30 juli

väldigt länge sen jag skrev.. men jag får väl ta igen lite ^

jadu.. hitills på lovet har väl varit bra !!! landet blev nog bättre än vad jag trodde (; har aldrig längtat riktigt efter att åka dit, men nu gjorde jag det, och det blev jätte bra :)

hmm, helgen va oxå bra :) på fredan va vi några hos milla. sov även där, och det belv väl lite sent, för hjääälp vad trött jag va på lördan :o.. och det kanske inte va det bästa, eftersom alexander kom hem från skåne då, och jag va kanske inte den trevligaste den kvällen. men vi hade det mysigt, såg nån film som gick på tv.. mumiens återkomst trr jag.. väldigt orealistisk film ;/ men den funkade ! vaknade som vanligt typ jäätte tidigt, och kunde inte somna om. hoppades att alexander skulle vakna, puttade lite på honom så att han skulle vakna (a) men nej, ingen reaktion.
på söndan tog jag väl det mest lugnt, lekte lite med stella (a), tittade på tv (och möjligtvis sov jag lite) och åkte och fixade kontantkort.. och som tur va så räddade alexander min kväll oxå ! vi skulle sett torkel i knipa, men den råkade jag tappa bort :$ så vi såg tenacious D istället.


idag har jag bara jobbat (jobbar på pappas jobb) som va rätt seeegt.. men jag fick gå tidigare för att pappa skulle på kundmöte.. tack för det, så jag  gick i stan lite eftersom han jobbar fem minuter där ifrån. och när jag kom hem, så sprang jag lite.

ikväll blir jag nog ensam, eftersom att de flesta antingen är bortresta eller upptagna ;(
så hör av dig om du vill leka med mig (a)


det är visst väääldigt många jag inte träffat på länge :o, såå säg till när ni är hemma (: saknar er väldigt mycket, och ni vet vilka som det är !!!

puss och kram, Nicolina

12 juni

heeeeeeeej!

haft massa underbart senjag skrev sist, ungefär det här..

på tisdagen hade jag mysdag med vico :) och ja. det va mysigt ! åt på subway, favorit. och sen såg vi a walk to remember (som jag inte lämnat tillbaka till mattsson på ett tag :$..) och pratade en massa oxå. det va länge sen det bara va vi två, men i helgen blire ju rätt mycket..:)
på osnadgen hade jag en trevlig och pratgald stund med erika i stan ! massa fynd och allvarliga disskusioner.. men det va lika roligt som vanligt :D på kvällen träffade jag milla, chrisse och vico, vå åt och lagade mat hemma hos mig, det blev jättegod kycklingsallad :).. sen kom rikard och mille, och vi såg step up som va gaaalet bra :)

nu håller jag på och packar, eftersom jag ska till landet ! först kommer vico, sen alex ;) mys..
mobilen finns med, så det är bara att slå en pling, eller skicka ett gulligt sms, för det uppskattas :)

puss och kram, Nicolina

10 juli

nu är jag hemma från grekland :) och det va gaaalet underbart och varmt !!
solade och badade varenda dag, mer orkade vi lixom inte. vi hyrde bil några dagar och åkte runt till några andra ställen, vilket va ganska kul och mysigt. en annan dag åkte vi på en lite utflykt men båt.  det va typ allt vi gjorde :) vi åt en massa god grekisk mat, och självklart blev det shopping oxå :) jag köpte väl en blong kjol, ett linne utan axlar eller vad man säger ;S, ett par shorts, och lite smycken :)

fick träffa milla, chrisse och vico igår oxå :) väääldigt länge sen ju ! saknat er hur mycket som helst. vi åt på subway i vällingby och hyrde film på brommaplan .. jotack det blev skräck. men 'filmen står ju på thriller, då är den säkert inte ens läskig' hörde jag chrsse säga !! vilka va det som typ låg och grinade till 'when a stranger calls' senare då ?? jo, Nicolina och christine. vi fick trevligt sällskap av rikard och mille till ilmen oxå ;) men dom verkade helt oberörda av filmen. :S, konstiga människor.

och jag har typ dööött av saknad efter stella :') och tydligen har hon snarkat sönder fam. kalmbäck ;) opsiii.

idag ska jag väl inte göra så mycket speciellt.. just nu väntar jag på att alexander ska ringa från skåne.. senare färga håret på bror (; haha.. och kanske förbi v-by eller nått. någon som är hemma den här veckan som har lust att träffas ?

nu ska jag gå,
puss och kram, Nicolina

RSS 2.0