LÄNGTAN!

igår hade jag stört kul. haha. först va vi på någon lokalfest, det va inte skit kul snarare trevligt! heeelt plötsligt dyker världensbästaamanda upp, bara sådär :O känndes jätte lustigt med tanke på att vi inte har haft tid att ses sen jag kom hem. men det va så jäkla skönt ! insåg att jag saknat henne så mycket ! carro va också med, skit kul :D. dom skulle vidare till stan, jag och erika taggade till och hängde på. det slutade på donken med älsklingslisa och massa andra. HAHA.

snart kommer cilla och jennifer hit och ska käka lunch. det va evigheter jag träffade cilla, och evigheter sen vi tre sågs tillsammans ! läääängtar! ska fixa mig lite, och fixa lite här hemma :) SEN BLIR DET VÄRLDENS STÖRSTA KRAM! pusssss på er:)

















härliga bilder, härliga minnen, härliga tjejer !


min sommar i ett inlägg

jag ville skriva ner vad som har hänt i sommar så att jag kommer ihåg det när jag läser det om några år typ.

jag öppnade min sommar med att fylla 18. det va grymt. jag chrisse och milla hade våran 18 års fest som vi tyckte blev väldigt lyckad. vi hade kul iallafall, sen att hela stället var bombat va en senare fråga.

den 6 juni åkte jag och chrisse till Gotland. vi hade ingen aning om vad som väntade oss. vi visste bara att vi hade ett jobb, boende och våra cyklar ;) innan vi åkte, trodde jag att det skulle vara en jobbig resa. att klara sig själv, laga mat själv, städa själv, tvätta själv, ALLT ska man göra själv.. tänk om vi inte skulle trivas ? vad skulle vi göra då ?
men den här sommarn har varit den bästa. allt har gått väldigt bra. hittat fina vänner, växt som person, och lyckats fixa allting helt själva.

vänner kommer och går, men dom riktiga består. det har jag lärt mig i sommar.  jag har förlorat en vän. på ett vidrigt, äckligt och otrevligt sätt. på ett sätt som jag hoppas att ingen tvingas uppleva. mina riktiga vänner, är det bästa jag har, och dom är något jag håller hårt i. dessutom är dom äkta.
jag har dessutom fått vänner för livet den här sommarn, och det kanske väger lite mer ? ni är bäst!

sen åkte vi till rhodos alla 91or.  en grym resa som alla borde uppleva. sol, bad, fest och god mat. tyvärr blev många sjuka, så det blev en liten svaka i mitten någon stans. men utöver det så var rhodos-09 grymt !

efter det åkte vi tillbaka till den underbara ön för att gå på två personalfester. en med grillen, och en med kneippbyn. båda två va roliga på olika sätt. den ena mysig, den andra galen ! hade en skit mysig helg med min sambo. något som vi kommer göra om ofta.

sen har jag varit sjuk en jävla massa. det började andra veckan på  gotland. sedan dess har jag varit förkyld, haft luftrörskatarr, ätit hostmedicine, pencilin, värktabletter och Ännu mer hostmdicine. trött på att vara sjuk nu, trött på att ha ont i revbenen, trött att inte kunna vara jag fullt ut.

och nu börjar trean. sjukt! nu är början på slutet och slutet till början. det är nu allt gäller. om typ tio månader tar jag studenten :O HJÄLP!

men tack till chrisse, nittioettorna, isa, pontus och samuel, grillen, kneippbyn, GOTLAND , RHODOS och alla andra som gjort min sommar till den absolut bästa!

when love is gone.

heej. igår va jag på praktiken hela dan. men innan det va det studentmössprovning i skolan. för mig blev det mössa, byxor, t-shirt, tuta, champanjeglas och trosor ;) nöjd! men sen åkte jag direkt till praktiken.  skulle inte ha några kunder igår, men förstog faktiskt inte varför. min handledare gav mig inga uppgifter, så jag hittade på egna. försökte bli bästis med mig största fiende på salongen som innan inte gíllade mig, men jag lyckades väldigt bra faktiskt. kände min stolt över min insats och att jag faktiskt stannade heeeeela dagen till klockan 7, trots att jag inte behövde gå dit (vill man så kan man, och jag har aldrig velat något så mycket)

vi har fått våra nya scheman. alla andra tycker att dom suger. i love it! vi slutar sent alla dagar  utom onsdag, men å andra sidan är det typ tre vanliga lektioner, resten frisör. minst en frisör lektion varje dag , wooohooo!

idag är vi lediga. dagen erbjuder träning, ny bank, kanske lite shopping med lillebror om jag får med honom, och fest i alvik med dom bästa.

ha en bra dag, jag ska njuuta! pussss


du är för fin.

skolan har börjat, jag suger på att blogga. jag saknar gotland, typ galet. åsa är inte kvar på kneippbyn. jag rensade min garderob igår, och jag har röntgats idag. nu väntar jag på att det inte ska vara någon fara med mig. att jag inte är dödssjuk eller så. man vet ju lixom inte ?

plus att jag längtar tills helgen.  R-Ö-J-A    sa vi !



I try to hold on but it hurts to mutch.

punkt.

jag
orkar
inte
mer
skit.


oooops !

jäklar va dålig jag va på att blogga ! men jag skyller på att jag legat deckad i sängen/ soffan bokstavligen sen vi kom hem från rhodos !

i söndags landade vi i sverige. tråkigt nog. hade en grym vecka men nittioettorna kan jag ju säga! fest, sol, bad och god mat. saknar allt! hotellfrukosten, dom hårda stenarna vid stranden, grabbarnagrus(!!) , natt pommesen, pacha, sängarna, drinkarna! ALLT! men allting som har en början har ett slut. tack för en bra resa tjejer !

det första jag gjorde när jag kom hem va att åka till akuten. jag har haft en olidlig smärta i ryggen/revbenen. det känns som om någon sticker in en kniv, slår med en hammare eller sliter ut revbenen när jag hostar/nyser/djupa andetag. det känns ju inge vidare dessutom har jag varit förkyld i 2 månader i sträck nu. (inget att rekomendera). så nu räcker det.
dagen efter blev det husläkarn och kände och klämde så att jag ville gråta. hon gav mig lite medicine iallafall.

sen dess har jag legat deckad och bara vilat, det känns lite bättre nu faktiskt, vilket är skönt! nu till nästa resa. GOTLAND IMORN. tror vi är galna. jag är trött på att packa iallafall, det är en sak som är säker. vet dock vad jag ska ha med mig exakt så ..

på gotland väntar underbara vänner, avslutningsfest med mina goa gill kompanjorer, avslutningsfest med kneippbyn och en massa andra äventyr ! love it.


så hejdå stockholm, hej gotland <3

Gotland i mitt hjärta

"men nu står vi ju här, face to face med båten inprincip. vi är lixom påväg. väskan står packad där uppe, och jag sitter och funderar på vad det är jag glömt ! samtidigt backar jag lite. vad har vi gett oss in på ? är vi inte jävligt sjuka som gör det här ? jo, skulle jag säga om jag va någon annan. och så känner jag just nu. "

det va vad jag skrev dagen innan vi skulle åka. jag va rädd för vad jag hade gett mig in på. osäker på om allt skulle funka. hur boendet skulle vara, om jobbet skulle funka, om jag och chrisse skulle komma överrens , om vi skulle lära känna några och hur vi skulle klara oss utan allt.

boendet har varit perfekt ! vi hade inte kunnat hittat något bättre. jobbet då ? jag har aldrig trivts så bra på jobbet. hade det inte varit för kneippbyn hade jag aldrig fått jobba med så härliga människor som isa och andreas. dom är underbara och sjukt bra! jag och chrisse har kommit väääligt bra överrens. en vän som hon är unik. vi har delat allt nu ! och utan henne hade dom här två månaderna varit bortkastade. och nya vänner ? jag har fått grymt många nya vänner. vissa vänner för livet ! isa är grym ! henne kommer jag hålla kontakten läääänge med. vi har planerat utomlandsresa när nikki fyller 18. nikki är också världens gulligaste ! samuel och pontus har varit våran vardag. några dagar utan dom har kännts konstigt. vi träffade samuel första kvällen vi va ute på gute. sen dess har det varit vi fyra. lärt känna alla deras trevliga vänner och levt livet med dom helt enkelt. sen har vi alla på piraten. grymma är dom. vissa tycker man om mer eller mindre, men vi har sjuka minnen med dom kan jag ju säga. vi har dessutom klarat oss ganska bra utan allting här hemma också. vi har lärt oss livets hårda väg. hur man lever och hanterar situationer som dyker upp.

kan inte förstå att vi är hemma nu. det känns så jäkla sorgligt ! mest för att lämna allt där nere och faktiskt vardagen som vi levde varje dag där. bråttas med chrisse , alla jobbiga kunder, GUTE, piratgrillen, pastan med tomatsås.ja ALLT! det känns sjukt att vi hunnit med allt på två månader.

men gotland finns i mitt hjärta. kommer komma tillbaka dit. (om två veckor tillochmed) det har varit en resa som satt sig långt in i hjärtat. och jag är glad för varje dag jag har upplevt där nere.

nu är det bara att packa om och ladda om. för imorgon är det RHOOOOOOODOS dom gäller :D


RSS 2.0