igår va en bra dag, tyckte jag!

det började med apu! och det va sorgligt tycker jag :/ för dom är så himla underbara där ! så jag ville inte gåååå. menmen, jag vill vara där nästa termin också, och det fick jag jättegärna! therese va där också, min lärare. och eftersom min handledare har släkt i piteå, så va det samtalsämnet, och jag stod där på ett hörn (; men hon tyckte salongen va fin och att jag verkade trivs, OCH DET GÖR JAG ! dessutom fick jag dricks och egen lön på 70 kroner ;) hihi.
men jag åkte hem trött och helt död liksom.

när jag kom hem satte jag på mitt dåliga humör. förlåt mamma. men jag belv glad igen när hon kom in och sa att min älskade mobil kommit tillbaka från lagningen :D så vi åkte på engång! efter det åkte vi till sundbyberg och åt på grekiska resturangen ! lika gott som vanligt vill jag lova (: och mysigt att sitta i solen men världens bästa mamma! pappa och oliver va på kiss konserten, och den hade tydligen varit bra (:

men till kvällens höjdpunkt! vi skulle ses i rålis vid åtta, men alla utom millaa kom inte i tid :P jag fick sällskap av sebbe och mille. när de flesta kommit öppnade jag mina presenter, och TAAAAAAAAAAAAAAACK, allt va jätte fint och så jättemycket mig :D och sen va jag glad rästen av kvällen ! åkte hem runt ett tiden, och sen sov jag runt 2. nu ska jag jobba:)  ska åka in med mamma och pappa , för dom skulle på någon släktpicknick i vasaparken som jag inte kunde vara med på då :/ och det är ju kaos i stan nu, med maraton och så! så då det är lagom kul att jobba ute på djugårn ;) men underbart jobb

puss på er :D<333


jag saknar den du va.


I dont wanna loose you!

hade skrivit vääärsta inlägget ! men det försvann, orkar inte skriva allt.  isåfall får ni gå in på; www.chrisselito.blogg.se. men min födelsedag va bra, och tack till alla ni som grattade !

imorn ska jag sola med söta flickor, och föresten så har vico åkt nu, saknaden är reeedan stor !


nu ska jag sova ! måste ge lito ett tack för helgen !


puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssss

nittioettorna är bäst, bara så ni vet!


you know i'm here for you<3


.

I hate everything about you. and why do I still love you?

i hope you need this now, cause i know that i still do.

  
detta blir min hleg, meeen självklart också boysen. naaaajs lixom!
ska snart till skolan och ha sexualkunskap (; huhuuu undrar hur det är i enkedegård, hihii.

nu ska jag göra iordning mig, och kanske hinner plocka undan lite och kanske packa så man hinner en sväng i vällingby senare :) puuuusgurka<3

don't cry of me, i'll cry for you.

gammal bild på mig och pappa i grekland förra sommarn. iår ska vi åka till portugal (:




godmorgon, ska till skolan nu.. måste bara packa ihop allt för jobbet. ska jobba 15-22 idag ;o..
har redovisning idag också, blää på den. och nu är jag kuta, puss på er

slut


 nu säger en trött nicolina godnatt! har gjort klart båda mina uppsatser, bara en punkt kvar! plus poäng till mig, tack ! men iallafall, godnatt! *min hemliga beundrare är söt.*

spelar ingen roll när var och hur, utan alltid.


hjälp mig, hatar samsung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jahaaa, hejdå älskling, min röda fula slitna dammiga sötnos. nu får den då i ett fult gammalt skåp på något lagningsställe och damma. saknar dig redan :(
och därför har jag en ful samsung som jag inte förstår mig på aaaaaaaaalls. så jag orkar inte göra hjärtan, utan jag skriver 'hjärta' istället, och jag orkar heller inte göra gubbar, så jag skriver hihi istället, så att ni inte tror jag är sur ^^ så nu vet ni, och så kommer det vara i ungefär 3 månader, suuuuuuuuuuuck.

och nu vet ni.

''jag vill inte va med, allt är katastrof, jag ska aldrig mer förtära alkohol''

jag gjorde avbrott mitt i allt pluggande, för det behövde jag. och min mamma är bäst, bara så att alla vet det. för hon förstår mig så bra, och hon har alltid varit där.. me loves you<3

men.. tillbaka till brandrisker och punktsug och allt vad arbetsmiljö innehåller, skriver kanske mer sen, puuuussss

RMK & CO

dom är grymma, och sommarens hit kanske (; den spelas om och om igen här hemma.


helt jävla sjukt.





idag hoppade jag över prommenaden på djugården, lito va på besök i nå skola som jag hoppas att hon inte tyckte om (a) menmen.. har pluggat och jag är klar med mina fjärilar nu. wiie. och jenifer, nu kan jag massa om fjärilar!
men har case kvar, borde börja läsa en svenska bok också.. vet nog vilken det blir.
gjorde ett jätte fint kollage igår , och det vet jag inte om ni får ta del av ^^ men vissa får, och jag hoppas du tyckte om det.
ikväll hade jag bestämmt mig för att träna.. men hm, venne om jag är så taggad. kollat runt lite nu, så får se vad jag bestämmer mig för. vill lixom ha det där mötet nu så man vet vad som händer.

jag råkade klicka någonstans så att jag blev medlem på publishme ? hmmm.. får väl se hur bra det är.
och på fredag ska vi ha sex och samlevnad  i skolan.. och då menar jag hela skolan tillsammans :s, men lito och jag har samma schema, flyr till henne.

helgen kommer bli typ bäst, och vi har planerat att göra det till bästa någonsin (; och jag får inte vara med och köpa godis :( men det är hårt att vara tjej.

back to work.
</3

hur svårt kan det va, egentligen ?

och nu ger jag upp allt och lite till. förstå mig någon, se mig bara. för nu orkar jag inte mer, det har gått för långt. hela mitt liv har gått för långt, kan man säga så ?
jag hatar den här känslan, och jag vill bara få ut alla agrisioner och alla tårar. jag vill att dom ska ta slut. men det är väl inte slut ännu..


idag hade vi bara en lektion, skönt, men det va typ 3 timmar så det va inte lika najs .. när det va en och en halv timme kvar pyste jag och lito på rast, tjockade oss och snackade lite. sen kom lisa och jessi, och vi myste lite till med dom, så vi hade rast i typ en och en halv timme ^^ vi snackade lite om min födelsedag, eller snarare när det ska festas till, och jag lääängtar ! på söndag ska jag åka hem tidigar från brommagården för att fira med släkten, på måndag fyller jag år, men ska tyvärr jobba (lycka det med), på tisdag ska vi kanske ut med familjen , och på fredag blir det lixom feeest.
jag kom på att jag skulle klippa cilla idag :o glömt det heeeelt. men det får bli en annan dag gumman, för här ska det pluggas !

och dagens bästa går till lito som lyssnade på mina känslor, och gumman, på något sätt får detta gå <3

tackochhej,
 bevisa vad du vill med detta.

lets förklara tack.

hmm.. sitter på lektion och den är tråkig. slutar om på 5 min ,så det är chill tycker jag allt! sen sk ajag plugga och plugga, snart klar lixom. kanske klippa cilla ? va får se hur mcket plugg som tar över.
igår skulle vi se prision break. men icke, någn hade fått för sig att det skulle gå då. så jag sov lite medans. men ska jag stänga ner här, skriver säkert mer senare..

tackochhej.

titta vad som dök upp på min dator när jag logga in :P

image126titta vad som dök upp på

you didn't notice me.

i'v seen the ashes in my heart
i smile the widest
when i cry inside and my insides blow apart
i tried to wear another face
just to make you proud
just to make you put me in my place

but everything you wanted from me
is everything that i could never be.
if you were right and i was wrong
why are you the one who's gone
and i'm still here?
image125

jag har en discokula runt halsen.

ochjag är duktig på att klippa. för jag vart stolt idag (a) och det va coolt. chrisses lug vart finast i hela världen. nästa vecka är det min tur! wiie .  vi åt på tacobar och myste efter skolan också! det va mysigtoch trevligt.. inte lika när lito och jessi sprang till bussen. menmen.  sen somnade jag visst lite, och nu ska jag fortsätta med allt plugga. sen ska jag springa/träna/sola, om jag är på hurtighets humör. vilket jag är nu. vill kasta av mig att jobbiga tankar, allt som tynger ner mig och allt sånt. låt mig va, skulle jag vilja säga! och tänka sig, det gick utmärkt.
veckan ser ut såhär ungefär ;
tisdag; plugga som en tok, eller klippa bästis kanske ?
onsdag; pluggapluggaplugga, träna .
torsdag; jobba, (wiie)
fredag; brommagården
lördag; brommagården
söndag; hem från brommagården, och sen fira mig med släkt, wiie.
MÅNDAG; ÅRETS BÄSTA DAAAG!

det va typ allt, och jag saknar vissa tider...

ny skol vecka .

och den kan ta sig, allt kan ta sig.

min blivande look ?

om du fick göra vad du ville med mitt hår, vad skulle du göra då?
-hm..  jag skulle klippa det kanske 10cm kortare, färga det i en 2a, ungefär kolsvart. sen ha i en röd ton, lite vinröd. sen skulle jag färga dina ögonbryn svarta och ögonfransarna med.

haha..

lämna mig inte.

idag va det konfirmation, alla va fina och nervösa! kommer ihåg när jag konfirmerade mig! det blev en förändring i mitt liv som jag inte hade räknat med. jag va på skidläger i idre på sportlovet för ungefär två år sen va :O? eller är jag helt ute nu ? men lägret va underbart, vi grät när vi åkte hem, och längtade tills vi skulle ses igen.
konfirmationen va typ bäst och sorligaste. men å andra sidan hade jaf fått vänner för livet. vi träffades redan helgen därpå och sen har det fortsätt lixom. nu går jag i samma skola som tre av dom bästa, och självklart är sara också bäst, även om hon inte går i samma skola (a) men vi gick på KU ett bra tag, hänge ute på brommagården, och träffade på en massa nya människor. tack och lov för dom underbara.
och idag va jag ledare, två år senare ! och jaa, flashbacks lixom. det va så mysigt att bara sitta där. och så 'värvade' vi lite nya till KU (a) och nästa helg blir det KU helg på bromma gården.

men det jag ville säga va lixom att människorna runt om kring och själva det att jag har fått lära känna mig själv, har stärkt mitt självförtroende.jag hade aldrig varit den jag är idag om jag inte konfirmerats. så alla som ska göra det, eller tvekar.. det  är värt det .

Lito-dagen!

GRAATTIIIIIISSSSS TOKFIA <333
image123
jag älskar dig, och 'är glad för att du finns ! lito<3kicken


utsidan är bara ett skal.

come and take a look inside me.

image121

dagens knäpp.

började dagen med en tabbe, skyndade gärnet för att hinna med tunnelbanan som gick 08.17. hann precis men hade lixom inte vaknat än. när vi kom till alvik ungefär fick jag ett sms om att vi inte hade första lektionen, härligt. raserianfall typ. så jag hoppade av vid fridhemsplan ungefär och bytte tunnelbana mot ängbyplan.  kom hem och städade mitt rum. jag skulle vilja säga att jag är duktig.
ska snart tillbaka, äter nog lunch där iallafall!

igår vare stan med lito. vi hittade lite saker på gina och massa söta skor på hm, får se vad som kirras. vi hade haft kostlära i skolan, sen satt vi båda på montis med glass i handen ? smarta vi är. vi hade lixom typ en timme innan bestämmt oss båda för att vara duktiga (; nej men det får väl bli skärpning på den fronten tycker jag allt. men vi fick iallafall vår goda glass av linn ^^  mysipys tyckte jag.
sen slingade jag min brors hår efter många om och men ;) men det vart coolt och vi klippte lite också, och det va kul !
sen pluggade jag och jag blev faktiskt klar :D wiiie, bara resten kvar ..

idag då.. snart ska jag till skolan , och ha en lektion som jag inte vill ha :p efter dett blir det staden med tvillingsjäl, vi ska fixa presenter och shit (: sen ska vi ju fotograferas med våra små konfisar! efter det ska vi väl öööva.

det va allt :) skriver kanske senare. puuuuussssss<23


masarge stund.

idag hängde jag på stan både innan och efter skolan. men skolan va nog bäst. vet ni varför ? för att vi gjorde masarge på varandra heeeeeeela lektionen som är 3 timman. vi hann inte ens med arbetet vi skulle göra, så det va najs faktiskt. men det gjorde ont :/ och chrisse va bättre än alla andra, det vet jag <3 men sen va jag först i globen, sen i stan. sjuukt trött i hela kroppen. hittade ett par skor på hm, grymt fina. sen letade jag efter balerina, men icke sa nicke, de ville inte finnas några till mig ! :(  sen åt jag god mamma- mat, och nu ska jag iväg igen. jag ska simma med tvillingsjäl! så nu ska jag göra iordning mig,  och milla, friskna till nuuuu. jag saknar dig ! det står fortfarande mats på min mage, och alla på mitt jobb undrar vem det är, så du är känd där (a)


BANAN

try to make it up to you.

What you said when you left
 just left me cold and out of breath
i felt if i was to deep
 guess i let you get the best of me
well, i never saw it coming,
should have started running
 a long, long time ago
 and i never thought I'd doubt you
 i'm better off whithout you
more than you, more than you know
i'm slowly getting closure
i gess it's really over
 i'm finelly getting better
 and now i'm picking up the best pieces
spending all over these years
putting my heart back together
 cause the day i thought i'd never get though
 i get  over you.

ge mig en ny garderob, tack !

jag hatar att inte ha något alls att ha på sig. blääääää. jag ska åka in till stan nu och byta ett linne/klänning jag köpte igår, färgen vainte så värst Nicolina. och så är det typ alltid. igår va jag i stan och hittade sjuuuuuukt mycket, men jag köpte inget :O fyller år snart (a) så jag väntar nog lite.. och jag ska jobba på min födelsedag :o ingen middag med familjen alltså :/ <3
men nu ska jag pysa, har bara en lektion idag, arbetsmiljö. måstemåstemåste kommanågonstans idag med det. blä.

bläbläblä.

image116
bara för att det bara är så.


tjingeling.

det går inte.

jag har försökt länge och väl, men neej.. det går inte. har ingen lust, ingen ork! ändå fick jag MVG på permanent idag, wow typ. jag har aldrig rullat så dåligt någonsinn, och så va det tydligen skit bra. alla dom fina orden jag sa och alla gånger jag nästan gav upp, de gav alltså resultat ^^ .. menmen.
jag måste klara det sista, bara det att jag kommer inte palla det. och vet ni vad det värsta är ? det finns inga träningar att gå till och bara andas ut. på träningarna med det underbara laget kände man sig så fri. alla problem och bekymmer bara försvann från en. och det va pga folket runt i kring. mådde så jävla bra just då, tack vare er! och jag saknar er så galet mycket redan !
men allting som har ett början har ett slut. hur mycket jag än inte vill att det ska vara slut, så kan jag inte göra så mycket. bara blicka framåt och tänka på det underbara ! tänk va fantastiska vi va tjejer, hur grymma vi va tillsammans !

men nu ska jag sova,, det behövs. jag ska tänka lite extra på min morfar också ,han är väldigt bäst<3
godnatt

som du vill..

jaaa, jag är sjukt dålig på att uttrycka mig ! o´men du måste förstå att ingen kan vara perfekt. jag hatar den här situationen. om du bara såg det från min synvinkel ??

ännu en helg avklarad.

och nu ska jag sova, denna helg har bestått av mysgrill, vänner, lag, konfgrejs , skratt och tårar (tyvärr någon för mycket)
puss på er, nu ska jag sova, och jag har hicka :/

men jag har ingen energi.

jag borde plugga, jag borde städa. men jag orkar inte ! det finns inga krafter till det ! min hjärna har gett upp för dagen.

men jag tänkte iallafall säga att jag har världens bästa familj <3 jag skulle inte klarar mig utan er, och det säger jag bara inte, utan jag gör det inte. jag älskar er <3

i need you ..


en början har alltid ett slut.

inte det bästa som skulle kunda hända mig känner jag. nu känner jag mig som en krossad spegel. vill bara gråta, för jag saknar er redan !



i fredas firade vi milla, och det gjorde vi på kanan. myss lixom !! och jag hade värsta dåliga dagen, som vanligt känns det som, menmen. och sen vandrade jag hem med jennish och tre pojkar, men jag och jennifer pratade om sånt där jobbigt i livet, och det va skönt!

på lördagen ´va det jobb ! galet lycklig skuttade jag iväg, och jag fick stå i twixen.  fick träffa på Gunilla oxå ^^när jag slutat träffade jag älskade lag, vi hade en bra avslutning på Gröna Lund! middagen va härlig av skratt, minnen, prisutdelning och tårar. måste bara säga att ni är så sjukt bra, spelare och tränare ! kommer alltid älska er..
jag fick pris för årets "fjutten", hihii, och det va jag nog värd (; men sen hänge vi ett litet tag till innan vi åkte hem!

satt en stud på trappan, och sen kom älskade pappa. och tack för att du va där då ! jag behövde dig :$

idag va en annan dag, och konfa träff. vi övade och övade, och jaa.. vi får helt eneklt se hur det blir det där ^^ ..
men sen åkte jag till vällingby med sebbis och alex! vi åt glass och tittade runt, hälsade på mattsson oxå :)<3
sen landade vi på en gräsmata vid judan och bara va, jag låg i solen och dom kastade boll ^^ tyvärr på mig :( men det va en bra dag, boys.

nu ska jag fortsätta med att städa rummet! tack för mig (a)


fiskens dag(:

GRATTIS COOLASTE MATS <3 DIN DAG SKA BLI BÄST, OCH DET SKA VI SE TILL :D
ÄLSKAD I EVIGHETERNAS EVIGHETER
/Nicokick<3

image96
vad mer än att jag älskar denna fisk? KÄRLEK<3

lite smått tråkigt.

Namn: Nicolina Kristina Nordlund
Födelsedag: 26 maj
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: blåa
Hårfärg: min naturliga är rödblond, men nu är jag mörkmörk brun 
Längd: 1.70 kanske ?
Höger/vänsterhänt: höger
Värsta ovanan: humör svängningar
Stjärntecken: tvilling
Sko stl: 38-39
Är dina föräldrar skilda:  neej.
Dina rädslor: att förlora det bästa man har.
Mål för det här året: hm.. få lite ordning på mitt liv.
Det första du tänker på när du vaknar: 'låt mig sova'

FAVORIT:

Färg: hm... många. men brun typ.
Mat: lite små kräsen (a)
Djur: hund
Glass: jag vet inte
Godis: laktris
Affär: gina tror jag .
Sallad: pastasallad
Skådespelare: ingen speciell.
Låt: pass
Helgdag: lördagar
Årstid: vår och sommar
Radiostation: ingen favorit ;)

VÄNNER OCH LIVET:

Vad vill du bli när du blir stor:
eftersom att jag går frisör gymnasium nu, så jag planerar  att bli frisör ;).
Hur vill du dö: inget jag går runt och tänker på :P
Vem är högljuddast av dina vänner: cilla:p
Vem får dig mest att skratta: jennifer (aldrig glömma romme)
Vem har du känt längst: sofia
Vem är blygast: ingen är blyg inför mig iallafall ;)
När grät du mest: för nån vecka sen
Vad är den bästa känslan i världen: när man känner sig på topp, och livet leker
Värsta känslan: ångest
Vart vill du bo i framtiden: när jag va liten sa jag alltid solna :P hihi, för där bodde jag när jag va liten. men .. jag vet inte.
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: liiite mer självsäkerhet, självklart platare mage, och mitt humör.
Hur länge tror du att du kommer leva: tills jag dör..

HAR DU NÅGONSIN:

Varit kär: ja
Moonat någon: ? :$
Blivit dissad: det har hänt
Rymt hemifrån: jadåå
Föreställt dig ditt ragg naken: det har väl alla ^^
Skolkat: tyvärr
Sovit utomhus: jajjamensan
Gråtit i skolan: :$
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: alldeles för mycket :P
Sett en död människa: mm , eller.. jag tror det :o
Druckit alkohol: ja

DU:

Svär:
 för mycket
Sjunger bra: inte alls
Vill gifta dig: såklart
Tror på dig själv: aaa, men kanske för sällan :p
Äger en iPod: aa, MEN med dålig musik på.
För dagbok: bara bloggen.

THIS OR THAT:

Pepsi/cola:
pepsi
Mcdonalds/burger king: Mcdonalds om man ska välja.
Choklad/vanilj: choklad
Adidas/nike: adidas
Kinamat/mexikanskt: inget
MTV/VH1: mtv
Blind/döv: hm.. döv tror jag

VAR DEN SENASTE PERSONEN:

Du nuddade:
mamma
Du pratade i telefonen med: pussel igår :o
Du kramade: mina vänner
Du skällde på: pappa, eller oliver.

SENAST DU:

Skrattade:
idag med vänner
Grät: inatt :(.
Tuggade tuggummi: today
Drog ett skämt: hm, idag säkert :P

RANDOM:

Vilket land skulle du vilja besöka: thailand och usa
Hur många kuddar sover du med: 2, men någon har tagit min sista :(
Dricker du mjölk: helst inte
Personer du hatar: jag vet inte om jag 'hatar' så värst många. men tycker mindra om :P
Hur många signaler innan du svarar: minst 2.


sådär :p, seegt.  men nu vet ni det mesta om mig (a) pusssss


kvällen slutade i sorg.

det känns som om det inte har hänt. vi är fortafarnde lika lyckliga i min värld. istället för förkrossade. tjejer och tränare, vad skulle jag vara utan er? 3 helt underbara år i hässelby. men hässelby F90-93 - ni är allting!  jag finner inga ord, känner att jag bara vill sätta mig i ett hörn och gråta. men istället  ska jag blicka frammåt på allting bra vi gjort tillsammans. och våra underbara tränare. så tråkigt att du ska sluta, har alltid tyckt om dig. jag kommer ihåg från början när du skulle köra fys med oss :') och när du kom hem till oss typ  första gången och skulle ha möte med pappa och inge, jag förstog inte att det var du som skulle vara den som en gång tog oss till sanktan final! jag visste inte att du skulle ge mig 3 år av lycka, och grymt mycke erfarenheter. det är tungt att släppa dig monica, du betyder så mycket för oss alla! vi kommer sakna dig :(

fick mysa med mills och vics en stund iallafall, mysigt det. och dom vände kvällen, även om detta kommer ta lång tid att smälta. men vi fick oss en tur iallafall tjejer ;)  tack för att ni finns<3

allt för mig, puss.


uppdatering

ja, det va ju ett tag sen jag skrev, förstår att ni har saknat det (a) men det blir så att ibland försvinner blogg världen. jag har haft mycket att göra men även inte, och den tiden jag inte har gjort så mycket på har jag vilat . rätt trött nu för tiden, kaske det nya vädret som tar på en ? för det är väldigt fint väder nu (: lyckai livet.

men ja, jag kan förklara lite kort om vad jag gjort, snart ska jag jobba.
 på valborg va vi några stycken hos madde och myste, det ve grymt gosigt att bara vara !  för dagen efter va det bara att hoppa upp ur sängen runt 6 och åka till täby för att spela cup. och som vanligt, så gör täby en skit dålig cup, jätte dåligt anordnat och så. vi spelade 4 matcher på en dag, utan någon knapp andpaus emellan. och det gick som det gick,  tror att alla spänningar och allting runt slutspelet hade precis släppts, så det fanns inte så mycke ork och taggning kvar. menmen,
i fredas mös jag med underbara vänner. vi  såg hot fuzz som jag redan sett kom jag på under filmens gång. tvungen att gå hem tidigt, för jag skulle jobba.
igår va alltså första dagen på mitt underbara jobb. jag och en som heter karin gick och hämtade ut våra kläder, killen va lite skum. fick byta byxor 3 gånger för att tnn va antingen fel storlek eller saknades knapp. sen bytte vi om, hade lite MP-talk, och sen gick vi ut i spelen. fick lite hjälp ibörjan med att öppna, eftersom att jag aldrig stått förut! men det va så sjukt kul ska ni veta. och där kommer jag spendera min sommar, härligt!

och nu ska jag iväg igen, så jag ska nog börja avsluta :) jag och cilla har visst fått en hemlig beundrare ;) haha, han är lustig. och jag har kommit fram till att jag hatar att vara ensam.

puss på er <3

RSS 2.0