??

???


Kommentera?

Jag som tänkte klaga på er som inte kommenterar, men så säger sara ( http://www.sjp.webbblogg.se">www.sjp.webbblogg.se) att det inte går:( vad gör man dåååååå??? Måste fixa!

Dagen har varit ganska chill. Tandläkaren i morse , gick bra förutom att jag måste dra ut två visdomständer som är påväg mot kinden:o jag dör, lär bli aaas dyrt.... Solade sen med mamma och har bara chillat fram tills nu.

Hoppas ni har en bra dag ! Pusss


Ny vecka, nya tag

Heej! Igår kom vi hem från att hälsat på cilla och Viktor. Har haft en jätte bra helg i Linköping med bra sällskap. Vi har haft så jäkla kul och det bevisar både rösten och förkylningen.. Men thats life. Känner att veckan inte fick nån vidare bra start. Men på fredag kommer min älskade och saknade bror hem från österrike som jag inte sett sen innan vi åkte till Asien! Ska bli skönt och kul:)

Ska fortsätta jobba på nu, ha en bra dag :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/202347/images/2012/pic_188058420.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/202347/images/2012/pic_188058420.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/202347/images/2012/pic_188058422.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/202347/images/2012/pic_188058422.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/202347/images/2012/pic_188058453.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/202347/images/2012/pic_188058453.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/202347/images/2012/pic_188058511.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/202347/images/2012/pic_188058512.jpg" class="image">


Förändringar leder alltid någonstans

Okej, har precis varit i stan och gjort något galet för att vara jag. Det är dags att ta tag i mitt liv och göra något bra av det. För det kan bara bli bättre just nu! Tror att vår resa har gjort något med mig, något bra! Jag vågar saker som tidigare varit ett hinder.

Uppdatering om vad jag gjort blir snart officiellt :)


Dags igen

Heej, det är väl ingen som läser här längre?? Vi får väl se..

Har nu varit hemma en månad och det suger fortfarande lika mycket... MEN det är tråkigt att vara negativ, sååå kan ju säga att vi har haft det så sjukt jävla bra att vi har svårt att förklara i ord vad vi varit med om.
But I can try..

Vi landade i KK (kota kinabalu, Borneo) . Ett land som är helt fantastiskt med mindre turister, vilket innebär att du blir ganska uttittad av invånarna!! I början är det obekvämt men tillslut vänjer du dig. I Borneo var vi lite mer äventyrliga och åkte på djungeläventyr, orangutan rehabeliterings center, besökte små härliga öar och backpackade runt med våra ryggor och bodde så billigt som möjligt. Lite små jobbigt att åka ca 9 timmars iskall buss för att ta sig till nästa ställe..
När vi va på ön labuan tog vi en dags tur över till landet Brunei vilket var en besvikelse.. Vi gav upp efter nån timmes försök till att få se något och somnade på ett fik och blev av med vår älskade lonely planet.. (vi nämner inte att vi var sjukt bakis).
Borneo är att land som alla borde besöka!

Sedan tog vi flyget över till Singapore. En ganska stor skillnad mot Borneo. Här är det storstad som bara den och väldigt fint. Vi var mest lite små sjuka så vår vistelse här blev nog inte som väntat.. Vi besökte singapore zoo där dom troligtvis har alla djur som finns, kollade runt i alla häftiga shoppingcenter (med näst intill bara märkes butiker), och sov bort förkylningar i våra sköna sängar med duntäcken..
En stad som vi nog hade kunnat upptäcka mer i om vi hade velat men utan lonely planet blir man handikappad!

Vi tog oss sedan över till Malaysia lite halvbuttra med buss, började i malaka som var en riktig FLOPP!! Vi kände oss heeeelt lost och staden var helt död.. Så ingen bra början men vilken grym tid vi fick i Malaysia sen! KL (kuala lumpur som är huvudstaden) Vart en favorit! Bra shopping och mycket att se.
Langkawi vart en av favoritplatserna på resan, vi hade svårt att lämna stället och vi trivdes som fisken i vattnet. Vi bodde på gecko guest house, och troligtvis gjorde stället mycket. 35 kr betalade vi var per natt, och fräscht var det ju inte... Men härliga människor som ville att vi skulle ha kul! På langkawi är det även taxfree så festa kunde du göra billigt. Babylon var en mysig bar där man satt på mattor i sanden på stranden, drack asgoda mojhitos, rökte vattenpipa och hängde med firre som pratade liite svenska! Hur skön stämning som helst..
Vi gillade det mesta med malaysia, träffade härliga människor och upplevde en del!! Langkawi MÅSTE man åka till..

Sen köpte vi visum till Thailand och tog oss över via buss. Bara det att killen som satt i passkontrollen missade vårt visum och stämplade bara för 14 dagar när vi skulle ha för 6 veckor.. Kaos när en kvinnlig polis ringer och skriker på oss något om pass något om visum något om att hon måste ha dom och vi fattade naaaada eftersom hennes engelska var lika med NOLL!!
men vi löste det hela med att åka till krabis immigrations center som också var en upplevelse..
Tiden i Thailand var galen, härlig, mysig, och flippad! Vi festade och låg på stranden en hel del. Favoriter blev nog full moon party, phi phi och koh tao! Det finns så många fina ställen och så mycket sköna människor att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen...

Även om det är lätt att berätta om vad vi sett, vad vi varit med om, hur vi har mått och vad som har varit jobbigt, så GÅR det inte att beskriva så som det varit. Det är bara jag, Erika och alla vi träffat på resan som förstår, hur gärna vi än skulle vilja förklara..


Är så glad att jag gjort detta med min fina resekompis. Alla borde testa, du förändras så enormt mycket!!
Pusss


RSS 2.0