VILKEN KÄNSLAAA


hässelby hawks<3

'jag vill fånga en dröm'

tack för att du fanns där idag.
 tack för att du torkade mina tårar och höll om mig. 
tack

Final med ett stort F

vilken känsla, vilken längtan. vi har väntat sen i höstas. det var varit som en dröm ! nu hade den slagit in. vi stod på final planen i botkyrkahallen. ca 18.10 stod vi berädda på att spring in på planen. vilket pirr och vilket drag där bakom. sen släcks allt ner, rök och musik. ååååh, så härligt, ta mig tillbaka. och vi är så grymma tjejer, att jag gråter glädje tårar. vi gjorde en helt gyrm match, men det gäller att få til det. vi hade det helatiden. på pappret va nog hammarby det bättre laget. men det gäller ju att bevisa det oxå ! på planen var hässelby bäst. solklart. men med förlängning och sedan straffar är det som rena lotteriet. tjejerna som la straffarna måste haft det jobbigt. pressen på sig själv och allt runt om kring. grymt starkt att ställa upp på det tycker jag. men som sagt, flyt eller oflyt, vi förlorade på straffar, och det är så surt! såå nära guldet! men å andra sidan är inte silver fy skam det heller. tjejer, vi tog silver i mitt i cupen!  faaan va vi är bra !
efteråt blev det lite firande i omklädningsrummet med föräldrar och tränare ! och den här gången gjorde faktiskt klacken en bra insats ^ vi vann pris för bästa hejjarklack!

hässelby- nu får vi ge allt i TIS cupen ! vi får ta ut vår revansch där . och tjejer, ni är guld värda för mig.


dagens.

c- asso vi måste gå nu, hallå, NUUUUUUUU
n&j- aja, okej.
cilla går lite före, sen börjar hon små springa, och ramlar i treppan !!!!! och heeeeeeeeeela publiken ser det.
jag har aldrig garvat så mycket som då !


HÄSSELBY-HAMMARBY

image114

fredag, men inte som alla andra fredagar.

jag vaknade vid 8. tårögd. det va en halvsovarnatt. det va lycka för en stund. men, den försvann.
jag det va ialafall apu idag, och gissa vad? jag är nyfärgad, lycka lixom !  och jag presenterade typ min skola för matrix ^^ dom va coola tyckte jag. och dom gillade mig (a) och sen åkte jag hem, piffade, och vände mot bästavän. vi åt middag i vällingehus, underbaraste! så mysigt, och du bara satt och lyssnade på en knäpp och galen nicolina som inte visste vart hon skulle ta vägen, och du lugnade mig. vi väntade på robbans bil, och sen åkte vi mot botkyrka. cillis och jag va på toppen humör  helatiden ! vi kom fram, och fruktade räddslan. mih. och jag räddade henne, från allt, tuggumi, läskiga domare, och andra obehagliga saker. så vi va änglar till varandra idag! hässelby vann, och det va bässta taggningen någonsin ! imorgon står MITT lag där, på finalplanen!, MITT lag ska springa genom planen och ha sönder papper ^^ och MITT lag ska kämpa så det glöder! nu ska vi ge allt, vi har inget att förlora!
och nyss har jag pratat med föralltidvän i telefon, och vet ni vem som ringde ? 'tröstare' hah, galet länge sen man pratade med dig, men dags att ta upp det försvunna kanske. dessutom är jag frisk idag ! jippiiiie. fast, idag gick alla ifrån mig..

om lyckan finns, visa dig.

ett heeeelt inlägg, bara för dig bästavän.

det är sant, hon är min bästa vän. och när man minst anar det, finns hon där. när man tror ingen orkar med en, så ger hon all sin styrka till mig. det är jag evigt tacksam för!  hur mycket ni än försöker, så kommer ni aldrig upp i cecilia rydes nivå. hon betyder kärlek för mig.

jätte fin dag, och jag stannar inne.

för jag är sjuk, förutom när jag ska ta ut stella, hon får nog extra  många prommenader idag (a)  men idag stannar jag hemma från skolan, missar ändå bara 3timmars svenska och 'service' (?) menmen. idag ska jag bli frisk! 
hoppas alla får en solidg och skön dag (a) jag ska sova !

gee mig kärleeek !

fan

idag är det onsdag, men snart inte längre.
vi började klockan ett, jag hade träning och slapp idrottslektionen! och jag mår inte bra alls idag. jag är förskyyyyyyld, men jag viiiiill inteeeee ! och jag tror inte att min hejjarklack kommer dyka upp på lördag, jag jag blir ledsen för det ! men jag är jätta glad för att vi är i final, det är det bästa, absolut bästa som skulle kunna hända. och snart står vi med guld i handen, ÄNNUBÄTTRE !!!! men nu är jag trött. jag ska soova så jag blir frisk, för det finns INGET annat ! jag ska vara heeeelt frisk på lördag ! mina föräldrar åker till barcelona imorgon, jag är jätte avundsjuk, och tycker det är elakt. men jag hoppas på att dom är snälla och köper hem min önskelista !

vet ni vad ? jag anmälde mig till grönalund med laget idag, tänk om jag jobbar då, hihihi. och idag sprang mina vänner ifrån mig när vi skulle till bussen, så jag fick skjuts av världens snällaste likispappa (a)
jag vill inte vara ensam har jag kommit fram till, kan inte någon hålla mig sällskap dygnet runt?!
puss


trött, typ.

hejsan.
jag är trött, men jag har ingen lust att sova! men jag vill inte ligga i min stora säng helt ensam. kan inte någon komma hit och borra ner sig brevid mig ? jag hade inte sagt nej. och vi börja halv ett imorn, varför sova nu då? man det ska jag nog ändå.

egentligen får jag inte, men jag tror inte jag ska lyssna på dig gosii (; för jag viiiiiill inte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tackochhej

oh, jag tror det är fel på mig med, det är väl så likiesar är? likadana ?

min dag!

jag vaknade runt 8, och vi som började ett idag :o herregud. chillade lite, och sen åkte jag till skolish med älskade. jag va glad idag, och det va nog tack vare eran utstråling, tack!
sen åkte vi hem (milla du tog inte dit pris idag va ???) och vände på en gång ungefär ! mötte cilla på tunnelbanan !
vi skulle träna flickor 98, vi brukar dömma dom små liven. det va fart i dom kan man säga, och vi ropade på monkish hjälp ;) men det va kul ,och det va roligare att träna dom här !, hihi, har ifs inte tränat de andra så mycket !
men sen åkte vi hem, som vanligt, och jag älskar dom stunderna med henne, min bästa vän, för det är då det barabara är vi, och vi pratar om allting och bara är !  sååå härligt!
när jag kom hem åt jag rester från i lördags, grillat kött (: yammi. och sen har jag bara vart! nu ska jag nog ner till mammsi och äta glas (a) jag MÅSTE bli nyttigare, det är ett krav :P.

bara 4 dagar kvar, sen smäller det!! botkyrkahallen 26/4 18.10 KOM OCH TITTA!!!!!

tack världens bästa sararara<3

ååååh, så varckert, så fint (a) allt tack vare denhär filuren;image113
som hjälpte mig med allting ! stort tack till henne och en massa kärlek <3<3<3<3
och nu är allt är nytt, vill jag ha med komentarer (;  jag tycker att ni är dåliga på det (a) så skääärpning ! annars får ni inte läsa ^



PUUUSSSS<3

Trallalla..

Sara hälsar på och fixar designen! ;)

Puss!
/S.

Uppdatering:
Nu ger jag mig, Nico, säg till om det är ngt som du vill ändra. Annars är jag klar nu, ;)

Puss igen!

rim stuta

Rikard och sebbis säger:

Hässelby hawks ska spela final, men Nicolina hon har ett samvetskval.
Om hon ska bänken värma, eller ut på planen och Peter Forsberg härma

haha


det är sånt som gör en så glad

image111
det kommer alltid vara så

en ny måndag

iigår satt jag och saris uppe till 12 (va jätte trött) och trixade med min nya design. hon är rätt bra på sånt (; men den är inte klar än, så ni får stå ut lite till.

och idag har jag målat rosa på min föralltidvän. det vart fint ! jag är faktiskt avundsjuk på det :$ men det vart inte så rosa som hon ville tror jag! men .. det löser sig (;
någon som tänkt på det fina vädret kanske ? jag har ! väääldigt skönt, låt det stanna, snälla! jag åt wook på trappan, och myste med stellbell. snart ska jag på träning, och jag är laddad!
pussgos

speciellt för dig, sia!

jag fick en uppgift; hälsa bloggen från mig stod det!  and here it come

image109

hon är bra på att smuggla bananer, till och med ända från afrika! erika tinfors<3

en sista chans.

och jag bad bara om en hand. en kram. en kärlek. vad fick jag tillbaka ? en rygg. ett nej, en blick. men det kanske va allt jag är värd ? hur ska man bete sig? hur ska man vara ? hur ska man passa in ? jag vill faktiskt veta det. och kan du berätta det för mig ? för jag vet inte. det är konstigt. är det jag som har gjort allting fel ? det verkar visst så. men jag vill inte höra det men samtidigt vill jag. jag är svag, men du ger mig ingen styrka. jag har ingenstans att ta vägen längre.jag försöker utan dig , men det är svårt. allt jag vill är att du ska se mig.


Voices tell me I should carry on

But I am swimming in an ocean all alone

Baby, my baby, it's written on your face

You still wonder if we made a big mistake


I tried to go on like I never know you

I'm awake but my world is half asleep

I pry for thit heart to be unbroken

but without you, all I'm going to be is incomplete

.


you make my day, girls<3

FAAAN VA BRA VI ÄR ! ÅÅH SÅ STOLT ÖVER ATT SPELA I HÄSSELBY ! VI GJORDE DET DEN HÄR GÅNGEN MED !nu är det finalen nästa helg! då ger vi väl allt brudar ? allt och lite till !
jag älskar er, hässelby<3

gosh

IDAG GÄLLER DET ! semin börjar 12.10, så galet nervös och laddad! det är nu det gäller, allt eller inget. hässelby ska ge ALLT, allting för att bevisa vad vi går för, skicklighet.


image107

här kommer lyckan.

image106

Madonna ft. Justin Timberlake - 4 Minutes

deras nya låt, och jag tyckde den sög första gången jag hörde den, men det är ju typ .. väldigt bra ? enligt mig. vad tycker ni ?



jag taggar när jag hör den, haha

opsi

jag vet en hemlis om 146+dana ;) <3


i min egna värld.

ibland vill jag bara springa och gömma mig. krypa längst in i en garderob och bli bortglömd.inse att tiden runit iväg, och försvinna. aa, va skönt det skulle vara på något sätt. för ibland orkar man inte. ibland ger man upp . allt. allt och lite till. du tror du har allt, men det är bara en lögn. en lögn som låter så fin. jag gjorde den till min lögn.

vad vet du om kärleken
fören du förgäves hatat den.
och vad vet du om hur hjärtat kan bränna
för kärlek som aldrig kan dö
men inte heller leva.

trodde du fanns där, men jag kanske har fel?

tur att det finns fjärilar..

en gång hässelby, alltid hässelby!

jag fick en kick idag, blev så himla innebandy sugen (; haha, det är jag ifs alltid, men lite extra lixom ! så jag satt och tittade på alla bilder som finns i galleriet på sportnik! HAALLÅÅÅÅÅ TJEJER,  DET ÄR SEMIN PÅ LÖRDAAAAAG !jag är faktiskt redan skit nervös :oo   och självklart ska vi ta semin som vi tog kvarten !!

TAGGATAGGATAGGATAGGATAGGATAGGATAGGAAAA


image105

nu kan du få mig så lätt.

image104

if you aint here i just can't breath.

ååh, min helg va bra (:
spenderades för det mesta ute :s, och även så satt vi och lyssnade på massa information och teori. men det va kul och lärorikt :) och nu är jag utbildad grönalundare.
men jag va med mina söta vänner oxå! vi lagade cool mat, alltså lax i ugn md potatis och varma grönsaker! det va gott, som vanligt när vi lagar mat (:
hade även träning i söndas, riktigt jobbig va den, men guuud va skönt det va efteråt !
idag hade vi klippning och engelska ! dessutom blev vi hembjudna av vår lärare på fika innan skolan slutar (; haha, hon är faktiskt söt, men aa.. resten behöver vi inte ta (;.
men jag åkte hem, självklart med älskade. tänkte att jag skulle vara lite duktig så jag skulle läsa. läste ungefär 2 sidor, sen sov jag (a). vaknade för sent, och fick bråttom!
men träningen gick vääldigt bra tyckte jag (: förvånad av mig själv ! slutspelet kommer sluta fint.
och ikväll har jag städat hela min garderob och lite så! skööönt !

hm, jag skriver tråkigt har jag kommit fram till :/.. bara om vad jag gör helatiden. men å andra sidan, den här bloggen är för mig, mina känslor och tankar. så jag skriver på (; hihi.

pusss

no air



jag har blivit kär i den.

jag va din.

there will come a point in your life when you realize
who really matters, who doesnt and who never really did.
so forget about the people from your past because
there is a reason they didnt make it to your future.


död nicolina.

hemma från träning.  och träningen va braa, helt död i kroppen bara :o åkte hem med cilla, och dana kan man säga, för cilla pratade i telefon med henne. kom hem, och det hände INGENTING här. orkar inte sova, orkar inte sitta här, orkar inte titta på tv. så ja, jag tror jag helt enkelt ska sova. för någon promenad med erika blir det nog tyvärr inte :( hon verkar rätt upptagen..
men jag ska nog läsa det jag fick av grönan en gång till innan jag kryper ner. sen natti till mig (a) och ikväll är alla typ ute , eller har någon nån att  mysa med, jag blev lämnad ensam :(. fast, ibland är det skönt de med, bara det att jag inte ville så ikväll. aja.

lumpen grejen funkar inte för mig :(, kan inte öppnas lixom.
och jag tycker det är tråkigt när ingen komenterar !

godnatt


katchiiing

nu har jag ätit middag, och jag är proppmätt ! perfekt inför en två timmars träning ;) eller om det nu va så :p, tror vi ska ut och springa ! men sen är det bara hem och ta det lungt, förhoppningsvis en prommis med mesy, det hoppas vi på, för saknar den bruden.
och nu ska jag gör iordning mig lite snabbt, ska somsagt på träning!
och juste, önska mig lycka till för imorn (a) jag är nervös :ooo

puss <3

det är lustigt att en liten boll med hål i kan göra en så glad. kanske är det människorna runt omkring som bidrar mest till den lyckan? jag tror det ! hässelby HAWKS F90-93 <3

uppdatering behövs.

hm, nu ska jag uppdatera lite. igår va jag på min Apu. bytte dag, eftersom det va lite osäkert nmed när utbildningen skulle vara. men den är lördag söndag, så idag är jag alltså ledig ! så snart ska jag iväg till solariumet.  testar på isis idag, där milla va igår, hon tyckte det vava bra.. så det är det nog!
men igår iallafall, va jag på min Apu, och det va helt okej. inget speciellt typ. men när jag väl skulle gå, då vart det som roligast. så stannade en halvtimme extra! jag kom hem vid runt halv 6 och då stod mamma med maten, så det va bara att äta på en gång, sen chillade jag lite, bestämde mig för att hurta mig och vara duktig, så jag va ute och sprang i 35 min! jag ger en high five till mig själv.
sen kollade jag på so you think you can cance och spårlöst som mamma spelade in. kollade på något nytt oxå, dirty sexy money tror jag det hette. det va sådär ;/ . åt fruktsallad och sen bums i säng.
jag vaknade typ vid  20 över åtta :/ det sög, så jag försökte somna om. och efter ett tag lyckades jag !  så idag är jag äntligen utvilad!
jag måste bara komma ihåg att göra testet med ari :o. men det går nog bra. får plugga lite innan bara!

nu ska jag rusa, puss på er.

i'm nothing without you.

det va det.

hallå där.
jag har suttit uppe med mitt jävla davines arbete, fortfarande inte klar :o ooooooooooooh. jaja. jag hinner nog iallafall !!! tur att vico hjälpte mig.. för jag orkar lixom inte. kan inte koncentrera mig, det är karusell bland mina tankar och känslor nu:/.
imorn ska jag upp tidigt så jag kanske hinner lite davines grunka. sen blire iväg till skolan, göra klart den här skiten, och sen träning! är så laddad efter i måndas så det inte är sant!  så nu ska jag bevisa att jag vill!
 torsdag blir Apudag efetsrom jag bytte fredag mot torsdag. skööönt ! träning på fredag oxå ! sen på lördag, ska jag gå på utbildningshelg. naaajs typ !

och det finns dom som kan överraska en, konstigt nog! vilken stil..


tack ochhej, nu är sängen min!


jag och tessan har nog samma musik smak (;




image101image102

där fick du mig , tyvärr.


ska snart på utvecklingssamtal. kanske sola efter det, men jag vill bara hem och skrika, få ut agrisioner, eller nej föresten. jag vätar med dom till senare på kvällen. för nu är det gått för långt.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

ikväll.

nu ska jag sova, för det är jag värd! tack för allt, camilla.


åååh.

in front of your eyes it falls from the skies
when you don't know what you're looking to find

bomcrashimig

jahopp, vart ska jag börja ^^
jo, vi vann igår! naaaaajs lixom. så nu får vi nog spela semin iallafall :)
efter matchen vare bara hem, pratade lite med mammi och pappi, sen mådde jag lite bättre igen. gjorde iordning mig, och sen gick vi mot kalmbäcks. god mat och trevligt va det (:
vixpix och jag gick mot mig och hämtade en tjockare tröja, sen gick vi mot sara, och hämtade upp en liten tös som va utklädd till bananmannen. sen träffade vi sara, milla och chrisse vid ica och några konstiga killar :S ! på något sätt hamnade vi inte i en källare som va planerat från början :o utan vi vandrade en sväng till ängby badet där saras vänner höll hus! chillade en liten stund, jag mest med milla eftersom vi va pratsugna (; sen ringde sebbis och ville att vi skulle gå mot islandstorget , efter ett taaag när alla äääntligen fattat att vi va tvugna att gå kom vi iväg. kom hem till drakir, och där stanade vi för kvällen. som va mysko :/ och jag är fortfarande lite nere, men det är tur att jag har en så ärlig vän, gumman <3 men det kan hända, och ja.. det suger för tillfället :/.
menmen, vi somnade tillslut någon gång.

min dag idag, va rätt chillig. typ, städat, haft serious talk med mats<3, sovit lite, och sen gått på mysigos prommis med drakiren (a) <3

och, va fan ska allt komma som en bomb just nuuu ? alltig exploderar innom mig, och så gör jag det hundra gånger värre än vad det är bara för att jag är nere på botten just nu. hjälp mig någon !
dessutom, mamma och pappa, tack för att ni hjälper mig så mycket ni bara kan, och stöttar mig! just nu betyder det allting, och känna mig behövd. jag älskar er !!

back to work, jävla davines arbete.

.

image97

TAGGA HÄSSELBY!


droppen för mig.

idag är ju då den dagen som jag och många andra längtat efter! vi får se hur det går, jag vet att vi kommer vinna ! deras förlust om vi inte får spela :) för tyvärr handlar det inte om hur bra man är en träning innan. utan vilket humör man är på när det gäller! men det sänktes ett jävla snepp ner igår. derför försöker jag bygga upp det nu.

men vid ett ska jag vara i hässelbyhallen och titta på andra matcher ! då ska jag tagga till som fan. vilket betyder att DU inte ska få förstöra det då. så less på dig tyvärr. vilket är tråkigt eftersom jag tidigare sett dig som en förebild.
vid 16.00 börjar kvartsfinalen, hoppas ni gör bra ifrån er ni tjejer !!

efter det ska jag fixa mig, sen vidare till kalmbäcks där vi ska käka middag ! sen ska vi träffa vännerna ! gooodie.

jaja, nu ska jag göra iordning mig ! pussi

sötaste 10åring ever!

jaaaa, det måste jag bara säga ! monicas lillasyster som är 10 år, har skrivit en 'saga' om mig, monica, cila och robban !och det är så söööööööt så ni verkligen borde läsa den ! ge henne en stooor kram mokish ;)

och idag va det ledig för mig :) sköööönt ! och min dag såg ut såhär, att först chillade jag lite hemma :) och runt 1 tiden, mötte jag chrisse vid brommaplan, sen mötte vi milla vid t-centralen! därifrån åkte vi till hornstull och solade! 'åh, det blev ju ingen skilnad typ :/' men pangbomtjoho, hej jag är rööööd ! nej :( så fult, men jaja, mitt eget fel! men efter det, drog vi oss till ett fik (: mysipysi. sen vare bara att shoppa, och det va milla väldigt bra på (; hihi. dessutom fick men hjälpa till lite på pengar fronten, men det gjorde jag mer än gärna !! chrisse hade redan lämnat oss, så vi gick runt där lite till, sen skiljdes vi åt :( 
men det satt ett par på tunnelbanan :P hahah, så komiskt! tjejen va gryyyymt sur, och killen ville verkligen göra något åt det, men vågade inte pga hennes humör ! så roligt att se :P hihi. så jag smyg tittadelite på dom!
men sen åkte jag som sagt hem, gjorde en kladdkaka på beställing av mammsi. åt den efterlängtade wooken, och sen körde hon mig och cilla till mattsson ! när alla kommit, gick vi till mand, och hade ett bra samtal. tjejer, som jag sa, jag tycker om er så grymt mycket !

och nu sitter jag här ! imorn är det träning, längtar som en galning typ ! sen ska jag hem och soova:)
nu vart det långt, så ingen kommer vilja läsa det här ;) men hoppas på komentarer vänner.

didn't wanna need you so bad.

2 dagr kvar !

mm, inte alls långt kvar tjejer ! nu börjar man få riktiga energi kickar ! så det väl ju bara att köra på den stilen tills på lördag kl. 16.00 i hässelbyhallen! åååååååhhhhh, och 17.00 blir det jubel i omklädningsrummet tjejer :D

men jag hann ju inte skriva i går kväll, eller jag orkade som sagt inte ! men nu kommer det (;
igår va det då skola :) jag stressar som en tok för att hinna dit, kommer in i klassrummet, och där sitter emily, bara !  jag va lite sen, och det va bara hon där ! vi satt och pratade med erland (vår söta lärare;) ), eftersom vi inte kunde ha någon riktig lektion. men , klagade vi ? nepe (; fick ju bara plus i kanten för att vi va där :) sen pluggade vi lite davines arbete, och läste tidningar (: när milla frågade om jag kunde möta henne, ångrade jag att jag inte va hemma och sov istället ;P men sånt är livet!  då hade vi bara en lektion kvar ! det där fördjävliga davines arbetet ! vi började faktiskt på boken, vilket känndes bra, så nu är det bara om styling och färg kvar ! gaaaah!
sen va det rusch hem, rusch till träningen och .. träning ;) , sen hem, gorjde iordning mig, och sen va det mys med siamesen! vi körde det gamla vanliga, chill på donken ! fast vi fick oväntat besök ;) stötte på en vän till erika, bella, stannade lite oxå ;) sen pratade vi kärlek när hon gått ! det är rätt bra med siameser !

nu ska jag göra iordning mig, äte lite, och sen sola med flicksen ! ska bli skönt faktiskt.. om någon inte vill träffa mig senare, blir det kanske stan eller något (; lets see.

min största fråga är ; milla, fick du din apu :o ???
det jobbigaste är ; davines
och min största fundering är ; hur ska det sluta ? jag dör..

myspuss<3

3 dagar kvar !

sen smäller det ! måste verkligen visa att jag vill nu. går så dåligt när man vill så himla mycket :( menmen, tagga tusen och sen köra (a)

fick många komentarer om att jag börjat skriva mycke nu (; haha, skönt att höra hörrenini (: men jag tänkte bara skriva lite kort just för stunden, för NU SKA JAG TRÄFFA MIN BANANMAN, så det är cill :) skriver sen älskade vänner<3

tack älskling!

image96

för idag bevisade du vad vänskap är !

äntligen!

nu funkar det !



och mitt lov va på topp ! skönt det .

kan ju berätta om dagen (; , började med svenska :O, tråkigaste ever, jag och milla somnade  och ryckte till när erland kom in i klassrummet ! vi läser nämligen en bok !men det blir till att ta igen det på rasten imorn (eftersom jag är så duktig och tänker gå på svenskan som ingen annan ska)! sen vare rast, vi satt och pratade i uppehållsrummet, vilket är som vanligt galet chill :) men inte när vi upptäckte att vi började om 3 min, då vare bara att gå upp till klassrummet igen :( nu va det arbetsmiljö på schemat :/ vilket betyder davines arbete ! gaaaaah, galet tråkigt och svårt ! jag och emily försökte få lite ordning på arbetet, vilket vi verkat få (: så nu vet jag iallafall vad jag ska göra ! sitter med skiten nu, ååh, så tråkigt :o men efter det va det tunnelbana hem som tog en timme istället för en halvtimme :o. men vad gör det ? hade två älskade vänner att prata med <3 när jag kom hem gick jag på skön promenad med stellis :) kom hem, chillade ett tag, och fick sms av jenifer, och då var det bara attt dra sig till vällingby att träffa flicksen ! som vanligt, underbart! vi åt i vällingehus, pratade och njöt av sällskapet (; och det behövdes tjejer, ni är guld värda!
sen va det bara hem och ut med hunden, och nu har jag pluggat en massa ! men inte har det blivit så mycke :( ska nog läsa lite istället !
men det va min dag(:

imorgon blir det träning, längtar galet ! och sen blir det väl hem och ta det lungt lite (: vore skönt! men jag ska nog göra 'prispallen' oxå, blivit så grymt taggad idag (:

jag hoppas du förstår, det är inte lätt.
puss på er ni som läser <3

RSS 2.0