värdlens bästa kille

GRATTIS LILLEBROR!!!



charmigaste bilden någonsin (;

och jag älskar dig för alla gånger du hjälpt min med datorn, för alla gånger du lånat ut dina mysiga kläder, för alla gånger du hånat mig för min blond-het, för alla gånger vi hjälpt varandra, för alla gånger du stått upp för mig, för alla gånger vi fyllekäkat makaroner i köket mitt i natten, för att du alltid bjuder på många skratt och för att du är du och just min lillebror! hoppas du får en grym födelsedag, du förtjänar det :)
/syster

nya tag

Släkt och vänner har precis lämnat huset. Vilket jäävla tjatter, det resulterar till huvudvärk ;/. Men nu är det bara att tagga om... Ska fixa med lite lösfransar och piffa sminket, byta om och fixa något fint med håret.. Jag är fortfarande osäker på klänningen. Men jag får väl langa en bild innan jag drar ut så ni får snygg jag är ikväll !!

Oliver fick en bok av oss med massa medelanden och svar som folk skickat till 118 118. Jäävligt kul. Så vi snappade på samma idé. Visste ni att jag firar min 6794:de dag idag :o Känn på den ni !

Sitter och snackar med maddelutten nu. Får se om hon Bente och deras vän firar med oss, vore skit kul !
Nej, nya tag nu!
Pusss



TAGGAAAAAA!!!!!

dan före årets sista dag

Helt sjuuuukt att det år årets sista dag imorgon. Jag HOPPAS verkligen att år 2010 blir gryyymt jävla bra. Dock tror jag inte att det är lätt att komma upp i hur 2009 har varit.

Årets näst sista dag har spenderats i kista för att leta present till lillebror som fyller 17 imorgon. Efter ett antal timmars letande (kändes det som) hittade vi det som skulle kunna vara något :D  Hoppas bara det passar honom..  Har en kräsen lillebror

Imorgon blir det full rulle hela dagen. Upp och sjunga för oliver tidigt, fixa hemma innan gästerna kommer vid halv ett. Senare blir det middag med familjen och sist, nyårsfirande !!


Och det är verkligen med leende på läpparna med  minnen från 2009, som jag lämmnar det här året med tårar i ögonen och ger mig in i ett nytt år. Nya resor, nya upptäckter, nya minnen och nya människor.

Gott nytt år (:

nattinlägg

Kan inte sova, inte trött :( Väldigt segt, men jag har ju inte gjort någonting idag så har inget att vara trött efter.. Men nånting har jag faktiskt gjort! Gick en prom med Erika, vilket va skönt. Prata av sig lite och dessutom bara att komma ut. Dock va det ju så jäääkla kallt, så jag tror nog att ja fortfarande inte har tinat.

Just nu myser jag i min säng , tittar på scrubs och luktar på mitt hår. hahah nej man det luktar jätte gott, fick en parfym av mina kusiner från Vicorias Secret som luktar huuur gott som helst! Tydligen sprutade jag mitt hår med det? Siktar lite dåligt tror jag..

Längtar till torsdag ! Det ska bli så jäkla bra. Inget kommer hindra min från att ha årets roligaste kväll. Plus att världens bästa bror fyller år. Det ska ju såklart också firas :)

godnatt

(hur svårt kan det vara att säga hur du vill ha det?)

årsresume

Januari

-Började med nyårsfirande hemma hos ronja där alla våra vänner va. Det va grymt. Den 2 åkte hon och jag till Ljusdal i några dagar, åkte skidor och gjorde allt möjligt.
- Tränade fortfarande med råsunda men hade massa problem med benen.

Februari

-Började praktisera på clipp-er
-hade en del världskrig här hemma
-Minns alla hjärtansdag som en konstig dag, men bra.
-Vico var första 91a att bli 18

Mars

-Amanda fyllde år
-Hade rätt så mycket att göra på salongen
-Va på melodifestival finalen med ronja, chrisse erika
-Fick jobb på råsunda
-Thomas fyllde år och han hade sin raggar/fjortis fest. Spårat blev det senare på kvällen
-Avslutade mars med en spontan resa till gbg med lito för att hälsa på taizé människor. Hahah går inte att beskriva den helgen med ord..
-Dessutom lämnade jag innebandyn vilket inte var roligt någonstans

April

Förutom att vi firade sara som fyllde år i slutet av mars, så hände inget speciellt.

Maj

-Det bästa  under den här månaden är att jag fyller år (a)
-Även chrisse och milla
-min födelsedag firades på thorildsplans skiva.
-Jag milla och chrisse hade 18års fest på chrisses föräldrars jobb, och det va gaaaaaalet!

Juni

-Åkte till gotland med lito,  och hela sommaren där va ju bara helt underbar!! Saknar det jätte mycke :O
-Första kvällen träffar vi samuel och erik. Någon dag senare umgås vi med samuel och pontus, och sen träffade vi dom nästan varje dag, underbara människor!
-haha  och förkylningen jag hade heeeela sommaren började andra veckan på gotland  ;)
-kick-off med kneippbyn-dog av hostan
-farmor och farbror kom till gotland
-Samuel fyllde 20 och det känndes som vi kännt honom huuuur länge som hels, flera år
-haha hängde med pontus och hans vänner ut, och det va så sjuuukt hela kvällen
-Träffade isa på jobbet och hon blev en stor del av våran sommar sen !!

Juli

-Myckemycke utgång. Såg massa band på gute vilket va mest galet.
-Familjen kom till ön
-Albin och hannes kom samtidigt ;)
-91orna kom
-Förlorade en nära vän
-Vart sjukskriven för luftvägskattar
-Hade den mest sjukaste kvällen i mitt liv, som började med att pontus fick släpa med mig ut, träffade lito och alla från jobbet, och slutade med att vi stog fulla inne på cafeét på jobbet och hjälpte till ??  haha jag chrisse, john och peter vääldigt påverkade. Hade inte ens sovit en blund. DET va sjukt..

Augusti

-Lämnade världens bästa ö för en kort stund och åkte till en ny ö med 91orna, RHODOS ! vilken jäkla vecka vi hade där..
-Sista 91an erika fyller 18 ;)
-Åkte tillbaka till gotland för att ha två avslutningsfester med jobbet.. haha hade kunnat haft roligare om man säger så (a) kneippbynavslutningen var i alla fall den största,  med tema 80-tal ! den lilla vi hade med grillen va också skön ! började med boda borg, sen middag hos isa och slutade med utgång på gute!

Septenber

-Vi startade Saxess STHLM UF

Oktober

-Hade våran halloween visning i skolan

November

-Lito lämnade oss i kalla tråkiga sverige och åkte till london
-Kämpade som fan med företaget, som det också gick väldigt bra för. En av två affärsplaner som får va med och tävla.

December

-Maria gick loss på mitt hår.
-Umgicks mer med madde, va även ute med henne och massa fler för att fira ida :D

 

har väldigt mycket fler minnen en bara det här ! fy fan vilket år jag har haft...


mikael persbrandt

Godmorgon ! Seeg som en jag vet inte vad... Men igår va mysigt ! Mötte erika vid åtta, tog en prommenad till ica och tillbaka. Kollade på hennes nyårs klänning som va fiin !! Sen kom milla :D Som hade varit duktig och jobbat (som alltid).  Vi kollade  på beck! Haha fast hur mycket vi såg är frågan ? Disskuterade en massa och snackade mest, but that's how we like it.

Jag tycker mest att Mikael Persbrandt är så sjuuukt bra , ingen är så bra som han, väldigt trovärdig i sina scener. Milla och Erika tycker han är sjuuukt snygg ;D haha. sötnosar.
Sen fick vi springa med milla till bussen, och tillslut hamnade jag i sängen vid halv två nångång. Men en mysig kväll :)

Snart är det nyårsafton och Olivers födelsedag (: Nyår är väl gaaanska klart. Hoppas att alla andra vill till John's place innan och sen kanske dra vidare ?? Det känns som mest nyår !  Blir iallafall middag hemma för min del, eftersom att lillebror fyller år och att han bad mig stanna hemma så finns inga andra alternativ . Men det blir bra ändå :)


Ska nog ta reda på vad som händer idag. pusss

silly boy


if you can't hold on

Så jävla trött på att det alltid ska bli såhär. Varför inte bara inse att det inte är någon idé, att det inte är värt det ? Men det spelar ingen roll, tycker för bra om alla människor. Acceptera. Det blir inte bättre, antagligen så fortsätter det. En människa kan inte ända sig för någon annan, det går inte. En gång-alltid. Önskar ibland att jag skulle kunna vara en sån människa som kan säga stopp eller att det räcker vid rätt tillfälle, men så är jag inte. Det är inte Nicolina, och kommer troligtvis aldrig bli så heller. Men jag är så trött på att vara den människan ibland. Har ledsnat nu, men vad gör det ?





look what you've done
You've made a fool of everyone
Oh well, it seems likes such fun
Until you lose what you had won


new moon

Hade galet kul igår med mina tjejor igår !!! En sån kväll som man lägger på minnet om man säger så...
Började med att vi möttes upp vid centralen och sen drog direkt till bryggan och 'förade' på happy hour. Och där fortsatte kvällen också. Mycket dans blev det tillslut. Blev dessutom bjuden på drink och öl så det va heeelt ok.

Och det va så jäkla skön att få sova ut lite idag. Okej, halv tolv (a) men för att vara mig...
Tyckte det lät tråkigt att ligga hemma hela dagen / kvällen, så bestämmde att erika skulle med på bio ;D Blev New moon, haha den va lite läskig ibland (a) men faktiskt bra :D myskväll <3

Just nu sitter jag och bara stirrar  och vet inte vad jag ska göra. ORKAR inte sova, hur ofta gör man inte det ?? vi får se hur det går..

puss på er <3


we're going down


home sweet home

Tjoo. Nu är jag hemma igen :) Haft en mysig julafton med familj och släkt. Små kusinerna blev lite hyper av all socker dom åt mot slutet men det får man väl räkna med. Fick finfina julklappar och jag är extremt nöjd :) hih.
Igår va en såndär dag som vi inte gjorde ett skit på. Tittade på massa filmer, åt och spela kort. ifs väldigt mysigt :)

Blev så att jag åkte hem tidigare idag pga tjaffs och för att jag ville till stan och hitta något tills ikväll. Så mötte upp milla och erika och trängdes lite med resten av alla miljontals människor som också ville reashoppa. Bytte en klänning mot två jätte fina. En med paljeter och en med puffpuff kjol (;

Tror det blir den med paljeter ikväll. För ikväll blir det röj med 91orna, amanda och jonas som fyller 18 inatt ;D
Men kanske borde käka något ? fick med mig kött och rödvinssås av pappa, undrar bara om jag lyckas...

Ska fortsätta med mina naglar först. see you <3

nu åker vi till julen

Här hemma känns det inte som jul.. men jag vet att när vi kommit fram till trosa så kommer den vara där. Ska bli skönt ändå. Nu ska jag fixa det sista innan vi åker!

Måste dessutom länka till min mammas kusins blogg. Hon skriver om sin son som har Duchenne muskeldystrofi, och han är nog den gladaste lilla killen jag vet! Zebbe, Felicia och Theodor är så sjukt söta, och snart får dom dessutom en till  :) Maria är en sån människa som är så stark mentalt att det smittar av sig, jag är verkligen imponerad av henne ! Så tycker att alla ska kika förbi Zebbeskamp och ägna en tanke åt dreas familj. Det har alla tid med!


God Jul älskade vänner <3

när jag ändå håller på..

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? sjukt mycket nytt 
2. Höll du några av dina nyårslöften?: nej :(
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej

5. Vilka länder besökte du? Grekland
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? riktig kärlek
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 2 januari, 26 maj, 6 juni.
8. Vad var din största framgång 2009? vart väldigt mycket mer själväker.. lärde mig att klara mig ensam, och vilka vänner som är äkta eller inte, det va nog det den största.. 
9. Största misstaget? hahah jag måste säga när jag blev tillsammans med albin  ! förlåt.. haha
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? varit vääldigt mycket sjuk, och haft vääldigt ont i benhinnorna
11. Bästa köpet? ingen aninga :s 
12. Vad spenderade du mest pengar på? utekvällar
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ja, det mesta. men absolut gotland

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Dekerdansen, rap das armas, jag är en vampyr, SVERIGE TROTTERS
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag verkligen 
16. Vad önskar du att du gjort mer? pluggat kanske.. umgåts mer med mina föräldrar 
17. Vad önskar du att du gjort mindre: haha varit sjuk så jääävla mycket
18. Hur tillbringar du julen?: På landet med familjen, kusinerna och momor och morfar
19. Blev du kär i år? Nej, det va ett galet kärleksår
20. Favoritprogram på TV? PARADISE HELT KLART
21. Bästa boken du läste i år? har inte läst någon tror jag :S
22. Största musikaliska upptäckten? Veronica maggio och Promoe haha
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? tatueringspengar minns jag, men den är fortfarande inte gjord..
25. Något du önskade dig men inte fick? ja, men insåg att det inte va någon ide att hunda efter.. 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? var på en skiva, blev ner supt av mina vänner, sen minns jag inte mer. typ en vecka senare hade jag chrisse och milla fest tillsammans för våra vänner, JÄKLAR va sjukt det va. 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: jag tror fan inte det
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? oj, lite okontrolerad typ
29. Vad fick dig att må bra?: mina vänner, helt klart. speciellt chrisse som va in högra arm i alla tillfällen. 
30. Vilken kändis var du mest sugen på? jag brukar inte bli så sugen på kändisar..
31. Vem saknade du? Ronja
32. De bästa nya människorna du träffade? Isa, Pontus, Samuel


en såndär lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag fick spendera hela dagen med världens bästa tjejer !
Vad gjorde du kl 08 imorse: Stängde av alarmet på mobilen
Vad gjorde du för 15 min sedan: åt (a)
Det sista du sa högt: Cosmopolitan eller veckorevyn
Det senaste någon sa till dig: Vilken tidning gillar du mest ?
Vad har du druckit idag: vatten
Vad var det senaste du åt: en macka
Vad var det senaste du köpte: En julklapp till mamma tror jag ?
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit som allt annat i det här huset..
Vad är det för väder hos dig nu: Det är vitt och grått
Godaste glassmaken: Melon helt klart
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det gör jag
Sover du tungt: När jag sover ensam
Drömmer du mardrömmar: Länge sen
Trivs du med ditt jobb: Hade hellre haft ett jobb som va aktivt året runt.. inga matcher på vintern :(
Favoritklädsel: Partykläder
Favoritlåt just nu: Va svårt.. typ Crawl-Chris brown
Vad ser du om du tittar till höger: En säng
Vad gör dig glad just nu: Att jag fick världens finaste julkort av amanda igår!
Vad ska du göra härnäst: till vällingby och byta en greej
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött och lite smått uttråkad
Favoritgodis: Laktris
Kläder just nu: Mjukisbyxor och en tröja
Sommarplaner: 
Intensivkurs körkort, förhoppningsvis jobb och gotland ?
Hur många kuddar sover du med: 6, orkar inte ta bort dom när jag ska sova ;(
Spelar du något instrument: Nej
Morgon eller nattmänniska: hehe ärligt tror jag morgon människa.
Vad är viktigast för dig: Min utbildning, vänner och familj
Är du kittlig: eh, nä inte alls (a)
Snarkar du: Haha tydligen...
Stjärntecken: Tvilling
Äckligaste insekten: ALLA ?
Längtar du mest efter just nu: Studenten och sommaren

tänker för mycket på dig.

måste vara det bästa hon har gjort!




kladdkakan med fina flickor

Tjoo! Har precis slängt i mig lite mat efter ett sjuuuukt jobbigt core pass. Jag är seriöst DÖD! Tror att alla som gick på det passet kände att träningsvärk, here we come på julafton !! usch..

Har som sagt varit i stan med mina flickor heeeela dagen. Byte 91 julklapp på café kladdkakan, typ världens mysigaste café! Jag och Vico fick visst varandra, men jag blev väldigt glad för det ändå ! blev lite fina armband rikare, trosor och choklaaad. Precis allt som behövs just nu! Tack flickor <3
Efter att Erika, Vico och Chrisse drog sig hemmåt gick jag milla och sara vidare till lagerhaous och efter att tag försvann milla också :(  så vi myste på lite i stan :) känns som det va hundra år vi umgicks :o ??
Påväg hem kom en Madde och totalt skrämde mig ! Vart så äckligt rädd :P

Nu har jag sjuukt mycket att göra egentligen , men jag är så sjuuukt slut just nu.






Sugen på fest ?

Free fallin'

Godmorgon. Ska snart börja sminka mig, men jag orkar inte :/ Så fördriver tiden med ett inlägg (a) Ska dra in till stan om ett tag med 91orna och mysa lite där. Måste slå in en sista julklapp som försvann igår ^ och städa i mitt rum, egentligen packa också men jag vet inte om jag har lust. Imorgon åker vi till trosa, har ingen lust med det.

Men det ärväl bara att bita ihop och göra annat. För nu är jag riktigt jävla ledsen.



Tror mina 91or ändrar på det idag!! finns inga bättre än dom <3
pusss


where can love take us now

Heeeej. Har spenderat min dag i stan med en fin vän. Köpt julklappar och jobbat lite åt Erikas mamma ;) eller rättare sagt ätit på donken och sparat kvittot åt henne. Fick ihop mina sista julklappar, har en halv kvar bara tror jag.. Fick ett sms av Dandra att det fanns en julklapp att hämta på salongen som va min :) en hugo boss perfym med body lotion. Gissa om jag blev glad ? Tack alla på Salong Clipp-er :)

Imorgon är det 91 julafton!! Mys på hög nivå. Senare hörde jag en fågel viska att det kanske blir biomys med en barndomsvän. Vi får se men jag hoppas på det.


Nu är jag friiiiiiii ( trodde det.. )


pusssss


ett oslagbart år!

Until there is no end



Chris Brown- Crawl



If we crawl
'till we can walk again
And we'll run
Until we're strong enough to jump
And we'll fly
Until there is no end
So let's crawl...crawl....crawl
Back to love



allt står still

Nu är jag på skit humör.
 Så va inte onödiga och bittra, för det pallar jag inte.
Vad hände med den glada världen.
 det är julens fel..


so what if it hurts me ?

someone once told me
that you have to choose
what you win or lose
you cant have everything



I'm not easy

Helluu ! Har haft en grymt bra dag idag! Har mått så bra och varit med fina männiksor. Började 8.00 med avslutning ute i kylan, men mysigt, sista någonsin :( Sen fick vi busskort, schemat för nästa år, biljetter till studentskivan (SÄG TILL OM NI VILL HA!) och jag fick en present för att jag hade bäst närvaro i klassen (a) hihihi är stolt, det märks nog. Sen anmälde jag mig till en frisörtävling, vilket är lite läskigt :s..

Åkte hem, åt, sov och åkte tillbaka till stan och mötte Cilla. Blev en fika på kladdkakan, huuur mysigt som helst. Har saknat dig gumman, vi får ändra på avståndet mellan gångerna vi ses. Vi pratade om allt möjligt och shoppade lite . Köpte folie till slingor på öb. Vet ni hur mobbat det känns ? Haha, men det är bra och funkar på precis samma sätt, så mycket bra (;

Nu ska jag vara en duktig flicka och hjälpa pappa med maten, hoppas han blir glad.


Hörs senare !

julklapps shopping

Heeeej ! Det är sjuuukt vad det har snöat idag ! Herregud, snöade nästan bort. Har iallafall haft en ledig dag idag, det behövdes för jag är helt slut ! Tog mig in till stan iallafall med mamma. Sen splitrades vi för jag fick inte följa med :( undrar varför ? hihi. Men det blev några julklappar iallafall. Har 91ornas klar, wwohooo !!!
Halv 4 träffade jag mamma vid vetekatten. hon glömde ju såklart att ta med sig mobilen, så det var redan förbestämt. Och tvingades ta en tur till salongen och hämta färg, massa färg. Många som vill vara julfina nu..
Snart kommer mamma med sushi (gillar inte ens det ?) och sen blir det trääääääna ! fy fan va skönt. Måste fixa massa saker sen också. hm..

Har dessutom kollat  på bilder från sommarn och från min födelsedag och våran fest jätte mycket nu. Borde lägga upp på fb för jäklar vilket sjukt år jag har haft !!

jag vet inte om det är samma människa ??

i miss you

promis med världens finaste siames ! 


nu ger jag upp

ååååh nu har jag pluggat skiten ur mig, typ. gissa hur mycket jag fattar ?? N-A-D-A!!! men jag verkar inte vara ensam. imorgon ser dagen exakt likadan ut. kill me, fort !

men nu måste jag sova, typ drömma om realismen och charles dickens och dom där.. någon som inte är realistisk är våran svenska lärare. skulle kunna hålla tacktal på studenten för att jag slipper henne förresten av mitt liv sen... (haha NEJ jag kom på att hon bor i bromma) så skönt ska det bli att slippa henne ;)

men sängen nu. önskade att den här skiten var över nu. känner mig inlåst. varför bara jag ? nej, det är så för det va mitt val, och det gör lite ont att jag ska få lida, som att jag inte lider tillräckligt pga det som hände..

I can transform ya


inte direkt pluggfreak

tjohooo ! hängde med till landet idag, det har blivit riktigt fint där nu . jag klädde granen och hjälpte till med det som kunde hjälpas till med. jag sov lite sen också (a) min kropp tyckte tydligen att jag behövde det. alltid när jag kommer till trosa så sover jag ? jag slappnar av så jäääkla mycket att hela jag säger ifrån lixom. onajs ibland. jag har varit duktig och pluggat lite små företagand också ! helt sjukt att man inte kommer ihåg hur man pluggar ??

nu ska jag se paradise och komma på en frisyr och göra en beskrivning till den till morondagens långhårsdesign. SVÅRT! gissa vem som har sovmorgon imorgon ??


PUSSSSS

Bildspel

ÄNTLIGEN har jag fått in alla bilder på mobilen. dock inte så många, måstemåstemåste bli bättre. roligare om någon annan tar ju :( men skärpning ! njut och skratta, jag har världens bästa vänner !


jag och lisa fick biljetter till schwarzkopfs 111-års fest. här är visningen som dom hade, den ena påminde lite om den vi hade i år skola :P men skit kul att vi fick gå på det och att vi TILLSLUT gick :P


när 91-m va på cattelins drink bjudning. och herregud säger jag bara..


världens sötaste varelse

skulle göra om en kompis till hollywoodkändis. lito fick bli katherine hepburn

ida och madde i onsdags !

elli och erika hängde på också

hahah här fick vi typ flipp. madde är sjukt lik en annan person på fyllan. (visst blev bilden cool ? inte alls fixad ;) )

jag sa ju flipp

och på tunnelbanan. det står typ att madde är jätte duktig på att sjunga eller vare va.. ''ååååh ta kort på det här med''

haha det va det, nu har jag hållt på med det här i typ 2-3 dagar så stööört segt. puss



hjälp ! ( läs; SARA HJÄLP MIG)

behöver en ny look på bloggen. vill du vara min ängel ???
PUSS

..

I will follow wherever it might take us


idol final med familjen

Tjooo.  Idag har jag haft en ledig dag och varit lite här och där. Har glidit runt i stan med Chrisse på knäpp thai massage ställe, letat julklapp till Sandra, varit på salongen och hämtat grejer medans dom satt och pimpla vin. Sen fick jag SOLA ! Så skönt. Och har man en gång börjat, kan man inte sluta tyvärr.. ''råkade'' sola med Madde i onsdags när vi va i farsta så nu är det kört, men jag gillare

Som sagt så vare mys/chill/fest i onsdags. Efter skolan så åkte jag och Madde till farsta shoppade lite, solade lite och köpte födelsedagspresent till födelsedagsbarnet. hihi. Sen hem till Madde och göra sig snygga, och snygga blev vi (bilder kommer). Drog till grillen och åt middag och sen drog vi hem till Ida. Där va det massa folk, speciella och trevliga. Elli och Erika kom sen så det va mys. Efter tårta musik och dricka drog vi till chapplins där kvällen fortsatte, dock inte så länge för mig, drog hem tidigt.

Nu är det idol final och jag DOG när erik sjöng vinnarlåten. Jag låter som en 14åring...
PUSS



mina snyggingar !


undercut

tjo! jag fick jätte mycket tid över nu på morgonen :o vet inte riktigt varför.. men jag sitter och tittar på vakna med the voice just nu. älskar att titta på det på morgonen ;D hehe.. snart kommer anna anka dit.. fett tragiskt att hon ska skilja sig. (mest patetiskt efter det hon snackat om förhållanden..)

dagen erbjuder idtrott, svenska (BLÄ) och mode och trender, har kommit på att min undercut är för kort och det suger...! ikväll blir det core också, myyys.

har kommit på att jag suuuger på att blogga, det ät tråkigt, har inget att skriva. plus att jag suger på att köpa julklappar :S har inte köpt en ända, tycker det är roligare att spendera pengarna själv (a) men måste fundera ut bästa nittioett julklappen nu iallafall..

puss på er.


här får du


för att jag är tvungen att göra ett inlägg till dig.

SÖTNOS!!


håller huvudet högt, för vägrar falla mer.

haha seriöst så trodde jag att den riktiga fjortisen hade dött ut. ni vet dom med fjällrävenjacka, GALET med smink, skriker, ritar stäck på kinderna, missbrukar idomin, och är allmänt töntiga.
idag invarderade dom tunnelbanan :S HELT GALET.  verkligen stormade..

min helg va lustig. haha ! men sjukt mysig och rolig!!
vet inte vad jag ska skriva. orkar inte. ska träna snaaart. skönt, länge sen sist tyvärr, men har inte mått så bra. men nu är det bättre :D och det lutar mot laktos :'( jobbigt läge..


längtar till onsdag, då ska vi fira ida som faaan :D hem till madde efter skolan, göra oss sjukt snygga, och sen vidare till ida och fira lite och sen vidare ut ! FETT KUL...  tycker om min klass , ibland (a)

nu ska jag skriva ett inlägg till jonas också, sen mot gymmet !! PUSS

the greatest love of all

I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity
Because the greatest love of all
Is happening to me
I found the greatest love of all
Inside of me
The greatest love of all
Is easy to achieve
Learning to love yourself
It is the greatest love of all



idiotläkare

igår gav jag upp det här.  har haft sjukt jobbiga kramper så att jag nästan avlidit! igår fick jag bokstavligen kämpa mig igenom eftermiddagen i skolan. madde tvingade mig nästan. men kvällen va ännu värre. så bestämmde att idag är jag hemma och besöker en läkare.

haha har haft en sjuk dag med min mamma (som föresten är världens bästa). vi fick träffa idiotiska läkare som kallade oss oförskämda, och vi han för idiot. (alla på blackans vårdcentral är typ dumma i huvudet, så ni vet ) vi skrev klagolappar, klagade lite till. tagit maaaaaaassa blodprover och andra prover, suttit i ett ensamt litet rum i en timme på st görans helt onödigt ,  väntat, väntat, väntat och fått besked om att dom såg INGENTING ALLS. fatta sjukt. och jag fick inte äta någonting IFALL dom var tvugna att opperera ? eller hur det nu va ? så klockan tre dog vi och sen slängde vi i oss mat.
och så kom det igen..

köpte alla värktabletter som fanns på apoteket typ. nu är jag hemma igen. jag hatar sjukhus..


ikväll får jag träffa milla som vart i london och busat, plus sara och erikaaa. behöver det. puuuuuuuuusssssss

RSS 2.0