i hate this part.

vi har kommit hem. det gick sådär, men jag tycker om innebandy. helt klart! och mina ben ville också springa,så de är bra! jag hade så sjuuukt kul med paj ! aldrig skrattat så mycket på länge tror jag! du är bäst. kanske därför jag har haft värsta träningsvärken i magen :o? haha.
hemvägen va bäst, konstigt nog. vi bestämde oss för att åka hem en kväll tidigare efter att vi åkte ut. vi kollade några matcher i fyrishov också, mysvarning på den hallen. efter det körde vi en svulla på donken jag pai, och paipappa. hahah, garvade som aldrig förr (även konstiga ljud :s ), och de stunderna med paj kommer jag minnas, riktiga lyckostunder.

sen har jag varit massa med ronja. vi har fixat och trixat. idag tror jag vi har varit med om alla humör som finns :o
 jag har även slutat gå hos min sjukgymnast (igen) för att klara mig på egen hand!
färgade håret igår, nu är det lila ! hoppas verkligen att det inte är det imorn:o

för imorn fyller världens bästa bror år, och det ärårets absolut sista dag! som kanske kommer bli årets bästa dag ? jag tror det!

men nu ska jag städa mitt rum, fixa hemliga uppdrag och sen kommer en lista på vad som har hänt om iår ! lite läskigt tror jag. att minnas och tänka tillbaka .. usch

puuuusss så länge


imorgon åker zundazessorna!

har nyss varit och solat med milla och ronja :) sköönt som fan ! det blir mer solning efter storvreta för nu ska jag fan bli brun! fast är de inte lite konstigt med folk som är bruna mitt i vintern lixom ? det blir fel i hjärnan, man ska vara blek och bläschig då. men vi ger det ett försök iallafall ;)
fick vänta i evigheter på bussen, så vi längtade lite tills nyår istället ;) det kommer bli så jävla bra!

imorn lämnar vi stockholm och åker till uppsala för att spela storvreta cupen. sjukt kul ! men samling stört tidigt vid kansliet :/ sånt får vi leva med. zessor som vi är så ska vi bo på hotell. myyyys !
nu gör vi vårt bästa brudar och tar hem hela skiten ! för de är vi värda.

kommer hem den 29 igen :) men mobilen är med och finns tillgänglig då och då ! ha det bäst, pusssss

..

pang BOM , och allting innom mig rasade.
vad är det du vill?

juldagen.

julafton va jätte mysig igår. hela dagen va bra. (lite långtråkig imellan åt) fick sjukt fina julklappar. jag är så glad :D visar er sen.. på kvällen gick jag, vico och thomas till krykan (vuxenpoäng, eller snarare tönt poäng kanske ;) ) där träffade vi alex. det va mysigt där, men vi satt och viskade oss igenom mässan istället ;) och jag och vico börja disskutera nyår, det kommer bli BÄST :D. sen gick vi hemmåt, och idag åker alex :(  men jag hoppas att han lyssna på mig (för en gångs skull) och ringer mig så jag får prata med göteborgarna:D SAKNAR DOM !!!!( måste bli ett Taizé nästa år igen med dom !!)

men nu ska vi åka till mormor och morfar på middag med små kusinerna:) dom är så söta, jag lovar er :D  puss så länge !


God Jul !

GOD JUL!!!!! det är den där dagen som man längtat efter sen i sommras typ (; hihi. morgonen har varit riktigt mysig med familjen :) öppnade mina paket som jag fick av tomten (; (tack mammi och pappi) det va lite godis, trisslotter, en veckorevyn, och en concealer (HAHA, stavning?) . min mamma känner mig för bra. jag snor alltid hennes, så jag fick en egen, har precis andvänt den och den är skit bra :) från FACE.
vi skrapade våra lotter, och seriöst ! det va ett paket med 8 lotter (det kostade 200) och jag mamma och oliver vann 50 kronor var, ENDAST! skit dåligt ;)

snart kommer gästerna,alltså min farmor, faster m. kille, och mina två farbröder. mysipys. tycker mycket mer om att vara hemma på något sätt. och jag älskar att julafton, för då är man bara med familjen, alla är på myspys humör och det är enriktigt lycko-stund i livet.
men nu ska jag städa upp lite här inne :) puss på er, ha en bra julafton !


kvällen innan julafton..

imorgon är det julafton, det känns lite som det i vårat hus iallafall. mim mamma är så pysslig såhon trollar fram julkänslan åt oss.
och mitt i allt kom världens bästa  likis hem till oss och gav mi en julklapp. hon fick såklart sin också ! jag skäms kan jag säga. JÄTTE FIN JULKLAPP ! och min känns så himla opersonlig, tråkig och o-julig :( jag hoppas att hon tycker om mig iallafall!

ska nog hoppa i sängen snart, jag är faktiskt jätte trött.
men någon väckte tankar innom mig som jag trodde hade försvunnit så jag har en känsla av att jag måste vara jätte trött för att kunna somna. annars kommer jag bara tänka. åh, jag hatar det.

men puss på alla, och god jul :)

du får inte röra vid mitt hjärta

Du får inte knacka på min dörr

Om du inte är beredd att komma in

Du får inte göra om mitt namn

Och börja kalla mig för din

Du får inte vandra på min väg

Utan att visa mig ditt mål

Inte stjäla av min godhet

för att fylla upp ditt hål

 

Du får inte riva mina murar

Som ja omsorgsfullt har byggt

Om du inte skyddar mina drömmar

Så jag kan somna tryckt

Du får inte ha mig som en dröm

När ja vill vara din verklighet

Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

 

Men du får ta den tid du behöver

För att förstå va de är du vill

Du får be en bön om tiden

Du behöver räcker till

Och du få Samla dina tankar

Så att vår själar kan få ro

Så allting som vi lovade

Oss själva kan få gro

 

Och du får inte andas på min panna

Inte få mig falla mer

Om du inte sen kan stå för

All den oreda du ger

Och du får inte rör vid mitt hjärta

Som om allt var uppenbart

Men ja önskar inget hellre än att du göra allting mot mig snart


stay with me

jag har nog insett idag att jag är så himla glad att ronja äntligen är hemma nu. det som hitills gått på lovet , har jag spenderat med henne. hon är underbar på alla sett och vis, och hon får mig att må så bra. men det kommer en dag som lovet tar slut,och hon måste åka tillbaka till lund. önskade att den dagen aldrig kommer, men det går inte att blunda.
jag har tagit mig igenom dagen med ett leende med ronja vid  min sida. jag älskar dig soulmate ! det ska alltidalltid vara du och jag ! nyår kommer bli så sjuukt bra och vi ska det tillårets fest, du och jag, tillsammans !

you make my days..

dreams just done enought

ronja sov här igår. vi såg på heartbreak hotell och myste. gos på det.
vi vaknade 20 över ett idag. shit, sjukt skönt.sen klädde vi granen och jag åkte till spånga och solade. aj säger jag bara. nya rör gör ont.

men nu taggar jag till match. vi har träningsmatch i tallabacka ikväll. egentligen har vi gäster så jag får äta själv plus ta mig dit själv. SKIT KUL. har dessutom en dålig dag. jaja vi får se vart jag hamnar..

ska packa ner vad jag ska ha med mig nu. får se vad som händer sen ikväll. antingen träffa milla och dom, eller bara chilla med en film kanske ? det vore rätt skönt. lets see vad jag är på för humör sen.
ha en bra kväll, puss

godmorgon

herregud vad alla dagar går fort nu :o redan söndag ju!

igår va en chillig dag. chrisse kom hit och fick sitt blondie hår ännu blondare. och milla kom också :) det va super mys , och sen åt vi makaroner (;. eftre det åkte jag in till stan med soulis. och vi va faktiskt på bio :o vi såg TWILIGHT! asso jag skojar inte när jag säger att det är den bästa film jag sett. och jag förstår alla som är besatta av den. jag håller mer er, och jag har blivit precis som er ! edward är så gaaaaaaalet snygg, så att ingen går att jämföra sig med honom. hihi (a) längtar tills nästa film kommer. och om någon ska se filmen, så säg till mig så följer jag med en gång till :D
efter det åkte jag och ronja hem till mig och bestämmde lite saker inför nyår, och sen tog vi en sväng till donken. åkte tillbaka hit och åt lussebullar som pappa bakat! och så såg vi något sjukt program där dom skulle hitta sin dröm tjej/kille med bara sina sinnen. vissa va helt stört äckliga.  bläch.

nu väntar jag på att amanda ska komma och hämta mig. vi ska sälja julgranar idag ^^ haha. det är bara att komma förbi råsundas kansli under dagen så kirrar vi granen åt er (; haha.

pusspuss

äntligen..

följde nyss med ronja till tunnelbanan.vi satt i evigheter och pratade ! vi hade lilla julafton :p ellersnarare bytte julklappar! TACK bästaste! spuer fint alltihopa och lyckligtvis nog behöver jag allt det där :D,´visar bilderimorn på vad jag fick! för nu måste jag verkligen sova! vi hade en mysig kväll också med de 91or som kunde. mosis åker bort inatt, snarare typ nu :p så jag kommer sakna hemme massvis ju !!!!! ha det bästa älskling!!!

natttiii

you know how it feels..

nu har jag gjort iordning mig,hade inget att göra så jag sminkade om mig :p.. snart kommer soulis :D:D:D:D:D:D::D... har inte träffats på 'riktigt' sen i sommras (sjukt) och jag saknar henne så stört mycket. men nu är hon äntligen hemma :D
sen ska vi hem till vicopick och se TWILIGHT millaaaa och chrisseee. wihooo

märks det att jag är spidad?
kanske ska sluta här :p. pussssss ha en bra kväll !

friday, i'm in love

looooooooooooooooooooov!!!!!! ÄNTLIGEN. såå skönt. självklart försov jag mig och vaknade samtidigt som jag skulle gå hemifrån. men ingen märkte någonsinn något :)  hihi. och sen va det mys med klassen (som va tydligen sista gången, för nästa gång så har vi gjort nya :o ) och damian hade gjort mys pys. allt möjligt om man säger så. hade bra närvaro också, bara 3,7% typ. (hur det gick till är väl ett mysterium) efter vår myspysiga avslutning åkte jag , millsson och litokick till hornstull och solade. och sen vard et bara gäääärnet för mig till sofia hemmet.
va hos sjukgymnasten där, och det gick väl bra. det gjorde ont, men det har det ju ändå gjort ett tag nu ? så jag är van. gjorde mina övningar och tackade för mig^^.

jag mötte upp min älskade mamma i vällingby efter det. först fick jag i mig lite mat. sen fortsatte sökningen efter de sista julklapparna. jag är alltså klar nu :) hittade dessutom lite underkläder , två klänningar, skit fina leggings och ett par söta strumpor (;. wihoo. så nu är jag väl pank iallafall :p de där 1000 kr som dök upp på mitt konto är nu spenderade (;. miihii.

och som typ alla redan fattat i den här knasigabloggen, så kommer min soulmate hem ikväll :D tror hon ska vara framme nu eller så :o, och vi ska se på twilight med någr 91:or (: jag har längtat efter att se den filmen !

men nu ska jag måla naglarna :) puuuusss


idag har mitt jullov börjat..

.. tänkte jag skriva, men jag ska faktiskt upp klockan 6 imorn för att gå på julavslutning :s men hallå ?ska det inte vara en mysig skolavslutning och inte en tråkig där alla ligger deckade i allastolar typ ? så kommer de välse ut för mig :p hihi.

mennmen..

igår iallafall hade skulle jag klippa ''modellklippning'' på två dockor i skolan.. och det räckte bara med en klippning, för att den va såå bra att det räckte med betyg på båda modellerna. jag vart skiiit glad :D MVG i fördjupning klippning :D det är skönt, eftersom jag verkligen kämpat med att få ett! det gjorde min dag.. så jag åkte till stan en stund innan jag åkte till praktiken eftersom jag fick sluta tidigare. unnade mig en klänning som jag kanske ska ha på nyår. men jag vet inte.. den kanske är för tråkig :o? vi får se..
praktiken gick okej ! och sen va det bara hem och göra iordning sig för KU avslutning. de va okej, men mysigt att få träffa alla igen !

torsdagen har varit överdrivet slapp. hade bild i 3 timmar,och vi gjorde typ ingenting :p  vi skaffade oss nya vänner bland dom som går IVK :p och pillade i chrisses hår som är lite mysko (;
efter det var det hantverkstekning C, och eftersom vi braiga va klara med allt så fick vi ha egen hårvård. så jag är ny klippt just nu :) bk klippte mig jätte bra, för hon fick faktiskt MVG ''på mig''. så jag är såå stolt över henne:D. och sen gjorde hon världens finaste fläta. milla blev svarthårig och det vart skiiiit fint ! :D

och imorn är det ju julavslutning ! bläsh. kommer sakna det där chilliga i enskede ;) hihi. så mysig skola.
snart middag och efter det ska jag klippa mammi. jag börjar känna mig som en riktig frisör ^^
puss på er

jag har läängtaat :D

om bara bara 15 dagar är det nyårsafton, och om 11 dagar drar zundasessorna till storvreta och vinner hela skiten. om 8 dagar är det julafton ! men  bäst av allt, om 3 dagar kommer soulmate hem :D



du är så otroligt saknad . och jullovet med dig kommer bli bäst, det vet jag.


det är inte förens man varit ifrån varandra under en längre tid som man vet hur mycket någon betyder för en. I love u!

jag tyckte jag var glad

tisdagen har hittills varit okej. fördjupning klippning gick bra,ska göra två '' modeller'' på docka imorn (alltså två valfria) och om jag gör det bra, blir det MVG. känner värsta pressen :o,men jag lovar att göra mitt bästa ari (a). sen va det god och efterlängtad lunch, och så gick jag på andra gruppens matte. vi ''lekte'' mest igenom lektionen, och jag halvsov lite och alla skrattade :$. och jag fick VG på mitt matte prov. JA jag är stolt :D (matte är min sämsta talang). jag tänkte åka och sola,men va så stört trött, så jag åkte hem istället. slog in lite fler paket och började städa. dax att avsluta den stora stäningen som jag började för några dagar sen men som aldrig kommit någon vart :p...

imorn är det som sagt fördjupning på morgonen, och sen praktik. kommer faktiskt sakna dom :o dom är så mysiga :)
om någon har lust att hålla mig sällskaps (jag har sällskaps beroende just nu) så är det bara att slå en pling!

städa nu ! puss på er


de här vackra dockorna klipper vi på (; och på den här bilden har jag gjort en uppsättning i 1an. fast.. man ser typ inget (; hih

mysig helg

min helg har vait bra faktiskt! såhär har den sett ut:

  + 
i fredags va jag medvärldens bästa pajsson.vi va hemma hos linn och såg idol! carro, katta och linns kompis va också där. det va myspys :)  och sen åkte jag och mand hem till henne och såg klart idol. fredagen blev helt klart godkänd. kacj paj<3

+++
lördagen va mys rakt igenom. jag mötte upp min älskade jennifer, och hade en underbar dag i stan tillsammans, som vi alltid brukar ha :o så glad att jag har dig jempan!du finns i mitt liv och hjärtaoch det är jag ortoligt glad för!
när jag hade lämnat men sötnos mötte jag upp två andra på brommaplan. kvällen speladerades med julklappa,musik, 91or, tacos, grymt mycket skratt och fiamed hutt i min källare! jätte mycket plus på den kvällen. och jag fick "52 snapsvisor" som milla hade köpt :) älskar er tjejer!

+
idag, söndag, vaknade jag upp vid 12. kollade påidolen gång till :) och sen började det lukta pepparkakor i huset. det är alltid min pappi som fixar bakandet här. och han är nog lite ev en perfektionist (; så det blir alltid så himla bra! tack för att ha sen sån pappa:) oliver fotade mig till julkortet, och sen hjälpte jag pappi med peppisarna! muuums till degen.
jag orkade inte sålänge :p lat som jag är. så jag började slå in lite julklappar! myyyys. och sen va det bara att byta om till match! wiiie, vi vann! fast vi spelade skit, men hey, vi vann ju :o
och nu har jag precis ätit middag med la familia.  två åtwook och två sushi. mumsii.

nu ska jag slå in fler julklappar. och föresten, spotify är skit bra!! love it.
pusspuss

like i curcus

I'm like the ringleader, I call the shots (Call the shots)
I'm like a firecracker, I make it hot
When I put on a show...

I feel the adrenaline moving through my veins
Spotlight on me and I'm ready to break
I'm like a performer, the dancefloor is my stage
Better be ready, hope that you feel the same

All eyes on me, in the center of the ring
(Just like a Circus)
When I crack that whip, everybody gonna trip
(Just like a Circus)
Don't stand there watching me, follow me, show me what you can do
Everybody let go, we can make a dancefloor



There's only two types of guys out there
Ones that can hang with me, and ones that are scared
So baby, I hope that you, came prepared
I run a tight ship, so beware

jag har världens bästa vänner!

torsdagen har varit rätt rolig. den har bjudit på mycket skratt (behövsi själen). chrisse är hemma ! så nu är allt som vanligt :) jag milla och lito fick oss ett och annat fnatt. mihiii. började med bild iallafall klockan 10, ficklite sovmorgon :) och ¨på eftermiddagen hade vi egen hårvård/ dockjobb. jag tog igen ett dock jobbs moment som jag hade missat , och dessutom känner jag att jag inte har något att göra på egen hårvård. så det va rätt lugnt där nere. och sen flumsade vi på rasten (säger ju att allt är som vanligt nu). nu har ja precis klippt/slingat min bror. och det vart bra det :) han va så söt i sen kalkon mössa ;) HAHA !


idag har jag insett något. något bra. jag har världens bästa vänner! så otroligt bra. vad hade jag gjort utan er, bästa vänner ? ni är grunden till lyckan. min lycka. och ni vet precis vilka ni är. ingen tvekan om saken ! och jag älskar er, och tack för allt ni har gjort, för att ni finns och bryr er.


"I'v got you, to make me feel stronger"

                                

tror inte ni hittar bättre. och snygga är dom också :)



sängen nästa. (det tog ett tag att ladda upp)
puss


miss li

I thought you where my friend
I thought I was your's
I thought I knew you well

I thought this friendship would
never end
I thought i knew you.

I never thought we would tell eatch other lies.
I thougt i knew you
and I, 
 I thought that we have nothing left to hide.
 I thought i knew you well.

sööööööt

haha, såååå stört söt! jag garvade till jag dog, ungefär;)

snälla, låt mina känslor bara va..

Du sparkade på mig som redan ligger ner. Du förnedrade mig, och bevisade att du bryr dig inte ett skit!
Det känns bara jobbigt nu, allting. Att ingen förstår, ingen vet hur, och ingen kan se mina känslor på insidan. För varför ska man visa sin svaghet för? Inte till dom som inte bryr sig iallafall. Inte till dom som söker efter din svaghet heller. Utan svagheten ska man visa för dom som bryr sig, för dom som finns där brevid din sida, och vad som, stöttar dig och tar dig till ytan.  Framför dom är det värt att visa sig svag, framför dom får man.
Jag försöker bry mig om så många i min närhet som möjligt. Jag gör mitt bästa. Ibland räcker det inte till, och då blir man verkligen ledsen. Jag är ledsen nu. Och jag vill bara vara ledsen ett tag, utan att alla ska fråga vad som är fel, hur det egentligen är, och om jag vill prata. För det vill jag inte just nu. Jag vill bara inse vad som gått förlorat och vad som finns kvar. Lära mig att verkligen ta vara på det som man vill ha kvar i livet, lära mig att finnas till så mycket som det går.

Men ibland, då orkar man inte mer. Ibland får man bara massa skit tillbaka som man vill slänga i en soptunna och aldrig mer öppna locket på. Ibland gör man misstag som förändrar stora delar av ens liv. Vissa gånger ångrar man sig, andra gånger spelar det ingen roll för att det inte bara är du som är delaktig.

Svek,lögn och falkshet, det är vad jag skulle kalla för smärta just nu.
snälla, låt mina känslor bara va..


/Nicolina Nordlund

..

det gör ont.. jätte ont.

there´s so mutch more to say

det är sjukt tycker jag.. orka hålla på.

natti

nu känner jag föratt sova. jag ärverkligen ur balans nu, så behöver all sömn jag kan få. från det att jag kom hem från skolan idag tills det var mat. men skriver mer imorn.


typ jätte gammal bild:o

godnatt

samma visa..

måndag idag, och skoldagen va helt okej...

men sen va det träning, jag hadeontredan från början. och ja, jag är jävligt dum. jag körde på som inget hade hänt.och nu sitter jag har och skakar i hela kroppen, det gör så jävla ont. mamma kommer hem med nån salva strax.ska testa det iallafall..

men jag har typ inget att skriva..

men vad är finast, mörkt eller blond ?

 
verkligen olika :o tihi

puss

sängen nästa!

nu orkar jag inte hålla ögonom öppna längre.så det är dags att sova. min kväll slutade skit. det är allt jag har att säga (sen förstår ni resten). godnatt

någon gång..

jag förstår inte vad det är som får mig att känna såhär,
någon gång ska jag väl komma över dig ..

du kan väl lyssna på vad jag vill för en gångs skull..

den här helgen har varit ganska seg faktiskt.. ( nästa helg får bli 'festligare'), idag har de inte hänt någonting heller.. pappa har bakat lussebullar och jag hjälpte honom lite..strax ska vi äta lussebullar och dricka glögg. och jag är TVUNGEN att stanna hemma. ville ut, men det va tydligen inte okej.. och jag hatar sånt. tack för den.

men det blr väl mysigt, i guess. har inte gjort något på hela dagen, så det känndes som om jag behövde komma ut faktiskt. men jaja...

snart är det jullov också ! myyss. då kommer ju ronja upp också! lycka. så då ska vi mysa runt och bara vara. det har jag längtat efter. jag har längtat efter dig gumman !

men imorn är det en ny vecka som börjar. och jag hoppas det blir en riktigt bra vecka! jag skulle behöva en sån nu..
puss så länge

nu tycker jag att det är dags att komma hem !

nu har du varit borta alldeles för länge gumman! men snart är du ändå hemma :D
vi saknar dig, och längtar efter dig!

jag älskar 91!

jag orkar inte mer..

igår var det match igen. det gick rent ut sagt åt helvete för mig! mina ben kraschade igen. men dum som jag är så säger jag ingenting, vilket visar sig att jag suger istället. så det mesta av matchen spenderade jag i mandis knä,jag är så jävla trött på den här skiten nu så det finns inte.. det finns ingenting att göra, eller snarare vad jag än gör så händer det inget. min sjukgymnast kommer hem den 15, och DÅ ska jag ringa honom. typ en evighet ? jag hoppas det är okej med benen tills storvreta.. känns onödigt att spendera 1000 spän på det isåfall, eller va det var.. och det har ju visat sig att dagen efter match/träning är mina ben fuckade. jaja. jag får hoppas på det bästa!  det värsta är ju att man tröttnar på allt så det känns inte värt att kämpa ibland. samtidigt som det är det ända jag vill göra.

när jag kom hem var jag rätt nere, men jag åkte till milla för att komma på lite bättre tankar. och det gjorde jag. även om det är jobbigt att ständigt ha ont. men vi kollade på nån skumfilm, och sen såg vi även på britney spears grej. den va faktiskt bra. har alltid tyckt att hon är skum, men man tyckte så synd om henne. fan va hämskt att vara henne. hon kan ju inte gå någonstans utan någon livvakt runt om henne.

menmen, idag är det seg-söndag.. ska kolla på dam match ikväll med ''zundasessorna'', underbart!
pusspuss


kolla in det här:

den här bloggen är att måste  att spana in! känner ni igen er :)?

www.hemmalycka.blogspot.com

mammsi, jag älskar dig !


lördag..

wiho, lördag idag. jag ska spendera den med jenifer, zunda och 91. i guess.

det är iallafall bestämmt såhär, jag ska möta upp jenifer nu vid 11 på ängbyplan. sen ska vi julshoppa i stan :) behövs för min del, har inte köpt en ända. fick lite ångest när milla var klar med alla :s vet inte ens vad jag ska köpa till alla.. jaja det löser sig. känns bra att ha med jenifer för hon har så mycket fantasi den bruden (:

ikväll blir det match.mot duvbo. känns bra att jag är uttagen, men konstigt eftersom jag inte spelat på tre månader :s  lycka i livet då lixom. föresten gick det bra igår förutom att jag va center och aldrg spelat på den positionen i hela mitt liv. kännde mig som en frvirrad iller. men jag gjorde vad de sa åt mig. så i guess de va okej. det vart 3-3,såen poäng till oss!
idag hoppas jag på hemma platsen. alltså back för er som inte visste det :) fast.. jag har inset att det är rätt kul arr spela där uppe :o hihi. (för att vara kronglig)

ikväll ska jag träffa 91, jag får se,kanske alex :o vi sa så, och det va jätte länge sen vi sågs. 

men nu ska jag fixa mig, så jag inte kommer försent (som vanligt) till jempish. ha en bra lördag!

min fredag har bestått av;

- heldag i skolan
-vi fick faktiskt sluta en timme och en kvart tidigare
-jag har varit så nervösså att jag fick ont i magen
-jag har spelat match och även SPELAT!
-vi tog hem ett poäng,^^
-jag har suttit ensam hela kvällen
-jag vart glad av några sms, men snabbt depp igen
- MILLA AVSLÖJADE VEM SOM ÅKTE UR IDOOOL!
-robin åkte ur ( jag ska köpa hans skiva om det är mestadels rock:D)
-nu börjar kvällen, och jag ska sova!

godnatt, imorgon blir det heldag men fjäääriil. i miss her mest.

för skolans skull

idag va det öppet hus i lilla enskede gård. vi gick alltså 13-20 (som tur va fick vi sluta tidigare). vi tvåor hade kundpass, men de som hade haft få kunder fick först och främst. jag har haft rätt många och ville göra något annat. annika behövde tre som sålde produkter så´jag hakade på de. de verkade kul i början. men blääää det kom bara en enda som köpte två produkterav davines och det va sviiiin kallt. satt närautgången och den öppnades såklart heeelatiden! efter tre timmar vart jag avbytt. fjuu. och jag och milla gick på bilden en stund, för sen va det ''frisyrvisning'' i matsalen :D, det va skit kul att titta på. i trean får vi göra samma sak tror jag (:

sen åkte jag hem och åt god och efterlängtad mat(hungrig som ett djur)! ooch från dess har jag städat och segat här med massa musik. men nu tänkte jag sova, välbehövligt tyvärr nog. buhuuu jag vill inte!!!!!!!!!

nattinatti


?

oj, det är helt tomt.. och det märkte jag nu. vart fan tog du vägen? :/

it's time

nu säger jag godnatt.
och så säger jag att jag älskar dig Amanda Svedström


det är inte sant.

amanda,jag dör. PÅ RIKTIGT!!!! bläääääääää

jag kan om jag vill, men den här gången vill jag inte..

tisdagen va lång, väldigt lång ? fördjupningklippning som gick okej. jag gick på vit grupp's matte. segt men jag jobbade på ,som va mitt mål! på kvällen hade jag bokat in pappa på klipp och sling. vart skit bra, min sax fuckade ur,men nu har jag löst det problemet med lite olja ^^.  det blev även så att jag färgade mammas utväxt. hon va gnällig men ja klarade igenom mig den här gången..

och idag har typ vart den hektiskaste dagen i mitt liv (förutom jobbet i Taizé). va i skolan 9-11för att klippa klart min fördjupning klippning frisyr. sen va det bara gärnet till knåll och tått. min moster skulle klippa sig hos lise, så det känndes kul att titta på det. sen fick jag även föna.det gick rätt fort på apu'n. amanda kom och klippte sig och vi gjorde lugg på henne, SKIT SNYGGT!

sen va de träning ! det gick okej för mig. hoppas mina ben mår bra till helgen, peter sa att dom behövs. men vi får se.
skönt att träna av sig lite. imorn ska vi dela ut lappar om att vi ska sälja julgranar på kansliet. alla är välkommna ^^ och jag räknar med att alla som läser min blogg är trogna råsundare och stöttar oss ! de ska jag göra :D(höhö). men iallafall, paj och jag är skadade, så vi kör på en power walk runda istället för jogging.

imorgon börjar jag 13 och slutar 20. och kom just på att jag inte kan dela ut lappar imorn :s. varför kom jag inte på det när dom frågade om jag kunde ? aja.. den vanliga turen med mitt minne jag har.

men nu spårar det, och det är väl ändå ingen som läser den här skit tråkiga bloggen^^  så puss

jag undrar hur det blivit såhär..

nu är jag trött på löngner, falska förhoppningar och den låga stilen. vad var det som hände ? vad gjorde att allt helt plötsligt fick nya vändningar ? jag vill faktiskt ha en förklaring. de här är lågt..

åt helvete igen.

jag hatar smärtan, jag hatar känslan, jag hatar mina fuckade benhinnor och jag hatar när det gör ONT!jag hatar att det fortfanade  är långt till jullovet, jag hatar att cykla för man får ont i rumpan, jag hatar att ronja bor i skåne just nu, jag hatar att du inte är här, och jag hatar att att jag inte köpt en ända julklapp!

så nu ska jag gotta mig i massa vacka nyrårs klänningar som jag inte ALLS tänkt på. blä. får nog åkt till stan imorn efter skolan, någon som är på ?
pusspusss

måndag

skoldagen har varit som den brukar på måndag. seeeeg. men nu är den äntligen över ! och imorn är det fördjupning klippning som typ är den roligaste kursen någonsinn.
åkte hem efter skolan ,började läsa på en bok.men jag somnade :o sen kom mamma in och skrek på mig att det va mat ? när man ligger och sover ? man ba hallååå!! kul sätt att vakna på. så skyll dig själv att jag va på ett jävla humör sen.

men nu är det dax för träning! så ska göra iordning mig nu. ha en bra måndagskväll! 

RSS 2.0