23 juni

midsommar känndes inte som midsommar !
har jobbat mån-tors som barnvakt hos J och L, kul vissa dagar då lina inte va på surt humör. men på torsdagen åkte jag och mamma och gjorde syn test för körkort. va skit närvös , men det gick bra 1.2, och det tydligen över perfekt eftersom 1 är perfekt. sen gick jag i v-by lite. på kvällen åkte jag till blackeberg där jag träffade jen och cill (efter ett ganska kompilicerad vägbeskrivning) :). men det va mys. sen fick jag prata med jenifer i telefonen tills hon kom hem, men det va mysigt :) jag träffade alexander på vägen oxå .. eftersom han skulle sova hos mig ;).

på fredagen så gick vi typ upp vid 11/12 nått sånnt. gjorde iordning oss och åkte och handlade lite inför kvällen ;). sen bara va vi, stdade lite och så..
senare kom S V och M och vi åt midda tillsammans :) efter det gick vi till rickard där vi sjöng singstar.
vaknade på ett STENHÅRT golv till mig fiiina ringsignal. ingen som tycket det :) ? och insåg att jag va tvungen att gå hem och packa.

så det gjorde jag, gick inte så bra.. men nu är jag klar iallafall :) städadelite oxå, samtidigt som alexander sov ;) så det blev väl fint..

åker till grekland imorgon :D 28/6-8/7 ! jätte härligt !!! jag hoppas på lite färg oxå :) tihiii.. men självklart kommer jag sakna en massa, vääääldigt mycket. men jag får höra av mig lite på något sätt :) hoppas att ni inte saknar mig allt för mycket bara (a) hööh

nu ska jag sova :) 
puss och kram, Nicolina 

19 juni

och vad har jag gjort idag då ? jo.. jag har varit barnvakt HEEELA dagen. igår va vi på grönan, jag lina jonte och oliver. rätt seegt, fick sitta och åka kvasten i typ ååår.
idag va vi och bowlade, lite roligar. men fattade inte hur man skulle komma dit, och hade inga pengar på mobilen heller. men vi lyckades, men sent. som tur va så  fick vi spela lite längre. väl hemma fikade vi och lina och jag gick ner till centrum och lämnade tillbaka några trasiga skor till henne. efter det åkte jag hem, sprang, och gick till nästa barnvakt.. alice och ida. vi hoppade lite studsmatta, åt glass, choklad och tittade lite på när felix oxh hans kompis spelade fotbollsspel typ. och sen, skulle jag lägga dom. och hjääääälp, dom ville lyssna på mp3 på min mobil, jag skulle läsa typ 50 sagor, och sen vete fan va dom gjorde, men det tog 1 och en halv timma ;S 5 minuter innan föräldrarna kom, yes (a). hihi, fick pengar och gick hem. mormor och morfar va här, så jag pratade lite med mormor :) hihi

imorgon blir det eriksdalsbadet med lina och jonte tror jag nog.

torsdag vare bestämmt myspys med jenifer och cilla ! åh va mysigt :)
och vet ni vad alice hade gjort till mig (a) hon hade skrivit på ett papper, 'min barnvakt eer best' feeett söööööt !

nu ska jag sova så jag blir pigg nån gång !
puss och kram, Nicolina

14 juni

åh, blää massvis med evigheter senjag skrev. menjag beskriver det roligaste typ..

lördag med alexander va så sjuuukt mysig. vi träffades på brommaplan och hyrde filmoch så. och sen lagade vi (mest han) maten. det blev typ bäst som vanligt. sen va rästen av kvälle bara mysig rakt igenom lixom. vi gjorde tårta oxå :D, jääätte god och fin :) tihi

söndag va bestämt med ronja. och den blev vääldigt bra. vi åt på mc donalds. och satt och pratade ett vääldigt långt tag :). sen gick vi lite i affärer. jag hittade ett par skor, en t-shirt som det stod : You make me.. och så va det en glass som smälte. taha. sen köpte jag ett linne oxå :) ronja köpte värsta coola badbyxorna ;) sen köpte vi såklart kaffe cool oxå :o någon som tetstat den underbara kaffedrycken ? senare drog vi till badberget där vi blev ipuddade av mystisk anledning.

tisdag gjordejag soldusch. fan va coolt ;D taha. gick dit som ett lakan, gick hem som en neger. och senare fick alexander komma och hålla mig sällskap. kollade lite på tv och så !..

onsdag va lixom den dagen jag har varit meest rädd för sen jag började 6:an ! 08.00 kom vico, sabina, erika och ronja förbi med massvis packning. sen traskade vi till skolan. och där va det bara städning och så. åkte sen och köpte lite sånnt där, och sen åkte vi hem och myste lite innan balen :)
alla 5 fick panik på samma gång. så jag.. det blev KAOS ! hela badrummet va täckt av grejer. men tillslut blev vi fina :) och vi satt och tog det lite lugnt innan vi skulle åka den coola passaten ;) *not* (som en viss R brukar säga..)

balen va inte som jag hade förväntat mg, verkligen inte ! blev till och med besviken. men aja, mycket krav säkert. men kvällen slutade väl bra, natten va rätt mysig när våra andra vänner kom ^

torsag. fy faaaaaaan va trötta vi va ! en time sömn. men kul va det iallafall :p. gick till skolan, mest lugnt. ronja och erika gick med hem till mig och hämtade sakerna. sen kom alex oxå. ox när erika hade gått lekte vi andra tre löite med stella ^. haha. sen vart det bara jag och alex kvar..
sen va jag på fys. orkade inget efterso mjag va så trött. men aja. så träna som faaan i sommar !

imorgon är det avslutning :) skööönt men ändå sorligt ! kommer sakna så mycket men ändå så lite..

nu ska jag sova mig pigg ;)
puss och kram, Nicolina


7 juni

ännu en varm sommar dag ! och det va rätt lugn dag i skolan faktiskt, försov mig på mntorn som det va kör på .. surt. spanskan vågade vi inte gå på :P, så vi gick och tjockade till oss med godis. på matten fick vi reda på betyget. ligger egentligen mellan VG och MVG (a) men att det fattades lite mvg kunskaper, eller att jag skulle ha visat det lite mer typ ;/ så jag fick ett staaarkt vg som känns rätt bra ändå. på engelskan fick jag skriva det där provet som jag inte gjort. och med lite fuskis gick det ;) men fan va dåligt jag fick, moaha. vi skulle skriva nått brev till nina oxå, och så fick vi reda på betyget! VG där med. sen hade vi svenska, och vi spelade upp pjäsen :p. visst kunde det ha gått bättre, men det gck rätt bra iallafall ;). slutade efetr det, och jag gick hem och sprang i en halvtimme, det va skönt. men jobbigt i solen !
duschade, åt, bytte om och åkte till handledarkursen. hela grejen skulle hålla på i 3 timmar. vi satt där i 4 ½ !!! och fy fan va jobbigt det va !  det blev mest att jag satt och ritade på ett block, och då kom jag på, LIKIS !! det va ju massa sen jag träffade hene, åååh vad jag saknar. men ja, efter dom där 4½ timmarna åkte vi och köpte kontantkort till mig, och sen hem.
nu sitter jag här.

imorgon är det hantverksdag, skööönt ! vi tänkte bara gå på första lektionen, musik. och sen skita i hemkunskapen för att åka till stan och leta efter de sista bal sakerna ! sen åka tillbaka till skolan och gå på sista slöjd lektionen!
efter det tänkte kanske jag erika och vix åka och bada någon stans i världen. frågan är bara vart ? hihi.

nu ska jag göra något annat (;
puss och kram, Nicolina

6 juni

national dagen idag ;D hihi, och den spenderade jag i rålis med vänner.

jag skulle träffa dom vid thorildsplan 12. 5 i 12 kom jag på att jag inte hade stoppat in bröden i ugnen, och inte ens satt på den :o hoppsan hejsan, och jag blev streeessad. men jag träffade erika och ronja vid abrahamsberg, och så åkte vi vidare.. erika sprang före (visste ju inget varför då) och ronja och jag snackade genom en lång och sakta prommis ;) och där, *poffpang* sitter alla söta med balonger och sötaste skylt. utbredda vid vattnet. så gulligt ! och vi åt pasta a la nicolina som va super(; sen blev det jordgubbstårta som smakade sommar ' :), kladdkaka som va mums,  jordgubbar :), kakor, godis som tillslut smälte ;) och kakor. tjokisar. :P. det slutade med tårtkrig ;) som va sjukt kul ! men det ledde ju till bad, och jag som VERKLIGEN inte hade tänkt att bada. men det va rätt skönt med tanke på vädret idag ! vi åt smält godis i solen, vindruvor och jordgubbar med. låg och solade tills ronja fick för sig att ha vatten krig med erika. hihi. föresten så fick hon för sig att ha smält choklad krig med mig oxå, kladdigt ;p. fick bada en gång till ^
lyssnade på massa musik på ipodar, och bara hade det mysigt (; fick typ ingen färg känns det som :O va ju i solen hela dagen?? aja, att vara fräkning blondröd är väl inge hitt på sommartider när man vill vara brun och fining ?!
vi vandrade hem efetr ett tag, och det känndes som en lyckad dag faktiskt , helt klart ! tack flickor (:, hela baldagen kommer bli bättre än det här nästan va ;D ?? hihi. och det ska bli skit skönt att sluta, men jag vill ju inte skiljas från eeeer ;( men VÅGA inte ens glöma bort mig !! moaha.

sen är det fys imorgon, men tror du jag kan gå på den oxå ? NEEEEEEEEJ, och jag missade måndagen oxå, fan. kommer ligga ett ååår efter igen ! menjag får palla mig ut och springa lite imorgon tror jag. ska på såndär handlederkurs med mam&pap. trååååk. aja, får väl se hur det blir !!

lägger upp lite bilder från idag,

  

ha det braigt,
puss och kram, Nicolina

du vet att du är älskad,

och du ska bara veta hur tugnt det är ? att du bor maaaassa ifrån mig ? att jag inte träffar dig lika ofta som då? hur försvann vi så fort ? något så bra, något så fint.men hur kunde minnena förbli så starka ? vi la varandra i bakgrunden tror jag, så att när vi blv ensamna nån gång, skulle vi hitta. jag vill hitta dig. jag har letat spår, och dom blir fler och fler. lämna mig inte, för gå går jag sönder. och jag är inte hel, inte utan dig.
och jag vill förändra det dåliga. jag vill uppleva det där vi gjorde förr. så som vi skrattade, så som vi.. bara vi kunde vara ? för vem kunde vara som oss egentligen ? vi va ju två söta flickor som ingen förstog sig på. och vi visste hur mycket vi inte kunde klara oss utan varandra. men nu vet jag säkert, jag kan inte klara mig utan dig. och om vi inte hittar varandra igen , då tar min luft slut. jag ska hitta tillbaka till dig igen, sanne'

image21
en så fin som du, är värt att vänta på'  jag älskar dig<3

önskan

om du kunde säga sånna saker som du sa till andra, skulle jag känna mig älskad av dig !
men nu känner jag mig bara ensam..

5 juni

lääänge sen jag skrev. men jag har varit så upptagen. med det här :

i fredags blev det ju film med vico, alexander, tobbe och sebbe. soeren skulle ju vart med men det blev inte så. vad halv 9 kom alexander och hans pappa och hämtade mig (; sen fick vi väääänta på dom där andra sega. men efter några promenader till ica så kom dom. helt okej film. inte på skratt humör då men aja. vi gick därifrån, lämnade av alla vid sina hem och älskling och jag gick hem till mig och sov, eller ja.. han hade typ feber ;( stackars'

lördagen va ganska kulig (; eller ja.
gick upp vid 12, duschade och gjorde iordning oss. gick till alex och hämtade saker, sen åkte vi till v-by där vi träffade vico och milla. sen åkte vill till rikard, där vi spenderade dagen/kvällen/natten. och det blev ingen sömn nästan, bara massa film.

söndagen va seeeeg, trött som fan och sen va vi på resturang med fam. harlings. tänkte vara lite roliga mot lina och jonte eftrsom jag ska vara barnvakt åt domi en vecka sen.. men icke sa nicke, det gick ett tag. men aja.
hem, alvedon och sova !

måndagen började sämst ! vi hade elevens val ! och det ska väl ändå vara kul ? jag hade 'stålmannen och törnrosa i världen' där det handlade om ojämnlikhet. aja, gick  hem efter luch, för det va så tråkigt.
senare kom alexander med räddning, massvis med choklad! och in dag va räddad, inte bara för att jag fick vara med honom, utan choklad (; på kvällen gick vi till KU, det va avslutning med grillning. mysigt och så. tog en promenad med vico och alex hem.

tisdag, idag! hade elevensval idag med, pärlverkstad ! helt okej, men hade inrte bangat på att varit hemma och sovit. kort dag va det oxå, fick sluta vid ett ! skööönt. kom hem och satte mig i solen på  balkongen och solade ! så väldans fint väder nu :) soooooommar ! sen kom alexander till mig, och vi gick och handlade till picnicen som jag ska ha med massa vänner imorgon :) sen såg vi på göra kanal 2 ! mihiii va bra den va ;) !

berättar mer om morgondagen när den är över !
puss och kram, Nicolina

1 juni

ny månad ;) och snart sommar lov, snart, typ 10 år efter alla andra ! men aja.

men igår va jag sjukling, och låg bara och kollade på tv och åt choklad. lite senare åkte jag till träningen, kollade på det ganska tråkiga träningen. och sen åkte vi till klubbhuset där vi picnicade inomhus ;) men det va mysigt. jag och bästis gick inte med på det där att sitta på filtar på golvet, så vi satt vid bordet vid föräldrarna och pratade skit istället :) men det va kul, skratt.

idag va det hantverksdag. först musik, där jag fick spela casion eller va fan det heter ;) en trumma som ser ut som en låd. men det va kul, förutom att jag va så jävla dålig, visst vico ;)
sen hade vi hemkunskap, och vi va några som skulle hitta en tidningsartikel och sen berätta om den ! lätt. efter det fick vi glass med hemagjord choklad sås ! muuums.
sen gick jag och vico och köpte sallad på pizzerian, den va väääldigt god ! hade rätt lång håltimme. efetr det gick vi tillbaka till sklan d'r vi hade slöjd :)

nu sitter jag här helt uttråkad, väntar på att klockan blir åtta så att jag kan gå till alexander, ska titta på film d'är ikväll med lite folk. men just nu är jag trött, arg och ledsen så jag vet inte om jag egentligen orkar. men jag går dit iallafall, får nog tröst från flera håll. hoppas jag.

jag förstår inte vad som är ditt problem ? varför du alltid ska bryta mitt leenden. och varför du skriker åt mig utan anledning. fy fan ! och idiot kan du vara så jävla bra själv,att du ens vågar säga så till mig ?jag har tappat så jävla mycket respekt för dig, ska du veta.hur orkar du ? och hur orkar du förstöra allt ? jag vill aldrig bli som du, aldrig! jag trodde aldrig att man kunde sjunka till din nivå, och inte att just du kunde det. jag vet inte om du ens någon gång har stöttat mig ? jag har aldrig kännt ditt stöd.och det kommer jag nog aldrig få göra ! jag hatar dig, samtidit som jag älskar dig ! jag älskar dig så fruktansvärt mycket att jag aldrig kommer lämna dig. men jag har aldrig fått höra det av dig, hur mycket jag än vill det. jag hoppas du inser en dag hur du är mot mig. och att du inser att du gör mig ledsen. och jag har ett jävligt bra liv, men det är ju som förstör det !

puss och kram, nicolina

RSS 2.0