för det är så det är,

image9
I was born to make you happy
but if you dont want me to do,
I can only tell you my story..
I will love you until the end of time.

31 mars

wihoo, värsta kuliga dagen i stan med vico och erika :D shoppingtur och jakt efter skinn jackor till dom söta va trevligt ^.  träffade dom där på åkeshov, och sendan åkte vi till hötorget. va inne på alla möjliga butiker, läskiga och bra. men carlings blev bäst i test! åååh, jag blev kär i butiken.. skulle kunna köpa upp allt där innuti faktiskt. erika fick beröm för sina jeans, och carlings tyckte dom va überfina tydligen ;D (jag med). vi åt god men jääävligt stark luch på coffeehouse by georges. det va trevligttrevligt och mys. sen nån gång satte vi oss på plattan och pratade om 'skratt'. oj va skrattigt det blev. sen när vi va trötta och slitna drog vi oss hem. vi missade miss sixty affären, men det blir väl nästa gång antar jag (vilket vi säger varje gång). åååh, ni ska bara veta hur bra ni gjorde dagen idag :). bästa på länge. och vi får allt ta och göra en favorit i repris. alla tre blev panka idag, otuuuuur !
jag köpte massa känndes det som. tre linnen, en kjol och ett par trosor med hello kitty på (:D:D:D:D) tihii. men det blev prima ballerina. vico köpte en skinn jacka, och erika en skinn jacka och ett par massa söta shorts!

vi skulle haft gäster nu på kvällen, men nej. dom ringde och bekräftade sig sjuklingar. synd synd, för det slutade med att jag fick sitta själv framför tvn. ofter många om och men fick mam,pap och stell fara gåendes till 48 timmar och hyra film. det blev förortsungar, oj va gullig den va :D. rekomenderas på en ensam kväll som denna ;p.

imorgon då? oj.. tänkte väl kanske sno alexander ett tag om han kan. måste plugga också. sen KANSKE jag drar förbi mattsson och manda i hässelby hallen. men det får vi se om jag hinner med. föresten så älskar jag dom, så att ni vet :)

ha det bäst!
puss och kram, Nicolina

29 mars

idag försov jag mig ;/.. så JÄVLA jobbigt! blev sen och stressade ihjäl mig, men som tur va så hann jag till första lektionen. mentor, YES ;/. vi hade jätte lugn dag idag, slutade vid 13.00 eftersom vi inte hade sista lektionen! så jag erika och ida gick till ängbytorg och köpte oss glass ;D. gottgott. fick föresten veta att hela våran klass tror att jag och erika är som seamesiska tvillingar, huh, possetivt eller negativt ? jaja, blev lite paff iallafall^.

sen gick jag hem, bytte om, och åkte till träningen. skit kul träning faktiskt !, vi tränade teknik,körde staffet, och olika sorter innebandy ;D. ena 'sorten' va att vi bara hade en sko på oss, den andra hade vi i handen och andvände om klubba eller nått. den va gå bandy. shit vad man garvade, massa kul !
åkte sen hem, tappade mobilen, men det va nån snäll tant som sa till mig ;D. lyssnade på musik, och sen va jag hemma! åt, duschade, pluggat, suttit framför datorn och tråkat!

och sen är det ju så att Sara och sofia fyller år idaaag :D GRATTIS GRATTIS GRATTIS älsklingar !

image5                        image7
och jag älskar er !

goood natt, puss och kram, Nicolina

(ps, jag ville bara säga att Amanda gjorde mig glad med sitt biga smile mot mig idag :) ds.)


27 mars


åååååh, våren är häär ! gud va skönt! och inte bara att solen är här, jag har typ fått värmeslag eller nått, så sjukt varmt helatiden gemfört med vad alla andra tycker ! aja.

hos mandi va super :D.. ihihi, massa mys och så . plus jättegoda våfflor ! och jag hoppas att du fick en bra kväll trots allt ! för det är så att pussel får mig glad, men jag är inte lika bra på att få henne glad eftersom att hennes glädje är oslagbara. jag älskar pussel!

igår va jag och erikarufs och kalufs igen. jag vet inte vad som hände, men jag är så sjukt varm. men vi blev bruna iallafall:D. sen gick vi till 7eleven och åt glass och drack loka :). skulle löpt latte, men det va vi alldeles för varma för :o.
senare va jag, vico, sara,chrisse och milla på laserdome. och OJ va kul vi hade !!!  helt oslagbart, eller hur ;D?. det va  sara, jag och vico mot milla och chrsse. men i första spelat så va nån jävla 'kanin' med och förstörde för vårt lag ;D.. moahaa.läskig sak! ehm och ja.. vi behöver ju inte ta upp det med vilka som vann.. :$ sen åkte vi hem, och sara, vico och jag stannade på mc donalds ^ det va trevligt.

idag har typ vart flummigt helatiden. körde innebandy på gympan, och erika va söt som vanligt ;D. haha.. sen har jag blivit attackerad några gånger idag oxå.'kittel attacker' ;D sen har jag skapat ett hemligt förhållande med anonym ^. och blivit hotad att skriva i bloggen ! puuh.

puss och kram, Nicolina

24 mars

förlåtförlåtförlåt, det va visst länge sen jag skrev engligt vissa ^.

Igår va jag och erikarufs och kalufs, sen gick vi till stan :) mysmysmys ! va gick och letade efter en skinn jacka åt henne på HM, men inte fanns det någon ;).

idag har jag spenaderat för middan med laget, som jag oxå ska spendera eftermiddan med ;). spelade två matcher, första spelade vi lika, andra vann vi :D.. så st erikscupen avslutades bra! det blev kexchoklad till alla :) tihii *gott*. senare ikväll ska alla hem till pussel som har fyllt år :D. ska bli myyysigt :D.

puss och kram, Nicolina

17 mars

och klipp aldrig en hund om du inte är bra på det. stella ser ut som en ännu tjockare sak. det blev fult fult fult, och även om jag sa till mamma att vi inte skulle göra det, så blev det så pga av all päls hon har fått ! men tur det att hon är så söt, att det nästan blev gulligare ;)
jag har haft VÄÄÄÄÄÄRLDENS tråkigaste dag! har gjort absolut inget. skulle umgåst med komfagänget, men det blev ändrade planer för en del. synd! ni får mig alltid så glad, vilket humör jag än är på. och jag älskar alla er, så extremt mycket!

imorgon; två matcher, en mot högalid och en mot värmdö! två tuffa matcher! senare ska jag antagligen till skopunkten med mamma och kolla på ett par skor som jag sett på hemsidan :), hoppas bara att dom är lika fina irl :).
lite bilder på stella :) ↓


                                                  

youre the reason that i fall
now it's up to you to make me smile again.


puss och kram, Nicolina    

16 mars

åååååh, jag hatar Nationella prov! två st  till och med. och det gick INTE bra ! sämstsämstsämst helt enkelt. men sånnt händer.
hade bara nationella i engelska på morgonen, sen lunch sen hade vi eget arbete där vi skickade låtar på bluetooth, tihi. sen hade vi slöjd som va ganska lugn. 
och Erika fick mig på bra humör idag, förstår inte hur du alltid lyckas!

har städat lite i mitt rum nu efter jag kom hem. men jag kan väl inte påstå att det blev så mycket finare ;). sen ikväll ska jag vara barnvakt, både kul&jobbigt med tanke på vilka jag ska vara barnvakt åt ^ två tvillingar, väldigt lika men samtidigt olika. alice och ida, sjuuukt söta med sitt lockiga änglahår (:

sen vill jag ju käpa dom där skorna oxå.. har nog umgåts för mycket med erika (om det nu går) ^ hon har smittat mig med sitt sko-shopping beroende ;).

puss och kram, Nicolina

tanke,

det känns som att man har en fråga, som det inte finns något svar på. inget rätt eller fel. och vad du än gör så kommer svaret bli det samma. som att det finns tusen vägar att gå, men ingen väg känns rätt. allt blir bara kaos hur du än gör. samtidigt som man tänker på allt det här,får man höra hur underbar och älskad man är. och det finns verkligen inte i ens tankar. allt blir helt jävla meningslöst


15 mars

idag va allting segt. jag har nog aldrig varit så trött! började tidigt, vilket va jooooobbigt! hade mentor, sen spanska där vi läste 'de tre små grisarna' ;). och jag förstog inte ett jävla piss! men så kan det gå. sen hade vi engelska.. jag orkade inte anstränga mig så jag sa att jag inte hade gjort läxan, ooups:o. sen fick vi en jävla tjock bok på 286 sidor med världens minsta text typ, som vi ska läsa på 3-4 veckor eller nått sånnt. och på köpet va den såklart på engelska! ofta JAG kommer förstå vad den handlar om? sen hade vi lunch, efter det svenska och sist matte. slutade väl runt halv tre tror jag! sen vare bara hem och äta lite mackor, och sen åka på träning!

det va kanske inte det bästa att träna samtidigt som man är trött. men det gick väl ganska bra ändå! hade något samtal med monica om nästa säsong som såg ganska likt ut som den här säsongen har. men den har varit kul, så det lät bra! hon pratade oxå om min kurva som jag har haft, puuuh. i början av säsongen gick det väldigt uppåt.. men när jag skadade nacken va jag ju borta ett tag, så då gick det neråt.. möööh ;/ men till nästa säsong ska det fan BARA gå uppåt :p.
jag fick träffa jenifer idag oxå :D, efter typ ett ååååår ! jag hatar att vara ifrån dig, för det får mig att känna mig så ensam i en mängd av folk! men jag fick min bamsekram iaf :D tihiii

juste, igår träffade jag vico :D, i satt och snakkade om allt mellan himel  och jord typ ;).. menm det va mys!

imorgon ska jag vara barnvakt från 18.30 till 23.00 puuuuh, kommer va typ ännu mer slut efter det :o
puss och kram, Nicolina

12 mars

okeej, matchen i söndas gick.. inte så bra! jag gjorde mål iallafall (: men det har väl ingen betydelse ^. fick slag verkligen överallt, men som tur är så klarade jag mig ^. efter matchen mot väsby(serieledarna) som slutade 2-3 åkte cill och jag till v-by för att köpa present till manda som fyller 16 idag :D, (grattis grattis grattis!). det blev lite fina saker som jag hoppas hon gillade :D! i v-by tror jag inte att cilla hade nån bra dag (; .. eller va säger du sötnos? haha. lite läsk typ ÖVERALLT och jag vet inte vad. sen åkte jag hem, tog det luungt och kollade på beck-advokaterna med familjen, den va bra!

idag va en rätt tråkig dag i skolan, skrev slutsatsen i NO, vet inte riktigt hur det gick egentligen. kanske borde pluggat mer, men kunde inte göra det eftersom jag dumt nog glömde kemi boken i skolan! men erika räddade mig som vanligt, tack! jag gick hem och sen åkte jag efter inte så länge till b-plan!

skulle träffats halv, jag kom först (a), sen stefan, SEN felix och sen milla. typ vid  prick kom sara och chrisse, men dom hade sina skäl (;. vi åt tyvär på mc donalds, men det blev mest skratt faktiskt! eller vad säger du milla ;) ?
sen tog vi buss 3 till vico (: där blev det prat, mer skratt, stick i fingret och GENI! jag söög, som vanligt (; men med lite hjälp från chrisse så fixade det sig, tacktacktack ;)<3
sen åkte vi hem, tråkigt, men.
jag bestämde mig för att träffa alexander lite, eftersom det blir 9 månader idag (:. så jag ville träffa honom ett tag. och vi träffades vi ängbyplan. gick till mig, satt ute ett tag. men sen gick vi in, eftersom han va så klen&frös :$^.
kollade på prison break, sen gick han ;/.. men det va mysigt iallfall!

imorgon börjar jag 9.25, SKÖNT! är så himla trött. så jag ska väl kanske sova nu!

att 9 månader kan gå så fort. det känns som jag kännt dig hur länge som helst. men det är inte så mycket mer än så. och för varje dag som går så betyder du mer och mer för mig. jag skulle aldrig klara mig utan dig, alexander. för du har fått världen att lee, och speciellt mig! och alla stunder med dig, är alla speciella. jag älskar dig, <3

puss och kram, Nicolina

11 mars

ooooh, superbra helg hitills :)

i fredas tog jag det lungt på eftermiddan. hade lugn dag i skolan. gick sen till åkeshovhallen och mötte alex efter hans träning. gick till b-plan och hyrde film på 24-timmar. hyrde 'be cool' som va helt okej komedi, bara det att jag va så trött så jag va lite ointreserad av filmen (;. sen gick vi till honom *mys*.
i lördas vaknade vi ganska tidigt, vilket va skönt. gick sen hem, bytte om och sprand ner till erika som väntade på mig vid ängbyplan. vi hade en lååång trevlig prat stund om allt mellan himmel och jord på t-banan/bussen till KS. det va kul att träffa vico igen (: vi tre snakkade i typ en timma eller mer. sen satte jag mig på bussen hem, köpta caffe latte och lyssnade på gwen stefani-the sweet escape. sedan va det bara att palla sig till alex igen :). vi kollade på melodifestivalen, åt kötbullar och makaroner och 'firade' 9 månader som är på måndag! gick sen hem och nu sitter jag här ^
imorgon blire match mot väsby kl.12.00 i hässelbyhallen, kom dit om ni vill(;. senare mats och cill i kista (tror jag). kuligt(;

hittade en dikt;
where ever you are,
what ever you do,
you must remember,
i'll always love you!


god natt, puss och kram, Nicolina

8 mars

okej, jag är verkligen inte bra på det här, (;. men jaja.

SHIT vad jag saknar dig, vico. jag tänker inte på något eller någon annan. och du ska bara veta hur betydelsefull du är för mig. och jag finns här, alltid alltid, vilken tid på helst på dygnet! och för allting som du gjort för mig, det går inte att beskrivas. och jag hoppas du förstår att jag finns för dig, stöttar dig. genom framgångar och motgångar! för så mycket bättre än du kan man inte bi!.

igår hände det väl inte så mycket, vi hoppade över sista lektionen, gympa, men jag hade händå så grymt ont i huvudet, så det spelade väl ingen roll, tihi (;. när jag kom hem ville mamma åka till v-by,så det gjorde vi. någon mer än jag som älskar caffe latte ? men iallafall, sen träffade jag alexander, sjuuukt mysigt (: .

idag har vart ganska segt i skolan, såg på två filmer, vilket va ganska skönt (bara det att dom va dåliga). sen har ja haft två prov oxå(matte och engelska). eftersom jag missade engeleka provet i tisdas så fick jag göra det idag. men det gick väl bra.
snart ska vi åka och hälsa på vico, och det ska bli så himla skönt. jag saknar ju henne mer än nått annat!.. så jag ska börja göra iordning mig nu!

puss och kram, Nicolina


6 mars

iiih, igår fick jag träffa alexander :).. det va faktiskt väldigt skönt. gick på KU, vilket var inte lika roligt som jag trode att det skulle vara. men dagen slutade iallafall bra!

gick till skolan, och gick sen hem efter två lektioner. mådde inte så bra efter en sak som hände. ;/. så jag missade engelska porvet.. lite för att jag inte orkat plugga så mycket oxå ;). sabina va i solan oxå, tihi.. det va skojj (; moaha.  det blev mycket skratt, så nu har jag ont i kinderna ;s. men sånt är livet :P.

ikväll kommer mormor och morfar hit och ska äta middag med oss. vi håller på att göra om badrummet, så pappa och morfar ska fixa det sista (det blir super fint ^ ). ska kanske träffa alexander lite senare oxå, men jag får se om jag har ork till det. det har blivit mycket skratt och tårar idag!

erika, tack för allt stöd jag fick av dig idag. det behövdes !

puss och kram, Nicolina

ny blogg

nu är min nya blogg skapad, tack vare cill (: tappade bort mitt lösen till den förra, menmen. jag är väl inte så bra på att blogga som de flesta är , men jag bryr mig egentligen inte!

igår och i fredas spelade vi zone-cup. det va riktigt roligt fast det gick så dåligt! blev matchens lirare en match, det va lite kul, blir aldrig det faktiskt ;/, och bara för att jag blev det så fick jag en vattenflaska. lixom hallå, en VATTENFLASKA ? som att man inte har det när man spelar innebandy? det va en tråkig ,ful och tydligen äcklig vattenflaska enligt cill ;). tihi.

ikväll/natt kommer alexander hem (:, längtar så sjukt mycket efter honom. han har varit i österrike och åkt skidor (avundsjuk) heeela sportlovet! så kanske inte så konstigt att jag saknar honom (a)tihi. föresten så har mitt sportlov varit asbra! träffat många, och haft trevligt och så (;

nu ska jag plugga ;(.. har engelska prov på tisdag!
puss&kram, nicolina 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0