.

Hur ska man någonsin kunna KÄNNA något igen. Nu är allt "skit samma" "vet inte" eller "orkar inte". Tappat lite av gnistan till livet och vet fan inte hur jag ska hitta tillbaka igen. Vissa dagar mår jag bra, och vissa dagar faller jag ner i ångesten igen. Önskade att jag hade en livlina, någon som gav mig en arm och drog mig till ytan igen, eller bara en famn att försvinna i. Och allt som händer nu är bara jätte förvirrande. Snart kommer jag bli galen, helt klart. Men något jag alltid vetat om är att du tog mitt hjärta, sparade det och tog över det. Du kommer alltid att ha mitt hjärta. Men snälla, glöm inte att vårda det också!

.

Det här är helt sjukt. Vill springa och gömma mig och aldrig mer bli hittad. Känns som jag precis åkt bergodalbana hela tiden. Som en jävla känslobomb som attackerat mig. Varför måste man känna? Vill trycka på nån off knapp och radera. Men det.går.inte!!!!!!! Vill att någon ska fatta beslut åt mig som för mig är helt jävla omöjliga att avgöra. Men då vet jag vad svaret skulle bli. Ett stort jävla fet NEJ! Hela jag skriker jajaja!! Fastän det gör ont, så jävla ont. Vill typ slåss, skrika och gråta hysteriskt men våld har aldrig varit min grej, får inte ur mig nå ord, och gråta har jag gjort så jävla mycket så det känns som om jag gråter utan att det rinner på kinderna. Fuck kärlek, vem fan kom på den läskiga känslan?

2013

Det här året skulle vara början på ett nytt liv. Bestämde mig för att glömma, gå vidare och bli en ny människa. Men det blir ju aldrig som man tänkt sig tyvärr. Varje dag så överraskas jag av något nytt. Det blir bara mer och mer dramatisk. Helt plötsligt dyker det upp nya överraskningar från ingenstans. Fått höra saker jag VILL höra men inte kan hantera. Vilket gör allt så jävla svårt. Lever i ett organiserat kaos på nått sätt, helt sjukt konstig känsla. Det här har fått mig ny luft i mina lungor, men vem vet när jag tappar andan igen? Vet inte om jag vågar eller orkar. Allt jag vet just nu är att mitt hjärta slår så mycket hårdare än vad min hjärna gör, vilket gör allting ännu svårare. Aaaaaah jag blir galen snart, fuck 2013!!!

RSS 2.0