I´m not paralyzed but I seem to be struck by you

Skönt med helg ! Fast helgen börjar för mig imorgon klockan fem. Förjävla skönt om man får säga så ?

Min dag har varit heeeelt upp och ner. Känslomässigt är bara förnamnet. Alla slags kännslor faktiskt. Trött som fan också, fick inte mycket sömn inatt tyvärr. Får tas igen inatt tror jag allt. Alltså är det dags för sängen strax. Först bb! Va ju bara tvuuuungen att blogga eftersom jag fått stränga order av lito( bruden är ju SÄMST på att blogga) så kan ju bara inte svika henne(lovar att hon inte ens läst min blogg, okej hon får godkänt för sitt nya boende och jobb).


Shiieeeet vad jag behöver dig just nu.

Vidrigt..

Det här är psykiskt självmord!

nej men titta !

Här har vi målat om. Eller vi och vi, snarare fina sara! Stort enormt tack, bruden är ju grym ! Så det är alltså nu jag ska sätta igång att blogga.. jadu..

Torsdag idag, alltså ledig dag. Enormt skön, men! Jag flygit runt överallt typ, fixat hår, varit på massage mm. Kom hem från Kicki Jessica och Patric för nån timme sen, hela familjen fixad. Näste man till rakning eller vad säger man?

Sängen nu! natti

New!

Nu ska här bli ny design.
Chilla grillen så är det snyggt om en stund!
Puss, Sara och Nico!

satan i gatan

shiiiiet va skönt det är ute. som sagt så spenderade jag dagen på balkongen med mannen. stekte och myste, bra tjej! åkte och handlade middag och nu sitter jag här mätt och belåten med tacos i magen.

lyssnar igenom några av veronica maggios nya låtar på nya skivan satan i gatan. mycket bra, mycket lovande. grym låtskrivare om inte annat.




det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder..

you make me wanna change my ways

här kommer ett inlägg på beställning ;)

just nu sitter jag på ballen (balkongen) och steker i solen och bara NJUTER! det är ju för härligt väder. har haft en bra helg med baaaara chill, inget jobb. LYCKA. det va länge sen jag va så ledig. nöjd tjej! därför har jag varit på landet tors-söndag. ätit mycket god mat, umgåts med mamma, pappa, bror, mormor, morfar och farmor, spelat spel, städat på tomten, solat, läst, sovit! hääärligt.

igår fixade jag till chrisses färg, blev en snygg tjej! min tös åker ju till tyskland imorgon.. tycker det är lite ledsamt :( MEN jag är otroligt glad för hennes skull såklart ! hon kommer lyckas jätte bra om jag känner min andra  halva rätt. därför åkte vi sen till milla med alla 91 och hade en mysig avslutningskväll eller vad vi ska kalla det. drack lite rosé, kollade på bb , spelade spel och va sociala. jag ,vico och erika gick hem vid två tiden, det va väldigt skönt med en prommenad.

imorse vaknade jag av chrisse som plingade på dörren. nu är båda klippte och fräscha. jobbigt att säga hejdå dock, försökte få det smärtfritt och fort ;) kommer ju spricka av saknad :( hon fick en liten lyckatill-jagkommersaknadigsomfan-present så att hon inte glömmer miig (a)

nu ska jag steka vidare, snart kommer erika och joinar också, mys!


älskar bilden, älskar min familj <3

astaggad brud!

sheeeeeeit det va hundra år sen jag befann mig här. skickar HJÄLP MIG signaler till sara eller någon som kan måla om här på min kära blogg.. den ser hemsk ut.

bara så att alla vet så är jag ny gaddad och så jävla glad för tillfället! kunde inte bli finare! chrisse fick vara mitt stöd och hålla i min svettiga hand, haha bokstavligen. skönt att ha henne som stöd faktiskt, hade ju dött om jag hade gått dit själv. hade en asgrym tatuerare som hette erik, ska lätt gå till honom igen om man kan !
efter det så drog vi till alvik för fika med mannen. mys i solen med fina flickor!

helgen bjuder på en tripp till landet med min tvillingsjäl vicopico. våra päron ska ner dit så vi tänkte joina :) ska bli superskönt och mysigt!

haaatar att jag inte kan mobilblogga .......

tack för mig, puss hej!

RSS 2.0