa :) och det går nog bra, för det gick ju faktiskt bra att klippa erika :)

OCH inte glömma romme, men det va¨bästa på långe, en bra start på året helt enkelt, och mitt lag är oslagbart.. lägger in bilder imorn kanske :)



GRATTIS ÄLSKLING <3

snart

nu är det dax för romme alpin. ha det bra här hemma, jag ska ha det galet underbart med laget!
PUSS!

sovdax !

nu är jag hemma, fast har ifs vart det ett tag (a) skidor blev det, och myste med mamsen lite framför tv'n :)
nu ska jag sova så jag orkar APU imorn.
 godnatt sötnosar, sussa sött <3


image47
fast jag önskade du fanns brevid mig då, jag älskar dig alexander.. tack för underbar dag :)<3

härlig dag asso, noot.

kom nyss hem, pff vilket kaos. vart i skolan , stan, vart med alexander och i bromma gymnasium ^^
men bläää , va tråkigt allt va.
skolan sög, vi gjorde näsnat ingenting 'ni ska ha soft' = kom i kapp. men hade ju inget att koma ikapp med :s..
stan gav inga resultat, blää. bromma gymnasium va mest jobbigt, eftersom alexander släpade med mig bokstavligt talat. träffade två av hans klasskamrater som ba ; nicolina? han lixom inet ens presenterade. när vi lämnat dom sa han att dom vet ganska mycket om mig. pisnamt tänkte jag  :S men självklart ifs.
snart blir det lax :D, och efter det ledarutbil.   kanske anmäler oss till taizé oxå :D hoppas !
nu ska jag busa, krya på dig milla <3


knas

är man egoistisk om man tycker någon annan är det ?

en sak till.

SNÄLLA NÅGON ! (utrop till sara som inte förstog förra gången ;) )
HJÄLP MIG MED EN NY LOOK PÅ BLOGGEN ! det här ser förjävligt ut!

bloggattack !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaaa, idag har jag blivit hotat av en känd blogghotare; milla.  det stod i smset ungefär såhär; SKRIV I DIN BLOGG!!!
ohoooo, lets do it tänkte jag då. men nej, internet vill inte med mig.

Bortförklaring;
Anledningen till att jag inte bloggat på mer än en vecka är för att min dator har varit total paaaj. den bärbara som är hela familjens har varit på pappas jobb, eller så har internet ine fungerat. och det suger.
men nu ska ni få höra (om ni nu vill, för det är inte intresant) att min dator har min snälla bror fixat, så nu är den faktiskt som ny, förutom internet som är som en hoppande elefant, den bärbara är hemma och sitter faktiskt på den nu :P

nu till annat ni kanske inte ens bryr er om att veta ;) men jag gör!
idag har jag då legat i soffan och låtsas att jag vart en död fågel  ;)  pallade inte med att va asjuk, vart det så mycket på sista tiden, eller lixom känns som jag haft en inflamation i hela kroppen, fast har inte det men ;) hihi.
sen har jag bara svullat som aldrig förr :O ätit apelsiner i stora laass. men imorn blir det skola faktiskt. shopping och soling med flickorna och sen ledarutibl. efter det ska pappsen och jag testa skidor och pjäxor om dom passar och sen kanske låna dom :O tihii för i helgen blir det ROMME MED LAGET<3 ska bli helt underbart, cilla och jag har bestämmt oss för en låååååång backe som verkar jätte skön. passar utmärkt för oss att den är grön helavägen ;)


nej men nog för mig, ska ha i mig lite vatten, panodil och apelsin så överlever jag nog imorn, och slipper leka död fågel ;)

ps. hoppas milla är nöjd nu.


RSS 2.0