Lördag kl 18.00 hässelbyhallen!

referat från förra gången vi mötte huddinge!

2007-11-18 F91-1
Huddinge - Hässelby Hawks 1-4 (1-1, 0-3)

Efter förra matchens massiva kritik, känns det betydligt roligare att kunna konstatera att vi kom till spel mot Huddinge med en helt annan attityd och vlja än vad som visades i förra veckan.
Även om vi spelmässigt inte gör någon av våra bästa matcher för året, framförallt i första perioden var spelet stundtals väldigt krampaktigt och statiskt, kämpar vi ändå som ETT lag från första till sista sekund, och vi pushar på varandra matchen igenom.
Vi får annars en riktig mardrömsstart då Huddinge redan efter 32 sekunder gör 0-1, och en obehaglig Deja vu känsla från förra helgen infinner sig, men i den här matchen är det inga som viker ner sig som vi gjorde i förra matchen, utan alla krigar på och vi får en snabb kvittering då Cilla prickskjuter 1-1, rakt upp i högra krysset. Andra perioden hinner bara gå 21 sekunder innan vi tar ledningen, Cia kämpar storstilat framför målet, och kan göra 2-1 på sin egen retur. Power-play mål tillhör ovanligheterna, men vi gör 3-1 i PP efter ett antal rättadresserade passningar, Nicolina avslutar i samma högerkryss som 1-1 målet. 4-1 gör sedan Cilla genom att kopiera 1-1 och 3-1 målet, dvs rakt upp i högerkrysset. Vårt tempo matchen igenom mal till slut ner Huddinge.
Sammanfattningsvis: Som vi spelade i den här matchen MÅSTE vi spela i alla matcher framöver, har vi den här vinnariljan, ska det till riktigt bra lag för att slå oss.

Dagens +: Viljan att vinna var större än rädslan att förlora
Dagens -: Johannas skada.

vi vill ha stoooor hejarklack, därför får alla som vill komma och titta (a) snälla :) kommer iallafall blir en spännande match, komsikomsi<3