längtan.

HERREGUD, NU AVLIDER JAG! kom hit älskade , jag överlever snart inte utan dig. tomt tomt tomt !!!!!!!!
men imorgon bär det av till falun. 9.oo ska jag vara i vällingby utanför kyrkan :) längtar . har laddat med yoggiyalla och äpplen :)

igår somnade jag efter ett långt telefon samtal i mörkret med pojken min. jag va rädd. hade sett på rysare och pappa skrek på  mig att jag inte fick ha på lampan ?! udda. så jag låg och vred mig under täcket. vaknade och fick ryck igen som jag brukar få på morgonen nu för tiden. JAG SKA RINGA ALEXANDER! jag ringde, och en trött man svarade. haha du är så söt när du är nyvaken ;)
efter att ha pratat ett tag gick jag upp, gjorde latte och väckte oliver. sen åkte vi in till satan för att möta en hes mamma (; hon är sjuk och bör tyckas synd om!!
väl i stan gick vi runt lite, shoppade och bytte saker. milla skrev läskiga sms om att jag skulle komma och rädda henne. sagt och gjort tänkte jag. men tydligen inte hon :o lämnade mamma och bror för att leta efter henne. men ne, då skulle hon åka hem :S ???????? VARFÖR !?????
jaja, hittade lite fynd och åkte hem, packade sedan och ringde jenifer och alexander. en viss mr blev arg för att jag pratat med jenifer för länge :o men sånna som vi har alltid mycket att prata om :) föresten ska jag dela säng med henne i falun :)

godnatt på er, saknar väldigt många nu <3
(kommer hem med ett guld sen)

efter.

nu har milla, vico, sara, felix och stefan vart här ett tag. vi tittade på film, eller iallafall vissa av oss , och mysate. chrisse va grymt saknad ska du veta gumman!!!
jag saknar alexander, min nya skiva är älskad, jag är trött och sårad.
jenifer jag är glad för dig skull <3

godnatt!

tråkdag.

julafton är över, och jag firade den på laandet. va ganska mysigt men jag hade ingen julstämning i mig :s.. jaja, men det var mysigt i ett litet hus i skogen med familj, kusiner och mormor  och morfar :) och julklappar fanns det såklart gott om . för min del blev det pengar, underkläder, plattång, krustång, kläder, väska mm.. och tack alla vänner för underbara presenter med :)

snart ska vi upp till falun :) kommer bli kul det. tråkigt bara att det nästan inte är några lag, eftersom alla åker upp till det berömda storverta ?! hmm.. ville oxå dit egentligen men man får lyssna på sina kollegor ;).
och vad länge en det var jag träffade er underbara hässelby !!!?

hmm, imorgon ska jag, mor och bror nog in till stan och byta julisar och sen kanske shoppa på rean ?  hoppas på det :)  och jag undrar om jag har fått mina matersättningspengar från APUN ?! hoppashoppas. sen ska jag ju packa oxå, falun på G ! vi åker på fredag och kommer hem på söndag ! sen är det ju nyår, och oliver fyller år :) är klar med present så han blir nog glad. och hur blir nyår då? hm.. ska äta middag med familj och bekanta. kanske pojken min iår igen ? *hoppas* sen ska jag kanske träffa vänner, beror på vad som händer..

nu ska jag göra annat. pusss <3

sooova

skrev ett jätte långt inlägg imorse ska ni veta, men den jäveln till dator tog bort det, bara raderade! höhö..
men ska skriva lite kort för ska sova nu egentligen:o

vi hade mys med klassen imorse, tyvärr bara 6 där ungefär :/ men jajaj, sen träffa alexpojken min, handla och mysa lite.. sen skulle vi äta.. bara jag och oliver hemma ikväll, så vi har myst framför tvn med två filmer.
vår läskiga telefon spökade oxå :S, det är tydligen någon sladd som åkt ut så vi vart rädda ska ni vetaaaa !!. men oliver tog det lugnan ;)

ska sovaaaa nu, puss på er <3, och likis (;


lördag morgon?!

vaknade nyss och kund einte somna om. gör ifs inte så mycket för jag ska upp snart och träffa 146arna.  det va träning igår, som vanligt den roligaste.. men blev inte så rolig för mig på slutet :( jag låg nämligen på golvet och mådde piss, kunde nästan inte röra på mig för då bara bläääää. och mammsen som för en gångs skull hämtat mig fick stå en extra halvtimme. hade tydligen råkat sig havl 10 till henne men vi slutar 10 ! :o opsiii, förlåt mamma!
sen SKULLE jag åkt till mina vänner, men eftresom jag mådde  riktigt dåligt  och dessutom inte fårr någon söm och va sur och grining valde jag att stanna hemma ! tråååktigt ! då det blev inget lussebak för min del.
men jag fick sova, skönt det !!!!

just nu sover nog alla, men inte mille ;) så honom smsar jag med lite gran, tur det.. annars hade jag fått sällskapssjuka igen. ska nog städa lite i mitt rum nu innan mamma och pappa vaknar så att jag inte får skäll igen för mitt stökiga rum :o och sen äta myspysig frukost för mig själv ^^
MEN nu ska jag springa, pussie <3

DU ÄR ALLT !

image32

nu är det länge älskling<3

och jaaaaaa, det är jätte länge idag faktiskt, 1½ år till och med ! känn på den du :D

hmm, vad ska jag säga då, väldigt många ahar klagat på mig och min käraste blogg (; så det blir till att skriva lite.. men det är svårt just nu för internet krongar och jag stressar som fan nu så jag orkar verkligen inte! förlåt alla trogna läsare :)..
men imorgon är det torsdag vilket inebär LUCIA! mysfaktor nr1 !!!!!!  och torsdagar inebär oxå projekt :''''''( den här veckan ska projektet även vara inne, vilket jag inte kanske kommer vara på långa vägar :) kul det.
men lucia iallafall.. ikväll ska jag titta på luciasimtåg :o tihi, vilket betyder att jag ska myspysa med alexander efetrsom det är hans namnsdag och våran dag idag :D<3
och imorgon på självaste lucia som är då imorgon, ska jag vara i skolan 8.00 !!!! hallådär köp blåbär lixom! men jaja :)

hmm, på fredag ska jag på apu !! och sen ska jag träna på kvällen.. efter det ska jag traska hem till mina kära vänner och ha lussevaka eller vad det heter :P lördag blir det julshopping med 146 :) danisbananis kunde inte, vilket betyder att jag kan köpa julklapp till flickan :D awwiie,  <333 efetr det ska jag hem till alexander på middag, inte bara jag, utan våran familj med :p tihii. ska bli trevligt!!! söndag blir konfagruppsträff :D

min förra mobil är stulen :( R.I.P för den idag gott folk!

pussie<3

I don't need to know why
cause tomorrow I'll be fine
I should learn to be still
if I close my eye I'll realize what you meant

don't wait for the sun
it could turn black any day
I lost my head in the clouds
when will the haze go away
I never wanted this

now it's all I've got
someone else is keeping time
I think I'm falling apart
if you were me would you do it like I do

so don't wait for the sun
don't wait for the sun
don't wait for the sun
it could turn black any day
you're all that I wanted

...

vilken underbar dag jag kommer få idag ! :(...
  längtar efter sötnos<3


jul

guud snart är det jul :) hoppas bara på den där vita snön nu oxå !!

min helg har varit väldigt lugn och skön.. ! jag har haft myspys med min sötnos, varit på alex's kanske nya skola, bakat lussebullar och peppisar (; , sovit, sovit, sovit, dömt innebandymatch, lekt med ronjis<3 och hälsat på erikapika på jobbet :D <3 söööötis

träning idag, åååh jag blir så grymt arg på oss ibland !! vad häänder med laget ? vill inget annat än att spela med er, och just ER .  så varför skiter alla i det ? GÖÖÖR INTE DET, SNÄLLA !  iallafall, så blir det väl bio med de 10 som anvält sig till julfesten av 23 ts !!!!!!! men mysigt ska det bli iallafall (: hihih<3


kort inlägg, men jag ska sova !
godnatt<3


jag oooorkar inte mer, ALLT blir verklien konstigt nu. med allt och alla ?

RSS 2.0