24 september

helgen vart lyckad !
jag fick vara med alla min älsklingar!!

fredag: efter en modell dag i skolan, som va väldigt rolig och spännande.. åkte jag hem, åt och sen åkte vidare till brommaplan. där träffade jag sara och milla :) vi köpte lite tillbehör till kvällen och åkte sen hem till chrisse på ekerö ;) haha där va natten lååång.. visste challe (; ?  vi 4 hade iallafall väääldigt roligt ! som alltid,,

lördag: pfff, vakande tidigt ! vi åt frukost, gjorde iordning oss och gick till bussen.. vi åkte hem . jag träffade alex en liten stund.. sen vere bara att dra iväg till matchen ! säsongens första match. och jag va bänkad ?? tsss, kanske för min väldigt stora förskylning men ;) jenifer och jag SKULLE hejjat, men eftersom  våra munnar gick helatiden och vi hade så mycket att berätta för varandra så blev det inte så mycket ! förlust :( nej ! men dom va duktiga, fastän dom inte va i sin vanliga form ! efter matchen åkte jen, jag och cill hem till cill och hade myskväll! mysigaste med er tjejer, det blir alltid lyckat<3

söndag: vaknade upp hos cill! käka frukost (cilla åt korv??) och skyndade oss till t-bana ! match idag igen.. vi var fortfarandebänkade :(.. fast vi va fortfarande förskylda ;)
jag och jenifer hade galet kul på läktaren där ;) hahaha.. men idag hejjade vi väldigt mycket.. även om dom inte ens hörde oss ???  och dom förlorade idag med :( men som mattson's pap sa ; vad  håller ni på med, det är ju bara för att ni två inte är med som dom loosar ;) hahaha sööt. 
vi lovade att va med nästa match;) som jag hoppas på för jag blev väldigt taggad idag på träningen !!!



A; jag vet att du blev besviken. jag vet. förlåt, men hur många gånger jag än säger det så tror jag inte att det hjälper. jag saknar oss, och som jag sa till dig. du är mitt bästa!

nu ska jag äta, 
puss och kram, Nicolina 
 

jag vill bara berätta för er..

men det är något som jag hoppas att ni redan vet !? Men jag ska försöka få er alla andra att förstå..

det va väl ungefär vid den här tidpunkten av året .. fast för två år sen. det va konfirmationer på g, och jag,victoria och sara tyckte att skidlägret verkade vår grej (: sagt och gjort,vi anmälde oss iallafall till det där skidlägret, hoppades på att det skulle bli bra och gick på massa lektioner innan själva lägret. men det va bara det att dom där lektionerna verkade, sådär.. och gruppen.. sådär. så vi tänkte att 'aja vå åker iallafall !, vi behöver ju inte umgås med dom andra om dom inte är några roliga ^ vi har ju varandra ?' men gud så fel vi hade !
vi åkte på lägret, och efter halva tiden så började vi lära känna dom.. det slutade med att när vi skulle åka hem, stog vi och grät för att vi inte skulle ses på en vecka ? vi hade så galet kul verkligen.
vi konfirmerade oss den 6 maj i ängby kyrkan. men vi bestämde oss för att verkligen,verkligen inte tappa kontakten! men nej, det gjorde vi inte heller. vi träffades lite då och då.. folk hoppade tyvärr av våra små mysiga träffar.. men vi som va kvar träffades bara mer och mer. vi har nu några av oss vart i Taizé, vi har varit på KU-helger, vi har träffats väääldigt mycket, spelat laserdone m.m.
och nu, idag går jag i samma skolan som camilla, christine och victoria.. vi träffas sara ibland, men för lite tycker vi! vi ses ungefär varje onsdag och de flesta helger spenderar jag med dom.
det låter som att vi är beroende av varandra ? men.. det är vi faktiskt. JAG är iallafall beroende av ER för jag skulle inte klara någonting utan er. vi delar allt. vi kan allt om varandra. vi gör allt tillsammans. och vi sitter typ ihop !! men det finns inga andra jag skulle kunna tänka mig. NI är mina. helt klart!
och när jag ska berätta om er, att försöka få alla andra att förstå hur kul vi faktiskt har tillsammans ? så tror jag inte att en enda förstår. för tjejer, ni  får mig glad!

och så va det en till sak, men det vet jag att ni redan vet ! och det är evigt när jag säger det! jag älskar er, sjukt mycket<3
 
jag är sjukt glad för att jag konfirmerades med er, det förändrade verkligen mitt liv. jag fick vänner för livet.

14 september

wiiie, fredag :)
den spenderade jag i rålis med alla frisörerna och hade kick off :) slutade vid 12 (!!!) . sen åkte jag hem, sette på en film, sen kom älskling förbi , men inte så länge.. för jag skulle packa oxå! vi åker ju till brommagården ikväll.. om 40 min exakt! ni får ha det så bra här hemma, hinner inte skriva så mycket mer.. och vi kommer sakna dig sara !!

puss och kram, Nicolina


Ronja Lodmark, vad folk än säger, vad dom är gör mot dig. så ska jag alltid skydda dig. för du har blivit en väldigt stor del av mig, som jag inte skulle klara mig utan. it's you and me.

10 september

oj, lite föööör länge sen jag skrev kanske ?  men jag kan väl berätta om helgen kanske ??

fredag : jag träffade ronja utanför skolan, vi åkte till t-centralen och kollade på permanentning på åhlens. men det va ju väääldigt dyrt :o så det får bli en annan gång :) men vi åkte sen hem till mig. där blev hon klippt :D (jätte fint) och sen åkte vi till min träning (:.. jag va heelt slut, så jag gick mest runt känndes det som.. efter det åkte vi hem till ronjis, där vi fick värsta lyx middan med efterrätt och allt (; (till efterrätt blev det nämligen en daim och ett godishalsband !!!) kollade på en film som vi inte palla se klart s vi låg och pratade lite (:

Lördag: vaknade kl. 08.03 av att ronjas lillasyster va lite gnällig ;) haha, sööt. åt lite frukost, gjorde iordning oss, sen åkte jag till hässelby hallen där jag satt i seketeriatet :P haha, kulkul.. skyndade mig hem, gjorde iordning mig, men hann inte så långt, för då plingade det på dörren! vico , ida och sabina. vi skulle fixa lite eftrsom vi skulle fira erika och ronja lite senare :D hela kvällen blev väl rätt lyckad ;) moaha..

söndag: vaknade upp i vico's stuga. vi åt frukost, och sen gick jag och ronja någon gång runt 12 typ. vi gick hem till mig, jag gjorde iordning mig, ronja tittade på idol :P hihi.. sen åkte vi plus alex och cilla till vällingby. där lämnade jag men älskade vän ! *snyft* . vi andra åkte till åkermyntan där vi skulle sitta i seketeriatet igen :o.. men det va fan kul det (:
efter det följde alex med oss hem, vi myste lite och sen va han tvungen att gå !!

idag har jag såklart vart i skolan :), sen lekte jag lite med ronjis, världens bästa ! skulle ju gått på träningen.. men HJÄÄÄLP vad ont i huvudet och magen jag har! laktosintolerant kanske :o vem vet ? det som ronja förklarade för mig stämmde ganska bra, jag måste testa !!

nu ska jag städa, skriva CV och ringa APU !
puss och kram, Nicolina


RSS 2.0