streeeeeeesss

just nu har jag precis skrivit klart lite grejer för ikväll. har massor att fixa, men vet inte vart jag ska börja eller egentligen vad. innan alla kommer kommer vi stå där som tre frågetecknen och ba, jaha, vare nu ni skulle komma ? men det löser sig nog.. hoppas jag  . idag ska vi alltså firas påriktigt med alla våra vänner. ska bli heeeeelt galet ! jag milla och chrisse har lixom fyllt år den här månaden, så vi drog ihop något, och det kommer nog bli kalas !

nej men nu ska jag plocka ihop alla grejer. see you later
puss

den stora dagen, min dag!

ÄNTLIGEN! jag tror jag aldrig längtat så mycket till en födelsedag som den här. och om jag får välja så vill jag gärna uppleva den igen. har aldrig mått så bra eller varit så lycklig. livet har lekt :D
igår vare alltså albins skiva. milla, vico och sara va här och  myste lite innan, sen kom thomas när vi skulle åka. satt som ett litet nervvrak hela tunnelbaneresan. 00.00 smällde det ! skrek, hoppa, kramades och allt möjligt ! sen vare in på krogen som gällde. gaaaaaalet! dansa, drack öl, myste och umgicks med mina älskade vänner. träffade rikard och chrisse också. tjoho det va kul ! taxi hem och somna fint i min säng.

vaknade på morgonen av sång och paket :) pengar, en kamera, jätte fin klocka och världens godaste parfym! gled vidare till skolan som va heeelt onödigt. chrisselito o ch jag åt en födelsedagsglass på donken ;)

nu på kvällen va jag och min underbara familj på resturang och firade  ! så galet mysigt och trevligt :)

min dag har alltså varit den bästa på länge. tack för alla gratulationer, blommor, paket, sms! tack till alla underbara vänner och världens bästa familj!! älskar er något otroligt stort<3

tro det eller ej, men min födelsedag atr inte slut här ;) på fredag SMÄLLER DET!
pussssss

Before it drags you down


When all the noise is telling you
To run away,
Run to me.

wohoo!

släkt och vänner har precis lämnat huset. riktigt lyckad dag faktiskt ! visst är det underbart att fylla år ?? jag fick lite allt möjligt.. skålar, ljusstakar, smycken, pengar till tatuering (!!!!!) och PENGAR i mängder!  mm.

här om dagen fick jag detta sms (ändrat datum lite)

''om 2 dagar ä du en stor flicka :D om 5 dagar är det vår FEST! om 13 dagar sitter vi på en båt påväg mot världens bästa sommar ! livet leker eller ?<3''

JA JA JA ! livet leker som en liten fisk i vattnet! så jäkla härligt faktiskt. jag klagar inte en sekund! och imorn ska vi på Albins skiva :O:O tema: första bokstaven på förnamnet. jag ska vara Norsk ! tjohoo. ''en snygg norsk'' , oliver säger att norskor är fula :( men detta innebär att jag får gå in kl. 00.00! eftersom jag fyller på tisdagen (; premiär alltså !

puuuuuuuuuuuusssssssssssssss

eh, va?

jag vill slänga mig i en sjö, kasta mig framför en bil, gunga så fort att jag ramlar av, skrika tills det gör ont, gråta en flod, slås tills jag blöder.. just bara pga en idiot-.



nej , mitt liv är för bra för det där. mitt liv är för bra för dig !!!!!

Matte A nationella...

kom precis hem från min gammel mormor ! mys med släkten. inte ofta man träffar dom egentligen..

pratade lite om gotland, och jag har inte insett förens NU att fan, jag kommer få klara mig själv där borta :o 2 månader.. va fasen tänkte vi på :o haha det är ju verkligen ingenting två månader (men bortskämd som man är) men att vara borta från allting. vardagen här hemma, vänner, stockholmssommar, och mest av allt familjen ! jag har ju trots allt chrisse, men med oss två vet man aldrig vad som händer ;) förhoppningsvis blir det jätte bra!

eller.. vänta vad säger jag ? KLART DET KOMMER BLI BRA!!!! ordet bra räcker nog inte ens, det kommer bli så sjukt jävla grymt!

men nog om det, ville bara säga det(:
imorn är det Nationella Matte A. japp ni läste rätt. vi läser Matte A i tvåan. vår skola har något konstigt system.. fattar inte riktigt. så imorn ska jag köra gärnet och det kommer gå så jääääkla bra! (hatar matte-suger på det också, men man kan ju alltid låtsas ?) efter det blir det till salongen! har dock ingen kund så det suger lite :( men ska vara jätte duktigt och hjälpa till istället (a)

men matten ropar på mig, eller snarare skriker :o
PUSS

jag måste stoppa dig.



mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig
hjärtat brinner, jag springer, jag stannar när du märker att jag förföljer dig...

jag måste stoppa dig
stoppa dig,stoppa dig
jag tänker stoppa dig
stoppa dig


ÄNTLIGEN!

i'm back on track. och jag har kommit på haken. LÖSENORDET. har ingen lust att skriva om det är ingen som läser ;) därför försvinner det. sviker mitt löft till mig själv. men vafaaan. får vara lite mer hemlighetsfull istället (a)

14 dagar till min fördelsedag
17 dagar till våran oslagbara feeeeest
25 dagar till GOTLAND !!

detta är väl vad jag längtar mest av allt till..  SJÄLVKLART rhodos med världens bästa 91or ! tjoho!

NU: till haninge och fira mormor gullan :)

PUSS


RSS 2.0