underbara familj

jag, mamma och oliver åkte till vällingby runt 5 tiden och chekade lite.. både jag och oliver kom hem med skor. och jag fick med mig en klänning också (a) me like.  jag köpte den där kläningen dåra, ett par stövlar, och ett linne (som ska tillbaks tror jag)

men jag fick lite smått besluts ångest.. min bror är bra på att hitta snygga kläder och skor till mig (tydligen) och idag hittade han ett par skit snygga skor på MQ (fred perry) som jag blev kär i.fast.. dom va rätt dyra,899;- .och sen har jag alltid velat ha convers, men dom konstar ju typ 599;-.. jag önskade jag va gjord på pengar, så att jag kunde köpa vad jag ville ! men neej. och jag måste ju spara för allt som händer i sommar mm..

men det kommer mer.. jag vill åka till ronja ! det va så länge sen, och jag saknar henne såååå mycket ! med det är ju sjuuuukt.det kostar typ 500-900 kr ! och det är inte ens tur och retur ?bläää.. jaja, vi fårse hur det blir.. jag vill komma ifrån lite, behöver det. och hos min älskling skulle det vara underbart  (:

men ..  puss

and here the rain falls.

det va ganska lustigt med afroundervisning! inte för att jag tyckte det verkara vara sååå stor skillnad.. men det va okej. jag, lisa och jessi orkade aldrig ta rast, så vi satt alltid kvar och pratade om våra problem, tills vi insåg att vi hade en kamera preciiis bakom oss ! opsii.

sen lämnade jag mina vänner i skolan, åkte hem för att äta lite snabba nudlar och kycklingben. sen åkte jag och mamma till ett ställe där jag skulle gjuta fotinlägg till mina skor ! det va lite sunky, och läskigt att springa på ett sånt där band ! men snart får jag dom, och då ska vi kolla på nya innebandyskor !!

efter det åkte vi och stor handla! det är mysigt på något sätt ! och ikväll händer ingenting, förutom typ massa program och städning av rummet !

puss på er!

inget slut med en ny början

den här dagen ska vi inte prata om. så vi stryker den

imorgon är ny dag, och ett nytt liv. först har vi arfo genom gång med gästfrisör. det låter lustigt, men spännande ! efter det ska jag till råsunda och trixa med nya skor och inlägg. lite läskigt.. men skönt. ett steg avklarat då iallafall.

va på träningen idag, och sjuukt. helt jävla sjukt  vad man vill något så mycket. jag har alltid älskat att spela innebandy, och nu får jag inte göra det. det gör ont i mig.som ett litet barn som skriker! jag längtar tills den här skiten är över.för det är på träningarna som man också glömmer all skit. så innebandyn behövs i mitt liv!

dags för sängen kanske.. kan ju säga att den där kyrkan kan ju ta sig! kanske ska åka till gotland och jobba  med litokicken i sommar istället.vi får se, skulle vara sjukt kul iallafall!

natti<3

snart är kärleken bara ett hatobjekt..

idag fick jag ett sms av en bästa vän som det stod såhär på ;
''sluta aldrig hoppas, sluta aldrig be, för under kan ju ske''


och jag funderade lite på vad jag skulle svara.. men,jag kom fram till att just nu tror jag inte på det där undret. jag tror inte att det kommer hända mig. just nu tror jag inte på någonting. jag är så osäker i mig själv, och min självkänsla ligger på noll nu igen.jag minns att det tog år att bygga upp den sist, hur lång tid tar det den här gången ? vill jag ens veta ?  
det är tungt att veta att jag inte vet vart jag har mig själv.. och just nu orkar jag bara inte. känslorna som jag inte vill ska finnas längre, dom som jag så fint gömde väldigt fort. dom bara grävde sig upp igen och biter tag i mig nu. det är svårt när hjärtat en gång va så stort, och sedan bara ska förstöras. först blundar man för smärtan, och sen bara exploderar det. i  små bitar som blir till tårar. och då önskade man att kärlek aldrig fanns.och vad bra det skulle varit då? hur hade det varit om känslor inte existerade? i mitt fall, hade det varit alldeles för bra, för mina känslor va så sjukt stora. om jag bara hade hantarat dom bättre.om jag bara inte lät allt gå så bra i början ? men vart hade vi varit då ?
idag kom jag fram till något hemskt, något som man aldrig vill riktigt erkänna för sig själv efter en smäll. jag saknar dig. nästan så att det gör ont. och jag undrar ofta hur du kan klara dig utan mig ? för jag vet hur det va förut.. men det värsta är väl att jag inte kan göra något, bara låtsas som att det aldrig hänt.  men en sak bör du veta.. det vi hade du och jag, det va bland det vackraste jag har varit med om. jag har aldrig varit sådär lycklig någonsinn! det är synd bara att det ska sluta såhär. i katastrof och förvirring. men minnerna med dig, dom finns kvar! det kommer dom alltid göra, för det vi hade va speciellt. iallafall för mig.



/Nicolina Nordlund

okej ?

seriööst. snart ger jag upp allting, allting som varit. och hur ska jag veta att det någonsinn vart seriöst? tänk om allt bara är en lögn? vad gör man då ? för mig bettyde det allting, och lite till..

I'm under wahter, will you pull me up again?

ensamast i hela världen..

imorse vaknade jag runt 9-10,sen somnade jag om och vaknade vid halv ett :o det va konstigt,för jag kan inte sova så länge. kanske min ''nya'' säng och mitt nya gosiga täcke som gjorde det ? vem vet..

sen gjorde jag iordning mig, och åkte till vällingy, stöört mycket folk :O vet någon vad som hände där idag ? jaja.. hittade den där tjocktröjan jag ville ha, och en till gosig..

har haft världen sämst dag än så länge.. har varit på jätte dåligt humör, och tankarna bara bubblar.. jag blir så jävla trött på allting! men imorn kanske mitt nya liv börjar ? när jag fått pli på lite av det iallafall, eller kanske en väldigt stor del egentligen ?



för det mesta bara svamlar jag nu för tiden, men den här bloggen är ju trots allt till för mig och mina tankar från först början. för någonstans måste jag få ner dom i ord. vilka som läser den bryr jag mig inte om.. nu vet ni.


snart kommer pajsson hit, vi ska äta  wook och tycka synd om oss själva (a) och för inte förstått det ännu, så tycker jag om henne jätte mycket (a)<3 puuuuss


visste ni att..

jag är världsmästare i service och försäljning? känn på den (a)

it feels so really damn good.

jag lovar er,

hon är enastående. och min paj
litenpaj
jag älskar dig för allt du gör!

rast

nu sitter vi i biblioteket och segar lite innan nästa lektion börjar snart.. vi hade kundpass ju :o det gick bra ! det va kul (a) och jag fick massa beröm, och jag blev glad.

men nu ska vi gå. puss


det publicerades tyvärr inte :( men kan fortsätta på det.. jag fick ta en tillkund sen, vilket jag egentligen inte ville, behövde rullapermanent.. men ficken jätte snäll kvinna som jag sen blev nöjd med ! fick mvg på det.. så ja, kan man bli annat än nöjd ?
åkte hem med vicopic, och nu sitter jag här och städar lite.. ska kolla på zunda-bajen senare.. minaflickor kommer slå dom, de vet jag. för vi ÄR bättre. och jag får kolla utan paj :( hon är sjuk, krya på dig tills imorn älsklling<3

på kvällen kommer milla och vico hit, vi ska se film, kolla resor och byxor (; wiiie. kanske blir klippt också (a) ?

ha en bra kväll. puss <3

det går inte att inse

jag vill inte inse. det är bara att blunda, jag måste blunda. för sanningen gör för ont. du gör för ont.



utsidan är bara ett plåster för insidan. det är svårt att nå ytan när man ligger på botten. det är svårt att vara stark då. det är inte det att ha blivit sårad eller liknande. utan att det va droppen för mig. för min ork och lust till allt. men sanningen är den att man inte får ge upp. även om jag just nu har så stor lust med det..

kundpass i stora lass..

idag hade jag bara en lektion. sköönt. dessutomva jag såå oaktiv man bara kunde va. satt och pratade igenom lektionen. men det tyckte jag om. jag har blivit en pratkvarn . sen mötte jag mamma på en lunch resturang som va jätte mysig och jätte god mat. sen letade vi efter skor och lite annat. jag hittade ingenting! vi va seriöst inne i varenda butik i stan.. blä, hatar mina innebandy vader..
sen åkte mamma hem, och jag fortsatte kolla lite. kom hem med ett par strumpyxor,endast! jaja... det finns typ inga roliga kläder att köpa nu :/

imorn är det fredag, och påvårat schema betyder det kundpass. kul tror jag att det kommer blir. men svårt:/ och lite läskigt. men det kan väl bara bli bättre jämfört med förra kärringen jag fick. fyfan..
efter det ska jag kolla på mina zundasessor, och efter det kommer några nittioettfavoriter hit och kollar på resor.mysipysi<3

nu börjar vem kan slåfilip och fredrik igen..puss

..

I cannot cry, because i know thats wekness in your eyes..

no happy ending

ska sova strax.. klockan tickade iväg lite grann.. men vad gör det ? börjar tiiiidiigt imorn, menmen..

idag va jag på min salong, och det gick... okej. lagom kul va det. sen va det bara att åka till träningen för att bara titta på . det suger ska  ni veta! blir typ helt galen snart. vill bara  skita i allt och springaspringaspringa ! jaja..
efter det så åkte jag hem och sen bestämmde jag mig för att gå förbi ku :o, det va mysigt. som sagt så har jag ingen lust att bara sitta hemma.
kom hem och kollade på inspelning av idol och vem kan slå filip och fredrik ? skönt.

strax ska jag sova, men är lixom jätte pigg :o  får väl ta och läsa eller nått, har ju trotsallt en svenska bok att läsa ut. men imorrn blir det myspys dag med mamma! vi ska äta lunch och kolla på skor till mig. jag ska nog kolla på kläder också. det behövs alltid för att göra en litegladare..
det är jobbiga tankar som dyker upp ibland. vad som jag skulle ha gjort egentligen, vad vi skulle ha gjort tillsammans och minnen som dyker upp.
 
dax försängen.. snart (a)


den längsta kärleken någonsinn..

så gaaalet länge sen, men så underbar bild ! alla minnen med dig är eviga , de vet du! vico&nico lixom alltid.

tvillinsjälar


det är svårt


jag försöker att inte tänka, men de är svårt. jag blir galen

I thaugt i knew you

idag har det varir full rulle hela dagen :o.. väcktes tidigt av mamma, vaknade in te av klockan helt enkelt, sen va det bara att åka till sjukgymnasten. efter det åkte jag till skolan och satte migoch kollade igenom matten !
förste lektionen började 12, så det va skönt,hade fördjupning klippning, och det gick jätte bra :O  förvånad över vad jag kan ^^  men det blev bra resultat och då är det alltid kul.. sen va det matte prov :o det gick okej..

åkte hem, pratade med lito, det va skönt.för jag hatar att åka tunnelbana ensam .. det blir alldeles för mycket tankar då. men nu flög tankarna åt våran resa i sommar och taizé (snaaaart åker vi ! ) så jag va glad.

mina söta flickor, tack för att ni va så bra igår ! tack för ditt stöd milla, tack lito för att du va just där. och paj, för att du sket i allting och brydde dig om mig :o. det betyde typ allting <3


nu luktar det mat här, måste städa i mitt vackra rum, och sen ska vi till ikea med familjen ! annat att tänka på då..


puss på er.

inga ord, ingen rubrik..

jag älskar den..




jag vill bara se dig en sista gång. och snälla förklara dig ?
i see you soon.

söndag igen

nu va den här helgen över. och den här helgen sög:/
jagva med min älskling på fredagen, åkte hem astidigt så det sög ännu mer !!! idag träffade jag litokicken en stund,vad som hände imellan det, behöver inte disskuteras..

men imorgon börjar en ny vecka.. wiie. kanske något bättre ??

måndag; skola,träning
tisdag; sjukgymnast, skola
onsdag: praktik, träning
torsdag; skola slutar 11.20, ..............
fredag; skola, kanske träffa micke ?
lördag;....
sönda;.....

det där såg inte så kul ut de heller... blää på mitt liv just nu,alldeles nyss hände det saker  hela tiden alldeles för mycket. nu händer det inte ett PISS!

du är självaste kärleken,älskling<3


i never knew i had a dream,
until that dearm was you

take what you need

japp,min lördagskväll sög hårt. men man kn inte alltidfå vad man vill ? jag ve desperat,typ.
men idag är det söndag, och det betyder lixom plugga.. och så ska jag strax till vällingby med litokicken!! måste fylla i Taizé lappen.japp nu är det på riktigt, vi ska åka ! wiiie.  men nu ska jag nog göra iordning mig. gå och vänta, och kanske äta ?


you said your life needed something special,
well, here I'm.. are'nt you glad ?

I want you to want me

 

sunky

bläääää på den här dagen !!!! den har sugit från första start. inte har jag gjortså mycket åt det iallafall..pluggat lite, eller mycket för att vara mig kanske. men ikväll skulle jag träffat nittioettorna, men icke sa nicke. och nu har jag inte ett piss att göra :s, kul liv.

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


vissa är ju bara liiiite tröga.

somehow it's still broken


för det är som det är och ingen är ju perfekt ?

nu är jag hemma igen. va hos micke igår. vi träffade lisa och carro lite också. det va mysigt (: och jag älskar att vakna brevid min älsklings sida.

men ikväll blir det nittioettorna ! gos på det<33 milla kommer vara saknad den här gången !!!!

men dags för annat.puss

another perfekt day..

gårdaqen vart bra ändå ! jag hängde lite med lisa och  hennes vän carro innan min sötnos vaknade.. sen va jag med honom hela dagen, efterlängtat!! jag åkte hem runt 4, och följde med mamma när hon skulle köpa sushi till dom andra, och jag fick självklart wook (a).  det va gott, och när jag va mätt bytte jag om till goskläder, för jag skulle ju ha myskväll med mina underbara nittioettor !!!! det va länge sen sist det med, och det va lika härligt som vanligt:) efter en trevlig kväll åkte jag hem, tittade på typ amerikanska gladiatorerna eller nått sånt med mamma :P gladiatorerna såg ju fan skit läskiga ut :s  jag somnade i soffan, höhö.

idag är det fredag, och vi är faktiskt lediga idag (: skööönt, det behövs tycker jag! så ska ägna dagen åt mig själv, för det va ett tag sen. så jag ska iväg och simma nu, eftersom det är den ända träning jag får.  och sen blir det stan, leta efter skor, byxor och lite presenter (; min brur kommer kanske förbi och hjälper mig!! han är bra på sånt ;)
på kvällen blir det myskväll med min älskling, <3<3<3<3<3<3<3<3

vissa personer lär sig ju aldrig ? asso jag tycker synd om dig. sjuk ihuvet skulle jag vilja säga !! skaffa ett bra liv, ta inte mitt. för mitt liv tillhör du inte längre, och verkligen som minst nu !! seriööst...


straxt dör datorn, och nu är det jätte mycket text :p puuuuussss

gaaaaaaaaaah

tack för erat stöd, älsklingar! ni är så söta, mina vänner. glad för att jag har er alla, och för ni som lyssnar<33

men den här dagen började ju bra :O ? vaknade tidigt av klockan, men låg och snozade lite. vilket jag INTE skulle ha gjort. vaknade sen i panik, och va försenad. stressade och åkte sedan tunnelbana med pappsi. kom till skolan, där satt alla och väntade på läraren:o jag va ändå 20 min ses. och KULKULKUL ! hon kom inte ! så nu sitter jag i data salen medans dom andra pluggar styrka (som jag inte har på schemat) och väntar på att micke ska vakna till. vilket han inte lär göra på ett tag såklart.. så jag får väntaväntavänta. jag kunde dessutom sovit där igår också :/, men neeee.  imorgon är jag ledig också.. wiiie.

ikväll ska jag umgås med mina älskade nittioettor! litokicken kan inte, och det tycke vi inte om :( saknaaar. men gummsi, jag är fett taggad på Taizé nu ! sjukt mycket.

puss så länge, från en något gladare nicolina.


en vanlig dag, typ.

va på salongen idag. fick klippa en kund, det va allt. dagen har annars varit sämst. ingen träning heller.. skulle gjort annat dessutom. men som alltid i mitt  underbara liv så blir inget som jag tänkt mig. och nu ligger jag på botten,äntligen kanske ?


...

för att du är just du, och min!!!

älskling, jag  tror inte du förstår.. men jag vill förklara för dig. jag vill att du ska veta ! jag vill ha dig här. jag älskar dig så otroligt mycket. ''jag har aldrig älskat någon som jag älskar dig''. du är det finaste jag någonsinn träffat på. jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. förmodligen skulle det inte finnas något av mig kvar. för du är hela min värld nu. du är det  ända jag alltid alltid tänker på. och helst skulle jag alltid vilja ligga brevid dig. för din närhet gör mig glad, du gör mig stark!

jag älskar dig mikael johansson. alltid<3

även dom bästa har sina dagar.

jag ger upp, samma visa idag igen. gaah.

chill dag kan man väll kalla det ?? fast vaknade supertidigt för att åka till sjukgymnasten ! och det känns verkligen att det är påväg att bli bättre nu ! efter det åkte jag hem, duschade super snabbt och gjorde iordning  mig. sen va det bara att rusa till tunnebanan. jag hann. vi hade fördjupning klippning på första lektionen. det va ruligt. så glad för att jag går på enskede kom jag på. fast mest med linjen. det passar mig, och jag tycker att det är skiiiit kul. så det är lycka varje gång saxen kommer fram. (kollade vårt nya schema nästa period och där har vi bara frisör lektioner varje dag, och lediga fredagar ! wohoo) efter fördjupningen va det matte. och ingen va väl speciellt sugen på att räkna.vi pratade mest. skoldagen gick fort, men va trots allt inte så lång(12-16) och sen åkte jag till stan och köpte lite nya underkläderoch en ny navelpiercing som jag älskar. sen träffade jag på en sötnosig litokick, och vi tog en fika :) det va mysigt,pratade lite minnen och massa annat skit och våra stressiga liv tex. och sen kom vi in på taizé..

Taizé är ett munkkloster i frankrike :p där va vi för två årsen med kyrkan strax efter vi konfirmerat oss.det va underbart, finns inga ord !! och jag saknar det verkligen. alltså människorna,stämmningen, den sjukt äckliga maten, mässorna, sångerna, hungern och allt annat. det låter sjukt, jag vet. men vilken upplevelse :o. så jag och chrisse satt och funderade lite. och kom fram till att.. varför inte åka dit iår?? det är på höstlovet i typ 8 dagar tror jag :O. hihi, så vi hipp som happ,flummiga nog ringde christian och anmälde oss :O:O:O vi ska bara cheka vilka människor som ska dit sen kanske vi åker påriktigt. wiiiie. jag får lyckorus faktiskt !!
tyvärr krockar det med dm (som jag inte kommer spela) och att jag skulle till sundsvall med micke. men jag vet inte ens vad som händer :s, så det får bli en senare fråga..

nu vart det är långt ! kommentera..

how can you know it if you don't even try.

every step that you take
could be your biggest mistake
it could bend or it colud break
but that's the risk that you take.

what if you sholud decide
that you don't want me there in your life
that you don't want me there by your side?

sometimes..

hemmaigen. nu har jag blivit sådär bloggberoende igen. men bara det, för hur ska ni annars klara er ?
vi vann matchen med 9-2 ! goodie girls. bra början. utan mig.

fikade nyss med min mammi. sen kom pappi också.j ag kom på att ni betyder såå mycket. mer än vad ni tror. så puss på er.

<3,

..


15 september

kom hem för en halvtimme sen kanske. helt okej skol dag. helst hade jag varit hemma. men det är sånna tider..  gårdagen blev en smäll rätt i facet. och jag brast. nu är det kaos igen. nu vill jag bara försvinna genom marken. men så går det inte till. utan kämpa va ordet.  nu ska jag nog ta och städa mitt rum. det behövs. sen rensa lite i garderoben.kom på värsta idéen idag till mitt lilla rum och till allt för mycket kläder! senare blir det råsta park och kolla på serie staren. vi möter sköndal (?) tror jag. det tar vi flickor. jag ska hejja på. föresten är min sjukgymnast jätte bra. och det känns nog lite bättre i dom! jag hoppas att det är klart om minst en månad. lycka.

nu ska jag börja städa lite. kanske borde städa i mitt liv också. vill någon hjälpa till ?


tänk om

hur vore det utan ? fatta att det gör ont. vad gör du där, och inte här. prata med mig, se på mig. säg att du tycker om mig,för jag vet inte. jag fattar ingenting. vart tog du vägen ? den underbaraste någonsin,enastående i mina ögon. kom tillbaka, om du vill ha mig.

what if i got i wrong..

du är ljuset just nu


med dig är jag stark oavsett vad

i use to rule the world.

jag har inte berättat om lördagen ? min paj kom iallafll till  mig, vi gjorde iordning oss lite, åt med min familj, gjorde iordning osslite till, och sen åkte vi till cilla. efter ett tag drog vitill någon som hette david, och skulle bara föra lite där, sedan dra vidare på fest. men vi fastnade visst där^^ och runt ett upptäckte jag och paj att vi va tröttaoch ville hem och sova. så det gjorde vi ! men det va en trevlig kväll iallafall :)

       
(fler kommer)

vaknade sen brevid en paaaj.minipaj. och vi myste med ännu mer onyttigheter.. sen fick hon brottom, men hon stannade ett tag till :P ett ganska långt tag.. hihi. när hon åkte, va det bara att kolla tunnelbana till henne, och göra sig iordning. mötte upp linn runt halv fem typ. vi åkte vidare till amanda, och där bakade vi.. paj ! förvånande va :p ?vi myste med batman filmen. sjuuukt bra !

nu ska jag ta och sova. och fundera...

lost


vart är du ?jag behöver dig .
 


pajpai

ikväll ska jag spendera kvällen världens snyggaste paj. pusspuss

black and gold

cause if you're not really here
then i don't wanna be eiher
i wanna be next to you..
black and gold

i'm the worlds greatest

fredagskvällen va bra, och speciell. hade underbar middag med underbara tjejer! och jenifer fick jätte finr present som jag va stolt över. sen va det utgång. vi va tvungna att splitra på oss, vi är ju trots allt 6 tjejer med alla olika viljor. det löste sig bra.vi mötte upp jenifers klasskompis och hans kompis. dom va rätt sköna. vi flummade på jag och jenifer, som vanligt och alltid ! dock halvsov vi lite på slutet i nåns soffa.sen träffade vi gamla lagkamrater. vi va hemma runt halv 3. oh somnade på en gång:P men det va alltid lika goigt att vakna brevid en fjäril som det första hon säger när hon vakna är;gosigosgos. då är allt som vanligt :* me like you.


idag har jag inga som helst planer ! vill träffa min älsking. men han verkar ha andra planer än att träffa mig...ikväll blir det iallafall likispaj ! goooos! antingen blir det fest eller chill .

men nu ska jag hitta någon som vill leka.puss på er


tack vare dig!

jag lever (; det gör jag! jag har baar gått lite in i väggen eller hur va ska kalla det. men måste vila upp mig så jag orkar vidare !

men jag måste bara undra lite. hur en person som bara funits mitt liv några månader (snart 3) och ändå betyder så grymt mycket. och så många fina ord du sa till mig igår älskling, jag vart så himla rörd. och glad. för att just du är du, och just den du är min ! nästan som en dröm, svårt att förstå att det är sant. och tack för att du bjuder på ett leende. du skapar mitt kan jag ju säga. även om jag är sur eller ledsen. du får mig ändå att le,alltid . nu blev det ju en till såndär gosigos text. men känslor är starka.  trodde bara inte att dom va så här starka. och älskling, det är tack vare dig jag orkar med all skit, och det är just dig, som jag älskar mest av allting. to me,your perfect<3


idag va jag hos sjukgymnast och det gick bra/skit. det ärbara att rulla vidare, utan klubba ett tag.
sen va jag på ledar grejs  fför konfirmanderna idag också, mys som det alltid är där. underbara människor. jag och min egna litokick får förhoppningsvis samma sommar läger. fast helst vill jag att alla mina flickor ska med på det !! men alla har olika viljor !

håll ut, jag kommer tillbaka!

bloggpaus..

nu är jag riktigt riktigt trött på att leva. allt blir bara fel. så nu har jag bestämt mig för att vila upp mig. (helgen börjar inte så bra,menmen) så vi syns inte på ett tag, förens jag är okej. kanske skriver något , vi får se.



puss på er.
nu behöver jag er, påriktigt


den nya..


och me like.

whats hurts the most

jag.orkar.seriöst.inte.mer

jag önskar attd et var en drömm..

för då hade jag bara kunnat skrattat åt det, och sen gått vidare. men  nu sitter jag ´fast. fan. jag orkar seriöst inte. jag vill inte. vågar inte.  men det ska nog bli bra nu, de hoppas jag. annars vet jag inte vad jag gör.dör eller nått. 
det va ju precis det här som jag INTE behövde i mitt liv. tack såååå mycket. menmen. det är tufft, och jag är för svag för att klara av det.  idag har jag varit 'sjuk', va först hos läkaren,iiinte det roligaste dom sa. har muskelinflamation i benen,så ska äta typ stark medicine och inte träna på 2-3 veckor. helst inte förens vi kontaktat sjukgymnast, och hur lång tid tog det sist vi letade efter en plats hos sjukgymnast? ETT HALVÅR ! åååååh.  får se, pappa kanske kände nån.  sen va vioch gjorde ultraljud på benen också, och han typ skrattade åt mig och sa att det är ju självklart att jag ska vila ?(vadå självklart??) så nu ska jag inte spela innebandy på länge, gah. missar seriestarten och allt. jag som va så sjuuukt taggad.

jaja, har iallafall haft en deppdag idag. va i vällingby med mamma, hon köpte en tröja till mig som plåster på såren! tack<3,  nu ska jag nog åka och titta på min älsklings träning. saknar honom<3333


RSS 2.0