sanningen svider.

igår gjorde jag något galet. något som jag aldrig trodde att jag skulle göra.

jag sa hejdå till största kärleken i mitt liv. -Innebandyn!
inte för att jag ville, absolut inte. men som många vet så har jag haft benhinneinflamation i ett väldigt bra tag nu. det blir aldrig bättre, snarare tvärt om..

mitt psyke la ner för ett tag sen. pallar inte situationen. vill så mycket men kan så lite. och det suger. det är väl bland det värsta som skulle kunda hända i mitt liv. att någon tar ifrån mig innebandyn, och den här gången va det min egna kropp. det har påverkat mig så mycket, skolan, humöret och träningen. efter 12 år så tar det rätt hårt.

min pappa va med mig, tack och lov för det. jag visste inte vad jag skulle säga, så han rykte in när jag blev helt stum. trodde tårarna skulle forsa som ett vattenfall, men lyckligtvis höll jag igen. jag ska ta ett längre uppehåll tills efter sommaren så får vi se hur jag ser på innebandyn och hur mina ben mår. just nu skulle jag göra allt för att få springa och spela.  ska höra med idrottskliniken om dom kan göra ett sista ingrepp. detta påverkar tyvärr allt i min närhet. speciellt skolan, eftersom jag går en sån linje där vi står upp det mesta. så jag blir gärna av med den här skiten NU !

kommer alltid tycka att innebandy är den coolast, roligaste och tuffaste sporten! vad alla än säger. saknar den där lyckan jag hade när jag spelade. den försvann när benhinneinflamationen kom. så det här är det bästa ! mot min vilja. så jag hoppas råsunda kämpar på med sitt grymma spel och satsar gärnet, så att när jag förhoppningsvis kommer tillbaka får kämpa lite ;)!


hemma bra men borta bäst!!!

hemma från göteborg nu! asso vilken grym helg. önskade att det varade i några extra dagar. men som tur är kommer dom vi umgicks med till stockholm om typ fyra veckor om dom inte bangar!

men tillbaka till resan! vad gjorde vi ?
-ja vad gjorde vi inte ?

bussresan upp va sjukt nervöst :o (?)  men vi sjöng oss bokstavligen igenom den :D och hade det jätte mys! va på fest både fredag och lördag, men båda slutade tidigt för våran del så det va skönt :) vi chillade i stugan istället. vi har bowlat, (chrisse förlora och jag kom näst sist, fan va vi är bra!) och åkte kors och tvärs över gbg.
hem resan gick fort, tack och lov, vi ville bara hem och sova. men det gick inte eftersom vi va så galet flummiga, så vi flummade på då med. våran buss började brinna också !! (eller bromsarna började typ röka, men det låter coolare om vi säger att bussen brann!)

men det va en grymt härlig spontan resa. värt att göra om gumman !  och tack för alla asgarv och sköna stunder!!!

det va allt om resan, mer får ni inte veta, hihih ! pusss

BK

och nu sitter jag och väntar på den där chrisse som är segast i hela universuuuuum ! men vi får väl hoppas att hon dyker upp snart. jag har inte packat klart än. det går ju inte :o  och min väska är redan full :'( hur ska detta gå ? inte alls tydligen..

imorn ska vi upp feeeett tidigt. därför ska lito sova här, för jag LOVAR att hon skulle glömma bort att det va buss byte igen ! suck.. 

imorn åker vi alltså :D naaajs. GBG here we come ! och vi ska röja som aldrig förr !!! hihih. nej men kul ska vi ha :)

duschen nu, det längtar efter mig :o
juste, packa vare också...

och här kommer det igen

det gör ont att veta du inte längre tänker på mig, och att jag inte längre är den enda för dig.

sotade ögon

tjooooo!

vi hade en grymt skön skol dag idag ! började 12.40 med make up. och idag fick vi lära oss sotöga! tjoho. och det va gryyymt svårt, men  gaaalet kul. (jag är spidad) . sminkade Bente och vise värsa. jätte fint resultat på båda två. men svårast av allt var att måla kajal längst in i ögat. fy fan ! testa det, ni kommer dö, för det gjorde jag..

sen va det matte, blääblääää blääääääää.

och nu kom mormor och morfar hit, dom ska äta middag och det blir ju faktiskt jätte trevligt. och jag ska klippa dom också. hoppas på klirr  i kassan (a)

hörs senare ! puss puss

spårat, spårat och återigen, spårat !

kvällen igår va galen! men faaan va kul jag hade. det gjorde du skit bra thomas !!! 
 
vvi skulle alltså fira thomas som har fyllt 19. temat va fjortis för tjejer och raggare för killar. min första tanke va ''skit kul med fjortis? näää'' . men hahahah, så jävla galet! vi fick god mat, okej musik ;) (missade fjortisboy där !) och dans för hela slanten! jag hatar att dansa när folk tittar på, men helt plötsligt stod jag och chrisse där ensama och dansade gaalet ?

av någon anldening ringde vi mille som vi inte snackat med på evigheter! och han bjöd oss på efterfest. naajs.



har lyckats sova bort hela dagen, trorts att det inte alls va meningen ! men det är lixom lite svårt att väcka sig själv ;/


fy fan va vi såg ut..


men nu äre väl dags för sänge, trots att jag inte är ett dugg trött , bara sprallig.
pussss

som alltid..

hemma nu. skit tråkigt pass, det ända jag tänkte på att min mage va helt tom. skit hungrig!! kommer hem och ser att det är nån jävla skaldjurssoppa ? till mig va det räkor ? RÄKOR? hur FAN blir man mätt på räkor ? jag är en såndär som är jätte kräsen, och jag gillar inte spexade kryddor och sånt. jag sa innan maten att jag inte tyckte om det, och sa att det skulle va gott om vi åt räkor efter maten. men jag fick det TILL maten. åååååh, så jävla arg.

och därmed fick jag sjuuuukt jävla aggrisivt humör. dessutom blir jag alltid det när jag är hungrig. min kväll kommer suga. bläbläbläääääääääääääääääää

!!

träning nu, tjoho!


I'm gonna fight for you

tjohoo. 'äntligen fredag', och jag börjar med att städa hela huset? jäjä. men det blir fint och jag blir glad sen .

gissa vad? Jag har fått jobb !!! inte värsta jobbet. men ett jobb :) ska jobba på Råsunda under fotbollsmatcherna i en kiosk. det kommer passa mig perfekt tror jag.. hihi.

och nu är hela familjen färdig frissade för några veckor. mamma är färgad och klippt. pappa slingad och klippt. och lillebror klippt. phu! till och med jag ;) chrisse klippt mig i onsdags på praktiken . och lockade hela håret också. shit, såg ut som en docka :P men det vart fint ändå!

ikväll tänker jag inte göra någonting. ska träna och sen bara chilla . fett skönt! och imorn ska vi fira thomas (: mys !

nu ska jag fortsätta med att städa :( pusssss

;/


I'm yours to keep if you want to.

jag ska bara..

borde egentligen sova. men har inte lust. har precis prata med linus i en timme typ (?) och äääntligen står hans namn här. weeei , eller nått :p. haha !

idag va typ chilldag rakt igenom. vi hade kundpass på morgonen. och IGEN fick jag en fett sur kund som hade jätte bråttom och stressade sönder mig. woooh. och jag vart skit sur på Damian (mentor) så vi snackade ut om det, och jag tror det va därför jag fick ett VG. ahah.  men om man är favoritelev, så är man;) efter det tråkig små företagande. va hurt med erika och tränade två jobbiga pass.

imorn börjar vi 10. försäljning och service. den kursen är rätt najs! efter lunch är det hudvård make up och jag ska sminka och träna på ögonskugga på lito, för vi har inte gjort på varandra än. sist och sämst , matte ! bläää. men med mina sötnosar går allt. efter det blir det spinning och core med bananis och alla andra som vill :) alltså rätt chill dag!

måste bara säga att nu är resan betald. SKÖÖNT! och på torsdag ska jag på arbetsinterjuv på råsunda :o livet leker lite trots allt. och tack alla älsklingar för att ni är bäst på alla sätt (hihi).  i love uuu !


puss på er!


dagens sanning

jag kan inte längre lita på någon.


bara så att ni vet..

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH

just nu pallar jag inte le, pallar inte vara glad eller låtsas som ingenting.
jag är inte mig själv längre. och jag vill inte vara någon anna heller. mitt humör ligger på botten. och just nu vill jag bara vara där nere ett tag. kan inte bara faaaattaaaa. LÅT MIG VA!




jag är inte hel utan dig. och ännu mindre hel när du inte finns där när jag behöver dig soulmate.

det är bara att inse!

dagen har varit lite hopplös. inte gjort ett skit, bara varit. ganska skönt, men det är då tankarna går igång. har planerat hela min vecka. lyckas jag med alla träningar, så kommer jag vara bäst i världen. men nu är mitt träningspsyke laddat. känner mig taggad!

skolveckan kommer inte bli så jobbig, vilket är skööönt! plus att det INTE alls är långt kvar till götbooorg ! wihoo. längtar sönder , och det ska bli kul att göra något annat lixom.

men sängen nu, men jag är så sjukt utvilad efter den här slappa dagen, så vi får se hur fort det går ^^.

ps. UPP MED BILDER CHRISSE! speciellt den där på oss som jag älskade !!

nattiiiii

you don't know how lovely you are.

det är konstigt hur saker och ting kan förändras så stört fort ! ena dagen leker livet, nästa är man på botten igen. sviken, bortglömd, arg ledsen. samtidigt som jag är glad för att jag ser vilka som ställer upp när jag behöver det som mest.


tack erika för att du va där just och tack chrisse för dina ord. ni gjorde allting så mycket lättare. älskar er!

don't know how to be.

segaste söndagen hitills. har bara legat i sängen och tittat på the hills. det är faktiskt bra!

igår va fullrulle hela dagen. va i stan med älsklingsjennifer!! hhittade en skit snygg väska och lite smycken! sen ringde pappa och frågade om jag, chrisse, erika och ronja ville gå på melodifestivalen. och hallå, det tackar man ju inte nej till? så mötte upp någon på centralen, fick biljetterna och sen va det bara järnet typ.

när vi kom dit kom det fram några som frågade om vi ville vara med i en tävling där vi kunde vinna 1000kr. ja tack tänkte vi ! vi fick ett plakat eller vad heter heter :P ? om den skulle sets i tv skulle vi vinna pengarna.  men platserna va bra, men inte tillräckligt för att vinne tävlingen. men det va ju så sjuuuuukt spännande. dog där ett tag. och alcazar va ju heltklart bäst ! poängen va så sjukt dåligt fördelade !! jaja..

efter det hamnade vi på fest. inga kommentarer. puss

the one you need.


Let's play a game that you never tried
You be the girl and i'll be the guy
Let's pretend everything has changed
and then ,would you love me any different ?

släng upp en hand om du känner att det går bra nu !

slänger upp alla armar och ben. allt rullar in som fan nu. så sjukt härligt. jobbet på gotland är kirrat, boendet (som dessutom är för ett skit bra pris och lagom allting) är också kirrat. dessutom har jag ett extra jobb på g, hoppas bara att det blir så ! hjälper till här hemma och tjänar lite extra pengar också! har dessutom lyckats lägga undan en massa pengar till GBG 26-29 med lito när vi ska hälsa på alla Taizé människor. EFTERLÄNGTAT! då ska vi bo hos liiinus också så det blir toppen. ska bara boka resan, och det får vi göra innan helgen är slut lito ?!

det känns som om att jag svävar på ett moln eller nått. är bara så jävla lycklig att allting kommer bli så jävla bra i sommar! har världens bästa sommarjobbgotland med chrisse. och så ska alla mina underbara nittioettor åka till Rhodos tillsammans, tjejer det kommer verkligen bli bäst! alla bästa 91 på en och samma utomlandsresa!!!

vad kan gå fel nu?

ikväll är hälften av 91orna hemma, och DESSUTOM kommer våran bonus 92a ronja :D haha ! men vi som är hemma, chrisse, erika jag och så ronja, ska hitta på något mysigt. antingen fest eller bara chill. och för mig spelar det ingen roll, för jag är bara så jävla glad just nu, så ingenting kan förstöra min glädje nu.

ÅH vad jag behövde det här. lovely!

ha en grymt bra fredagskväll. det ska jag verkligen ha ! pussss

fredagen den trettonde.

min lediga dag, som nu kommer bli städ dag! lagom kul men rätt chill med pengar! för jag behöver dom verkligen nu. och jag är rätt cool på att städa, har ju gaanska mycket erfarenhet från MP Games på gröna lund i sommras , fick städa alla stånden flera flera gånger. det va döden. fy fan. det är inte liika farligt med att städa hela huset, man vill ju att det ska vara fint också!
jobbigt när man har en hund som skitar ner allting när man städat jätte fint. just DÅ ska det vara bushumör ?

menmen.. ska hoppa in i duschen nu, och sen blir det nog en tripp till torget och hälsa på mamma (; det blir myyys.

plus att det är väldigt mysigt väder nu :D
så pusss så länge!

ingen vanlig dag

utan det är amandas födelsedag :D min sötnos fyller 18, grattis, grattis, grattis!!!
hoppas att du får världens bästa dag älskling! du är värd det :)

och just nu sitter jag i bibblan med lisa :) hon ska skriva ut lite grejer till projektet och kalkylen, och allt det är jag redan klar med, stoltstoltstolt. det vart skit fint. det ända jag inte har är före och efter bild.  men man kan inte vara perfekt och ha världens bästa minne. är  nog inte ensam om det heller.

men vi ska börja gå mot lektionen nu. önska mig lycka till :D hihi ! fast jag vet att det kommer gå skit bra.

föresten så har vi fixat boende till gotland nu, så det är 95% säkert att vi får det nu :D hon ringer nog i början av nästa vecka !

pusspuss

even if i would


om du lämnade mig nu,
skulle jag falla i miljontals bitar


nu har jag bara fallit i tusen.

i won't break


You believed that love
Is a silly word
Before you break my heart
Let me get a head start

baby goodbye

tjoooo!
idag är det sjuuukt tråkigt väder. men det finns inte mycket att göra åt saken. va och tränade imorse, och påvägen hem insåg jag faktiskt hur bra spring väder det  va. det som behövs för det är molning, lagon kyligt och ett jävligt dåligt humör ! yeeei, synd bara att jag blivit förbjuden till att springa ;( mina ben går av då, typ. har inte gjort det på sjukt länge, och ibland älskar jag det !

menmen, körde spinning och core iallafall.. sjukt skönt, och med agrisioner går allt mycket lättare. verken jag eller ronja har med vind idag :/ vi kom på oss med att bara prata problem ^. men sånna finns det i livet också. och jag saknar min soulmate! tack och lov för att hon kommer hem nästa helg!

igår va jag föresten med amanda ! klippte hennes lugg, och sen skulle vi på fest, som vi inte fick komma på. så innan det hade vi åkt till amanda ifall det skulle gå vägen för oss. men vi stannade där och såg på slawdog millionaire! SKIT BRA FILM !!

leffe va as schyst och skjutsade hem mig :o tacktacktack (fortsätter fortfarande ;) ) och klev ur med ett leende ! tack mandi för igår, det va underbart, mysigt och roligt!

såg ni lets dance ?
david till niklas som åkte ur: vad är det bästa du kommer ta med dig frår idol?
N&A i kör: LAILA
Niklas: Laila
Laila: hihi typ

VI DOG !

nu ska jag göra något annat, vet inte vad bara. pusspuss

min hund är tröttare än vad jag är..

det är fredag idag. och min nya vana kommer bli att jag kommer vara ledig varje fredag :D najsnajsnajs, det klagar vi inte på. jag valde att inte läsa engelska B eftersom det är tråkigt, jag hatar det, och jag kan inte engelska. så dom andra söta människorna slutar väl snart, hihi!

gjorde precis en smoothie. apparaten dog :S, så fick hälla upp allt och köra med mixer. den vart inte liiika bra. men det gick. va ute med stella nyss också. herregud.. asso min hund är fan latare än jag. det  blir alltid såhär..

..vi går ut, och jag får springa efter henne i hela huset för att få på kopplet. då ska hon börja leka.. sen går vi två meter. hon kissar, och går två meter till. sen ska hon hem ! man ba , va ? och gör jag inte som hon vill, så lägger hon sig ner på alla fyra. och då börja man dra lite mer, för det blir alltid så pinsamt när det kommer andra människor. men hon vägrar, man får typ släpa henne när hon ligger där :p. så det är det bara att vända. sen läger hon sig och sover. najs liv !


den fåniga stella


nu ska jag tjäna lite pengar, och efter det kommer amandapaj hit !

ha det bra, pusss

shalala


Oh you don't mean nothing at all to me
No you don't mean nothing at all to me
But you got what it takes to set me free
Oh you could mean everything to me



blondiiiiiin

natten blev sömn-lös. ont ont ont. jag är så jävla arg, ledsen och irriterad. vad ni än gör, skaffa er inte benhinneinflamation. tro mig, det är det värsta jag varit med om..

men tog mig till skolan efter många om och men. chrisse va sjukt duktig och slingade mitt hår! vi tog bort den pissgula ljusarefärgen från förra färgningen som blev misslyckad. och fixade utväxten. det blev skit bra, och tösen fick toppen betyg! chrisse gjorde inget med sitt hår, för vi varken han,  fick lunch eller orakde. men milla blev klippt, och hennes lugg blev sjuuukt fin :D vico färgade sitt hår, fick inte se resultatet, men förhoppningsvis fint !!

eftersom jag och chrisse inte fick någon lunch för att slingona tog en sån tid, så åkte vi och bytte chrisses ridhandskar (jag fattar inte det där med ridgrejer) och så åt vi äntligen lunch. vi delade på en tacotalrik!

och nittioettor! vi hittade fetaste bra ställer där man kan trycka kläder. 91kläder! det va det dä fruktmärket också :D inte såååå dyrt ändå ! skit bra faktiskt!!! vi måste disskutera-mera :D

IMORN ÄR JAG LEDIG! men är helt slut efter ett pilates pass och ett spinning pass med erika ! vi är så jävla bra..

seee you

you want a piece of me

denna dag har varit chillpill rakt igenom. tills vi höll på att dö på salongen.. hade praktik idag, och vi skulle börja halv 12, men hon som bor på landet (CHRISSE) aka. ekerö hade GLÖMT att det va buss byte.. så där satt jag en halvtimme i kylan.. lagom happy lixom!
vi kom iallafall fram, tro det eller ej. vi åt en god sallad och chillade. för sen kom min klipp kund, alltså en av våra grannar. tjänade lite pengar (som jag samlar till en vacker resa) och dessutom hennes arbetskamrater som kunder. STORT PLUS! det är alltid toppen bra att få extra kunder. efter det kom min mamma och färgade sin utväxt. det blev riktigt bra. och faktiskt tjänade jag lite pengar där med (tro det eller ej) och jag blev jätte glad för det blir man ju när man gjort ett bra jobb och få kredit för det!!
sen va det bara att vika dom sista handukarna och gå (läs krypa) från salongen. vi va helt döda!

jag köpte mat till mig och oliver eftersom mamma och pappa va på bio. det vart den berömda asgoda wooken från ängbyplan. älskar den!
jag har bara segat vid tv'n ikväll. mina ben skriker. det gör verkligen ont. och jag får alltid en panikkänsla då. vet inte varför, det kommer aoutomatiskt.

imorn har vi egen hårvård i skolan (jag ska verkligen inte klaga på att vi har mycket att göra i skolan) och jag ska få min otroligt fina utväxt ännu finare!

och  nu skulle jag vilja sova ! så godnatt på er

den andra mars tvåtusennio

idag kom det en 'gästfrisör' kan vi kalla det. han berättade ALLT (känndes det som) om davines färg som vi andvänder på skolan. jag tror alla kan vara väldigt överrens om att vi förstog nu. innan tyckte jag att färgen va sjuuukt dålig. hatade den verkligen. sasson är mycket bättre (och dyrare såklart). men efter idag så tycker jag att davines är fett cool ;) man kan göra så sjuukt mycket olika, roliga och coola behandlingar. förut tyckte jag inte om färg, för jag förstod inte riktigt. nu är det spännande, och rätt kul efter den där genomgången..

det är ganska konstigt hur en person kan ge ett så stort intryck på någon.. det är flera från davines som vart hos oss och pratat (vi är den ända skolan som jobbar med dom. dom gör miljövänliga produkter), men varje gång är det typ 40 sidor skriva av ren papegoja. har inte fattat någonting. men han va så skön och bra på att prata så allt vart så mycket lättare. jag och chirsse (vico sov (; ) började disskutera eftersom vi praktiserar på samma salong nu..

men resten av dagen va chill, skrev ett prov på små företagande som ingen visste att vi hade, men det gick bra!, sen fick vi gå. väldigt najs. åkte hem med lisa och chrisse, och eftersom den där christine persson bor på landet aka. ekerö, så va jag TVUNGEN att hålla henne sällskap tills hennes buss skulle gå en halvtimme senare ;) haha.
men vad gör man inte ?

nu ska jag på bodypump med gosmoserika. vääldigt skönt !
så vi hörs!
/Nicolina

jag minns varför jag föll för dig


det känns som tusen år sen,
när dina ögon såg på mig som dom gjorde en gång.
och jag.. saknar våran sång.

den snodde jag från niccie(a) jag-har-tråkigt-lista!

Lovar du att vara ärlig? amenvisst :)
Du heter: Nicolina
Smeknamn: oj. det vanligaste är ju självklart nico. annars finns det dom som säger nico-kick, elvis, kicken mm..
Beroende av: mina nya jeansleggins.
Vem behöver du mest just nu:  som alltid, soulmate!

Vad tror folk om dig: att jag är fett cool! haha (a)
Stämmer det: såklart?
Vad får du oftast komplimanger för: hmm...
Vad säger du för att imponera på någon: haha, jag imponerar på bra utan att säga något (a)
Brukar du skratta för dig själv? vem gör inte det :$
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? eller bangar du ;)?
Vilken är din favoritmålning? what :p?

Vart bor du: Stockholm, bromma
Trivs du där: ja det gör jag verkligen !
Festar du mycket: haha, ja klart jag gör. lever livet lixom ^^
Vad har du för mobiloperatör: Comviq kompis sms.

Är du allergisk mot något: oärliga personer som inte står för vad dom tycker.
Nästa mål i ditt liv:
frisör yrket
Hur svarar du i mobilen: hallå?
Vem ringde du senast: leif , amandas pappa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: att vi skulle hålla koll så att alla seketeriat och sånt hade människor. och att maten snart va färdig ;)
Antal sömntimmar i natt: 10 :o
Sov du ensam: Ja;/
Tycker du om din pappa: Ja självklart! mamma också (a)
Hur förlåter du en vän: asso, det beror väl på ?
Brukar du komma i tid: haha, verkligen inte :p
När mår du bra: när allting går som jag vill (sällan) och när jag är med mina bästa vänner.
När blev du fotad senast: öh, typ i torsdags eller nått :P?
Vanligaste färg på dina kläder: jag har faktiskt ingen aning..
Vad tycker du om fötter: blää
Är du smart: jag är ju blondin?
Är du aktiv i skolan: aktiv och aktiv.. frisör ämnen är de roligaste (a)
Vem/vilka saknar du just nu: chrisse och ronja !
Favorit dryck på morgonen: juice
Rakar du benen: jadå
När brukar du gå och lägga dig: väldigt olika
Är du blyg: inte längre
Sysslar du med någon idrott: innebandy
Vill du hellre ha mail än brev: det är ju rätt spänande att få brev faktiskt (a)
Har du spytt offentligt: heh
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: haha, det är väl rätt självklart?
Använder du stjärnor eller kajal: vad menas med stjärnor ? kajal..
Är du bortskämd: Jajjamensan.

ANTINGEN ELLER
kallt eller varmt: vaaarmt
spets eller satin: spets
blått eller rött : blått
regn eller snö: Snö
ull eller bomull: Bomull
vår eller höst: vår
historia eller vetenskap: inget av dom
matte eller engelska: inget här heller..



MOTSATTA KÖNET
gillar du någon just nu från det motsatta könet:
ingen kommentar..
vet den om det: jag hoppas inte det
vad tittar du på hos en kvinna/man: oj.. kläderna, håret och ögonen , lätt.

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA
har du haft ett seriöst samtal:
Japp, med amanda
kramat någon: ja
kommit sams med dina föräldrar: what? ja, eller hur menas det ?
bråkat med en kompis: nejdå

GILLAR DU ATT
ge kramar: 
Ja, det är väl det bästa som finns ? efter pussar såklart(a)
ge massage: haha, nej men jag tigger gärna efter massage (a)
gå promenader i regnet: ibland kan det vara :)

ÖVRIGT
svär du för mycket:
tyvärr
när duschade du senast: igår
vilken färg är det på dina byxor just nu: blåa
vad var det sista du sa: minns inte ;)
vad är brevid dig just nu: en... fläkt ?
vad var det sista du åt: en äppelkaka :p
hur är vädret just nu: mulet
vad gör dig glad: mina vänner


OM MOBILEN
Vad har du för bakgrund?
en bild på när jag och ronja härmar en snigel ;)
Ringsingnal? rihanna-don't stop the music
Hur mycket batteri har du kvar? full pot ;)
Vem ringde du senast? leif här med
Vem ringde dig senast? leif (han är poppis)
Vad står det i ditt 15:e mottagna sms? hihi, okej:p va kul;) store eller lillebror? är på landet och har ganska tråkigt, väntar på att melodifestivalen ska börja ;/ <3 
Vem skickade ditt 12:e mottagna sms? tobias aka. domarn på min mobil ;)
Vad står det i ditt 18:e mottagna sms? ca 15.00
Vad står det i ditt 52:a mottagna sms? åh trevlans:) ser titanic :)
Har du några sparade medelanden? japp ;)
Har du något i utkorgen? visst
Vad är rekord på snake på din mobil? jag har en mycket coolare mobil som inte har snake (a)
Vem är på plats 13 i din telefonbok? chrille mobil
Vad har du för kontakter som börjar på M? Mamma, matsii<3, mattsson, micke, micke spånga, mille, monica, morfar mob,mormor och morfar.
Hur många sms har du skickat, samanlagt?  18628
Vad står det i dina anteckningar? naada
Har du privat nummer just nu? nope


sisodär..

världens svåratse beslut.

Who's gonna make my decisions
I can't make'em on my own
Who's gonna rise the occasion
when there's no one around
Who the hell is gonna believe me
I don't believe in myself

Who's gonna be there forever
well it ain't gonna be him

put my heart back


sånt som händer

det va visst liiite för länge sen jag skrev. men jag har ju faktiskt haft sportlov, och lite annat att tänka på.
men nu skriver jag igen.. om jag kan ju berätta om mitt lov :)

ibörjan av lovet va jag väldigt mycket med ronja (som vanligt) den lilla stunden hon va här. myspys och allt det där. det va fest och myskvällar. jag spelade bowling med mamma en dag, och det va skit kul faktiskt. jag förlorade :( men sånt är livet (a) jag har festat med 91orna, myst med dom på inzo(ett företag som man köper frisörprodukter i lite större förpackningar av) och lite annat. jag har varit i stan med mamma och shoppat! så  najs med lite nytt till sommarn (som jag hoppas kommer snart). jag myste med jennifer en kväll. det va alldeles för länge sen, och det måste vi göra oftare. för det är verkligen super mys! vi gick en prommenad och köpte godis, läsk och chips, som vi åt framför filmen horton som va sjuuukt gullig film ! hhaha, se den !!!!!
och hela dagen igår satt jag i seketeriatet på zone cup med amanda och melina. vi gjorde lite annat också som att städa efter grisiga innebandy spelare och föräldrar som inte uppskattde att vi städade nedanför dom. man ba okej ?

och nu är mitt underbara lov slut! buhu.. nu börjar helvetet igen. eller.. jag vet inte om jag har rätt att kalla det helvetet ? jag menar vi har typ bara en lektion utöver frisör ämnen.. om jag minns rätt. plus att jag är ledig på fredagar. livet är rätt bra (trots allt).

vi får se när jag skriver igen ^^. har inte så stor lust med det nu.
pusspuss

RSS 2.0