heeeeejdå sthlm !!

heeeejsan borlänge !! snart rullar vi iväg till peace and love ! huur nice ? as taggad tjej. bara det att jag inte packat än, smaaaart. det är ju så vidrigt tråkigt. men kommer igång snart. sofia kommer hit om några timmar typ ? och då tar vi oss vidare till tyresö och hem till siri för att hämta bil och sällskapet. fan va bra det här blir!


kommer sakna min valp här hemma. vill att hon ska med men ibland gåre bara inte :( ska ringa varje dag.
kommer sakna min sötnos också , såklart!!



maskinen, veronica maggio, håkan hellström, kings of leon,  SNART KOMMER JAAAG!!!!!

livet

Okej, kan LÄTT utse mig själv till sveriges SÄMSTA bloggare. Utan problem. Har inte riktigt orkat om jag ska vara ärlig, haft roligare saker för mig.. Vissa saker inte så roliga till och med.

Oliver tog ju studenten. Dagen blev lyckad som fan, härligt! Helgen efter det hade jag middag med ca 15 pers som kom och firade min 20-års dag. Lätt grymt lyckad kväll. Mådde fett bra, tack alla ni som kom och för fina presenter! Kvällen avslutade vi på Entourage med drinkbord som Hampus kirrade.

Haft många najsiga dagar/kvällar/nätter på senaste. Cilla befinner sig i sthlm också, glad tjej!

Stellisen åkte in på akuten i lördags, hon fick operera bort livmodern. Usch lilla gumman. Det blev en väldigt jobbig helg känslomässigt eftersom vi inte visste något. Tösen är hemma, något drogad men ganska söt ändå. Fan vad jag har saknat henne. Hon är lixom en väldigt stor del av oss. Väldigt!

Jobbet rullar på, många nya nu, men det löser sig..


Nu ska jag gosa vidare med min saknade älskling. Pusssss



ja det ser ut som att jag är fjorton och älskar min spegel och kamera men ville bara säga att JAG SAKNAR MITT RÖDA SOM FAN. så..

oliver tar studenten !

Idag är det den här killens tur att slänga sig ut i det tuffa arbetslivet! så så jäkla stolt storasyster så ni anar inte, och jag vet hur stor den här dagen är, den blev till den bästa dagen i mitt liv.


du får aldrig någonsin glömma bort att oavsett vad som händer så kommer jag alltid att stå med öppna armar och ta emot dig. jag kommer alltid att finnas här för dig och jag älskar dig oändligt, alltid <3

RSS 2.0