I can't wait much long

finns bara ett ord : Saknad.






kom nära på egen risk!

efter att jag hade skrivit inlägget igår och startat med mitt plugg började jag känna mig hängig. efter 30 min låg jag helt däckad i sängen med dunkande huvudvärk, varm, kall, såg dåligt och andades tungt. det kändes sjukt! på så kort tid så pangbom. tog beslutet imorse att stanna hemma, mådde ännu värre..

så hela dagen blev jag hemma, stört tråkigt! har börjat läsa'' låt den rätte komma in'' iallafall.. jag är helt fast!
blir hemma imorgon också. tror salongen inte blir så glad på mig om jag kommer dit och hostar och snorar ner.. så imorgon ska jag ligga i sängen preciiis hela jäkla dan. PUSS


vänner, håll mig sällskap med sms och samtal (a)


en dag som jag hade kunnat hoppa över

asso seriöst knäppaste dagen på länge. började som alla andra tisdagar med idrott. milla och lito hade lektion, och de va skit bra , för det va skt kul! madde hade med sin nya bil som luktar grapefrukt så hon va chaffis ;) åt jätte mjuka köttbullar med överkokt pasta till lunch. sen var det dags för svenska, det är alltid en historia för sig, dom där lektionerna... det som fick mig att skratta mest av allt va nästa hur jävla förvånad hon blev av att jag hade fått ett VG förra terminen ??ligger på ett starkt G. asso den tanten gillar inte mig..

SEN hade vi sista lektionen. vi slutar vanligtvis 16.30 som är tillräckligt sent :/ på Mode och trender kursen har vi just nu kundpass vilket betyder att alla ska kunna ta kund och inte gnälla på att man kan. idag fick jag en tjej som seriöst hade sveriges tjockaste hår, det första hon sa (och det ända jag hörde typ ) var att hon ville ha slingor i SVARTA hår !!! försökte alla knep jag kunde med att hon skulle passa mycket bättre med mörkare hår än det hon ville ha eftersom hennes hår hade typ 5 olika färger i sig så det skulle bli fläckigt. men NEJ hon ville inte lyssna på mig. trots att hon hade så sjuuukt mycket hår va jag snabb (trots att ingen ville hjälpa mig) för att vara ig på slingor :P men under den tiden så sneglar hon på klockan heeeeela tiden och även fast jag visste att hon såg klockan på väggen kör hon den där irriterande och drar fram klockan på armen. DESSUTOM så klaggade hon på att jag tog för små passéer ??????? svarade bara med att jag ville ha ett bra betyg....

när vi kom till klippandet så ville hon helt plötsligt ha page!!!!! ville seriöst ta rakapparaten då. ALLA slingor förgäves... okej, inte riktikt men det va typ mer än två tredjedelar som åkte av........ hahah och när hon klagade på priset för att hon i reseptionen hade sagt något annat fick jag nog och gav över surkäringen till damian!!

18.30 går jag ut ur skolan.....


nu väntar judendomen på mig. tyvärr vill jag bara springa ifrån den...
PARADISE SNRT!!!

don't take this personly

UTRÅKAD !! Har precis uppdaterat spotyfi med låtar.. Annars har dagen bestått av religion lektion, Naturkunskap och så har lito gjort fina naglar på mig! Mot slutet när hon gav upp på tiden vart det mest flum och skratt. Hon fixaade en kund till mig till torsdag. dock vet jag inte om jag ska skratta eller gråta ! hon råkade försäga sig med : ''Oj, råkade visst ge dig en mördarkund nu tror jag , HAHA ''  - JÄTTE kul !!!!!!!!

du ska få igen, vänta bara !!!! HÄMNDEN SKA BLI JUUUV (a)


föresten så va helgen bra !! Mysig och lugn med massa fina tjejer :) prat om studenten också, och det bubblar redan i min mage :D

puss

PROSIT

asso.. jag kan inte sluta nysa ? vad är problemet med mig ! det är jooooobbiigt :( synd om mig...


dagens musterium





vi trodde det va samma låt, men helt fel ;) grymma låtar ändå(a)

Debet och Kredit

Igår satt jag med pappa och pluggade bokföring. Det är något som inte alls har gått in i min lilla hjärna på något sätt. igår lyckades han få mig intresserad och förstående. Varför är det alltid så för mig, på genomgångarna fattar jag INGENTING. Hur koncentrerad jag än är och hur mycket jag än vill och försöker,så fattar jag bara inte. Men när pappa förklarar och går igenom, så kan jag tänka ' men ååh pucko jag är som inte redan fattat det här '.

Idag har jag haft en dag på praktiken! Har fått en titt in i den nya salongen som är galet stor, fin och häfftig. Klar blir den till februari, så nästa vecka ska vi festa ut lokalen! Ska bli ganska kul faktiskt ;D Sofia och Siri kom och höll  mig sällskap.. eller okej, Sofia hade bestämt sig för att få mig att känna hur det känns att tänka självmordstankar ;D hahah! Nej men det skulle bli smutsblondt, och gud vad jag slet ! slingor i hela håret , sen la vi en 7/0 i bottnen pga att det koppriga hon hade innan skulle bli askigare. Snyggt blev det! Slutade med att jag ska ha sling-kund varje torsdag, intresserad någon ??

Imorgon kommer det en snubbe från american crew ( ett produkt märke för män ) som ska göra demoklippningar på herrmodeller! Jag hoppas det blir skit intressant, för han ska tydligen vara grym. Efter det har vi UF , förhoppningsvis kan jag klippa jessi´s bror. Efter allt detta blir det en tripp till haninge där det är tjejkväll hos Tina ! är känns väldigt behövligt just nu :)



såå blev det ! men obs på att jag inte har klippt klart luggen ;) hon hade en tendens till att inte sitta still !


vi hörs när jag får tid ! puss


duktig flicka

sååå nu har jag städat mitt rum ganska fint. har sett ut som ett bombnedslag här ett bra tag nu så jag tyckte det fick räcka.
min dag började med att krascha totalt genom skridskoåkning. det är något jag aldrig kommer bli bra på, pinsamt dålig. så jag va sur´. blev ännu surare när bitterkärringen till svenska lärare gick loss i klassrummet. fy fan va dålig hon är ! avslutade skoldagen med att färga therrorese ;)
som topp av det hela fick det bli ett core pass också med bananmannen !

PH NUUUU !!!


någon mer än jag som älskar hans tattuering, hittade ingen bra bild dock (a)
HOPPAS HAN VINNER !

sugarcult




Its the way that he makes you feel
its the way that he kisses you
its the way that he makes you fall in love

 


Love today

varför är jag inte förvånad ?


No hope, no love, no glory

har varit en knäpp dag. jag har upplevt känslor jag hoppades att aldrig få uppleva, känslor som jag tidigare varit med om, och känslor som bevisat för mig själv hur man ska bete sig mot andra.
började 8.20 (!!!!!!) med religon som är för mig väldigt meningslöst. efter det ett HÅRT träningspass på idrotten som va gryymt skönt. efter lunchen bestod dagen av sjukt tråkig svenska och mode&trender. planerade visningen vi ska ha i vår, som just nu är rätt så mycket K A O S !!! snackas om live band, dansare, musik och GUD vet vad.. blir bara så snurrig i huvudet av allt..

och nu börjar jag bli jäkligt nervös inför creativ tävlingen !!! men riktigt spännande.. jag ska satsa på vinst, STOR vinst !! resten av dagen bestod av erbjudande av extra jobb som frisör (asso HERREGUD va tråkigt det här måste vara att läsa ??) sovande, massa telefonsamtal och tacos..

och ett ♥ till Camilla Sundin som står ut med mitt 'lost'- snack om saker som inte ens borde behövas disskuteras.. OCH för att hon är värd det och många gånger ställt upp för mig!!

tillbaka till plugget.. 

visste ni

att jag vill - bli frisör
att min senaste kyss - var på nyår om det räknas, hah
att jag lyssnar mest på - partylåtar
att jag pratar - mycket om någon lyssnar
att jag inte gillar - folk som går bakom ryggen på mig..
att min första riktiga kyss - var i min källare
att kärlek är - något som inte går att beskriva med ord
att jag gillar att - festa, klippa och umgås
att jag alltid kommer att - hata mina ben för att jag vart tvungen att sluta med innebandyn..
att jag är hemligt förälskad i - någon som alla mina vänner vet vem det är..
att sist jag grät var - i onsdags
att min mobiltelefon är - väldigt seg ibland
att när jag vaknar på morgonen - trycker jag alltid på snooz knappen
att innan jag går och lägger mig - tittar jag alltid på tv och har inställd timer på
att idag har jag - duschat, vart i skolan, haft första brud-lektionen, tränat lite hemma och sett PH!
att jag just nu tänker på - hur död jag kommer vara imorgon, och varför saker inte alltid kan gå som jag vill..
att i kväll ska jag - sova när jag skrivit klart det här
att i morgon kommer jag - gå i skolan, gå på core och kanske plugga ??
att jag hoppas - på att den här terminen går fort och att jag blir en bra frisör
att jag verkligen vill - bli kär.

when your heart is an empty room

jag är trött, sliten och inte på humör.. och fy fan vilken träningsvärk jag har.. vad gör det, träna nu !


låt mig

kan inte rå för att det är så här jag alltid känner vid denhär tidpunkten. när det jag hade försvinner dyker dom gamla tankarna upp. att du skulle kunna vara här om jag ville, om det passade dig. att jag kan höra av mig till dig, och du alltid svarar. vare sig du vill eller inte. men vad är det du egentligen vill. är det kul, eller saknar du? jag vill veta. för ja, du kommer alltid finnas i min värld..

får jag ge dig en puss ?

På senaste tiden har jag haft sjuuuuukt kul att det nästan inte går att beskriva. Men kan väl försöka !!
I måndags var det meningen att jag milla och erika skulle hem till rikard och chilla med film och paradise med honom, mille och anton. Så blev det inte. Det vart varken chill eller paradise. Men kul som faaan var det och lite flippat. hih. Kom hem typ fem, och det var värt varenda minut.

Igår drog milla med oss ut. Vi skulle möta upp dom senare, men dom vart trötta och vi vart taggade, så jag och erika tog oss vidare till Royal Garden i den KALLA KALLA kylan. Helatiden har jag bara hört dåligt om royal, MEN vi hade sjuuukt kul, framförallt så va musiken bästa hitills. Träffade madde bente och frida där som röjjde loss. Vi träffade as sköna tjejer och söta pojkar som bjöd på hamburhare på max (och jag åt den ????) som ändå va helt ok ! Antingen var det alkoholen som sa sitt eller så är det bara jag som inbillar mig.

Kom nyss hem från gymmet  och nu är jag hungrig som ett djuuuur !!! Fixar ett inlägg med bilder innan bio'n. det blir Avatar:D:D pusss


färdig tränad!!

fy faaan va skönt det va att träna (a) nu är jag helt död, men det va värt det. hade med mig min ipod som jag saknat, och där fanns det mååååånga bra låtar, några minnen, några bortglömda. herreguuud vad jag lyssnade på rock förut !! extremt asso.. men det är bra och ja saknar det :( jag är en sån som mest lyssna på låttexter och rock har bra texter.. kanske ska bli en rock brud igen ? vem vet vem vet...


hahah jag skojja bara (a)



loooove!

dator krasch

heej ! min dator har fått en liten krasch. så har har har varit lite knas. jag ska alldeles strax dra mig till gymmet, ska bli jääättte skönt faktiskt. funderar på att hålla på tills min kropp viker sig. ont i benen har jag också, men nu är det lite mer uthärdigt..

igår tog vi en tripp till caladonien och drack lite vin och snackade. riiiktigt mys på den. snackade mest om nyårs händelser, vilket jag tydligen inte minns ?`

men nej, byta om och sen gåå. puss

1/1-10

Första dagen på året. Känns sjuuukt med ett nytt år! Och JÄKLAR vad det firades igår.. Började med middag med familjen hemma. Massa skaldjur, och gudomlig mat. Proppmätt blev jag. Sedan drog jag och mötte upp 91orna+amanda. Drog till kristineberg på fest. Oliver ringde och kom inte igenom slussen, så han fick komma till oss istället. Kan inte låta min lillebror sitta hemma på sin födelsedag ? Det borde inte någon få..
Sen dök madde, bente och frida upp också :)

Skålade vid vattnet på 12-slaget! Mådde bra då, alla bästa vid mig. Efter ett tag drog vi vidare till arvid i hässelby där alla bekanta ansikten va.. (haha)
Kvällen slutade med att jag och oliver kom hem runt 5 någon gång efter att vi lämnat av erika och sagt gott nytt år till randoms. Åt lite pasta och sen somnade vi i soffan typ på varandra, haha.

Det va en riktigt lyckad kväll. Hade as kul med mina vänner och familj med dessutom. Tror på att 2010 kommer bli ett bra år!
Första dagen på året har vart chill raaakt igenom. Haft lite film mys och kortspel med familjen alldeles nyss. Nu blir det väl sängen igen ;)
Får se om jag pallar utgång imorgon, men jag hoppas det ;D



alla bilder från igår, förutom en som inte är okej att visa här ;D

RSS 2.0