i could be just like you..

ja har underbara vänner.. både i tisdags och igår va jag med vico, milla och chrisse. lycka <33 nu skaver bara saknaden efter dom andra två filurerna som steker utan oss(;

men jag har inte så mycket att säga. min röst är nästan försvunnen och den kommer nog aldrig tillbaka igen känns det som ^^ snart kanske jag får träffa min älskling en liten stund också (a) en liten stund bara.. men varje sekund med dig är dyrbar, så jag längtar<33
ikväll blir det även mysgos med likispaj !!!!! vi ska väl gosa till det, prata om framtiden eller något (; tiho.

men nu ska jag göra iordning mig! puuusss


varför finns det så sjuuuukt konstiga människor ??

dags att göra en förändring..

jag har alltid spelat innebandy. det har jag gjort sen jag var 6 år ungefär. så  i elva år har det blivit så nu. det är det bästa som finns tycker jag, att spela. jag började spela i ängby  och vi va gryma ! men sedan hoppade de lilla som fanns kvar av oss till hässelby! det va riktigt smart gjort. för där har jag haft 3 fantastiska år med underbara tjejer!! när jag tänker på det så är det nog en av  de bra åren av mitt liv! hässelbytiden har varit grym.  vi satsade på det ena och det andra, och vi kom till och med till sanktan final sista året tillsammans. underbart. vi va bäst. och jag älskar det laget. men saker och ting förändras, man kan inte alltid få det bästa om man säger så. vi hade gjort allt i vårt lag, men nu tog det stop. tjejer hamnade på lika nivåer mm.. när det lilla som skulle bli kvar av vårt lag, insåg jag att det inte va någor för  mig. jag vill ha mer av innebandy än bara en gång i veckan och ett seriöst lag. därför insåg jag att hässelby för mig är över. men aldrig att JAG skulle sluta spela innebandy. så vi letade, letade, letade och hittade råsunda. och tack och lov för det! första träningen och jag va som fast i det laget. bra tränare , bra tjejer, duktiga och passar min nivå också. dom tänker precis så som jag gör om innebandy, och det gör allt så mycket bättre. nu är allting äntligen klart. vi har blivit råsundare !! nu är jag inte röd längre, jag är blå! tack pappa, amanda och leffe för att vi gjorde det möjligt. även nawe, råsunda,tjejerna, speciellt tika och verum som fick oss att känna oss som en av dom.  det krävdes en förändring, och det ska vi göra tíllsammans med råsunda nu!

Tack hässelby för tre fantastiska år med er! er kommer jag aldrig glömma bort!!! och tiden med er är overderlig<3


helgen

det har varit en låång helg känns det som. men bra har den varit också

fredagen va mys med sötnosen men galet varmt och konstiga drömmar. på lördagen träffade jag lite av hans släktingar och så, sen åkte vi till stan och fickumgås med min älsklings fjäril :D. vi hade somvanligt underbart gos och hittade lite fint också. finast va nog våran fjärilstrumpa (; tihi.
lite senare på kvällen kom micke och vi åkte till vällingby för att se hancock. den va bra !

på söndagen jobbade jag,och det gick välsådär för mig! men jag gjorde mitt bästa. på kvällen vart det mys med underbaraste ! och det va mysigt och skönt att träffa dom igen :)vi såg också sex and the cuty, den va bra den.
igår jobbade jag också. nu är jag nog rätt trött på mitt jobb. ärså galet sliten, så jag behöver en paus eller två. menmen. är helt slut och dessutom är jag pådåligt humör demesta också.   men igår skull ejag träffat mandipaj.men så blev det inte  :( och micke ville ha hjälp med att hitta skor, så vi hittade ett par fina :) sen å vi, myste och gick gosig prommenad på nån bro :p men god på dig och jag älskar honom !

idag är det jobb 13-22 (?) skönt med en kvälls tid, och som min coach sa, så behöver jag nog det ! så ladda om nu.. ska dessutom åka in och köpa världens finaste väska om den finns kvar.
ikväll blir det flickorna igen :):)

puss på er.

jag har fått nog.

jag orkar seriöst inte med dig mer.

stooooooor längtad!!!

snart ska jag åkaoch hämta upp min såkallade tvillingsjäl,, sedan åker vi till milla dit även chrisse kommer ! tjejer jag har saknat er som bara DEN! det blir mys med mina skolflickor, men piken och saris är också saknade :(
OCH JAG ÄLSKAR OSS !


efterlängtad helg!

jobb som vanligt igår. jobbade 13-21 i vinsthjulet I STEKANDE VÄRME!!! det rekomenderas not. fy fan ,det va sjuktjobbigtoch all energi försvann nästan. men jag kämpade på. Mr shopper va i parken också. det är några gäster som går runt bland spelen och chekar såman kan hela gäst menyn. jag och karin gissade påvem det va, men neeepp.tydligen så va det heeeelt fel. hoppas det gick bra iallafall ;o. åter står att se.

men idag är det fredag ! och helgen består av typ galet mycket mys ! ungefär såhär ;
Fredag ; jobba 15-23, sen hem till älskling
Lördag : först stan med sötnosen, och sedan kommer älskade och saknade fjäril flygande !! såvi ska umgås i stan och myyysa (: på kvällen blir det bio med micke igen :)
Söndag; föst jobb 11-18, sedan får jag träffa hälften av nittioetterna :D:D:D::D:D:D::D:D:D, längtar som en galning !
Måndag ; jag kanskefårmysa med min paj :)

inte illa va `? me like..
men nu måste jag göra något nyttigt. som typ några varv runt judan vore bra :)


i'm yours

"never thought i would find love so sweet
never thought i will meet someone like you
well now i'v found you and i'll tell you like no lie
this love i'v got for you could take me 'round the world
now show me love
"


 


mars i stora lass

igår jobbade jag 15-22. good work. jag kämpade på och klarade målet 3 gånger,dessutom med några extra (: stolt ?ja, ganska :) men idag är det nytt pass,13-21(?) så vi får se om jag får sluta tidigare. och snart är det fredag och då får jag träffa min älskling !!!!!!!!!!

igår va första gången på länge som jag blåste håret, för er som ville veta :)tihi.

puss på nosen/ en sliten nicolina.

pajpai


äntligen är vi där !

nu pajpai, nu är vi där. inget kan trycka bort oss längre. trodde ett tag  att vi skulle misslyckas, att det bara va en fin dröm. men lyckan finn där nu.och undersöta blåingar. början på något nytt ? ja, det känns så. och jag är glad att jag har dig vid min sida  genom det. här kommer vi, blåa tuffingar. vi ska ta er med storm (;

det känns som om man faller på en sommar äng..

idag har jag jobbat på ska ni veta. fick stå i pralinen (!!!!!!!) marabou :) och det va sjuuukt kul. stod med solvej (gulligt namn? ) och vi va duktiga! fick stå lite med min coach också, och det va kul, hah. sen va det träning. nu är det snart klart! häärlligt. men jag va halvf levande kändes det som, eller vad säger du pajsson ? flummade på där, och sen dog jag, seriöst! blääääääää. men nu är familjen hemma, och det är mysigt.patat med min älskling också, och jag saknar honom :(
imorn blir det jobb 15-22. tugnt men hoppas jag får stå i choklad hjul, det va länge sen :)grr.


just nu går det mesta för mig bra. har ett kul jobb, en underbar pojkvän och det andra flyter välför det mesta på. men när jag får en motgång, blir det ändå så mycket svårare. det kan vaa en lite små sak som en jobbig kund, en trög morgon, eller att du gjorde ett litet fel, som du kan göra mycket bättre. men jag har fått så höga krav på mig själv. vill någon vara snäll och ta bort dom , tack ? pajpai

vart tog alla söta vännerna vägen ? nu är det inga hemma,plus att jag jobbar skiten ur mig ^ men jag lever, snart inte utan er bara !
puss och godnatt<3

grönalund regnade bort..

jag med kändes det som. och min engelska va inte med mig idag heller :p hahah.. aja. ett gott skratt förlänger livet, visst ? idag har jag jobbat 15-22. tugnt pass va det.lite folk och det gick skit ´för mig. men man har såna dagar med. åkte hem med en älskling i luren och konstiga människor på tunnelbana ?! ja, det finns såna också.. men får ge det en ny chans imorn. för det är så man får göra, bita ihopoch ta nya tag. tyvärr jobbar jag 8-16 (observera tidiigt  !) då jag ska städa igen, suck ! men det måste göras, och plus i kanten (a) såjag borde sova nu ?? men km nyss hem från jobbet, så vad ska jag göra ^ kunde lika gärna sovit där,tihi.
men imorn får jag träffa likispaj :Dlycka så det skriker om det !

 och idag när jag va på väg till jobbet, kom jag på och tänka på sak. hur sjuuuukt lycklig jag  är som ha dig, micke! i lite mer än en månad har du varit min nu, och jag är glad för varje sekund med dig. du är grunden till leendet på mina läppar älskling! och du finns i mina tankar dygnet runt! jag älskar dig mikael johansson<3 tack för att du finns vid min sida!



det va det, imorn är det fullspeckad dag, mamma och pappa kommer hem också, nu skulle bara veta hur skönt det är :o, saknar dom :$

jobb, jobb, jobb!

dax att sova nu. men datorn håller mig såklart vaken,som vanligt (;. men efter det här ska jag hoppa i en tom säng ( :'( ) i lördags lördags efter jobbet väntade min älskling på mig utanför jobbet. lycklig ? jaaaaaa. han har varit jätte saknad. men nu är älsklings grisen hemma igen ! vi åt lite sen somnade jag bums. har aldrig varit så trött i hela mitt liv kändes det som ! efter 9 timmar på jobbet, som faktiskt innehöll grymt mycket skratt i tärningen och lite små komentarer från kärlekshjulet som är vägg i vägg, tog alla mina krafter slut! pjuhu.. sov gott iallafall , och sen sov jag vidare på dan.  en trött nicolina som behövde sömn. sen lämnade micke mig ensam igen, och jag har handlat och lagat godgod mat ! såg batman också, haha. den va lite läskig (;

men imorn är det jobb igen ! det är lite små jobbigt att ta sig in, men väl inne är man så glad för att man är där. underbara människor att jobba med!! så imorn gäller 15-22.

så nattinatt nu , sov gott<3


gumman, vi lyckades :D<3 nya tag nu..

jag är sämst på att komma på rubriker.

tjo. jag är redan vaken :o jaja.. men igår va det jobb 18-23! det gick bra, men alla va såsvår flörtade ^^. stod i poängplanket, man kastar bollar som i lilla sportspegelnungefär. jaaajaaa, hoppas det gick plus så jag inte förstör för alla andra ;oför om alla spelen gick plus igår,då får alla matkuponger (; så hoppas !
föresten gick twixen jag stod i igår på 38,33 plus !! det va riktigt kul, och det va det mesta pluset av alla chokladhjul dessutom !

menmen, idag är det jobb 14-23(?) liiite tugnt,men när jag vet att minälskling står utanför och väntar på mig när jag jobbar, så är det ingen match lixom :):):) lääängtar jätte mycket, har saknat honom så galet mycket nu den här veckan. så imorn kväll är han min igen :D fast det har han varit hela tiden <33

dax att städa lite här hemma ! nu när jag äntligen har tid med det ! puss på er!!!

goshund<333

jobb 18-23

nu börjar det rulla på på jobbet. har kännt mig lite osäker men nu sitter hela gästmenyn  som det ska. och idag har jag jonn 18-23.roligaste passet! det är mest folk då och dom är även mest spelsugna på kvällen. så idag ska jag jobba hårt!
och igår va jag med lito, det va mysigt med lunch på kladdkakan. senblev det en tur i stan men guuud va sega vi va ! sjukt. sen drog jag in och jobbade i twixen som föresten inte har någon twix, utan mars :p.  efter jobbet åkte jag hem och väntade på tösen.sen kollade vi på en knasig fim och myste med mango, melon och naturgodis! sen somna vi båsa i soffan.
vaknaderunt halv 11och sen sov  vi lite till till 20 över. sen blev vi bådaklippta,så det va skönt :) nu är det bara färgen som saknas :o. dax att ringa lise..

ha en bra dag, nu ska jag till jobbet !
puuuussss


before I fall to pieces

det gick bra att jobba igår. det va faktiskt riktigt roligt.kanske för att vi gjorde det till något kul också. först stog jag meden tjej som heter amanda, jätte trevlig.sen stog jag med emil. och vi hade riktigt kul. sötast va ändå en kvinna som kom fram och berättade för mig hur vackra hon tycker att vi är i sverige. och att dom i London (som honkom ifrån) va riktigt fula gemfört med oss;) haha. och vi missade vårt målmed fyra erbjudanden. surt men vi va bra iallafall med 106 st.
nu ska jag snart iväg och träffa chrisse. skabli mys länge sen nu. det blir nog en fika i stan. jag röstar på kladdkakan (a) senare är det jobb för mig 18-22. efter det blir det tösen igen. mysmys. och imorn jobbar jag samma tid. så det blir chill imorn.

saknar er nittioettorna,kan inte alla komma hem nuuu ?

gärna min älskling också<33 igår somnade jag nästan i telefonen :$ tihi.

puss på era nosar.

ensam natt

uwww,det va kusligt att sova ensam (a) men ja överlevde. och idag ärdet jobb som gäller !  14-22(?) kanskefår sluta tidigare! men nu har jag gjort klart salladen och även skurit upp mellon :) mihi.  är lite nervös :o, men det kommer nog gåbra idag,det känner jag på mig.  idag SKA jag klara mina mål. på mitt jobb får vi mål som vi ska klara, och sist saknades det bara några få.  och imorn ska jag ju få träffa min kickfia :) myspys, länge sen och jar saknar dig ! vi får se vad vi hittar på, men det blir som alltid bäst !

fick en bok av mamma som heter stella och sebastian. någon som läst den ? det har fått jätte bra betyg och verkar bra. så den ska jag väl börja läsa på någon dag :)

jag är jätteglad idag (: vet inte varför. men nu har jag bestämmt mig också, kanske är det :)
nu ska jag dra mig. puuuussss, ha en bra dag<3

"just reach out your hands and touch me"

What would you do if my heart was torn in two
More than words to show you feel
That your love for me is real
What would you say if I took those words away
Then you couldn't make things new
Just by saying I love you


min drog, mitt allt.

jag älskar det. i elva år har jag spelat innebandy.
 jag älskar det lika mycket då som nu, och klarar mig inte utan det :o
Hässelby Hawks f90-92 Winter Games GULD!

godnatt sötnosar

nu pratar jag med min söta gullegris :) och jag saknaaaar honom redan! kom hem iigen :(men jag tycker om honom såjag ska klara mig till lördag :(<3
 men heeeelt ensam kommer jag inte vara :) ska nysa med litokicken på torsdag-fredag :D lycka på det!

och nu är det bestämmt, jag ska. och det ska bli kul.  förväntansfull!  vågar jag ? ja. men det känns som om jagbehöver en ny start, och av det här kan jag få det. så bra som jag va för ett år sen, den nivån ska jag till igen, för jag saknar det.

nej,nu har jag tänkt alldeles för mycket :O så ska bara ringa upp grisen igen,och godnattgosa. pusspåer<3

soulmate<33



i söndags blev det mysfika med min sötboll. har inte träffat henne på JÄÄÄÄTTE länge, och nu ska hon åka ifrån mig bara sådär :( jag kommer sakna dig. och det va en mysig fikastund med dig, myspulver på den flickan<3

du får ha det bäst i lund gumman,jag kommer och hålsar pådig :) <3

jag tycker om dig så mycket att jag inte kan sluta le.

nu har jag jobbat två dar, myst med älsking 3 dar, och vill att det ska vara fler. men vad ska man göra :(
snart ska jag göra iordnng mig,hinner kanske städa också ? bombnedslag i mitt rum kan jag säga. tusspuss


vad hände? vafan gjorde jag för fel helt plötsligt? jag orkar inte, OCH jag förstår inte alls.

heemmaaaa!

öland va mysigt! och väldigt regnit :( men vad ska man göra ?vi satt ungefär i bilen i en hel vecka(;  sov liteför mycket i bilarna,för vi va helt sega :p men bra hade vi det :) har ätit god mat, och massa annatonyttigt (;"nico, när vi är på öland måste vi vara lite nyttiga" tjotjena, rakamotsatsen älskling ;) men vad gör det ?
tack för den veckan iallafall tvilligsjälen :)<333

och imorn börjar jobbet igen :o det ska bli skitkul! men jobbigt också, har rättsena tider :( merst bara. så heladagen går typ:( menmen. dessutom fick jag mina matersättningspengar från skolan ,, flickor har ni fått dom ? tyckte dom kom ganska sent :o menmen..


men nuska jag ut och springa tror jag :o känns som om det behövs ! va bara duktig en gångpå öland :( så ändring på det nu (a)
och imron får jag träffa mina två underbara ! soulmate och älskliiiing<333 så myspå den dan :)
pussss på er<3 och paj!

öland

hade jäätte mys med min bästa vän! det sägerallt. som vanligt lixom (;
och sen mysmed älskade och underbara.

hinner inte skriva så  mycket, ska åka om typ... 10min :o men det skabli mys en vecka på öland med kalmbäcks :) självklart kommer jag sakna alla här hemma<3
 puuuuuuuuuuuussssssssssssssssss<3



jag vet inte om jag vågar detta.det är såstort på något sätt, har aldrig gjort det förut. att ta klivet ifrån någotsom va alltingför mig innan. men ibland måste man göra förändringar, och det här vill jag nog ändå göra. måste göra. för jag vill lyckas, jag vill  inte bli nertryckt. ett stort andetag och ett sjukt steg ifrån det gamla. tack för allting

lyckalyckalyckalyckalycka

min krympna älskade jeans från diezel finns på carlings :o jag är överlycklig:D:D:D:D, ocg eftersom jag inte har ett skit att göra, så ska jag åka in och kolla på dom nu. HOPPAS DOM FINNS KVAR ! jag saknar ju dom :(

ska jag, eller ska jag inte..

på fredag, imorgon. då kanske. men kanske inte ? jag vågar inte. jag kommer bli ful, men jag vill ändå testa och ser hur det blir. men jag har nog inte mod till det :(men imorn, då kanskekanskekanske, blir jag blond. mamma


tack och hej mitt fina hår!

äntligen hemma !

nu har jag varit på landet i tre dagar ! skönt och mysigt, men ändå lite segt. de ända jag har gjort är solat, sprungit sovit och läst :p. me nu är jag hemma! igår hämtade vi upp min sötnos vid centralen på väg hem, och så gosdae vi gäärnet, eftersom vi inte ses på en och en halv vecka :( buhuu. men vi hade osm vanligt mysigt , och jag tycker om den där pojken väääääldigt mycket :)

idag blir väl ännu en chill dag. alla jobbar eller antingen är på landet / bortresta. så jag sitter här i min ensamhet :( men ska snart åka och handla lite :p cillen och jag ska ha mhyspys ikväll !! dessutom ska jag nog klippa tösen också! wiiehi.


dags att gå ut i solen kanske ? lika bra att passa på :o puss på er sötnosar !!
om två dagar åker vi älskling :o :D <333

RSS 2.0