fredags trött

jaa, som sagt. jag är fredags trött. och veckan har gått fort men vart slitsam. kan berätta vad jag gjort;
Måndag; träning, mys med alex.
Tisdag; hm.. herregud jag kommer inte ihåg :o
Onsdag: va på träning, sen åt hos jenifer och gjorde iordning. efter det kollade vi herrlags match
torsdag: jag va i stan med cilla, sen klippte/färgade jag bror, och alexander kom förbi!
fredag; idag alltså, idag har jag varit på min praktik. rätt segt idag faktiskt, men jag klarade mig. åkte hem, somnade nästan på bussen när jag läste min bok (knappt lovlig). nu har jag suttiit här framför datorn, bode egentligen städat för imorn får vi gäster och på dagen ska jag köpa jeans :I mamma, misstvättade mina båda favoriter :( men eftersom hon köper nya så godtar jag misstaget(a)
så snart ska jag på träning oxå. längtar :) har jag gjort hela veckan... längtat efter att träna. hade ett super bra möte med monica och mandi i måndafs oxå. så nu vänder det kanske lite fortafre brudar<3
efter träningen bär det av till mys hos jenpen  men sötaste flickorna. vi ska svulla och ha lika kul som vanligt<3 men imorn måste jag upp tidigt :( ska köpa nya jeans som sagt, men alexander, och det måste gå undan ^^ sen ska vi ha gäster, sådääär kul, kunde hängt med flickorna på fest, hade vart kul men jag stannar hemma! jag gör oliver en tjänst ;)
på söndag ska jag, mattsson, cilla och jenifer titta på 99-00ornas träning. vi ska kanske bli tränare till dom :D, på kvällenblir det bio med pojken min, försoning!

föresten, har ni sett att den här nya danska tvserien ska börja på måndag, 2900 happines tror jag den heter ?! tyvärr börjar det kl 7 då min träning slutar, men får spela in :D

puss, nu ska jag städa, och jag är INTE på humör för det..

hjärtattack.

ja, cilla, du fick mig svag :) och visst är flickan underbar? hon är min bästa vän..
och imorn blir det shoppishoppi för oss ! inte för att jag har så mycket att köpa för.. men kan vara en hjälp till cilla, vilket jag gärna ställer upp som !

ikväll har jag ätit linsgryta (som va otroligt gott faktiskt) hos jeniferfjäril. sen vandrade vi vidare till herrmatchen. gaaaaalet cillig match, och vi hade kul vi sidan av sargen. älskar er brudar. tråkigt bara att det dyker upp 6 spelare på träningen, inget att rekomendera, SÅ SKÄRPNING TJEJER, VAD HÄNDER EGENTLIGEN?????

nu blir det sova, pussisar<3

Cilla skriver

Nu ska ni få höra någor riktigt otroligt <3

För ungefär 10 år sedan började jag i fotbollslaget Ängby IF där också världens underbaraste flicka Nicolina började spela. Vi kände inte varandra så jätte bra precis. Vårat fotbollslag bestämde sig också för att starta ett innebandylag inom Ängby IF!
Dagarna gick o jag lärde känna Nicolina bättre och bättre för varje dag. En dag bestämde sig Nicolina för att sluta på fotbollen men fortsätta på innebandyn och det var tur det för annars hade inte jag känt nicolina idag och då hade jag haft ett stort hål i mitt hjärta resten av livet </3. åren gick och vi lärde känna varandra bättre och bättre. cecilia tröttnade också på fotbollen efter ett tag och slutade men fortsatte med innebandyn.
En träning när vi står och värmet upp målvakten står cecilia och snackar med nicolina och victoria vi pratar och pratar och skrattar så mycket att Dag blir arg på oss och skäller ut oss och sen den dagen har det alltid varit vi.

Nicolina är en sådan underbar person som verkligen inte många har. Om jag ska vara helt ärlig är det nog bara jag som har en sådan underbar bäste vän för hon är unik <3  Jag kommer aldrig aldrig aldrig i hela mitt liv att lämna nicolina för då kommer jag ha ett stort hål i mitt hjärta resten av mitt liv och jag kommer förlora en helt underbar vän vilket jag inte vill gå miste om!
Hon finns alltid här för mig om jag känner mig deprimerad och jag hoppas hon vet att jag alltid finns där för henne om hon känner sig deprimerad eller behöver ha någon och prata med.

Kommer du ihåg alla minnen vi har tillsammans ?
Det bästa minnet jag har med nicolina är när hon och jag var massa under sommaren 2006 vi åkte till vanadisbadet och badade vi åkte in till stan och vi hade picnic vid judan och åt mat från wooken vi sov över och vi hade så himla underbart.

Åren går och åren går vi kommer bli äldre och äldre, kommer det alltid vara vi ?
Det hoppas jag verkligen för jag kommer ALDRIG lämna dig bäste vän, jag kommer aldrig lämna dig!

Jag och nicolina har också planerat våran begravning som vi ska ha tillsammans, vi ska ha vita kistor med massa rosa blommor och på våra kistor ska det stå något med stil "bästis<3bästis" "genom allt".
Jag tycker också att jag och nicolina ska börja bilda våra familjer samtidigt vi kan ha dubbelbröllop och börja skaffa barn samtidigt så dom blir i samma åldrar och dom kan också bli bästa vänner. Och en av mina största önskningar på begravningen är att våra barn ska hålla ett tal om oss och det sista jag vill höra från dom är att dom ska ta väl hand om varandra precis som jag och nicolina har tagit hand om varandra.
Om inte jag o nicolina kommer dela grav kommer det iallafall på min gravsten så "bäste vän genom allt"




Jag älskar dig Bäste vän!<3
//Cecilia Ryde

att jag alltid lyckas..

jag är heeelt körd påriktigt. har inget som helst lust till att vara glad idag när det är fredag jag längtat efter jätte länge nu. men neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, jag kanske får ett leende på läpparna ikväll, eftersom det är 146+D kväll. och ja älskar att vara med alla dom, så mysig stämmning. men jag ORKAR inte med allt egentligen. vi kan ju bara glöma att det kommer bli bra mellan oss två, vissa kan man ju säga att man bara vill umgås med varenda sekund menvet att tiden fortfrande stå stilla. fuck this.

Nu ska jag göra iodning mig, komma på bättre humör och packa ihop allt. ska till APU sen, ska faktikt bli kul, vi ju inte där förra veckan. men jag orkar som sagt inte vara trevlig idag. men man blir rätt trevlig av frisörerna där ! ska försöka få igenom ett schamponerigs kort oxå, som dom fylla i hur bra man tvätter ungefär.. jäjä.

rufspuss<3

modeller

idag är det torsdag och betyder halvdag! skönt säger jag.. gick och solade på rufs och kalufs. det va skönt för jag frös järre mycket innan. somnade oxå, för jag va så grymt trött. och när jag vaknade av timern va jag bränd :( surt men jaja.. vandrade i stan lite, sen v-by. och har så grymt ont i huvudet idag :( jaja, hoppas alla andra mår bra :)
vi har fått reda på att vi ska få klippa på modeller vecka 6! KUL. har fixat en av två, siamesen blir det och anske kan fixa jenifer, hon va sugen! men cillis skulle ju , men hon är barnvaknt den jäveln;) <3
kanske ska möta alex nu, frå se, pusss <3


visste ni att..

igår hade jag och alexander 19 månaders dag ;), vi firade med mysig middag a la nicolina eftersom alexander lekde med min bror :P, och sn mys med popcorn framför tv'n :) min mamma och pappa firade 17år bröllopsdag! grattis :D, dom gick ut och åt, värda det tycker jag. min mormor och morfar hade 40 något bröllopsdag tror jag (a) eller jag tror att det är 41½, eller så är jag verkligen ute ochcyklar :P  men intressant va :D, plus att vi firade olivers födelsedag, eftersom det ble helt sajk på nyår! så 4 händelser i 1, känn på det ni ;)


tänkt skriva något fint (; men det vet ni ju att jag inte är bra på ALLS, men älsklingmin, jag är så glad över att jag har dig. så ta aldrig klivet ifrån mig, det skulle göra mig så sårad :( från första dagen med dig till sista, alexander yllén/ nic.


pluggis-not.

nu tar jag en paus från pluggandet. eller.. frågan är om jag ens har börjat?  tusen miljarder ord tills imorn. men det går, det SKA blir bra.
min helg har varit 'sjuk' (tihiii) och lite underhållande iallafall. dömt en knatte match=100kr, haft gäster, busat med min pojke och slappat. skönt det, och det behövdes i min tillvaro. jag har nyss varit och tittat på match oxå :) rätt underhållande var de kan man ju säga:p hihi, vinst med 3-1, nu vänder det brudar<3
jaa, och när kah kom hem skulle jag titta på singin bee, men tv'n va upptagen, så jag bestämmde mig för att plugga engelska ord, trevligt...
hmm, tänkte nyss på att det är många jag inte träffat. sen kom jag på en sak, det kommer aldrig bli som förut igen , hur mycket vi en försöker. det är synd. men fakta.

vill ni höra min fick drömm (a)
jag drömmde att .. på en mobil är det ju som två lager med glas, och mellan där, hade det krypit in en insekt, bläch det va inge nvacker syn :(, tur det att det förblev en drömm, HOPPAS jag:s

PLUGG TIME igen, pusstuss


GRATTIS <3

GRATTIS BÄSTA VÄN, 17år idag<3 och jag älskar dig otoligt cill :D!!!!

ny dag.

OCH DEN ÄR TIIIDIG! men jag ska dömma knatte match idag, fast jag tror inte det blir så mtcjet dömma för mig :P snarae en hjälpande hand för cilla, och det ställer jag gärna upp som :) men det ska blir kul ändå, saknar henne så mycket, dessutom skanar jag typ aaalla mina vänner, har inte träffat en enda på jag vet inte vaaaaaad.
men nu ska jag käka frukost. puss och er :) <3

orkar inte mer..

hemma idag igen :( och det är inte kul. idag lyckades jag iallafall sova rätt mycket. skönt det !!!
men nu mår jag illa som en liten gris och jag önskade att jag kunde får vara med alexander<3 menmen, ibland suger livet och det just nu. dessutom är jag utagen tillmatch i helgen, tror inte att det blir någon för min del tyvärr :(  heller ingen apu imorn :( JAG HATAAAR DET HÄÄÄR !

nu ska jag fortsätta med tvn, och tack bästis och matsi för sällskapet idag, behövdes (:
pussgull<3


kväll

ska snart gå och lägga mig! missade ju träningen idag :( alltid lika tråkigt! får ta igen allt sen.
jag mår lite bättre, men bara lite :p så det kanske blir skola imorgon trots allt. kollade nyss schemat och vi slutar 12!!!!! sköönt säger jag :)
pussituss<3 dröm sött alla vänner :)

Dagens garv; men åååh din korv !!! (hahaha :P )

grrrrr

hoppas camilla blir nöjd över min blogg prestation idag :D<3

tråk

hmm, det kan inte bli tråkigare efter en hel dag framför tvn !!!
jag vill vara friiiisk, vill vara i skolan och klippa !!!!
dessutom behöver jag en ny design till min blogg, någon som vill fixa taack ??

en bild på min sötnos som har legat och myst i soffan med mig idag :)
image33


kanske ska säga att alexander fick dagen att börja bra !! tack för att du bryr dig älskling :) <3

sjukling,

jaaa, jag är sjuk. sjuksjuksjuuuuuuuuuk. men jag orkar det inte !!! fast rätt skönt att sova lite extra :) just nu ligger jag i soffan ihopkurad i täcktet och myser med mango te:D  godaste ever,
och jag har som sagt inte skrivit så mycket på senaste, och kan ju säga att det mycket beror på min sega dator som stänger ner internet HELATIDEN ! plus att min vågar jag inte sätt mig vid, den kan ju inte ens öppna sig. inatt skulle pappsen köra något program på den, men mamma kom inte och stängde av, lät som fyra elefanter typ.
hm, mitt lov har varit bra !!  vart i falun, träffat vänner, firat nyår och myst. falun vart lyckat :) men inte spelet. lets ta igen allt dåligt vi spelat flickor !! sen va jag i stan med jenifer en dag oxå, hahaha ojojoj, jag rekomenderar den bruden asos (a) skönaste jag vet och hon är min min min, guld värd <3 dessutom har hon skaffat sig en pojke :D tänka sig, och han verkar bara såååå gullig mot henne :) exakt vad hon är värd och behöver! nyår blev lyckat, mer än vad jag trodde. jag hade iallafall kul, vad sägs vico :) haha..  jag va på teater med pojken oxå! jätte mys faktiskt :D först åt vi på caffe cappola eller liknande, sen såg vi rock n' roll! bra tycker jag, men kan inte säga riktigt vad den handlade om :p men den va bra , och kul att se på teater för omväxling :) biljetterna fick vi i julklapp av hans föräldrar :) tacktack (a).
nu ska jag mysa vidare, vill vara i skolan, har klipp idag!! föresten klippte vi hela dan igår, från 9-16 !!!!! kuuul, fast mindre kul med hår över hela kläderna, det STICKS !!!!

sjuka kramar/ Nics

RSS 2.0