jag ger upp.

SLÄPP UT MIG! har legat deckad i den här sängen sen i måndags. jag ORKAR inte mer. ett sånt jävla tråkigt lov. jag hade tänkt träffa chrisselito mycket eftersom hon åker till London på söndag och jag kommer DÖÖÖÖ av saknad! men nejneeej. hooooppas jag kan träffa henne imorgon, annars blir jag väldigt väldigt ledsen :(

tränat har jag nästan gjort iallafall. har aldrig haft så jäkla mycket träningsvärk i magen. hostat tills jag inte kan röra mig. hjälp!




bara så ni vet så har jag tråkigt, märks det ?

Leona Lewis-happy



so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about all the pain infront of me
cause im just tryna be happy
just wanna be happy


fast i kärleken.



jag hatar att du betyder något. och jag hatar att jag inte kan göra något åt det..


:(

jag är sjuuuuk och det suger!!! vaknade i måndags och insåg att det bara va att sova vidare.. samma sak i tisdags, så jag fick inte fira pappa ordentligt. (grattis i efterskott till honom <3) kunde inte jobba nu ikväll och allt suuuger. har bara sovit vilket längre inte är skönt alls. nu hatar jag att titta på tv och jag HATAAAR REKLAM!  och jag kan inte heller följa med och fira farmor som fyller idag , GRATTIIS ! plus att nu är ingen hemma och jag ligger i mamma och pappas säng alldeles själv med stella. TYCK SYND OM MIG! nu mår jag illa igen, puss.

höstlov!!

tjooooo !
igår va det visning på enskede gård. fan va grymma vi va asso. Chrisse och jag sammarbetade, så vi gjorde om våra små söta tjejer till levande dockor.  DOM VA GRYMMAAA ! dom dansade runt där ppå scenen som två trasdockor. STOLTSTOLTSTOLT!

och eftersom det var första visningen, och eftersom jag va så jäkla nöjd med resultatet, så ville jag att någon skulle fotta. oliver och pappa skulle komma, men dom va lite sena.  ville verkligen att dom skulle se vad jag hade gjort och vad våran coola visning. det visade sig att dom hade vart runt lite här och där. hamnat på lindeparken (skola för utvecklingsstörda tror jag) där dom betalade 25 kr för att oliver skulle få läsk och korv ? HAHAH. så dom sprang från lindeparken och sen till enskede, (det tar ändå ett tag och inte runt hörnet som nån sa till dom) så dom kom till sista nummret. KUL! hahaha men fan va jag garvade. fick iallafall typ TVÅ bilder med olivers systemkamera som kommer snart. sen finns det massa bilder på fejjan. NJUT !


IKVÄLL BLIRE FEEEEEESTAAAAA! pussssss


uppvilad Nicolina!

shiiiiit, vilken skön helg! har bara chillat runt på landet med mamma.
vi kom ner på fredagen. åkte förbi trossen och fixade middag, kött och pommes! satt och snackade i evigheter, sånt som hon och jag ibland inte hinner med !
på lördagen stod naglar på schemat. så vi åkte till 'stan' där vi hade bokat tid på bomans. hade höga förväntningar på det stället. kan säga att hon inte ens kom i närheten av dom. först tyckte hon inte att jag skulle göra det, men eftersom det va själva grejen att bara testa så vare väl bara att göra ? nej utan då va det onödigt tydligen :S.. sen ser dom jäääätte cp ut, och hon ville inte göra fransk manikyr :S fatta ingenting av vad det kärringen höll på med.
på kvällen iallafall käkade vi på en grekisk resturang som komiskt nog hette 'rhodos'. godmat, trevligt sällskap, men vi kände oss klara ganska fort. så vi åkte hem och myste framför brasan och tv'n.
idag va vi på stadshotellets spa. UNDERBART! galet skönt! måste göras om...

vad sägs som favorit i repris typ nästa år igen mamma ;)

tack för helgen, det behövdes <3

how could you be so heartless ?

jag förstår fortafarande inte. jag är fortfarande chockade och ledsen. att något så bra, kunde förvandlas till något riktigt jäkla dåligt. jag försöker fortfarande att inse vad som är över. såg på ett program en gång, det va samma sjuka händelse det handlade om. och det gjorde ont. falskt. men det är genom det här som jag vet vad äkta vänskap är. något som vi tydligen aldrig hade ? allt är bara sjuuukt, overkligt och stört. ingen kunde någonsin veta. och framför allt inte jag. det går inte beskriva, och jag borde inte, men det är sjukt jäkla svårt att låta bli, speciellt att sluta tänka.. du verkligen förstörde allt !


jag saknar det..

I'll be fine, I'll be good.

Tjohoo! Det är otroligt att man börjar varje inlägg med ''jag suger på att blogga'' .. Men sanningen svider ibland.


Helgen har varit seeeg och mysig. Mamma och Pappa har varit på vårat nya landställe :D Det har alltid funnits i mitt liv, trosa! Så jäkla underbart och konstigt att det är vårat nu.
Igår busade jag med Samuel och Chrisse hemma hos Simon. Skit kul att träffa samuel igen !! Saknat hans galna dialekt och knäppa ideer ;) Och rätt knäppt att det va hemma hos Simon, vi va lite chokade alla fyra tror jag ;) Sen blev klockan mer än vad vi trodde, och det va bara att följa med gotlänningen en bit så han hittade hem ;) Sov brevid en underbar vän.
Idag har Saxess STHLM kirrat det sissta med allting. Nu är det bara att kööööraa !


Föresten, jag är inte blondie längre :D I like it !




I'm on the pursuit of happiness and I know
everything that shines ain't always gonna be gold
I'll be fine once I get it,
I'll be good




Nicolina

you could be a sweet dream or a beautiful nightmare..


lycklig för en stund


RSS 2.0