LÖRDAG !

TJA !
just nu håller jag på att färgar ögonbrynen (a) det va ett tag sen sist...
ikväll SMÄLLER det !!! om några timmar kommer mina underbara flickor hit, ska piffa och trixa med kläder och hår. och sen CATELIIIINEEE! sa jag att jag va taggad ????





vad gör vi? NU KÖR VI!


.

And if you want me, I’m your country
If you win me I’m forever

sa jag att ni är ljuset i min värld ?

Christine-Camilla-Erika-Victoria-Sara






gesällprov

Jag har haft en skum dag idag. När jag vaknade vill jag INTE gå till skolan. Visste att vi skulle ha prov (hur man nu kan ha det i frisör?) på två gesällmoment.  Hade stor ångest och Thomas undrade varför jag va så jävla arg för :P  Fick välja på långhårsfrisyr eller permanent. Madde sa ; Nicolina , jag tror du kommer göra en grym uppsättning! Tänkte INTE göra henne besviken ;) kämpade med min svinrygg och gjorde mitt absolut bästa.

Efter pausen var det antingen damföning eller herrvågor. Körde en dam , ville inte fucka ur på dom där jäääävla vågorna. gick okej.

Efterråt frågade  Annete hur det gick, sa okej och att jag va nöjd.  och hon svarade med att det borde jag. och något med att '' jag tror att maria (grym vikarie) gav dig en kick. du kommer lyckas skit bra, nu ser man att du vill''

haha jag vet inte varför jag skrev det. MEN JAG BLEV SÅ JÄÄÄVLA GLAD. haha jag är trött...
¨
klippte jessi sen på UF. skiiit fint. HON HAR TAGIT KÖRKORT IDAG. grym tjej. och så kom Saxess SHLM UF med på våga vara egen mässan. SA JAG ATT DET GÅR BRA NU ?




HAH asso vad fan va det här för inlägg ?


så rätt

''Jag kommer inte höra av mig igen
Och jag kommer inte ta skuld
Så säg det och få det gjort
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid''

Håkan Hellström


nattinlägg (kan inte sova)

idag har jag haft en jobbig dag. mest för att jag mådde sådär och för att jag va trött..

chrisse gjorde  om mig till en filmstjärna, sen stressade vi till maten/st eriks och hade gesällinfo där med alla frisörer. det SÖG, va så jävkla dåligt. dom läste bara från en power point presentation som dom inte ens kunde få upp på skärmen. hade kunnat få papper på det och gjort något vettigare..

sen har jag myst runt med mina fina 91or ! nu vet jag vem jag ska köpa julklapp till av dom 5. MOAHAHA feel the pain ingen får veta !!

jag behöver HELG!


det spelade ingen roll att jag sa något och att jag vågade. du tyrckte ner mig iallafall

now its gone

I will fly, i'll fly the skies, for you and I
I will try, until I die, for you and i, for you and i, for for you and i,


FÖRSVINN FÖRSVINN FÖRSVINN!!!!!!!!!! jag blir galen, helt jävla galen. varför ska du, varje gång som jag inte alls är i närheten av att behöva det, men som det förstör allting annat, så ska du dyka upp i mitt minne någonstans. känns som du vill förstöra, för det gör du fan, du förstör hela tiden, varje gång. det är helt sjukt, försvinn, vill bli av med dig. för jag vet att ingen kommer någonsinn betyda så som du gör. vilket gör allting bara JOBBIGT. såld på 4 sekunder. och nu när jag va så nära, jag har till och med sagt att jag inte vill ha med dig att göra, att jag aldrig mer vill se dig. det va jätte länge sen jag tänkte på dig på det sättet, TACK FÖR ATT DU FÖRSTÖRDE DET. du repar bara upp gamla sår, och det gör mer och mer ont för varje gång.

fatta Nicolina, FATTA!

meet me halfway

Det är sjukt vad en inställning kan förändra mycket.  Orkar inte bry mig och det som ligger bakom oss nu, och det vi har framför mig är sååå mycket bättre !








'Cause love is something you can't shake When it breaks
All it takes is some trying

You can run, you can hide
But you can't escape my love'


idag mår jag bra

hejhej!!

har hänt massa saker på sista tiden faktiskt. knappt så jag minns allt. men jag har tagit svin-sprutan nu (a) har alltid sagt att jag inte kommer ta den, så det känndes konstigt när jag gick mot sjuksyster  lixom. men allt för mamma som tjatat. jag va JÄTTE nervös, men jag fick hålla sjuksköterskan i handen och sen gick det bra, känndes inget och har bara liite ont i armen nu men värst är huvudvärken.. haft konstant skitjobbig huvudvärk 10 min efter att jag tog sprutan.

och till något väldigt roligt och något som gör mig stolt. mitt grymma företag Saxess STHLM UF var en av de två bäst affärsplanerna som ska skickas vidare till tävling. HOPPAS PÅ VINST!!

igår va vi på pilot. under hela dagen hörde jag bara skit om det stället. men jag hade skit kul! kanske berodde på sällskapet, för det va bara underbara människor. (och mysiga) jag va glad, och jag blev ännu gladare när erika sa att man ser när jag blir glad. hihi.
kom hem seeent eftersom att tunnelbanorna va sega.

imorse stod klockan på så tidigt att det inte ens är okej att skriva här i bloggen. skulle till älvsjö och stå på gymnasie mässan. hade faktiskt skit kul! jag och jessi piffade upp varandras hår lite gran. fick min affroboll som jag velat testa länge ;) vart lite mer frisörigare. jessi fick fint lockigt svall som hon passar skit fint i. fixade jessis syrra och sofia också och några fler. det va kul! kollade på st. martins visning också, den va skit dålig (hah)

ikväll blir det bara CHILL rakt igenom. orkar verkligen inte och mitt huvud värker ju.. jätte tråkigt, vill inte men det får bli så.


imorgon kommer min älskling hem !!!!!!! pussss på den

jag just nu.


myskväll

idag är en typiskt ''dagen efter'' dag. igår va vi på the bridge med rhodos folk(plus lite andra som några enskedare också) hade skit kul till viss del och spåra hela kvällen. fick ställa klockan eftersom jag skulle klippa hedvig. skit nöjd, och det verkade hon också vara! efter det var det sängen som gällde. kör på en hemma kväll ikväll med mig själv. behövs (även om jag va taggad på utgång)

FÖR DOM SOM VILLE VETA SÅ HAR JAG KLIPPT MIG. nu är jag fett coool. öööh...


och sen tycker jag att CHRISTINE PERSSON borde komma hem till mig nuuu känner mig inte hel utan min älskling! har massa saker du måste veta. och massa saker jag behöver dig till. you are my soul(på ditt nuvarande språk)



behöver dig verkligen.


puss ( vet inte varför det vart kursiv stil)

när man vill något men inte kan.

It's impossible to bring you back
And even if I try to turn you heart
it's impossible to turn back time
It's impossible

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible



affäris

heeeeej. Nu sitter jag i frisörernas lilla datasal med Therese och Jessi ! Det visade sig att bosse är sjuk så vi har ingen naturkunskap. Chill! Snart är det långhårsdesign=NY FRISYR! Hoppas hon kommer ihåg..

Jag borde berätta om min helg. Den va GRYM!

I fredags var det utgång. Jag erika och therese drog till nivå och förade. Trevlifgttrevligt. Efter lite vin, cider , öl och shotar (vad nu alla drack) så kände vi oss lagom rund om fötterna för att dra till bryggan (varför är vi typ alltid där ?) Träffade milla och hennes kusin där inne och sen kom cilla och höll oss sällskap också. Hade skiiiit kul, och det hoppas jag att alla andra också hade.

På lördagen var det jobb som gällde.  AIK-IFK Göteborg. Göteborgarna va galna i en av kioskerna, slängde öl på personalen, kalla johanna för fitta och hora och andra otrevliga ord. Tillslut va dom tvungna att fly, stängde ner kiosken, men göteborgarna bände upp jalusinet, slog sönder hela kiosken och va allmänt idiotiska. Vi i östra övre 1 va hur seeeeeega som helst. Men det gick igenom. sorgligt att det va sista gången :(

På kvällen hade jag fått två biljetter till schwartzkofps 111-års fest. huuuur kul som helst. Det va mat, vin och roliga uppträdanden. Soffiprop va konfrancier, EMD spelade och skit grym visning. Dessutom fick man grymt mycket insteration. Gick där ifrån men största leendet på läpparna, och en påse fuuull med gottigheter(hårspray, ELLE tidning, schampo, balsam, monster dryck mm..) jag och lisa hade jätte trevligt :)

Idag ska jag och jessi fixa det absolut sista med affärisen. Fick 56 kommentarer av gabriel. KUUUUUUUL!

Långt inlägg... pusss


godmorgon !

för en gångs skull skriver jag INNAN jag ska till skolan, whaaa ! händer aldrig, jag hinner aldrig !! men nu är jag lika cool som alla andra. ska väl slänga i mig något att äta, och sen bär det av mot tunnelbanan, wohoo ! vi har idrott första lektionen som ja inte kan v amed på :( men duktig elev som jag är så går jag dit ändå  utan att vara med.. jag vet , jag är konstig (bara det att jag gillar idrott) sen kommer vi säääkert på håltimme pga att inger inte är i sverige (tror och HOPPAS jag) utan hon är med min fina vän i london (som jag för övrigt SAKNAR) så vi får se hur det blir med det..

sen är det mode och trender med mariiiiaaaaa ! vi ska ha kunder och vi kommer spåra :O läääskigt..
pussssss

kaaaallt

helluuu!
 HERREGUD VA KALLT DET ÄR NU !  fryser typ ihjäl.. min mysiga föredetta chrisses fjällis räcker inte till längre, fram med vinterjackan nästan.. 
skolfotona har kommit föresten !!!!! jag ser ut som jag asgarvar typ.. hjälp. och på klassfotot har jag inga läppar ? aja.. sista korten nu tack och lov.


hade bara en fjuttig lektion idag! långhårsdesign med maria, grymt spännande! ärligt så är lektionerna med henne dom mest givande lektioner vi har haft någonsinn på enskede gårds historia. hon är så cool, häfftig, egen och GRYM! idag fick vi kolla när hon gjorde en klippning på michelle, och shit säger jag bara. VILLE OCKSÅ HA SÅÅ! givande givande. när jag en dag blir frisör, då ska jag bli som henne (a)

guess what, nästa gång är det min tur :o ! lite läskigt...


du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart..



att dölja smärtan när man blivit sårad är inte att vara stark.
först när du krossats, fallit och sen rest dig upp.  det är du är stark.



RSS 2.0