23 augusti

första skoldagen :D herregud vad vi hade längtat. visst flickor  ?? jag och vico kom då i samma klass, HVFR1B och milla och chrisse i HVFR1C, men vi kommer säkert komma i samma kärnämnen eller något liknande :) kulkul! vi började kl.9 så victoria och jag träffade chrisse på brommaplan 8.10.. träffade nitchie där ;) haha. och sen åkte vi vidare där även mills hoppade på vid alvik. vi hoppade av vid enskede gård.. och gick mot skolan.. försökte lista ut vart alla andra skulle gå ;) och det va ju ganska lätt efetrsom det va frisö och möbel som hade samling kl.9 (inrt. möbel bestog nästan BARA av killar.. och inrt. frisör bestog ENBART av tjejer..) men vi fick våra klasser och gick upp till salen. gick igenom massa regler och sånnt, VÄLDIGT JOBBIGT! fick massa papper som vi ska ha med oss på skrivna imorgon och sen fick vi rundvandring i skolan (:
efter lunch så träffades vi i klasserna, och hade presentationer av oss själva och så ;) man skulle 'interjuvas' två och två.. jag pratade med erika :) hon va trevlig!    ja, sen fick vi våra scheman och sl kort. sen slutade vi för dagen :)

klassen verkade bra, har ju bara träffat dom en gång nu :p, men jag tror det kommer bli väldigt bra tillslut.. alla är rätt olika, men det kan ju va rätt kul :).. våran studioledare eller va det heter, verkar väl sådär... hon visste typ ingenting ;) schemat va väl ganska bra ! hade bara engelska, idrott (som jag typ inte kan gå på efter som det är samtidigt som bandyn:/ ), data kunskap och 'frisörkunskap' haha ;).. me det här schemat skulle vi bara ha en viss period, sen får vi nytt med antagligen andra ämnen! men inget bra 'stella-schema' så vi vet inte riktigt hur vi ska göra med henne ;(

men imorgon börjar vi med något som man skulle ta reda på hur man bästa pluggar.. eller typ hur man skulle placera sig i klassrumet ;) och så ska vi fota oss för lärarnas skull, så de lär sig namnen ;)

imorgon blir det oxå träning, och sen hem till cilla :) vi ska mysa med massa onyttigt ;) och feter den här helgen så blir det nyttigheter för mig bara !!! oliver ska konfirmeras oxå.. kul för honom :) jag får bara titta på den här gången, avis;(

men ha det bäst!
puss och kram, Nicolina

22 augusti

Imorgon blir det enskedegård :D
 

21 augusti

väldigt länge sen jag skrev.. men jag sa försöka få med så mycket som möjligt sen sist ;)

i lördags va det spektrum med alla tjejer :) 146+d+t ! åkte till cill, där alla skulle träffas ! och vi gjorde iordning oss och åt makaroner. när alla hade kommit och va färdiga, åkte vi in mot stan. först kollade vi kön. med det fanns ingen ? sen gick vi mot the voice men på något sätt lyckades vi gå åt fel håll för allt folk gick mot oss ? sen hamnade vi i spektrum kön igen, med godis i handen och väntan på att få komma in. och det fick vi efter ett tag, och där inne balev det dansdansdans.
vi åkte hem vid tolvtiden helt döda och törstiga.. men det fixade vi på seven eleven. och när vi kom fram till cills, stormade tora och nicolina statiol !! vi somnade mätta och lyckliga.
och jag vaknade till mattsson som pratade i sömnen :o.. 'fotmalhockysimningbasket..' och detva rätt kul ^ så jag fick ligga och prata med tor som va vaken.. hjälp vad hon pratade !
åkte hem, och möte alexander vid ängbyplan.. sen sov jag hos honom (:
vi vaknade för sent, så min stackars hund fick vänta en extra timma på mig, men jag bjöd på en lite längre prommis (gissa om hon blev glad ? inte alls..)
senare på kvällen va det ju första inomhus träningen :) gud vad jag längtade.. skulle träffa min bästavän på blackebergs t-banestation. GISSA VEM SOM KOM I TID?? jo, jag fick vänta på cill, men inte så länge ifs. vi började med lite fys, och jen blev den lyckliga som fick springa med mig ! (som  vanligt (; )  och sen körde vi lite lätt träning för att komma igång med lite teknink och passningar. även lite match. åkte hem och somna ganska tidigt!

idag har jag inte gjort mycket.. vaknade vid tolv-halv ett.. sen har jag bara gått runt lite i huset (; ikväll ska det bli mills,chriss,sar,vic. vet inte vad vi ska hitta på.. men det löser sig alltid.

det va evigheter sen jag träffade ronja! jag saknar dig massor.. <333

och föresten så börjar skolan snart.. BARA två dagar kvar :D och jag längtar väldigt mycket.. någon som ska gå enskedegård frisör ?


ha det bäst,
puss och kram, Nicolina

14 augusti

döööd, illa mående och huvudvärk. bläää ;( men det får man väl ta ? tihi.
igår va alltså grillkväll med 146+dana&tora och en väldigt massa annat folk!
vid kvart i fyra träffade jag bästis vid blackeberg och tog en 'liten' promenad på 50 minuter till dana :o när vi äntligen komit fram lämnade vi våra saker, och sen gick vi och köpte lite mat. träffade mattsson och pusselvid bussen och vi åkte till jenifer :) när vi hämtat henne gick vi till riddersvik, och så kom det en massa annat folk med ;) börjae grilla p ålite olika ställen, vilket va lite surt men.. vi åt och sen va det bara kvällen kvar! jag, cilla och tora gick och möte alex & co.. och fan va kul det va :p hahaha, vi ramla, skratta och gjorde allt möjligt ;) hade aldrig träffat tora förut, men vad kul jag hade med dig igår kväll :) du räddade min kväll!
 sen någon gång gick vi hem till dana och försökte sova ! men när mattsson ligger och snarkar, vattnet är slut, det är trångt och väldigt varmt så är det rätt svårt.. men det gick väl ;)
jag och alex gick typ typ halv 8 eftersom han skulle jobba (fattar inte hur han orkar) men vi kom iallafall upp (;..

ska duscha, för jag känner mig inte så fräsh, sen ska jag träffa min älskade jenifer i v-by och sen får vi se vad som händer idag (:

visste ni föresten att det har varit jag&alex i 14 månader nu :) tihiiii. och den dagen va väääldigt mysig och bra ! det blev lite vattenkrig ;), film och middag hos honom. hihi<333     'touch me, because it's so easy to leave me'

puss och kram, Nicolina
 

7 augusti

idag blev det en heel dag med ronjis :) hade det jätte bra med dig gumman, och det va väldigt skönt att få träffa dig igen! och färgat håret hade hon gjort oxå :D, så himla fint med brunt hår på dig :)
vi gjorde en massa saker oxå :o, shoppa, käka lunch, åt glass, shoppa, sktratta, färga mina ögon bryn :), köpte kafe cool, prata, prata, prata :)  sen tog tiden slut när vi upptäckte att klockan va 22.25 och ronja skulle vara hemma 22.00 ! ;)

imorgon blire väl oxå en sånhär härlig dag :) ska träffa jen och cill.. sen mattsson :) länge sen man träffade henne, .. oj faktiskt extremt länge ju ! vi hade tänkt att bada och fika vid riddersvik, men det ska visst regna imorgon ;( så vi får väl hitta på något annat mysigt..

juste juste, man får väl inte glömma att vi hade vår första fys träning igår ;)  jag och jen sprang längst bak för vi va så 'kissnödiga' hela tiden ;D haha, men det funka... helt död gick jag jen och cill till kanan och tog oss ett dopp (; och SÅKLART så ramlar jag när jag står i vattnet vilket jag inte hade så stor lust med ! men ja, glass och lite smygfotade, PLUS att jag INTE får glöma att berätta om cillas lilla olycka (; sötnosen fick för sig att ta ner sin cykel i en backe som va väääldigt brant i flipp flopps. SJÄLVKLART föll hon, cykeln med (; det va så kul att se :P men hon gjorde sig illa oxå, det va ju mindra bra ;/       haha..

nu ska jag göra nått annat !
puss och kram, Nicolina
 

5 augusti

igår va ju helt fantastisk tjejer !! va får verkligen ta och göra om det !
(om du vill läsa om allting så gå in på www.cillaa.blogg.se)

hjälp vad jag ser fram emot nästa vecka :) det här är väl vad jag ska göra ;
Måndag: träffa erika ! :D
Tisdag: träffa Ronja <3
Onsdag: kanske bada med bästa vän<3
Torsdag: det va bestämmt med sabina :)
Fredag: Diggelo med ronjis :)
Lördag: ronja :)
Söndag: ledig än så länge !!!

och så surt att jag inte kunde åka till fias land ;( jag som bara längtade hur mycket som helst ju !! men det får verkligen bli en annan gång :)

idag då, jag har väl inte gjort så mycket.. jenifer, cilla och dana sov här, så vi vaknade vid halv 12 ungefär.. åt frukost, städade lite och lite sånnt där.. sedan lämnade dom mig ;( så jag la mig i hängmattan och solade :) och så ringe alex, och jag blev typ väääldigt glad eftersom mobilerna kronglade lite, och jag fick inte tag på honom !! så lite senare ikväll ska jag träffa honom.

ha det bra <3
puss och kram, Nicolina

RSS 2.0