fireflies

Hej ! Jag är dödens död. Så otroligt trött att jag känner mig dum i huvudet. Kan inte prata, säger bara fel. Kan inte sova, för jag är inte så trött att jag somnar, jag är trött på att tänka.  Min hjärna har jobbat på högvarv nu den senaste tiden. Det gör inte saken bättre att jag har alldeles för mycket att tänka på just nu heller. Det sjuka är att det är jag som valt detta. kom igen Nicolina, skärp dig, tagga till !



dessa insperationsbilder ska jag jobba med. känner att kraven på mig själv steg extremt idag.


don't cry out

ÅH. jag har P-A-N-I-K!!! 0 insperation, 0 energi och 0 förmåga att kunna tänka. Snälla vänner, ge mig förslag på en trendig galen frisyr.. bara NÅNTING!!!

we are your friends

HUR börjar man ett inlägg ? jag hatar det. usch.

helgen har varit galen, grym och skön ! i fredags firade vi sara, började hos andreas och slutade på chapplins. det va faktiskt helt okej, man gör det roligt. dock segade jag och lito till tidigt så det vart en tidig hemgång.

Lördagen sov jag hela dan fram till fyra, då gjorde jag Lunda området osäkert. övningskörde ett tag, sen var det bara att ladda om. jag och lito tog oss till gamla stan där Anna och hennes 30 vänner firade hennes födelsedag på en engelsk pub. vi gick på tipsprommenad, kastade dart och åt kladdkaka, sen tog vi oss vidare.

fy fan.. från gamla stan, till amba, till grodan, till fridhemsplan, till odenplan, gå i typ 20 minuter, till centralen, till marcus. vi var lagom glada.. men det glömde vi bort ganska fort.
blev inte riktigt lika tidig hemgång som dagen innan. halv sex kom vi hem, eller något sånt...

nu är det plugg som fan som gäller. redan vrit duktig och tagit tag i lite grejer, berget är inte lika stort längre..

njut av mina vackra bilder...











det va dom som fanns på min mobil.. mer finns på min kamera, kommer straxt...


Make it rain


where's your head at ?

haft världens mest meningslöa dag. det ända vettiga skolan erbjöd var en klippning på sara som var för att fördriva tiden under brud lektionen. Damian kärleksförklarade sig till mig ( nästan) nu är jag tvingad till att dansa med honom på skivan. måste jag gå på skivan nu ? eller vill någon lära mig salsa ;) ?

spännande vardag lixom.. naaaat !

märker att min inlägg är så fruktansvärt roliga nu förtiden. det händer så mycket lixom. höll på att bli av med studiebidraget denna månad pga att jag helt totalt glömt att lämna in närvarotimmarna från APU'n. men det löste sig trots allt. jag menar.. Nicolina löser allt !

men, KUL... jätte kul inlägg.


nämnde jag att jag har tråkigt ?


det skulle ju vara dans ?




'Jag kommer inte höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden
Så säg det och få det gjort
det finns bara ett enda sätt att brinna upp'


depp dag

söndag med stooor ÅNGEST. helgens händelser har både skapat bra och dåliga minnen. men det som är själva grejen tror jag ?

helgen har varit bra iallfall !! mycket fest, men vill ha mer. nästa helg? har haft världens sämsta dag idag. uääääk. allt har varit jobbigt, äckligt, fult, irriterande, förjävligt och allt möjligt. men igentligen är det inte så, det är bara jag(;



pusss

stop telephone me

LEDIG IDAG!! Men vaknade 06.30. lika bra det eftersom jag skulle vara på UM 08.15. vem fan sätter en drop in tid på en fredag INNAN nio ? innan 10 ? -osmart drag.

men det gick bra, tog inte ens fem minuter så väldigt onödigt. just nu väntar jag på att mina kläder ska torka, sen bege mig mot min nästa destination : EKERÖ! den här gången bli det bort med utväxten och nya toppar.

TAGGATAGGATAGGA!!!!




I can use somebody

Tisdagen avklarad. har haft en mysig dag ändå. Sussade sött hos lito igår, vilket också var mysigt. Imorse va vi så jäkla bra på att passa tiden. Det är ju ändå mig och lito vi pratar om, mästarna på att missa bussar och tunnelbanor hit och dit. MEN, vi va på pricken 08.15 i bilen som vi skulle. Dock fick körkortet fötter så vi missade bussen ändå.. men efter lite letande och ballerina kladdkaks prov som vi fick så va vi ändå tidiga.

Idrott, en halv lektion svenska, sen slut för dagen. Myste i solen med mina fina! Vi pratade minnen, mest fylleminnen.. HAHA jag döööööööööööööör

Känner mig duktig som tränat idag ! MEN trots ny energi så orkar kroppen och hjärnan inte. Jag är trött 24/7. Sover gör jag också helatiden, ändå är jag trött. Så nu är JAG trött på det, därför blir det ett läkarbesök imorgon för att förhoppningsvis kunna återställa min stackars kropp.


GE MIG SOL OCH VÄRME !

My love is a burning, consuming fire

Hej hej hallå !
Idag har jag en dålig dag, så nu vet alla det..

Helgen va mysig, sömnig och givande.  Fredagen sov jag bort, somnade i sängen med alla kläder på vid 10 tiden. Vaknade skit tidigt och drog iväg och tränade med vico och sara. Skönt som bara den! Ett spinningpass och core pass senare blev det en prom m. glass i solen (en kall sol) med erika.

Innan jag tog den händelserika bussfärden hem till chrisse sov jag fyra timmar. eh va ? Har nog åkt på hjärnbrist.
Hade en mys/flumm kväll med världens bästa iallafall. Såg melodifestivalen (det föll några tårar när våran låt inte vann) , spelade kort spel (jag vann helatiden såklart (a) TYP), och gluttade på baksmällan , dock somnade båda !
Sen blev det prom med chips, och sen var vi alldeles för pigga för att sova, så vi pratade på ett tag..

Första jobb dagen den här sässongen igår på råsunda ! vi vart i chocktillstånd när jag och lito skulle jobba i samma kiosk!! sjuuukt kul :D Första gången för lillebror också, det gick nog galant!


Nu ska jag packa och städa lite.. Ska ut på äventyr ! ledtråd- mitt ute i ingenstans. Ska nämligen bli mer redhead och leka frisör. Bra, för jag behöver komma bort, behöver skratta, behöver bara vara.

 

pussssss


American Hi Fi- Another perfect day



Lyssna på min favorit låt och bli på lika bra humör som jag !
Godmorgon


nooo, vart tog solen vägen ??

Blev ledsen när jag vaknade.. ingen sol ? HALLÅ ? Det är inte ok. Det blir ju jätte jobbigt när man måste välja jacka. Har mer eller mindra bott i min älskade skinnjacka dom senaste dagarna = KÄRLEK!


Men, nu ska jag fixa klart min inför en dag på praktiken.
puss

freeeak


There are times when i hate you.


Idre så det skriker om det !


There,s a place I know
If you,re looking for a show.
Where they go hardcore
And there,s glitter on the floor.
And they turn me on.


whaaaaaaaaaa

HERREGUD!! MIN DESIGN ÄR JÄTTE UTE. Jag är inte ens blond längre..........


Glad Nicolina!

Haft galnaste veckan i Idre. Tack vare världens bästa lito som gör mina dagar! Träffat nya och gamla vänner, kul att se Anna igen som jobbade på Gotland med oss. Åt god mat med pappa, oliver och filip, och åkt massa skidor ( OCH snowboard).

MEN... Sen kom vi hem till sjukt tråkiga stockholm, dvs skola och maaasssaaaa plugg. Orkar inte. Vill inte. JO, jag vill, men jag ORKAR inte. Det lixom gåååååååår inte.

Men trots det så tog jag mig igenom dagen, dessutom med 2 MVG klippningar. Jag är ganska grym ändå, och alltid kul med beröm. Idag var det två kunder som pratade gott om mig, och ville att just jag skulle vara deras frisör. glad ? JA ! typ aldrig varit lyckligare... ( okej jo det har jag.. men stolt då ?)



bara för att jag inte ORKAR plugga, så ska jag göra det nu. O R K A R    I N T E

RSS 2.0