My new favourite thing to do Is wasting my time on you






You're always up to no good
you catch on like a bonfire
every single worn out line is shiney and new
I never met a sweeter liar

you could be my king
I would knit you mittens and make you pie
we could fall in love
I could be the apple of your eye
Let's do it right now


Drop the world

jag vill lägga mig under täcket och ligga där tills jag inte orkar ligga där längre. jag är arg, men vet inte varför, jag är ledsen, men har ingen aning om varför. jag orkar bara inte..



vart tog kraften vägen?


I wanna be a billionaire

Kiiiiiista med detta freak nu ! shopping, lunch och en jävla massa skit snack, just det vi är bra på !


SOMMAR

skönaste vädret på år och dar ( eh nä men det känns så idag)
gårdagen bjöd på lite krök hos lars med härliga människor ! det va mys faktiskt, länge sen man träffade vissa av dom ! kom hem runt 2-3 tiden har jag för mig och somnade sött efter ett tag !

dagen har erbjudit plugg, sol och sovande. mitt huvud leker fortfranade med mig ( haha nej jag får faktiskt inte huvudvärk när jag är bakis) antar att det är stressen. fick nästan utbrott idag, ville bara gråta och skrika. jag ORKAR inte mer. det räcker med plugg nu tack !

men för att få huvudet på andra tankar kommer mannen hit snart. vi ska ha mys kväll, fy faaan va vi ska mysa ! vico kommer förbi senare också ! önskar att alla mina bästa kunde komma och mysa, men de är på äventyr. så får göra det bästa av situationen, och det blir nog sjukt bra ändå !!!



Cobrastyle

helluuuu ! jag hinner inte ens blogga ! PANIK! jag har så mycket att plugga, så mycket att hinna med. har konstant grym huvudvärk. och som plus i kanten så klagar jag HELA tiden. kul va ?


MEN det är 16 skoldagar kvar, skivan är om en vecka, imorgon ska jag till en salong och förhoppningsvis bli anställd där i sommar, om 15 dagar fyller jag 19 OCH på onsdag får vi helg. lite lycka, lite glädje, lite lättnad.

nu ska jag fylla på intaget av huvudvärkstabletter. sen är det bara att skriva klart rasismen och sova, det behövs  !!!




men jag är dock inte lika aktiv som therese !

åååååh, jag bloggar inte alls just nu. tiden finns inte med mig, ingen inspreation heller, har bara plugg att tänka på.. men grymt mycket har jag chekat av från listan, men GRYMT mycket kvar. dom tar bokstavligen kål på oss. att min älskling fått magkatarr också, då har det väl gått lite långt ??

hade en chill dag i skolan iallafall.. efter den vart det en tur till la stada med therese ! gryyymt mys och skönt med en paus från all stress, och snacka av sig lite med en nära vän. uppskattar sånt mer och mer nu förtiden!! fick med mig ett puder och ett par hängslen, får se om jag lyckas passa i det.

dags att avsluta detta pluggande och överta sängen. den ser väldigt ensam och ledsen ut !!!


 
det härliga med bilden är att det endast finns en ägare till båda skorna, två människor och en vänskap !och just nu en STOR saknad !

I should have fucking known



I'm such a fool
I can't belive I let you in my life
You broke the rules
But I should have known you'd do it all the time
Thought we were cool with everything
but who I'm kidding
It's every players favorite crime
To make you feel like it's all real
When it's a lie
And I should have known

I should have fucking known
How I could I let you play me
I don't even know



let your body decide

ÄNTLIGEN klar med religionen. seriöst lycka i livet!!!! nu är det bara 72 andra saker.. blir en plugg lördag älltså rakt igenom hela dan. med tanke på att gårdagen bjöd på grymt mycket trevligheter heeela dagen. nu är det bara fem veckor kvar !!!!!!!!!
 
började fredagen med frisör, fixade på vardagsstyling på lito, vico fixade en på mig.  sen vare lunch och därefter MÖSSPÅTAGNING! vi sjöng sånger, satte på oss mösserna och drack cider och tog foton på skolgården. därefter åkte jag och mina bästa till hellströms och drack öl, vin och shotar. FIRADE helt enkelt !! senare drog jag och lito och fixade lite grejer till middagen hos erika som blev mysig i hennes garage !!! haha.. senare kom vico, sara och amanda för att äta en god annanaspaj med oss. efter det tänkte vi styra vidare in mot stan. mitt humör sjönk, huvudvärk, trött och alldeles för mycker skit och annat på senaste tiden. så jag åkte hemmåt istället ! men jag hade en grymt bra dag !!

bildbomb på fejjan lär dyka upp inom de närmsta timmarna..

nästa uppsats att ta tag i !



världens bästa klasskamrater !!

RSS 2.0