åååh

30 MIN  KVAAR !! jag orkar inte och jag fattar ingenting. blääääääääää


varförvarförvarför blir allt koas och deprimerande nu ?

29 november

herregud ! projket, projekt, projek !! helatiden är det projekt !! tur dock att jag nu har en finig vän brevid mig somm kan jag kan skratta med..

idag blir det siames timeeee !!!!! ska mysa med erika i stan ! länge sen säger jag..
sen TRODDE jag att jag kunde få en mysig midag även med henne oxå. men nej, flickan ska äta med klassen. alexander måste plugga, och familjen är på middag hos min farbror som jag tackade nej till eftersom jag trodde jag inte kunde.. orkade väl egentligen inte så mycket, helt slut nu för tiden, därför det inte blir några inlägg, förlåt matsii <3
men ändring ska det nog bli, hoppas jag.. som vanligt :s


helgen blir mysig ska jag talaom !!!!
fredag ska jag träna, sen hem och mysa med älsklingen.
på lördag ska jag först dömma helt ensam !!!!!!!!!!!!!! eftersom att bästavänen min ska till papi. efter det ska jag göra ärenden med alexandermin (:
på kvällen ska vi hem och ha hemma kväll, och baka lussebullar (;
och söndag blir det nog pepparkakor oxå ;) hihiiihii(a) sen får jag ta och kläma in en ronja någon stans, saknar så mycket<3

nää, nu ska jag jobba.. kanske blir ett till nlägg snart älskade läsare,, speciellt milla som läser min blogg typ varenda dag ?

puss på er <3

23 november

hallååå, hemma :D
vart på inspelningen av idol ikväll .. vääldigt kul mer soffipropp(;  och OJ jag hamnade i bild ?! trivdes väldigt bra där bakom jhide och framör ögonen på hela svenska folket ! kul^
nu är vi iallafall hemma efter en härlig men även tragisk kväll eftersom att DANIEL ÅKT UT !!!! :'( men nu vinner amanda rästen istället ;)

sofia försöker övertala sin pojke att älskling och jag älskar dig INTE är samma ord :s ? hm...

och sorgliga saker händer.. men kan du baaaaaaaaraaaaaaaaaaaa inse vad jag säger till dig älskade sötnos .

menmen, puss på världen och millas Ipod som är lite utsatt just nu :( (milla kan oxå få en (; <333)

22 november

heeeeeeeemma !
har haft en lugn men ändå stressig dag ! började kl9, och jag och chrisselito va i skolan 8 !!!! hade sen redovisning som jag åt fel håll än vad det borde :( så aaaarg.. men jaja.
idag har jag varit i stan med matsi, chrisse och chrisses systeryster ! det va väldigt mysigt men vi kollade aldrig på NK's skyltfönster :( men en annan gång kanske (a) ???
sen skulle ju då milla och jag köpa kaffe, och gud va jag va sugen. me NEEJ mitt jävla kort va spärrat vilket det INTE va när vi sen testade i en bankomat ! idiot typ ..

sen vare bara em och städa, gjort om lite så nu är det primaballerina !
kl.18.00 skulle vi ledare i veckoläsningsgruppen träffas. 18.00 va vi där, 10 över va det fortfarade ingen ? och sen kom han ... fjuuu.
men det va kul :) jag, sara(sofia) snigel, sebbe säl, alex anka och jag gjorde ett bra jobb ;)

nu ska jag väl sooooooova för jag är trött ! imorgon blir det APU :( och sen idooool med sofipropp ;)

puss och godnatt sötbollar<3

20 november igen

hoppas milla är nöjd nu . <333333

20 november

länge sen IGEN ! va dålig jag är å det här :p... jaja. ;

helgen va grymt bra ! jag kan förklara..

FREDAG; började som vanligt med apu, som va helt okej.. hade saker att göra helatiden som tur va :) och så kom världens sötaste lilla unge in och klippte sig ! och som alltid när lise(min handledare) ska färga håret på en kund ska hon berätta att 'nicolina brukar vara rödhårig och nu är hon såhär mörk, oc titta på utväxten där..'  (!!!!)men kul !
sen va det iallafall bara att sticka till pojken min och äta supergod middag (:
efter maten fick vi skjuts till brommis och åkte in till staden där vi va grymt mycket tidigare än alla anrda.. så vi satt och myste på sergel :P och sen kom  våra älskade vänner och vi gick vidare till rigoletto där vi skulle se Saw 4 :s blääää ! men med en matsii på ena sidan och en pojkvän på andra va allt fint iallafall !

LÖRDAG; gymnasiemässan. åkte dit med alex och hans mamma. gick runt lite och jag fick övertala honom att prara med folket^ men han vågade inte om jag va i närheter? så jag gick till saris (: stog och pratade lite, sen gick jag och alex och såg st. martins modeshow. den va dålig. men sen kom mats, erika och vico. och vi gick och pratade med lärarna våra :) sen kollade vi på våran modevisning !! tonie som går i min klass va med (: snygg va hon oxå !! sen vare lite stan, hard rock café, och senare hem till alex där allt hände :P

SÖNDAG; eftersom jag inte orkat gå hem, sov jag hos min älskade. vaknade och myste lite på morgonen !!  pratade lite om helgen och det va somvanligt superduper mysigt !! sen fick jag skjuts hem och gjorde iordning mig för mtach. herregud vad tagad jag va !!!
men det började dåligt för mig. 'vi börjar med tre back par, alla köt två byten var. sen får nico och diddi sitta första halvlek'. JAG VA JU TAGGAD ! snacka om att när jag kom i n i andra halvlek ville jag bevisa att dom gått miste om något. och HAH, det gjorde jag. värsta målet i powerplay !!! stolt som fan , och jag vet att camilla sundin oxå är det (a) sen vare hem och duscha, klippte bror och sen åkte till sarisen och så klippte jag milla och vico henne :) sen kom även min sötaste vän dit med !!

somsagt, min helg va bättre än din. nu ska jag till skolan men först ut med stellisen, och sen efter skolan ska jag leka med chrisselito<3

JAG SAKNAR MIN MATSIII<3

16 november

men hej. just nu sitter jag i alexanders knä och skriver lite :P.. hihi...

vart på apu idag !! helt okej, tiden gick fort idag ! snodde lite hårsprey med mig oxå !
snart ska vi på bio med milla, chrisse, vico , mille, tobbe och tydligen massa av tobbes kompisar^ jäjä... när vi sett den, så ska jag sova här, typ döö i hans famn.
imorgon ska vi upp tidigt, sen till älvsjömässan! kanske får se tonie :P hoppas.
senare på hard rock cafe med älsklingar!!!!!

lördag blire väl lite hässelby, sen kanske klippa brors hår, och så ska vi ta ner studsmattan :P annars säljer tydligen pappa den :P.

hejhopp, <3

15 november

tjohooo, jag sitter vid datorn i skolan. har tråkigt protjekt som jag och chrisse inte fattar ett skit av . men det fr funka.. har nyss vart och interjuvat en bageri lärarae, kul va det och tjocka kommer vi bli efetr allt vi fick.


hm, ska kanske på lunch snart, min matsii sitter här och hungrar ihjäll sig.. stackars flickaa. hon suktar nog efter min bulle som ligger i mitt skåp ! mihihihi


nu ska jag hjälpa chisse, sen efter skoolan sk ajag hem, städa och springa.. sen ska vi hem på middag hos min farbror.. snart klara med köket ju :D
föresten så ska jag på saw 4 imorgon :S längtar faktiskt för förstagången det handlar om skräck..

puss och kram, Nicolina

9 november

slutade tidigt från apu idag, tyvärr. va rätt kul idag ju!
menmen..

nu har jag fått höra av milla, läst på internet och sett på nyheterna att två pojkar i 16 och 17 års ålder hyllat det där hämska i finland som hände, och pratat om vapen mm.. vår rektor har polisanmält och dom är häktade. :O kunde nästna tänka mig att det kunde hända i enskede..
scary

ska snart äta middag med fam. kalmbäck. sen mys med vännerna!!
helgen blir fullt upp vettni, kan skriva mer nån daag jag har tid :P  IMORGON BLIR DET SIAMES TIME !!! <3<33<3<33 saknar det som faaan


puss och kram, Nicolina
(MILLA ÄR ÄLSKAAAAAAD)


8 november.. igen

jo, varför skriver jag igen. för att jag har en otåli vän där ute som bara ääälskar att läsa min fantastiska blogg (x så jag ska 'leverera' något till henen ;) hah..


jadu veet, jag har en vän. camilla sundin med andra ord. hon har smeknan som; milla, mats, matsii, älskling,sötiiiis, mills och såntdär! hon har blåaa vackra ögon, brunt fint hår, och en personlighet som lyser i ett mörkt rum! hon och jag är vääääligt bra vänner, och jag skulle inte byta mot något eller någon annan!
alla minnen vi har, bilder, skratt, leenden och en vänskap som är oändlig skulle jag inte klara mig utan.. och inte heller min milla!
flickan min andvänder ordet 'bongstyrig' som favorit ord, ritar alltid på mig, får mig att må underligt väldigt braa, byter gärma ipod, och är kramig och pussig av sig! vilket jag gillar mycket hos henne .
vi går i samma skola, men det va inte så vi började lära känna varandra från början.. för länge sen konfirmerade vi oss tilsammans ! men nu nu är jag så väldigt glad att hon är min !

en dag, milla, då ska jag förklara i ord hur mycket du betyder för mig, men det kommer ta ett tag.. va berädd på det. fast vi har ju hela livet på oss <3


     

8 november

 
 
halloj i stugan (: tiiih
jaa, extremt länge sen sist ju. och jag hade lovat matsiiälskii att skriva ett gullligt inlägg om henne ! men oj vad jag glömde det.. men jag älskar dig ju massvis <3

hm.. mitt höstlov va bra, trots alla omständigheter , eller vad säger ni flickor och pojkar? men fick lov att åka med till landet, vilket inte va uppskattat från min sida ! men vi åkte till nyköping, läste lite, va i den lilla staden, och myste..
åkte hem och fick först ett mysigt bemötande av pojken min, sen av ,min älskade matsi !
 vi va lediga måndag och tisdag nu oxå, så egentligen började vi ju igår :) skönt tyckte jag. och då blev det så att jag träffade milla, sara och vico på måndagen och såg film, där alla somna förutom mats :P och så pratade vi massa mys, och så blev det mys prommis med milla som blev busig lixom:p(lekte med chrisse på måndag på dan oxå, VIKTIGT !!!!)

onsdagen började med skola ! gympa på morgonen och biptest klockan halv 9 på morgonen ! bläää....
tränade sen två träningar, en med mitt lag, och ett med det andra laget. samtidigt som det va sjuuukt jobbigt, och helt dödande, va det kul :) tycker nästan om dom här onsdagarna när det är mycket träning ! det är så kul !! (:

nu ska jag försöka hjälpa chrisselito med att plugga ''olika hantverksyrkens utvecklings möjligheter'' fan asso va knepigt.. så nu behöver hon nog min hjälpi :D
senare ska jag till stan med matsi, chrisse och vico och prova jeans!

puss och kram, Nicolina 
(föresten blev det här väldigt mycket om min matsi iallafall :p <3333)
 

RSS 2.0