det va bra då, vi var barn då

okej, anledningen (som jag alltid säger när jag väl bloggar) till att jag är sämst på att skriva är för att det är så sjukt mycket nu. dagen har gått i ett, upp tidigt för att åka till vällingby för två sprutor. hepetit b (haha eller?) och TBC. AJ som fan.... sen direkt och sola, direkt hem och göra iordning mig på en kvart och direkt till täby enskilda gymnasium och titta på min kusins utspring (som knappast va nått spring) susanna va jätte fin! sedan vidare till vaxholms hotell där vi fortsatte firandet.

morgondagen ser ju liiika fllbokad ut om inte värre.. det börjar ju med att det faktiskt är enn väääääldigt speciell dag för mig :D massage 9.00 på ekerö, sen till bromma plan och sola tror jag, sen till alvik och provträna på sats, sen premiär på systemet, sen möta upp mannen, möta familjen+mimi och äta på grill, sen träffa upp mina tjejer. fjuuu. FULLT UPP vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt :P men det lööööser sig :D

om jag sover nu blir det den 26de fortare :D

om jag är stark när du är svag?

tjeeenare bloggen. haft så mycket för mig den senaste veckan. födelsedagar hit och dit, och mys kvällar med vänner. helgen va grymt bra! i fredags firade vi clas som fyllt 20! träffade mycket nya människor och några gamla vilket va kul. på lördagen firade vi milla som också fyllt 20! god mat, trevligt sällskap och bra utgång. träffade på sköna människor då med :) söndagen va en riktigt mördar dag. mådde som jag förtjänat, det va bara att slänga sig i duschen och fixa till sig. klockan 4 kom släkten och skulle fira mig. myyyys , fast det känndes ju lite fel eftersom det inte va på min födelsedag och eftersom den är om 8 dagar! men jag fick fina fina presenter, så jag blev glad :) dessutom åt vi god mat, mums.
i måndags skulle jag sofia och clas på bio. gick inte bra, jag failade och kolllade fel dag. som tur är så hann vi aldrig åka in till stan. vi köpte lite mat och sånt på ica och drog till clas istället. myyyys.
igår mötte jag upp erika och jenifer i alvik och mös lite.

onsdag idag, egentligen ska jag ju jobba, men eftersom åtta pers skulle jobba idag så kunde jag byta söndag mot onsdag. grymt skönt att få tvådagars ledigt. hitills har jag inte gjorde ett skit, men behövde det. tänkte ta en prom till bromma plan och sola nu. vääärt.

dessutom har världens bästa vän fyllt 20!! men att hon befinner sig i tyskland suger ju:( GRATTIS ÄLSKLING, gud vad jag saknar dig..

hela världen är min

ledig och utvilad tjej, mycket skönt! chillar just nu i soffan i vardagsrummet och tittar på när mamma städar, intressant! sanningen är att jag måste själv sätta fart med mitt rum eftersom det kommer hit gäster på söndag för min skull (fira min efterlängtade 20års dag!). men det är ju så dödstråkigt..

igår skulle jag träffat julia och lisa, men shit happens och jag drog med hanna och teres istället till göta ark eller vad det nu hette.. gryymt mysig uteservering som låg lite off fast ändå inte. där vill jag hänga i sommar. vi drack öl och snackade skit.. guuuuuuuud vad jag kommer sakna dom, som fan!

nej, rummet nu!! snart ska jag bege mig till ekerö för massage :) bra dag!!

extremt uttrkad tjej

Lägg upp en bild ifrån:

en bild som är tagen utomlands


en bild från en fest:



en bild på en bästa vän:



en bild som du aldrig lagt upp:



en bild som påminner dig om gamla tider:



en bild på dig själv när du är osminkad:


en bild på något som gick snett:



en bild på en person som alltid ställer upp för dig:



en bild som du alltid skrattar åt:



en utklädd bild:


en bild på någon du aldrig kommer släppa taget om




punkt och slut.

du säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad?

Torsdag idag = leeeedig. Så jävla värt. Just nu är jag tjejen med stor förvirring, med för mycket tankar i min hjärna, med för många runt om kring mig som tycker och säger för mycket, när jag själv inte vet nånting..

Har fastnat och vet inte hur jag ska komma loss. Tror att jag har en plan men jag vet inte hur det kommer sluta. Just nu får det bära eller brista, det kvittar egentligen för tillfället.

Väldigt förvirrande inlägg, men lika förvirrad är jag..


Visst du kan skratta och låtsas som ingenting..

RSS 2.0