Cecilia Ryde, jag älskar dig!

.. och vet du vad mer ? jag tänker inte släppa dig.jag ska hålla i dig när du faller. jag tar emot dig nu. för jag vet att du behöver mig. och jag är här älskling. jag är här och håller upp dig, min bästa vän. för det har du alltid varit för mig, och det kommer du också alltid att vara.så lämna mig inte. vi lämnar allt tillsammans älskling. luta dig mot mig nu.

ge inte upp, jag ska orka för två, för dig!

för allt i världen är jag just din.

kom nyss hem från min älskling ! har varit där idag och myst gääärnet, hihi. och jag är jätta glad för att du är min :)jag önskade bara att alla andra kunde förstå hur glad jag är när jag är med  dig, hur bra du får mig att må. då skulle de förstå hur underbar du är, och hur mycket du betyder för mig sötnosen :)

men igår va jag iallafall med mina sötnosar. vi möttes vid brommaplan, köpte vad som behövdes, sen åkte vi hem till sararara och hade skönhetssalong igen. myspys. vi åkte till rålis och mös vidrae där . träffade på några sötapojkar, en av dom va sötast (a) och sen chillade vi vidare. jag och micke fick uppdraget till att vakt väskorna en liten stund bara, och det tackade vi ja till :) men.. det va inte bara en liten stund :( och jag blev lite ledsen för jag villeju ungås med mna söta som jag inte träffad på år och dar. sen springer do ifrån mig utan hejdå  :( men mats va söt och väntade med mig :) så kom vi till fridhemsplan, 28 MINUTER TILL HÄSSLEBY STR!!!!!!!!! och milla hade bara 13 eller nått :P så fick chilla vidare med min älskling, och det va bara lycka :) faktiskt så ärhela du lycka för mig !

men nu ligger jag i min säng (!!!) och funderar på att sova. men som vanligt när jag säger så, sitter jag uppe ännu ett litet tag :P hihi. men nu, BUMS ! måste träffa min tokfia också, SJUKT länge sen sist, och snart åker hon igen, vi kanske inte kommer ses, då kommer jag gråta, för vi ses inte igen förens i december! buhuuu



detdär skrev jag igråkväll, sen fuckade min dator upp :/ ska snart iväg på jossas konfirmation:) ska bli kul, vi älskar ju sånt tjejer (a) för därär ju också vicoopic och sarasöt.wiie

nu orkar jag inte skriva mer. puss på er som läser<3

älskling,

snow patrol-you are all I have


I do my best to hold on.

sämsta morgonen ever. fy fan, jag försov mig, stressade som en liten gris. och när jag kom fram spelade det ingen roll? ville nästan att det skulle göra det, va sjuuukt arg. och dessutom så tappade jag min mobil, så nu är det en fin spricka i glaset, KUL !  men jag tröstade mig med lite nya kläder, lite hårspray, navelpiercing och örhängen (som jag dessutom redan har, men mina gamla är trasiga) men nu är jag iallafall gladare. och iikväll blir det mys med flicksen och sen savi träffa dm där tyresöboysen (; och min älskliiiiiing!
men nu ska jag äta lunch, är jätte hungrig, trött också. ine så konstigt ? ÅHH JAG BLIR AAAAAARG! fastän det gick bra ? huh.

pusss och gos

vertical horizon-when you cry


vertical horizon

jag har kommit på att det är nog världens bästa band. helt ärligt! finns nog inga bättre, typ (;

men idag har jag iallafall jobbat på, riktigt hårt. städade vareda stånd, och sen fick jag även stå i polly-hjulet en stund. det va lite kul:) men jag va ju helt slut efter att ha städat allt!! efter det åkte jag iallafall in till stan och köpte body lotion.
snart ska jag till vicopic och träffa henne, chrisse och piken :) mys. men milla och sara kunde inte :/ jag blev ledsen i ögat. men ses vi imorn :)?

jag har inte sovit ut sen.. jag kom hem. gått upp tidigt varje morgon, och imorn ska jag också upp tidigt, så hoppas det inteblir aaaallt för sent ikväll :), men flickorna ska jobba ! så jag får nog lite sömn iallafall :)



snart åker vi sötnos :)


puss och gos <3

vad spelar det för roll?

nu ska jag snart jobba ! det ska bli kul att komma till jobbet faktiskt.hoppas jag hinner träffa på lite kända ansikten^^ men jag har iallafall blivit inkallad för att städa alla spelen ;o. eftersom jag är så "pålitlig och duktig" , så vi får väl se hur detta går. sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. ikväll blir det iallafll mys med brudarna.

jag vet inte varför  det inte spelar någon roll, men det känns bara konstigt alltihopa. försvunnet

puss på er, och min sötnos är bäst !

pannkakssmet

kom hem från bästis för en stund sen. mys på hög nivå :) pannkakorna blev somvanligt coolt goda (; haha. chillade runt hos henne ett tag med snack, tusenbröder och mys på ballkongen. cyklade hem, städade lite fint, och nu väntar jag på min gosnos som är påväg hit :):),även mina småkusiner också ! dessutom va jag och bror duktiga idag och satte upp studsmattan ! det va lite kul...

nu ska jag fortsätta vänta. 
another perfect day



äntligen hemma !

nu är jag äntligen hemma ! en underbar och skön vecka i portugal.det va varmt, så det va bara att steka varenda dag. men ändå inte jättejättebrun? hm. men det va myspys iallafall. dagarna  sågväl typ ut såhär ;

vi vaknade på morgonen runt 8 kanske. och jag vaknade som vanligt ungefär en timme före alla andra och va skit hungrig, kissnödig och pigg som bara den! väntade på dom andra och somnade om precis när dom vaknat. åt jäte god hotellfrukost, och sen va det bara att byta om till bikini, och dra sig ner till stranden. pappa och oliver körde på den luffiga varianten och låg vid poolen (där det va gratis att ligga) medand jag och mamma gick till den fina stranden och lyxade till oss;) sen träffades vi runt kvart i ett vid en mysig liten lunch resturange och åt nog samma stekta fisk varje dag. men gaaaalet od va den, så åt man den inte, då missade man något. sen till stranden igen. runt fyra körde dom igår med lite musik och så (dom sög). sen gjorde vi iordning oss och gick ut och åt. portugiserna är kända för att laga god fisk, kött är dom tyvärr inte lika bra på. så vi har ätit en jäkla massa god fisk. så nu har vi omega 3 så det räcker i oss ^^ efter den goda maten, lyssnade vi på fritidresors shower. blue, blue villige sitter på hjärnan. bli inte chokade om jag sjunger och dansar lite (;. sen va det natti.

i en vecka såg det ut såhär. men det va skönt. trots att jag är lite små trött på min underbara familj ;) men det blir så när man lever dag ut och dag in på varandra.

och JAG SAKNAR MINA FLICKOR !  massamassamassa!!!!!!

imorgon ska jag mysa med min bästa vän. sen kommer gosnosen hit , och mina kusiner kommer och firar mig :) mysigt. vet inte om jag drar till min toktös på kvällen eller om jag är med pojken. det får vi helt enkelt se :) på torsdag, om jag inte ska jobba, ska jag nog leka med mina flickor :) efterlängtat!

 men nu ska jag nog sova, imorn måste jag upp tidigt om jag ska hinna hurta lite. puss på alla mina sötsaker <333

portugal nästa!

wiiiie, imorgon åker vi ! dom som vill ha vykort får skicka sin adress (a) och jag är lite småpirrig som jag alltid är ! tihii. kanske inte bara pirrig av att vi ska åka (a) idag har jag packat ihop allt, och sen har jag vart i vällingby och köpte lite grejer. sen träffade jag min gullegris! wiie på den :) han visade mig "fiiina tyresö gymnasium" :p.

ååååååååh, nu ska jag bli bruuuuuun!  puss på er alla, kanske kommer ettinlägg när vi är där nere om jaghittar en dator,vilket jag nog inte kommer ha tid med, eftersom jag baaaaraaa ska ligga på stranden (a) hih.

I'm yours.
och saknaaaaaar!


du får hela jag.

det va typ väääldigt ensamt i natt. men men, sen vaknade jag vid 8 :o hade fått ett gulligt sms :) och sen somnade jag faktiskt om. och vaknade runt 10-halv 11. självklart har jag inte packat ännu, eftersom jag är somjag är. utan jag har fixat massa musik på min dator, så min ipod är fullproppad där nere i portugal (det är den verkligen inte) och jag vill att mandipaj ska skicka låtar till mig. men hon jobbade visst :( men nu borde jag packa :O måste ju hinna till vällingby innan jag ska till min sötnos <3333


myspyskväll<3

chillmys dag :) och det fick jag såklart spendera med min sötnos, och senare på kvällen en bästa vän! lyckan va på hög grad! och snart ska jag sova. imorn ska jag packa, såklart. och sen till vällingby och shoppa/byta kjolen ! (någon som vill följa med?) sen ska jag kanske till tyresö igen, och för sista gången träffa micke innan jag åker :o:o men gos.
snart blir det nog dax att hoppa i säng (a) puss på er alla söta, och dig grisen<333


jag vet att jag är din.

jag har väldigt tråkigt just nu :( men snart kommer sötnosen. och ikväll får jag träffa cilla, min bästa vän :) vi ska mysa runt på en behövlig prommenad ! har saknat oss så länge nu , gumman ! men nu blir det ändrig på det :) dessutom åker vi snart också, på tisdag. och vi skulle tydligen bara vara borta i 7 dar nu (; mamma snurrade till det lite. men det ska bli hur räligt som helst. men kommer såklart sakna alla här hemma :/
 
och såklart lito !, me

sunshine


'du är bäst, annars skulle du inte vara min bästa vän'



(jag saknar innebandyn så jag snart spricker)

M<3

på väldigt länge är jag jätteglad :)


glädje låt, man blir typ sprallig av den :p

paj<3pai

håkan va såå mycket bättre än vad som va förväntat ! min paj och toris va lyckan för kvällen ska jag säga (; det va remar, mat, extream, lycka, kärlek och kramkalas. mina små tröll blev mos, så vi va tvugna att ryma från dom fina platserna vi hade ! men det vart bra sen. fast jag vart verkligen trött när grisen hade kommit. jag blir alltid det när han är i närheten ;)
 sen träffade vi på en läskig fullis, och några jag inte orkade hälsa på. och jag somnade ledsen och ensam.

ikväll är det fotboll som gäller , om grisen kan vakna någon gång!!!!! sen ska jag väl börja packa någon gång också!

och tjejer, kjolen va jätte fin! men som min mamma sa, att det kanske är roligare om jag byter till en kjol som jag använder lite mer ! och föresten så är hon hemma nu! med ett par ballerina till mig :) tack<3333

nu ska jag duscha! puuuuussssssss


gullehund

stellis har klippt sig (; och hon blev väääldigt söt tycker jag, vad tycker ni ?




vi har fått en ny liten valp (; hon är faktiskt väldigt busig nu, men fortfarande samma stella (;

dance like there's no tomorrow.

alldeles för länge sen jag skrev om vad som händer i mitt liv. lite små kaos här och där, det är därför.
nu har jag jobbat klart mina provpass :) wiiie, sommarlov i fem veckor nu ! sen är det jobb som gäller! men ikväll, då ska jag till grönan iallafall med min mandipaj :)
och igår va jag ända borta på landet :o i tyresö. vi tänkte överraska lisa, men hon skulle jobba tidigt idag, så vi busringde istället!  träffade mina pojkar, och sen åkte jag hem (; trött och galet hungrig. nu har jag precis städat väääldigt fint i mitt rum :) och snart ska jag bege mig mot mitt troll. ska gå på håkan konserten på grönalund :) tänkte smyga förbi vänerna som jobbar också.  menjag ska ha en mysig kväll med likis och hennes vänner! trevliiigt.


sötpaj

nu ska jag göra iordning mig! pussgurka

gullegris

varje litet steg du tar,
och varje gång som du för
ditt hår från dina ögon
på ett sätt som ingen annan riktigt gör
och varje gång som du ler
sjunger det till i mitt bröst.

igen.

och när man inte tillhör det längre, vad ska man göra då ? säg mig.






jag behöver någon nu, liiikiiiis ?


for all that you are

Don't be surprised if I love you.

wiiie på den.

igår va ju en härlig dag på jobbet ^^ jag va allt-i-allo vilket betydde typ ; städa toalleter, städa hela kontoret, jobba på lagret, och rastis. jag hade skit kul!  när jag hade slutat tog jag en tripp med båten två gånger (; och sen åt jag jätte mysig middag med mamma och pappa :)  jag svek dom och drog till rålis, där jag trodde det va värsta draget typ. och när jag kom fram va det bara danne, niklas och filip där. lyckat ^^. men sen kom en drös med massa kända ansikten, och jag blev glaaad :) vi chillade runt, och sen åkte vi hem. jag träffade på en ny vän på vägen, och det va chilligt.
nu sk ajag väl börja städa mitt härliga stäkiga rum! puuusss

det värsta...

..är att jag bryr mig när jag inte borde lägga mig i. att jag vill veta fast sanningen bara kommer såra mig. och att jag bryr mig om dig, när du inte ens är värd det.

6 juni

igår va en väääldigtväääldigt härlig dag ! den började med en avslutning med klassen i rålis, med fika och allt sånt. myspys. sen åkte jag och vicopic till stan och kikade runt :) men vi hittade inga skor :( eller, jo.. hon hittade !
sen åkte vi vidare till brommaplan, hämtade liiito och alex. sedan till det stora för dagen (;  RIKARD TOG STUDENTEN!  jag har aldrig varit och tittat på när någon springer ut, men fan va kul det såg ut att vara :) vi va lie smått avundsjuka 'är dom åkte iväg på flaket, men.. vi har ju allt dte där kvar ^^  vi hittade en present efter många om och men, och sen fick vi inbjudan till hans mottagning som vi glada gick till. och rikard, det va riktigt trevligt :) men sen va vi tvugna att gå :/ för vi skulle ju träffa alla vänner och fira avslutning :) och under hela kvällen träffade vi på en massa kända ansikten  ;) det började med kalle, som vi hjälpte med att hitta markus odlin eller va han nu hette ;) och sen träffade vi carro, lisas kompis :) och senare vart det typ kulan, ida, tosse mm (; men det va trevligt. sen vart jag ledsen och sur, och satt och va jobbig på tunnelbanan, förlåt chrisse !
snart ska jag jobba ! inte så kul i värmen, menmen. vi kanske ses där! puuusss

jag tycker om bilden, och DIG!



Amanda, jag tror inte du har sett själv hur bra du är. men vet du ? det har jag, och det är faktiskt sant, du är otorligt bra i mina ögon. och tillsammans så ska vi klara allt. tack för att du finns.. vem hade jag annars varit?<33

underbarasommar

skriver lite snabbt, ska till stan och shoppa med lito. har presentkort och pengar som jag ska spendera (;  härligt med lite nya kläder ! och nu är victoria hemma:)  vääldigt skönt tycker jag (;

min bror har visst krockat med moppen :/ och han hade väldigt tur. såg att någon ville veta hur det gick, och det gick väldigtväldigt bra för att gå så illa. tro han fick en spricka i tummen eller liknande (bara) och så är han blåslagen lite här och där !
dessutom måste jag säga att jag har väldens underbaraset chef. jag kommer trivas jätte bra där i sommar, för det gör jag redan nu ! nu har jag ungefär 5 provpass till, sen väntar 5 härliga veckor i sommar :)

NU MÅSTE JAG SPRINGA !!

RSS 2.0